- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.421
Hangi dergiye yazacaksınn acabaaa merak ettim:))
Allaha şükür bende iyiyim canım.. Yeni yaşını kutlarımm 41 kere maşallah ile anne olursun inşallah::):)
Amin amin
Genel bir dergi değil canım.. Meslek dergisi :) hiç yazdın mı de, yazmadım.. Çok kez istediler başka başka mesleki dergiler ama ben kabul etmedim.. Bir cevher görüyorlarsabunu da reddedemedim iste..
Kızlar doktora gidiyorum ya şimdi.. Metrodayım vs hayatımda ilk defa metro duruyor ve sinyal bozukluğu nedeniyle gecikiyorzar zor ikna etmişim kendimi..
Evren engel mi koyuyor dersiniz ??))
Tabii geyik ama durum gerçek
Hahah kuzum gitmemek icin bahaneler cok tabi .insallah guzel seyler olacak hissediyorum bu arada ben 77liyim yani 38 nisanda ama hic mi hic gostermiyorum sanda sansli yaşın olsun masallah iyiki dogdun canimKızlar doktora gidiyorum ya şimdi.. Metrodayım vs hayatımda ilk defa metro duruyor veinyal bozukluğu nedeniyle gecikiyorzar zor ikna etmişim kendimi..
Evren engel mi koyuyor dersiniz ??))
Tabii geyik ama durum gerçek
Seslenmeden "Ceeeeeeee" deyin
(Kızım sana söylüyorum gelinler topunuz anlayın)
Transfer hazırlıkları için ilk adım atılmış, çok sevindim. Benim gibi erteleyeceksin sanmıştım, dondurucuda donacaklar :) Genetik testleri İst.Gen. Lab. Beşiktaş'ta yaptırmıştık biz... Hem trombofili hem de her ikimiz için kromozom... 15 gün kadar sürüyor. Çok fahiş fiyatlar hatırlamıyorum... Bütçe dosyalarına bakmam lazım. Ama kan testlerinden pahalı olsa kesin aklımda kalırdı, hala onlara takığım :) Ama biz en baştan istenmeden yapmıştık, 2013 yılında pek yapılmıyordu belki ondan uygundu, şimdi çoğunlukla isteniyor rağbet olunca zammı yemiştir.
Devlet hastanesinden hiç yaptırmadım muayene vs. o yüzden bilmiyorum ama o dönemde okuduğum şuydu düşüğüm ve negatif sonuçlanan tüp bebek tedavim var kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorum denilince muayene sonrası tetkik verdikleriydi. Bilmiyorum gerçekliğini maalesef...
Histeroskopi yapılmış mıydı? Ben kan testlerinden daha gerekli olduğunu düşünüyorum. Türkiye genelinde kadınların çoğunluğunda rahim dokusunda iltihap rastlanıyormuş... Gerçi bunun çaresi antibiyotik tedavisi, varmış gibi kullanılabilir transfer öncesindeki aylarda... Ancak HSG, ultrason vs. görülmeyen rahim için sineşi (yapışıklıklar) ve diğer durumlar onunla tespit ediliyor. Bu yüzden gerekli görüyorum kendi adıma...
Dondurucudan çıkıp seninle buluştuklarında sevginle öyle bir ısınsınlar ki mayışıp, yapışıp kalsınlar.... :)Dondiriklerine kocaaaman sevgiler, sana nanik :)
Senin kuaför benim kuaför olabilir mi ki!!!!
İşime yakın, park sorunu yok diye genelde Levent civarındakilere gidiyorum...
Sanki ömürlük boyaymış gibi fiyatlar çıkıyor.
Bir de kesim,fön, manikür, pedikür falan de eklenirse eğer o paraya 2. el araba alırsın. Her seferinde de söylüyorum maşallah bir araba parası gitti diye, ama anlayan yok
yase07 geçmiş olsun, iyi olsun her şey. Dert edinme kistleri geldikleri gibi gidebiliyorlar...
@Aybikeeee tecrübesi olanlar mutlaka paylaşacaktır, ama bebek üzerine tedavilerin olacaksa içerisinde tüp bebek merkezi olan bir yer her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Memorial bu anlamda doğru seçim olmuştur sanırım. Memorial ile ilgili en çokensu bilgi sahibi, aktardığı yaklaşım ve yapılan uygulamalardan bende oluşan kanaat bu yönde...
@kuddus görmelisin mutlaka :)monkey in dediği gibi öyle su pek az yerde var...
Gerçi tanıtımını yaptıkça orası da kalabalıklaşacak diyorum ama olsun... Siz de güzel yerin keyfini sürün... Başkaları bilmesin :))))
Evet bi gondersek yine geliyo bu bip bip ya neysee kuzum sana organik organik ask meyvesi dilerimSeslenmeden "Ceeeeeeee" de
(Kızım sana söylüyorum gelinler topunuz anlayın)
Transfer hazırlıkları için ilk adım atılmış, çok sevindim. Benim gibi erteleyeceksin sanmıştım, dondurucuda donacaklar :) Genetik testleri İst.Gen. Lab. Beşiktaş'ta yaptırmıştık biz... Hem trombofili hem de her ikimiz için kromozom... 15 gün kadar sürüyor. Çok fahiş fiyatlar hatırlamıyorum... Bütçe dosyalarına bakmam lazım. Ama kan testlerinden pahalı olsa kesin aklımda kalırdı, hala onlara takığım :) Ama biz en baştan istenmeden yapmıştık, 2013 yılında pek yapılmıyordu belki ondan uygundu, şimdi çoğunlukla isteniyor rağbet olunca zammı yemiştir.
Devlet hastanesinden hiç yaptırmadım muayene vs. o yüzden bilmiyorum ama o dönemde okuduğum şuydu düşüğüm ve negatif sonuçlanan tüp bebek tedavim var kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorum denilince muayene sonrası tetkik verdikleriydi. Bilmiyorum gerçekliğini maalesef...
Histeroskopi yapılmış mıydı? Ben kan testlerinden daha gerekli olduğunu düşünüyorum. Türkiye genelinde kadınların çoğunluğunda rahim dokusunda iltihap rastlanıyormuş... Gerçi bunun çaresi antibiyotik tedavisi, varmış gibi kullanılabilir transfer öncesindeki aylarda... Ancak HSG, ultrason vs. görülmeyen rahim için sineşi (yapışıklıklar) ve diğer durumlar onunla tespit ediliyor. Bu yüzden gerekli görüyorum kendi adıma...
Dondurucudan çıkıp seninle buluştuklarında sevginle öyle bir ısınsınlar ki mayışıp, yapışıp kalsınlar.... :)Dondiriklerine kocaaaman sevgiler, sana nanik :)
Senin kuaför benim kuaför olabilir mi ki!!!!
İşime yakın, park sorunu yok diye genelde Levent civarındakilere gidiyorum...
Sanki ömürlük boyaymış gibi fiyatlar çıkıyor.
Bir de kesim,fön, manikür, pedikür falan de eklenirse eğer o paraya 2. el araba alırsın. Her seferinde de söylüyorum maşallah bir araba parası gitti diye, ama anlayan yok
yase07 geçmiş olsun, iyi olsun her şey. Dert edinme kistleri geldikleri gibi gidebiliyorlar...
@Aybikeeee tecrübesi olanlar mutlaka paylaşacaktır, ama bebek üzerine tedavilerin olacaksa içerisinde tüp bebek merkezi olan bir yer her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Memorial bu anlamda doğru seçim olmuştur sanırım. Memorial ile ilgili en çokensu bilgi sahibi, aktardığı yaklaşım ve yapılan uygulamalardan bende oluşan kanaat bu yönde...
@kuddus görmelisin mutlaka :)monkey in dediği gibi öyle su pek az yerde var...
Gerçi tanıtımını yaptıkça orası da kalabalıklaşacak diyorum ama olsun... Siz de güzel yerin keyfini sürün... Başkaları bilmesin :))))
Bi cevher var belli himmm mutavazimiz neyizAmin amin
Genel bir dergi değil canım.. Meslek dergisi :) hiç yazdın mı de, yazmadım.. Çok kez istediler başka başka mesleki dergiler ama ben kabul etmedim.. Bir cevher görüyorlarsabunu da reddedemedim iste..
Bugün ekstra güzel yazmışsın...
Yazdığın mesajların hepsi birbirinden güzel ifade edilmiş, (parmağına) kalemine sağlık!
Neden olmasın, elbette cevher var... Hadi bakalım, aklındaki bilgin, kağıda dökülsün... Parmağına kuvvet
Bugün genel olarak internet altyapısında bir sorun var...
Küçük, büyük çaplı bir çok yerde aynı şeyi duydum bugün, car car bu niye olmadı diye şikayet edince hep aynı cevabı aldım farklı yerlerden...
İnternet vasıtasıyla iletişim sağlayan tüm elektroniklerde sıkıntı doğuruyor doğal olarak. Metro'nun sinyali de ondandır.
Senden yana bir şey yok, evrenle alakası yok (gücendirme) birileri bir haltlar karıştırıyordur :) Git doktorunla kavuş :)
Geyik güzeldir :)
(Tükürük kısmını hallet bir zahmet :) )
Bahtı da, sağlığı da, şansı da, hayatı da, aşkları daaaaaa kendi gibi olsun...
İyi insanlar rast gelsin yoluna...
Bakalım ne diyecek Emre bey.. Önce bana kızacak diye düşünüyorum, şimdiye kadar gitmediğim ve adet düzenleyici kullanmadığım için., sonra tutunmana olası sebeplerini konuşur mu bilmem.. Ben zaten şimdi doondurulmuşları alayım tedavi başlasın diye gitmiyorum canlarım. Ben bana bakılmamış bişey, tedavi edilmesi gereken bir durum var mı, Öğrenmeye gidiyorum. Dondirikleri de sorarım ne tavsiye edecek bakalım..
Maşallah maşallah çok tatlı ...Nazar boncuğu bulamadım ki
:)) evet cnm bende levent tarafına yakınım..aynen yıllardır hep pahalı boyalar gölgeler vs çok bıktırdı..
her biri bi sanatçının kuaförü olduğunu söylüyor ama tüm sanatçıların saçları yoluk:)) altı üstü boya gölge.. heryerede güvenemiyorum saçlarımı mecbur yaptırıyorum..
Kuafor demen bana cok sac drami yasadim hani su bana birak abla lari o an ehhhh deyip yolda yuruyememe (bi baktim tum den platin aman allahim kabuss)ve ertesi gun esarpla kuafor basmayi bir ben bilirim demeyim beteride olabilir.:)) evet cnm bende levent tarafına yakınım..aynen yıllardır hep pahalı boyalar gölgeler vs çok bıktırdı..
her biri bi sanatçının kuaförü olduğunu söylüyor ama tüm sanatçıların saçları yoluk:)) altı üstü boya gölge.. heryerede güvenemiyorum saçlarımı mecbur yaptırıyorum..
Kızım 18 olacak tatlım,yanlış anlamıyorum doğru demişsin,ileri evre endometrioze var,ameliyatlarda sağ yumurtalığım alındı tekrarlayan bişi ve Dr,lar doğum yapmamı öneriyor sağlık için,tabi benim için önemli olan Kızımın isteği olursa tedavi bu son olacak,Hayırlısı hepimizin için.
ben boyatmıyorum.. Kendi saçlarım..
Ama birgün tüm saçlarım bembeyaz olsun isterim:)
Mekanı cennet olsun, hayat işte. Bir var bir yok. Nelere gereksiz yere önem verdiğimizi, kendimizi boşa yıprattığımızı, üzdüğümüzü-üzüldüğümüzü hatırlatıyor.
:))))))))))) kesinlikle öyle tiftik tiftik:)) evet cnm bende levent tarafına yakınım..aynen yıllardır hep pahalı boyalar gölgeler vs çok bıktırdı..
Senin biplere benim bip biplerde eklensin, tam olsun, ürksün gelemesin :)Evet bi gondersek yine geliyo bu bip bip ya neysee kuzum sana organik organik ask meyvesi dilerim
ayyyy ayyyy beni de es geçmezmişşş:)))
Pek severim çok öperim bide teşekkür ederim:))
Ben yazıları bi heyecanla yazdığım için dikkat edemiyorumm..
Ama sen beğendiysen çok güzel, pek güzel
Hahahahahahaha ben de kahkaha attım sayende... Yaşa, var ol :)itinayla tükürüldü:)
Sizi seviyorum kızlar
Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?