Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

geçmiş olsun..ailede varmıydı şeker hastasılığı ?

iyi aksamlar bayanlar adetim bugun itibariyle 1 gun gecikti bu ay cok incir yemistim acaba incir geciktirmis olabilir mi uzun yillardir hic gecikmeye tanik olmadim yada cok stres yaptim son zamanlarda bebek delisi oldum fsh yuksek cikinca 2 aydir hayit iciyorum 42 yasindayim incir yiyip adeti geciken oldumu cevaplarinizi bekliyorum

canim tesekkur ederim evet bir cok degeri inceleyip yukleme yaptilar bir kac haftadir bununla da ugrasiyordum... drnson 8 yilin degerlerini inceleyere

canim tesekkur ederim evet bir cok degeri inceleyip yukleme yaptilar bir kac haftadir bununla da ugrasiyordum... drnson 8 yilin degerlerini inceleyere
k karar verdi heyete girdim tatlim ilac ve diyet bu asamada daha kolay duzetebilirmis... insallah ...

kizlar tip 2 diyabetim ama biliyorum ki bunu da asacagim hatta negatiflerde bu da rol oynar dedi dr hanim.. cok ilgili cok hassas davrandi. simdi bi de d vitamini testi istedi. belki eksiklik olabilirvdiye... ikinci gunu bugun adetin ve tsh 8 e2 28 lh prolaktin ve diger her sey gayet guzeldi. tiroidi de yenmisim, seker bana ne der yawww... iyiyim merak etmeyin sadece su parmaka igne batirma isi geriyor biraz

Öncelikle vakitlerinizi bana cevap yazmak için harcadığınız için çok teşekkür ederim.
fikirleriniz hepsi de farklı.:)

Merhaba..
Canım öncelikle doktorun önerisi daha önemli tabi..
Havuz yöntemi yaparsan elbette sansın daha cok artar.. Ama öyle bi karar alırsan benim tavsiyem transfer olmadan 1 ay ara vermen olur. Rahim dinlensin diye..
Tabiki Doktorun bildiği vardır her zaman:) Havuz yöntemi güzel fikir olduğunu düşünüyorum. ama 3 tanesi döllenirse !!! dayanamam, hepsini isterim. birisi mutlaka tutunacak umudu ile. Ama doktor dediğini yapacağız tabiki:)

Bence bu super fikir, hepsi döllenirse tabiki. :) teşekkür ederim

Bir taneyi daha önce transfer edilme tecrübesi var bende, olmadı. o yuzden tekrar aynı olacak diye ödüm kopuyor.

Bende olsa yada Allah izin verirse diye yazdım, teşekkür ederim:)

Ne güzel, senin adına çok sevindim. Inşallah her şey güzel devam eder

babanne hala baba...

Geçmiş olsun. Tip 2 diabet gereken tavrı özenle gösterdiğinde kendi yoluna giden, ama ilk fırsatta geri dönmeye hazır, sıkıcı, itici yapışkan bir eski sevgili durumunda. Kibarca ama kararlılıkla defedebilmeni dilerim.
En sevdiği şeyler depresyon, özsevgi eksikliği, erteleme, umursamama... Hayata bakışınla yakından ilgili. İnanılmaz fırsatçı. Düşmanını iyi tanırsan yenmen daha kolay olacaktır. Gerçi yakın çevrenden ders çıkarmışsındır kendine. Tarçınla takviye yapmanı tavsiye ederim. Değerin kontrol edilebilir durumda. İyileşmeni hızlandırır. Bir de bol yoğurt tüketmen önemli. İlaçların yan etkisini çabuk atman için...
Bu da geçecek. Yeter ki sen teslim olma...

Bu hastane ve bölümle ilgili izlenimlerini benimle de paylaşırmısın? Ben de genetik test yaptırmak istiyorum doktorumdan habersiz :)?

Kızlar yaşım 38 adetin 3. Günü yaptırdığım hormon testi sonuçları yorumlarmısınız

Fsh:4
Lh:2
Prolaktin:7
E2: 70

Dilerim bir organik bebek haberi de senden gelir
Dediğin gibi stres etkilemiş olabilir. Hava değişimleri, mevsim geçişleri, hareketsizlik ya da fazla hareket, ağır beslenme gibi bir çok etken olabiliyor. Bir günlük gecikme endişelenmek ya da ümitlenmek için erken. Kendine biraz daha zaman ver. Birkaç gün sonra hala gelmediyse kan testiyle kontrol edersin.

Reactions: sub

Canım çok geçmiş olsun.. Bu Değeri beslenme desteği ile de düzenleyebilirsin.. İlaçlarını ihmal etme tabii ki.. Çörekotu şeker hastalığı için birebirdir.. Bir Taşla iki kuş hem yumurtalara iyi geliyor çörekotu hem şekere..
Canım ya 1 aydır bir Sürü test yaptın ve bazı Şeyler çıktı.. Senin yaşamını olumlu etkilesin ve yaşam mutluluğunu arttıran durumlara gebe olsun dilerim bütün bu bulgular..

Canım şeker yüklemesinde şeker yedirmiyorlar ki.. Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun tekrar kan alıyorlar .. Korkacak bişey yok.. Farklı bir uygulama yapıyorlar mı bilmiyorum..

evet evet cok test oldu su bi gercek ki var bunda da bir hayir... yenecegim soz... corek otu yogurt iyi gelecek insallah cok sagol canim kardesim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…