- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.461
Canım kızkardeşlerim, sabah 7 den beri hastanedeyim. şeker yüklemesi yapıldı 146 sonuç... daha önceleri de 125-128 gibi çıkıyordu ama bu sonuç içöin dr artık sen bir şeker hastasısınj dedi ve ilaç verdi ve her hafta kanımı ölçeceğim makinayı... Diaformin 1000mg hadi hayırlısı...
babanne hala baba...geçmiş olsun..ailede varmıydı şeker hastasılığı ?
umarim zamanla yenerim tatlimÇok geçmiş olsun, umarım sadece diyet yoluyla başedebileceğin bir şeydir. İlaçlara ihtiyacın kalmaz.
sagol balim... insallah gecergeçmiş olsun kuzum
babanne hala baba...
canim tesekkur ederim evet bir cok degeri inceleyip yukleme yaptilar bir kac haftadir bununla da ugrasiyordum... drnson 8 yilin degerlerini inceleyereGeçmiş olsun canım... Bu nereden çıktı şimdi!
O kadar aç kal şekerli bir şey iç pörfff...
146 çok mu yüksek? Şu kayınpederimde ameliyat sürecinde çok içli dışlı oldum biraz bilgilendim.
Açlık şekeri için 140 değil miydi sınır? yani çok az yüksekken ilaç başlatmak yerine diyet daha iyi olmuyor mu?
(Bakma bana sen bildiğimden yazmıyorum)
Bir kaç saat arayla ölçümlerinin sonuçlarına göre bir averaj mı aldılar?
bu durumda h
Benim şekere karşı fobim var, tatlı yiyeumy meyenlerdenim ölçtürecek olsam ne yaparım bilmem..
k karar verdi heyete girdim tatlim ilac ve diyet bu asamada daha kolay duzetebilirmis... insallah ...canim tesekkur ederim evet bir cok degeri inceleyip yukleme yaptilar bir kac haftadir bununla da ugrasiyordum... drnson 8 yilin degerlerini inceleyere
Tabiki Doktorun bildiği vardır her zaman:) Havuz yöntemi güzel fikir olduğunu düşünüyorum. ama 3 tanesi döllenirse !!! dayanamam, hepsini isterim. birisi mutlaka tutunacak umudu ile. Ama doktor dediğini yapacağız tabiki:)Merhaba..
Canım öncelikle doktorun önerisi daha önemli tabi..
Havuz yöntemi yaparsan elbette sansın daha cok artar.. Ama öyle bi karar alırsan benim tavsiyem transfer olmadan 1 ay ara vermen olur. Rahim dinlensin diye..
Bence bu super fikir, hepsi döllenirse tabiki. :) teşekkür ederimMerhaba, öncelikli inş. yarın sağlıklı şekilde yumoşların toplanır ve güzelce döllenirler. Ben olsam 2'sinin transferini yaptırıp 1'ni dondururdum. Diğer seçenekte; sonraki ayda inş. 3 folükül oluşursa 5.güne kadar gelenin transferinin yapılması. Ücret yönünden birinci seçenek daha akla yatkın gibi geliyor. Hakkında hayırlı olacak kararı almanı dilerim.
Bir taneyi daha önce transfer edilme tecrübesi var bende, olmadı. o yuzden tekrar aynı olacak diye ödüm kopuyor.Hayırlı olsun. İnşallah hepsi de döllenip yola devam edecek kadar kaliteli olur.
Benim 3 embriyom olsaydı, orta kalite bir tane transfer edilip diğer ikisinin dondurulmasını isterdim. Bebek olacaksa tek embriyo yeterli. Olmayacaksa tekrar tekrar ilaç yüklenmek yerine elimdekileri değerlendirirdim. Ayrıca çözülme sırasında bir aksilik olması ihtimaline karşı da kendimi daha iyi hissederdim.
Aslında bu herkes için farklı değerlendirilecek bir durum. Hepimizin farklı yaklaşımları olacaktır. Sorduğun için yazdım ama en doğruyu doktorunla birlikte sen bulacaksın.
Kaldı ki bunun programını yapmak için henüz erken. Görülen her folikül dolu olmayabilir. Her yumurta döllenmeyebilir. Bu tipkararları almak için adım adım ilerlemeni tavsiye ederim. Böylece gereksiz hayal kırıklığı ve stres yaşamazsın... Bence tabi...
Fikir almak istemenden cüret alarak, nacizane öncelikle şunu söylemeliyim; "dereyi görmeden paçayı sıvamamalı" Bazen istemediğimiz şeyler oluyor sonra daha kötü hissediyoruz kendimizi... (Ah şunu da belirtmeliyim beni dikkate almayabilirsin çünkü ben dereyi görünce bile bir dur! belki sığdır diyerek sıvamadan durabilenlerdenim)
Sonrasında ise haklı endişelerin ve en doğruyu yapmak için fikir almak konusundaki isteğini çooooooook iyi anlıyorum. Akranız, benzer yollardan geçiyoruz, hepimiz aynı fikir alışverişini yaptık, yapıyoruz, yapacağız...
Opu bitmiş, foliküller dolu çıkmış, süpermenleri ile büyük bir aşk yaşamış, bölüm bölüm bölünmüş, günlerce iç içe geçip birer embriyo olmuş andaysak eğer;
Doktorumun görüşünü alırdım öncelikle...
Ondan sonra daben olsaydım; (ben olsaydım ama) eğer OPU'dan kalma herhangi bir sıkıntı veya başka bir engel yoksa 1 tanesini transfer ettirirdim, sıcağı sıcağına... (Bence böylesi daha heyecanlı)
Diğerlerini dondururdum... Olumlu sonuç alamazsan güvencen, olumlu sonuç olursa kardeş olurlar...
(Dondurulmuşu da denedim daha rahat ama diğeri kadar heyecanlı değil)
İstediğin olsun, gönlünden geçen gerçek olsun, şansın bol, yolun açık olsun...
Sevgiler
Ne güzel, senin adına çok sevindim. Inşallah her şey güzel devam ederkizlar tip 2 diyabetim ama biliyorum ki bunu da asacagim hatta negatiflerde bu da rol oynar dedi dr hanim.. cok ilgili cok hassas davrandi. simdi bi de d vitamini testi istedi. belki eksiklik olabilirvdiye... ikinci gunu bugun adetin ve tsh 8 e2 28 lh prolaktin ve diger her sey gayet guzeldi. tiroidi de yenmisim, seker bana ne der yawww... iyiyim merak etmeyin sadece su parmaka igne batirma isi geriyor biraz
babanne hala baba...
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Tatlı kadın, sağol cevabın için. Ben demin daha önce adını sanını duymadığım (devlet ve eğ.araş. hastaneleriyle hiiiçç alakam olmadığından sanırım ki hep derim Allah bizleri oralara düşmekten korusun lütfen, Amiiinnnn....resmen fobi gibi bir şey bende bu hast. olayı) Nispeten evime yakın olduğunu düşündüğüm İst. Kanuni Sultan Süleyman Eğt. ve Arş. Hastanesi Tıbbi Genetik Polikliniğinden randevu aldım internetten. Pazartesi gidicem bakalım. Şimdi 300-500 her ne haltsa bayılmak istemiyorum özel yerlere. onun yerine gider ciciler alırım kendime yahuuuZaten devlet hast. yapılmıyormuş. Genetik bölümü olan eğitim arştma hast. yapılıyormuş. Hastane yeni gibi, üstelik randevuyuda kolayca aldım boş sanki!!??? Bakalım gidince görüp yeni bir deneyim daha edinmiş olacağım. Hem ben acele etmiyorum 2. transfer için bahar civarı olması daha iyi olacak o yüzden test sürecinin uzunluğunu takmıyorum. Böylelikle bir kaç ay daha keyif yapabilirim kahvem, sigaram, sevdiceğimin kollarında
Bu arada ben ilk transfer öncesi histeroskopinin her çeşidini oldum desem yeridir :) yapışıklık vardı onu açtırdım vs. vs. iyikide yaptırmışım çok rahatladım fiziken. Şimdi birde bunları yaptıralım da aklımda kalcağına dondikler göbişimde kalsın inşallah. sanada nanik susak kafalım :)))[/COLOR]
iyi aksamlar bayanlar adetim bugun itibariyle 1 gun gecikti bu ay cok incir yemistim acaba incir geciktirmis olabilir mi uzun yillardir hic gecikmeye tanik olmadim yada cok stres yaptim son zamanlarda bebek delisi oldum fsh yuksek cikinca 2 aydir hayit iciyorum 42 yasindayim incir yiyip adeti geciken oldumu cevaplarinizi bekliyorum
gecmis olsun cnm.canim tesekkur ederim evet bir cok degeri inceleyip yukleme yaptilar bir kac haftadir bununla da ugrasiyordum... drnson 8 yilin degerlerini inceleyere
Canım kızkardeşlerim, sabah 7 den beri hastanedeyim. şeker yüklemesi yapıldı 146 sonuç... daha önceleri de 125-128 gibi çıkıyordu ama bu sonuç içöin dr artık sen bir şeker hastasısınj dedi ve ilaç verdi ve her hafta kanımı ölçeceğim makinayı... Diaformin 1000mg hadi hayırlısı...
Canım şeker yüklemesinde şeker yedirmiyorlar ki.. Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun tekrar kan alıyorlar .. Korkacak bişey yok.. Farklı bir uygulama yapıyorlar mı bilmiyorum..Geçmiş olsun canım... Bu nereden çıktı şimdi!
O kadar aç kal şekerli bir şey iç pörfff...
146 çok mu yüksek? Şu kayınpederimde ameliyat sürecinde çok içli dışlı oldum biraz bilgilendim.
Açlık şekeri için 140 değil miydi sınır? yani çok az yüksekken ilaç başlatmak yerine diyet daha iyi olmuyor mu?
(Bakma bana sen bildiğimden yazmıyorum)
Bir kaç saat arayla ölçümlerinin sonuçlarına göre bir averaj mı aldılar?
Benim şekere karşı fobim var, tatlı yiyemeyenlerdenim ölçtürecek olsam ne yaparım bilmem..
evet evet cok test oldu su bi gercek ki var bunda da bir hayir... yenecegim soz... corek otu yogurt iyi gelecek insallah cok sagol canim kardesim benimCanım çok geçmiş olsun.. Bu Değeri beslenme desteği ile de düzenleyebilirsin.. İlaçlarını ihmal etme tabii ki.. Çörekotu şeker hastalığı için birebirdir.. Bir Taşla iki kuş hem yumurtalara iyi geliyor çörekotu hem şekere..
Canım ya 1 aydır bir Sürü test yaptın ve bazı Şeyler çıktı.. Senin yaşamını olumlu etkilesin ve yaşam mutluluğunu arttıran durumlara gebe olsun dilerim bütün bu bulgular..
Yenersin yenersin sen tatlım benim .umarim zamanla yenerim tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?