Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım şeker yüklemesinde şeker yedirmiyorlar ki.. Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun tekrar kan alıyorlar .. Korkacak bişey yok.. Farklı bir uygulama yapıyorlar mı bilmiyorum..
glikoz ve su... iciyorsun once kan.. iki saat sonra kan..

Canım benim ya.. E2 28 düşük MÜ yüksek mi?

Inşallah hamilesindir canım. Hadi inşallah

Reactions: sub

Endişelenmekte haklısın. İnsanız ve canımızı yakan tecrübeleri kolay atamıyoruz içimizden. Bir de şöyle düşün istersen. O geçmişte kaldı. Başka bir yumurta, başka bir sperm, başka bir embriyoydu. Sen o zaman başkaydın. Eşin başkaydı... Her an yeni hücreler üretiyor, eskilerini atıyor, sürekli değişiyoruz. Hiç bir çaba harcamamış olsak ta. O yüzden bu başka bir deneme. Sonucu farklı olabilir. Yanlış anlama. İlla önce tek embriyo al demiyorum. Öyle bir hakkım yok. Üstelik bunları konuşmak için erken. Henüz kesinleşmemiş bir durumu yorumluyoruz. Sadece geçmişinin, gelecekteki kararlarını gereğinden fazla etkilemesine izin verme demek istiyorum. Nihayetinde bu yine senin deneyimin olacak. Hepimiz benzer tedaviler görsek te farklı insanlarız. Bakış açılarımız mutlaka farklılık gösterecek. Algılarımız farklılık gösterecek. Senin için en uygununu sen belirleyeceksin. Doktorun da en fazla tıbbi bilgisiyle yol göstericin olacak. Allah yardımcın ve yol göstericin olsun. Dilerim her şeyi unutturacak olan mucizen bu defa seninle kalır...

Bende de var tatlım geçen yazın testlerde çıktı,benim 180 sonuçla çıktı,hap kullanıyorum,geçmiş olsun.

Ensu,

Selam arkadasim, tedavin ertelenmis kist oldugunu yazmissin. ilac vermemis doktorun önümüzdeki adetle birlikte kistin gitme ihtimali var diyemi vermedi' dilerim bu ayda gider ve transferin gerceklesir.

Kızlar yaşım 38 adetin 3. Günü yaptırdığım hormon testi sonuçları yorumlarmısınız

Fsh:4
Lh:2
Prolaktin:7
E2: 70
degerlerin iyi cnm, tam sinirlardasin ama zaten bizede tedavi icin gerekli olan sinirlarda kalmak.. e2 80 uzeri olursa iyi olmuyor... fsh 4 alti ve 15 ustu iyi olmayabiliyor sende oda iyi.. yumoslarinda iyiyse bu ay baslayacakmisin tedaviye..

Bende de var tatlım geçen yazın testlerde çıktı,benim 180 sonuçla çıktı,hap kullanıyorum,geçmiş olsun.
diaformin basladilar bana da aksam sabah... ve diyet. tip iki tatlim cok gecmis olsun sana da artik incir kuru ve tatli kurler yasak... ama ben cok cok az bal polen ari sutu yapacagim dr ok dedi bir cay kasigini gecmemeliymisim. ve bol yogurt...

İnş hamişsindir

Ensu,

Selam arkadasim, tedavin ertelenmis kist oldugunu yazmissin. ilac vermemis doktorun önümüzdeki adetle birlikte kistin gitme ihtimali var diyemi vermedi' dilerim bu ayda gider ve transferin gerceklesir.
merhaba canim.. kist yumurtanin ustune binmis, 17 mm.. ilac vermedi, ilac yumurtalarini geri baskilayabilir gelecek ayda tedavin yatabilir dedi.. kistin durumu kan sonucuna gore eriyecek durumda gozukuyormus o yuzden ilac vermedi.. bakalim ins erir bende sogan suyu iciyorum gunde bi bardak.. tadii berbatmiss..
sen nasilsin canimm..

e2 cok iyiymis cnm adetin ikinci gunune gore.. tam doktorlarin istedigi deger..

degerlerin iyi cnm, tam sinirlardasin ama zaten bizede tedavi icin gerekli olan sinirlarda kalmak.. e2 80 uzeri olursa iyi olmuyor... fsh 4 alti ve 15 ustu iyi olmayabiliyor sende oda iyi.. yumoslarinda iyiyse bu ay baslayacakmisin tedaviye..
Canım benim hormon testleri böyle çıktı 21. Gün progesteron 14 çıktı ama bende hipotroid sorunu çıktı değer çok yüksek 15 çıktı ilaç kullanıyorum bir haftadır tsh gebeliğe engelmiş onun düşmesi gerekiyomuş önce yaşta geçiyo 38 bskalım nolcak canım

Bende yaramaz durum yok canim, ev okul gidip geliyorum yogunum biraz ama memnunum bu durumdan, evde oturmaktan iyice usanmistim. sogan suyunu icebilirsen günde iki taneye cikarsan, arkadaslar öyle kullandiginda sonuc almis okudugumuz kadariyla, tadi kötü degil diye arkadaslar yaziyor icmeye calis, unut icerken sogan suyu oldugunu sifa olsun diliyorum.

evett iki tane icilmeli ama ben bire zor dayaniyorum.. yarin ikiye gecim olmazsa.. cokk kotu cnm tadi evide sogan kokusu sariyor.. evlere zarar biseyyyy...
evet evden uzaklasmakk iyi oluyorr, kafanda dagilir canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…