- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.441
ben boyatmıyorum.. Kendi saçlarım..
Ama birgün tüm saçlarım bembeyaz olsun isterim:)
bembeyaz 60 larda yaşını alınca güzel oluyor cnm ya, 40 yaşındayken bembeyaz gezince tuhaf gözüküyor..:)
Kuafor demen bana cok sac drami yasadim hani su bana birak abla lari o an ehhhh deyip yolda yuruyememe (bi baktim tum den platin aman allahim kabuss)ve ertesi gun esarpla kuafor basmayi bir ben bilirim demeyim beteride olabilir.
Hahahaha canım yaa benim koca 38 yaşında ama sakal, saç bembeyaz :) Bende 2 tane var şimdilik ama yakında çoğalırlar:) Göz alışınca oluyor tabii ama emin ol öyle de güzel olursun..
erkeklere yakışıyor cnm, Amerikan yönetmenlerine benziyorlar:))
bizde bi tuhaf oluyo.. ben sanırım 80 yaşına kadar boyatırım:))
ahahahah haklısın..
80'mi ben o kadar yaşarmıyım bilmiyorum yaa
Ben kısacık beyaz saçlara bandana takar morlu morlu datça sokaklarında turlarım
erkeklere yakışıyor cnm, Amerikan yönetmenlerine benziyorlar:))
bizde bi tuhaf oluyo.. ben sanırım 80 yaşına kadar boyatırım:))
cnm sen her halinle güzelsin:)) yakışırr
datçada ne var yazlıkmı var
Allah söyletti diyelimm.. E sende her halinle güzelsin bi keremmm:)
Önümüzdeki uzun yıllar için planım krediler bitince oraya yerleşmek için para biriktirmek..
Gideceğim buralardan kafaya koydum:)
Seslenmeden "Ceeeeeeee" deyin
(Kızım sana söylüyorum gelinler topunuz anlayın)
Transfer hazırlıkları için ilk adım atılmış, çok sevindim. Benim gibi erteleyeceksin sanmıştım, dondurucuda donacaklar :) Genetik testleri İst.Gen. Lab. Beşiktaş'ta yaptırmıştık biz... Hem trombofili hem de her ikimiz için kromozom... 15 gün kadar sürüyor. Çok fahiş fiyatlar hatırlamıyorum... Bütçe dosyalarına bakmam lazım. Ama kan testlerinden pahalı olsa kesin aklımda kalırdı, hala onlara takığım :) Ama biz en baştan istenmeden yapmıştık, 2013 yılında pek yapılmıyordu belki ondan uygundu, şimdi çoğunlukla isteniyor rağbet olunca zammı yemiştir.
Devlet hastanesinden hiç yaptırmadım muayene vs. o yüzden bilmiyorum ama o dönemde okuduğum şuydu düşüğüm ve negatif sonuçlanan tüp bebek tedavim var kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorum denilince muayene sonrası tetkik verdikleriydi. Bilmiyorum gerçekliğini maalesef...
Histeroskopi yapılmış mıydı? Ben kan testlerinden daha gerekli olduğunu düşünüyorum. Türkiye genelinde kadınların çoğunluğunda rahim dokusunda iltihap rastlanıyormuş... Gerçi bunun çaresi antibiyotik tedavisi, varmış gibi kullanılabilir transfer öncesindeki aylarda... Ancak HSG, ultrason vs. görülmeyen rahim için sineşi (yapışıklıklar) ve diğer durumlar onunla tespit ediliyor. Bu yüzden gerekli görüyorum kendi adıma...
Dondurucudan çıkıp seninle buluştuklarında sevginle öyle bir ısınsınlar ki mayışıp, yapışıp kalsınlar.... :)Dondiriklerine kocaaaman sevgiler, sana nanik :)
Senin kuaför benim kuaför olabilir mi ki!!!!
İşime yakın, park sorunu yok diye genelde Levent civarındakilere gidiyorum...
Sanki ömürlük boyaymış gibi fiyatlar çıkıyor.
Bir de kesim,fön, manikür, pedikür falan de eklenirse eğer o paraya 2. el araba alırsın. Her seferinde de söylüyorum maşallah bir araba parası gitti diye, ama anlayan yok
@yase07 geçmiş olsun, iyi olsun her şey. Dert edinme kistleri geldikleri gibi gidebiliyorlar...
@Aybikeeee tecrübesi olanlar mutlaka paylaşacaktır, ama bebek üzerine tedavilerin olacaksa içerisinde tüp bebek merkezi olan bir yer her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Memorial bu anlamda doğru seçim olmuştur sanırım. Memorial ile ilgili en çokensu bilgi sahibi, aktardığı yaklaşım ve yapılan uygulamalardan bende oluşan kanaat bu yönde...
kuddus görmelisin mutlaka :) monkey in dediği gibi öyle su pek az yerde var...
Gerçi tanıtımını yaptıkça orası da kalabalıklaşacak diyorum ama olsun... Siz de güzel yerin keyfini sürün... Başkaları bilmesin :))))
Seslenmeden "Ceeeeeeee" deyin
(Kızım sana söylüyorum gelinler topunuz anlayın)
Transfer hazırlıkları için ilk adım atılmış, çok sevindim. Benim gibi erteleyeceksin sanmıştım, dondurucuda donacaklar :) Genetik testleri İst.Gen. Lab. Beşiktaş'ta yaptırmıştık biz... Hem trombofili hem de her ikimiz için kromozom... 15 gün kadar sürüyor. Çok fahiş fiyatlar hatırlamıyorum... Bütçe dosyalarına bakmam lazım. Ama kan testlerinden pahalı olsa kesin aklımda kalırdı, hala onlara takığım :) Ama biz en baştan istenmeden yapmıştık, 2013 yılında pek yapılmıyordu belki ondan uygundu, şimdi çoğunlukla isteniyor rağbet olunca zammı yemiştir.
Devlet hastanesinden hiç yaptırmadım muayene vs. o yüzden bilmiyorum ama o dönemde okuduğum şuydu düşüğüm ve negatif sonuçlanan tüp bebek tedavim var kan pıhtılaşmasına baktırmak istiyorum denilince muayene sonrası tetkik verdikleriydi. Bilmiyorum gerçekliğini maalesef...
Histeroskopi yapılmış mıydı? Ben kan testlerinden daha gerekli olduğunu düşünüyorum. Türkiye genelinde kadınların çoğunluğunda rahim dokusunda iltihap rastlanıyormuş... Gerçi bunun çaresi antibiyotik tedavisi, varmış gibi kullanılabilir transfer öncesindeki aylarda... Ancak HSG, ultrason vs. görülmeyen rahim için sineşi (yapışıklıklar) ve diğer durumlar onunla tespit ediliyor. Bu yüzden gerekli görüyorum kendi adıma...
Dondurucudan çıkıp seninle buluştuklarında sevginle öyle bir ısınsınlar ki mayışıp, yapışıp kalsınlar.... :)Dondiriklerine kocaaaman sevgiler, sana nanik :)
Senin kuaför benim kuaför olabilir mi ki!!!!
İşime yakın, park sorunu yok diye genelde Levent civarındakilere gidiyorum...
Sanki ömürlük boyaymış gibi fiyatlar çıkıyor.
Bir de kesim,fön, manikür, pedikür falan de eklenirse eğer o paraya 2. el araba alırsın. Her seferinde de söylüyorum maşallah bir araba parası gitti diye, ama anlayan yok
@yase07 geçmiş olsun, iyi olsun her şey. Dert edinme kistleri geldikleri gibi gidebiliyorlar...
@Aybikeeee tecrübesi olanlar mutlaka paylaşacaktır, ama bebek üzerine tedavilerin olacaksa içerisinde tüp bebek merkezi olan bir yer her zaman daha iyidir diye düşünüyorum. Memorial bu anlamda doğru seçim olmuştur sanırım. Memorial ile ilgili en çokensu bilgi sahibi, aktardığı yaklaşım ve yapılan uygulamalardan bende oluşan kanaat bu yönde...
kuddus görmelisin mutlaka :) monkey in dediği gibi öyle su pek az yerde var...
Gerçi tanıtımını yaptıkça orası da kalabalıklaşacak diyorum ama olsun... Siz de güzel yerin keyfini sürün... Başkaları bilmesin :))))
Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
Kayınpederimi özel hastane gece yarısı acil kalp üzerine bir hastaneye nakil edince gece yarısı o hastaneye gittim. Acilden öyle bir giriş olmadığını söylediklerinde, hastanıza bile sahip değilsiniz diye de carladım... (Bu civarda başka hastane yok dediydi asıl carlamam gereken yoldaki birisi!!!!!!!) Evet zor oluyor, sıkıntı oluyor, kalabalık oluyor ama en iyi de araştırma hastaneleri oluyor...
Eli yüzü düzgündü. Yeniymiş, henüz keşfedilmemiştir, zaman olarak da güzel zamanın var sonuna kadar haklısın. Tez olmasın güzel olsun genetik sonuçlar :) Rahat rahat yaptır işlemlerini, suuuuuuuuuuuuuuu gibi aksın, o paraları da çatır çatır yee :) Sefan olsun...
Dondiriklerin için hazırlıklar tamam olsun, güzel olsun... Benim de rahatlamıştı, niye öyle hissettik bilmem, belki de psikolojik... Sadece reglim azaldı! zaten azdı! dert etmiyorum, sallaadım onu da susakkk kafamı seveyim...
Gelişmelerden haberdar et mutlaka, bak soran olursa hemen yönlendiririz :)
geçmiş olsun kuzumCanım kızkardeşlerim, sabah 7 den beri hastanedeyim. şeker yüklemesi yapıldı 146 sonuç... daha önceleri de 125-128 gibi çıkıyordu ama bu sonuç içöin dr artık sen bir şeker hastasısınj dedi ve ilaç verdi ve her hafta kanımı ölçeceğim makinayı... Diaformin 1000mg hadi hayırlısı...
son cümle benim için yazılmış sanki hep aklıma gelir allah korusun bu tast yapılsa ben ne yaparım diyeGeçmiş olsun canım... Bu nereden çıktı şimdi!
O kadar aç kal şekerli bir şey iç pörfff...
146 çok mu yüksek? Şu kayınpederimde ameliyat sürecinde çok içli dışlı oldum biraz bilgilendim.
Açlık şekeri için 140 değil miydi sınır? yani çok az yüksekken ilaç başlatmak yerine diyet daha iyi olmuyor mu?
(Bakma bana sen bildiğimden yazmıyorum)
Bir kaç saat arayla ölçümlerinin sonuçlarına göre bir averaj mı aldılar?
Benim şekere karşı fobim var, tatlı yiyemeyenlerdenim ölçtürecek olsam ne yaparım bilmem..
Çok geçmiş olsun, umarım sadece diyet yoluyla başedebileceğin bir şeydir. İlaçlara ihtiyacın kalmaz.Canım kızkardeşlerim, sabah 7 den beri hastanedeyim. şeker yüklemesi yapıldı 146 sonuç... daha önceleri de 125-128 gibi çıkıyordu ama bu sonuç içöin dr artık sen bir şeker hastasısınj dedi ve ilaç verdi ve her hafta kanımı ölçeceğim makinayı... Diaformin 1000mg hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?