Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sen yine de akşamdan beslenmediğin bir günde tekrar yaptır o testi. Emin olursun hiç değilse...

endişelenmek ya da ümitlenmek için erken. Kendine biraz daha zaman ver. Birkaç gün sonra hala gelmediyse kan testiyle kontrol edersin.
Evet canim bu dediklerinden olabilir bi kac gun bekleyim zaman ayirip dusuncelerini aktardigin icin tesekkur ederim sizin tavsiyenizle hayit kullandim dilerim ise yaramistir buraya hamileyimmm diye yazarim iyi geceler[/QUOTE]

Umarım bebek yoldadır. Öyleyse ismini ben koyacağım. İtiraz istemem

Selam kızlar aramızda bahceci fulya gidenler; tedavinin ortasindayim transf olmadı daha bir dondurulmusum beklemede her ay gidiyorum ödeme de yaptım. Şu anda dr degidtirebilimiyim hakkımı kaybetmeden ve ekstra ödemeden. Acil konu

GÜNAYDINLAR Ettiğiniz her dua derdinize deva, sağlığınıza şifa,ailenize ve sevdiklerinize huzur getirsin inşAllah
HAYIRLI CUMALAR.............' Allah neyi dilerse yaratır. O, bir şeyin olmasını isteyince,
sadece ona 'Ol !' der, o da oluverir. ''
&&& Al-i İmran Suresi 47.Ayet ................
Bilemezsin ki;
Belki de Allah, bundan sonra daha güzel bir kapı açar.."

&&& Talak Suresi 1. Ayet

Evet canim bu dediklerinden olabilir bi kac gun bekleyim zaman ayirip dusuncelerini aktardigin icin tesekkur ederim sizin tavsiyenizle hayit kullandim dilerim ise yaramistir buraya hamileyimmm diye yazarim iyi geceler

Umarım bebek yoldadır. Öyleyse ismini ben koyacağım. İtiraz istemem [/QUOTE]
Ne itirazi gobek adi bile koyabilirsin insallsh gelsinde bugunde regl olmassam test yapicam hayirlisi insallah opuyorum sizi

Umarım bebek yoldadır. Öyleyse ismini ben koyacağım. İtiraz istemem
Ne itirazi gobek adi bile koyabilirsin insallsh gelsinde bugunde regl olmassam test yapicam hayirlisi insallah opuyorum sizi[/QUOTE]
sub
Hadi hayirlisi organik organik gelsin bebis

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar rabbim dualarimizi kabul buyursun kuddus canım gecmis olsun dikkat et kuzum gecici bi durum olsun insallah
Eua canım hersey güzel olacak canım hadi bismillah magnesya gez gez yani ikinciyide organik yapacak ortamlarda hahahhh
WishhDuygu yumurtam sıcak inanmassan gelde bak aklıma geldi hahahh horozlar vakitsiz ötebilir sorun degil yani
yeteeeeer canım ilkeri öptüm senide öptüm

Gelişin hayirli olsun canim bekliyoruz seni , simit aldim yiyecegim zaten diyet dedimi daha fazla yiyenlerdenim sanki diyet dedimi zayifliyoz yerken kuvvet geliyo yemek candir yola devammmm

Günaydın sabırsız anne adayı, dr.nu istediğin zaman değiştirebilirsin. Ancak şu ana kadar takibini yapan dr. seni en iyi tanıyan dr.dur. Dr. değiştirme nedenin gerçekten çok önemli seni etkiliyorsa değiştir ama işi konusunda güveniyorsan gerisini boş ver, güvenmiyorsan tedavini olumsuz etkileyeceği için değiştirebilirsin. Dr.değişiminde herhangi bir fark da ödemiyorsun. Sevgiler ve stressiz günler dilerim.

İLKER paşada seni öper teyzesi bu gün banyo günü önce banyosunu yapar sonra abdestini alır vee allahım bütün kardeşlerimi bekleyen teyzelerime gönder diye dua eder

Hahahahah simitin etkisi sürüyor desene:) Bende yedim az önce çıtır çıtır:)
deliiiiiiiiiiiiii senin yüzünden bu sabah kalktım kahvaltıya simit aldım ama kahvaltından sonra iyiki dün simiti hatırlatmış bana allah gönlünün muradını versin diye dua ettim

deliiiiiiiiiiiiii senin yüzünden bu sabah kalktım kahvaltıya simit aldım ama kahvaltından sonra iyiki dün simiti hatırlatmış bana allah gönlünün muradını versin diye dua ettim

Ahahahha amin canım hepinize şifa versin o zaman :))
Yaşasın simit yemek!

İLKER paşada seni öper tey gün banyo günü önce banyosunu yapar sonra abdestini alır vee allahım bütün kardeşlerimi bekleyen teyzelerime gönder diye dua eder
Amin insallah
Kuzum ilkerin bahti acik olsun rabbim esirgesin saglikla anne babali teyzeli büyüsün

Ayol kanima girdiler simitten vurdular beni aldım evet pişman degilimmmm hahhhhhah
ben 57 kiloyum boy 1.62 (biraz kısa ama olsun idare ediyoruz ) 3 5 kilo versem muhteşem olacak amaaa ramaz geliyor nasılsa gider 5 kilo dedim ve yedim simiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…