Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bugün ekstra güzel yazmışsın...
Yazdığın mesajların hepsi birbirinden güzel ifade edilmiş, (parmağına) kalemine sağlık!

Hangi dergiye yazacaksınn acabaaa merak ettim:))
Allaha şükür bende iyiyim canım.. Yeni yaşını kutlarımm 41 kere maşallah ile anne olursun inşallah::):)

Neden olmasın, elbette cevher var... Hadi bakalım, aklındaki bilgin, kağıda dökülsün... Parmağına kuvvet
Amin amin
Genel bir dergi değil canım.. Meslek dergisi :) hiç yazdın mı de, yazmadım.. Çok kez istediler başka başka mesleki dergiler ama ben kabul etmedim.. Bir cevher görüyorlarsa bunu da reddedemedim iste..

Bugün genel olarak internet altyapısında bir sorun var...
Küçük, büyük çaplı bir çok yerde aynı şeyi duydum bugün, car car bu niye olmadı diye şikayet edince hep aynı cevabı aldım farklı yerlerden...
İnternet vasıtasıyla iletişim sağlayan tüm elektroniklerde sıkıntı doğuruyor doğal olarak. Metro'nun sinyali de ondandır.

Senden yana bir şey yok, evrenle alakası yok (gücendirme) birileri bir haltlar karıştırıyordur :) Git doktorunla kavuş :)
Geyik güzeldir :)

Kızlar doktora gidiyorum ya şimdi.. Metrodayım vs hayatımda ilk defa metro duruyor ve sinyal bozukluğu nedeniyle gecikiyor zar zor ikna etmişim kendimi..
Evren engel mi koyuyor dersiniz ?? ))
Tabii geyik ama durum gerçek

Kızlar doktora gidiyorum ya şimdi.. Metrodayım vs hayatımda ilk defa metro duruyor veinyal bozukluğu nedeniyle gecikiyor zar zor ikna etmişim kendimi..
Evren engel mi koyuyor dersiniz ?? ))
Tabii geyik ama durum gerçek
Hahah kuzum gitmemek icin bahaneler cok tabi .insallah guzel seyler olacak hissediyorum bu arada ben 77liyim yani 38 nisanda ama hic mi hic gostermiyorum sanda sansli yaşın olsun masallah iyiki dogdun canim

:)) evet cnm bende levent tarafına yakınım..aynen yıllardır hep pahalı boyalar gölgeler vs çok bıktırdı..
her biri bi sanatçının kuaförü olduğunu söylüyor ama tüm sanatçıların saçları yoluk:)) altı üstü boya gölge.. heryerede güvenemiyorum saçlarımı mecbur yaptırıyorum..

Evet bi gondersek yine geliyo bu bip bip ya neysee kuzum sana organik organik ask meyvesi dilerim

Amin amin
Genel bir dergi değil canım.. Meslek dergisi :) hiç yazdın mı de, yazmadım.. Çok kez istediler başka başka mesleki dergiler ama ben kabul etmedim.. Bir cevher görüyorlarsa bunu da reddedemedim iste..
Bi cevher var belli himmm mutavazimiz neyiz

ayyyy ayyyy beni de es geçmezmişşş:)))
Pek severim çok öperim bide teşekkür ederim:))
Ben yazıları bi heyecanla yazdığım için dikkat edemiyorumm..
Ama sen beğendiysen çok güzel, pek güzel

Yazmak güzel şey içinden geldiği gibi olsun..
Mütevazilik ise her dem tercihimm maşallah :))
Çok severim yanakları kızaran insanları , ben diye çığlık atmayanları

ben boyatmıyorum.. Kendi saçlarım..
Ama birgün tüm saçlarım bembeyaz olsun isterim:)

Kuafor demen bana cok sac drami yasadim hani su bana birak abla lari o an ehhhh deyip yolda yuruyememe (bi baktim tum den platin aman allahim kabuss)ve ertesi gun esarpla kuafor basmayi bir ben bilirim demeyim beteride olabilir.

inşallah canım kısa sürede bebeğine kavuşman dileğiyle..

ben boyatmıyorum.. Kendi saçlarım..
Ama birgün tüm saçlarım bembeyaz olsun isterim:)

Valla ben istemem :) çünkü kızım istemiyo. Çizgifilmdeki hatunlara bakıp. Anne sen de hep böyle güzel ol. Diyo. Ben de hiç saç boyatmadım.. renkten yırtıyorum. Azıcık beyazım var. Gizleniyor şimdilik.. valla ben emzirme sürecinden sonra yüzüme de bi güzellik düşünüyom :) tabi fiyatı uyarsa

Mekanı cennet olsun, hayat işte. Bir var bir yok. Nelere gereksiz yere önem verdiğimizi, kendimizi boşa yıprattığımızı, üzdüğümüzü-üzüldüğümüzü hatırlatıyor.

Dün bende internetten öğrendim, çok üzüldüm..benim aklımda ilik bulundu, kurtuldu olarak kalmıştı..ama öyle değilmiş, hatta en son 1 ay önce bir gazeteciyle yapılan röportajı var(video olarak) gördüm çok çok yıpranmış, Mekanı cennet olsun nurlar içinde yatsın..Allah onun ömrünü oğulcuğuna versin..

:))))))))))) kesinlikle öyle tiftik tiftik

Evet bi gondersek yine geliyo bu bip bip ya neysee kuzum sana organik organik ask meyvesi dilerim
Senin biplere benim bip biplerde eklensin, tam olsun, ürksün gelemesin :)
Organikkkkkkkkkk çalışmalarımız için yumurtlama gününe kadar 3-4 gün perhizlerini yapalım dedim! Kabul görmedi... Zamanı gelince "gıt gıt gıdaaak" diyecekmişim o zaman farklı gün olduğunu anlayacakmış. "Üüü ürüüü üüü" duyarsam yaparım dedim! hahahah bu aralar türlü türlü, feci komedi dönüyor bizim evde :)

ayyyy ayyyy beni de es geçmezmişşş:)))
Pek severim çok öperim bide teşekkür ederim:))
Ben yazıları bi heyecanla yazdığım için dikkat edemiyorumm..
Ama sen beğendiysen çok güzel, pek güzel
Hep çemkirmekle olmaz, iyi iyiyse alkışlamak da lazım :)

itinayla tükürüldü:)
Hahahahahahaha ben de kahkaha attım sayende... Yaşa, var ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…