- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.481
glikoz ve su... iciyorsun once kan.. iki saat sonra kan..Canım şeker yüklemesinde şeker yedirmiyorlar ki.. Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun tekrar kan alıyorlar .. Korkacak bişey yok.. Farklı bir uygulama yapıyorlar mı bilmiyorum..
Canım benim ya.. E2 28 düşük MÜ yüksek mi?kizlar tip 2 diyabetim ama biliyorum ki bunu da asacagim hatta negatiflerde bu da rol oynar dedi dr hanim.. cok ilgili cok hassas davrandi. simdi bi de d vitamini testi istedi. belki eksiklik olabilirvdiye... ikinci gunu bugun adetin ve tsh 8 e2 28 lh prolaktin ve diger her sey gayet guzeldi. tiroidi de yenmisim, seker bana ne der yawww... iyiyim merak etmeyin sadece su parmaka igne batirma isi geriyor biraz
Inşallah hamilesindir canım. Hadi inşallahiyi aksamlar bayanlar adetim bugun itibariyle 1 gun gecikti bu ay cok incir yemistim acaba incir geciktirmis olabilir mi uzun yillardir hic gecikmeye tanik olmadim yada cok stres yaptim son zamanlarda bebek delisi oldum fsh yuksek cikinca 2 aydir hayit iciyorum 42 yasindayim incir yiyip adeti geciken oldumu cevaplarinizi bekliyorum
Bana yaptıkları daha basit bişeydi o zaman ..glikoz ve su... iciyorsun once kan.. iki saat sonra kan..
Öncelikle vakitlerinizi bana cevap yazmak için harcadığınız için çok teşekkür ederim.
fikirleriniz hepsi de farklı.:)
Tabiki Doktorun bildiği vardır her zaman:) Havuz yöntemi güzel fikir olduğunu düşünüyorum. ama 3 tanesi döllenirse !!! dayanamam, hepsini isterim. birisi mutlaka tutunacak umudu ile. Ama doktor dediğini yapacağız tabiki:)
Bence bu super fikir, hepsi döllenirse tabiki. :) teşekkür ederim
Bir taneyi daha önce transfer edilme tecrübesi var bende, olmadı. o yuzden tekrar aynı olacak diye ödüm kopuyor.
Bende olsa yada Allah izin verirse diye yazdım, teşekkür ederim:)
Bende de var tatlım geçen yazın testlerde çıktı,benim 180 sonuçla çıktı,hap kullanıyorum,geçmiş olsun.Canım kızkardeşlerim, sabah 7 den beri hastanedeyim. şeker yüklemesi yapıldı 146 sonuç... daha önceleri de 125-128 gibi çıkıyordu ama bu sonuç içöin dr artık sen bir şeker hastasısınj dedi ve ilaç verdi ve her hafta kanımı ölçeceğim makinayı... Diaformin 1000mg hadi hayırlısı...
degerlerin iyi cnm, tam sinirlardasin ama zaten bizede tedavi icin gerekli olan sinirlarda kalmak.. e2 80 uzeri olursa iyi olmuyor... fsh 4 alti ve 15 ustu iyi olmayabiliyor sende oda iyi.. yumoslarinda iyiyse bu ay baslayacakmisin tedaviye..Kızlar yaşım 38 adetin 3. Günü yaptırdığım hormon testi sonuçları yorumlarmısınız
Fsh:4
Lh:2
Prolaktin:7
E2: 70
diaformin basladilar bana da aksam sabah... ve diyet. tip iki tatlim cok gecmis olsun sana da artik incir kuru ve tatli kurler yasak... ama ben cok cok az bal polen ari sutu yapacagim dr ok dedi bir cay kasigini gecmemeliymisim. ve bol yogurt...Bende de var tatlım geçen yazın testlerde çıktı,benim 180 sonuçla çıktı,hap kullanıyorum,geçmiş olsun.
bilemiyorum ki kuzum... bir kac deger bakilip oyle yapiliyor belki seninki bu uygulamayi gerektirmeyecek guzel degerlerdirBana yaptıkları daha basit bişeydi o zaman ..
İnş hamişsindiriyi aksamlar bayanlar adetim bugun itibariyle 1 gun gecikti bu ay cok incir yemistim acaba incir geciktirmis olabilir mi uzun yillardir hic gecikmeye tanik olmadim yada cok stres yaptim son zamanlarda bebek delisi oldum fsh yuksek cikinca 2 aydir hayit iciyorum 42 yasindayim incir yiyip adeti geciken oldumu cevaplarinizi bekliyorum
merhaba canim.. kist yumurtanin ustune binmis, 17 mm.. ilac vermedi, ilac yumurtalarini geri baskilayabilir gelecek ayda tedavin yatabilir dedi.. kistin durumu kan sonucuna gore eriyecek durumda gozukuyormus o yuzden ilac vermedi.. bakalim ins erir bende sogan suyu iciyorum gunde bi bardak.. tadii berbatmiss..Ensu,
Selam arkadasim, tedavin ertelenmis kist oldugunu yazmissin. ilac vermemis doktorun önümüzdeki adetle birlikte kistin gitme ihtimali var diyemi vermedi'dilerim bu ayda gider ve transferin gerceklesir.
Bana yaptıkları daha basit bişeydi o zaman ..
e2 cok iyiymis cnm adetin ikinci gunune gore.. tam doktorlarin istedigi deger..kizlar tip 2 diyabetim ama biliyorum ki bunu da asacagim hatta negatiflerde bu da rol oynar dedi dr hanim.. cok ilgili cok hassas davrandi. simdi bi de d vitamini testi istedi. belki eksiklik olabilirvdiye... ikinci gunu bugun adetin ve tsh 8 e2 28 lh prolaktin ve diger her sey gayet guzeldi. tiroidi de yenmisim, seker bana ne der yawww... iyiyim merak etmeyin sadece su parmaka igne batirma isi geriyor biraz
Canım benim hormon testleri böyle çıktı 21. Gün progesteron 14 çıktı ama bende hipotroid sorunu çıktı değer çok yüksek 15 çıktı ilaç kullanıyorum bir haftadır tsh gebeliğe engelmiş onun düşmesi gerekiyomuş önce yaşta geçiyo 38 bskalım nolcak canımdegerlerin iyi cnm, tam sinirlardasin ama zaten bizede tedavi icin gerekli olan sinirlarda kalmak.. e2 80 uzeri olursa iyi olmuyor... fsh 4 alti ve 15 ustu iyi olmayabiliyor sende oda iyi.. yumoslarinda iyiyse bu ay baslayacakmisin tedaviye..
Maşşşşşallah,bahtı güzel olsun,koklaya koklaya öpüyorum.Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
merhaba canim.. kist yumurtanin ustune binmis, 17 mm.. ilac vermedi, ilac yumurtalarini geri baskilayabilir gelecek ayda tedavin yatabilir dedi.. kistin durumu kan sonucuna gore eriyecek durumda gozukuyormus o yuzden ilac vermedi.. bakalim ins erir bende sogan suyu iciyorum gunde bi bardak.. tadii berbatmiss..
sen nasilsin canimm..
sagol bitanem bi de su sekeri halledeyim gelsin hepimize minisler...e2 cok iyiymis cnm adetin ikinci gunune gore.. tam doktorlarin istedigi deger..
evett iki tane icilmeli ama ben bire zor dayaniyorum.. yarin ikiye gecim olmazsa.. cokk kotu cnm tadi evide sogan kokusu sariyor.. evlere zarar biseyyyy...Bende yaramaz durum yok canim, ev okul gidip geliyorum yogunum biraz ama memnunum bu durumdan, evde oturmaktan iyice usanmistim. sogan suyunu icebilirsen günde iki taneye cikarsan, arkadaslar öyle kullandiginda sonuc almis okudugumuz kadariyla, tadi kötü degil diye arkadaslar yaziyor icmeye calis, unut icerken sogan suyu oldugunu sifa olsun diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?