Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bembeyaz 60 larda yaşını alınca güzel oluyor cnm ya, 40 yaşındayken bembeyaz gezince tuhaf gözüküyor..:)

Hahahaha canım yaa benim koca 38 yaşında ama sakal, saç bembeyaz :) Bende 2 tane var şimdilik ama yakında çoğalırlar:) Göz alışınca oluyor tabii ama emin ol öyle de güzel olursun..

Kuafor demen bana cok sac drami yasadim hani su bana birak abla lari o an ehhhh deyip yolda yuruyememe (bi baktim tum den platin aman allahim kabuss)ve ertesi gun esarpla kuafor basmayi bir ben bilirim demeyim beteride olabilir.

:))) benimde ünv. giderken kuaförüm saçlarımı yakmıştı..
belime kadar upuzun sarı düz saçlar varken bir gün içinde kulaklarımda kısacık yanık yoluk saçlarım olmuştu.. unv yıllarıya çok takmıştım ciddi bi bunalım yaşamıştım bir yıl.:)) Allahtan erkek arkadaşım askerdeydi o gelene kadar eski haline dönmüştü..

Hahahaha canım yaa benim koca 38 yaşında ama sakal, saç bembeyaz :) Bende 2 tane var şimdilik ama yakında çoğalırlar:) Göz alışınca oluyor tabii ama emin ol öyle de güzel olursun..

erkeklere yakışıyor cnm, Amerikan yönetmenlerine benziyorlar:))
bizde bi tuhaf oluyo.. ben sanırım 80 yaşına kadar boyatırım:))

erkeklere yakışıyor cnm, Amerikan yönetmenlerine benziyorlar:))
bizde bi tuhaf oluyo.. ben sanırım 80 yaşına kadar boyatırım:))

ahahahah haklısın..
80'mi ben o kadar yaşarmıyım bilmiyorum yaa
Ben kısacık beyaz saçlara bandana takar morlu morlu datça sokaklarında turlarım

Biz önden gidelim, size yer bakarız.... İnşallaaaaaaaaaah maşallahh :)))))))))

Allah söyletti diyelimm.. E sende her halinle güzelsin bi keremmm:)
Önümüzdeki uzun yıllar için planım krediler bitince oraya yerleşmek için para biriktirmek..
Gideceğim buralardan kafaya koydum:)

[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Tatlı kadın, sağol cevabın için. Ben demin daha önce adını sanını duymadığım (devlet ve eğ.araş. hastaneleriyle hiiiçç alakam olmadığından sanırım ki hep derim Allah bizleri oralara düşmekten korusun lütfen, Amiiinnnn....resmen fobi gibi bir şey bende bu hast. olayı) Nispeten evime yakın olduğunu düşündüğüm İst. Kanuni Sultan Süleyman Eğt. ve Arş. Hastanesi Tıbbi Genetik Polikliniğinden randevu aldım internetten. Pazartesi gidicem bakalım. Şimdi 300-500 her ne haltsa bayılmak istemiyorum özel yerlere. onun yerine gider ciciler alırım kendime yahuuu Zaten devlet hast. yapılmıyormuş. Genetik bölümü olan eğitim arştma hast. yapılıyormuş. Hastane yeni gibi, üstelik randevuyuda kolayca aldım boş sanki!!??? Bakalım gidince görüp yeni bir deneyim daha edinmiş olacağım. Hem ben acele etmiyorum 2. transfer için bahar civarı olması daha iyi olacak o yüzden test sürecinin uzunluğunu takmıyorum. Böylelikle bir kaç ay daha keyif yapabilirim kahvem, sigaram, sevdiceğimin kollarında
Bu arada ben ilk transfer öncesi histeroskopinin her çeşidini oldum desem yeridir :) yapışıklık vardı onu açtırdım vs. vs. iyikide yaptırmışım çok rahatladım fiziken. Şimdi birde bunları yaptıralım da aklımda kalcağına dondikler göbişimde kalsın inşallah. sanada nanik susak kafalım :)))[/COLOR]

Kayınpederimi özel hastane gece yarısı acil kalp üzerine bir hastaneye nakil edince gece yarısı o hastaneye gittim. Acilden öyle bir giriş olmadığını söylediklerinde, hastanıza bile sahip değilsiniz diye de carladım... (Bu civarda başka hastane yok dediydi asıl carlamam gereken yoldaki birisi!!!!!!!) Evet zor oluyor, sıkıntı oluyor, kalabalık oluyor ama en iyi de araştırma hastaneleri oluyor...

Eli yüzü düzgündü. Yeniymiş, henüz keşfedilmemiştir, zaman olarak da güzel zamanın var sonuna kadar haklısın. Tez olmasın güzel olsun genetik sonuçlar :) Rahat rahat yaptır işlemlerini, suuuuuuuuuuuuuuu gibi aksın, o paraları da çatır çatır yee :) Sefan olsun...

Dondiriklerin için hazırlıklar tamam olsun, güzel olsun... Benim de rahatlamıştı, niye öyle hissettik bilmem, belki de psikolojik... Sadece reglim azaldı! zaten azdı! dert etmiyorum, sallaadım onu da susakkk kafamı seveyim...

Gelişmelerden haberdar et mutlaka, bak soran olursa hemen yönlendiririz :)

Canım kızkardeşlerim, sabah 7 den beri hastanedeyim. şeker yüklemesi yapıldı 146 sonuç... daha önceleri de 125-128 gibi çıkıyordu ama bu sonuç içöin dr artık sen bir şeker hastasısınj dedi ve ilaç verdi ve her hafta kanımı ölçeceğim makinayı... Diaformin 1000mg hadi hayırlısı...

Geçmiş olsun canım... Bu nereden çıktı şimdi!
O kadar aç kal şekerli bir şey iç pörfff...
146 çok mu yüksek? Şu kayınpederimde ameliyat sürecinde çok içli dışlı oldum biraz bilgilendim.
Açlık şekeri için 140 değil miydi sınır? yani çok az yüksekken ilaç başlatmak yerine diyet daha iyi olmuyor mu?
(Bakma bana sen bildiğimden yazmıyorum)
Bir kaç saat arayla ölçümlerinin sonuçlarına göre bir averaj mı aldılar?

Benim şekere karşı fobim var, tatlı yiyemeyenlerdenim ölçtürecek olsam ne yaparım bilmem..

Tamam bir gideyim bakalım yazarım izlenimlerimi :)
Bu arada benim ofis histeroskopi sonrası rahmin tam ortasındaki yapışıklık açıldı Selman bey tarafından. Yapışıklığı transfer öncesi kontroller sırasında sadece o fark etmiş ve fındıkzade de histeroskopi çektirtmişti. Baktık gerçekten yapışıklık var ameliyat oldum. Çok şükür tekrarlamadıda. Çünkü tekrarlayabiliyormuş sıklıkla. Benim o işlemden önce çok sancılı ve az gelirdi. Tam 5 yıl boyunca boşuna o kabusu yaşamışım diyorum. Şimdi her ay çok rahat regl oluyorum ve olması gerektiği gibi normal geliyor normal sürüyor. Senin hala az geliyorsa bir baktır istesen. Tekrarlamış olmasın. Susak kafalılık etme bu konudaaaa :) Susak diyince aklıma geldi fotomu değiştirdim, benim yaptıklarımdan biri. Sen görmemiştin benim susakları, bak bakalım beğenecekmisin?

geçmiş olsun kuzum

son cümle benim için yazılmış sanki hep aklıma gelir allah korusun bu tast yapılsa ben ne yaparım diye

Çok geçmiş olsun, umarım sadece diyet yoluyla başedebileceğin bir şeydir. İlaçlara ihtiyacın kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…