- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.521
Haa şimdi oldu.. Aman ne bilim.. Geçen gün yaptırdığım sağlık raporunda aç gidiyoruz ama ben gece 10 da yemek yemiştim. Açlık kan şekeri 107 çıktı, yüksekti normalden. Doktor sen aç değilmişsin belli bu açlık değil tokluk şekeri Demiş, gülmüştü
Evet canim bu dediklerinden olabilir bi kac gun bekleyim zaman ayirip dusuncelerini aktardigin icin tesekkur ederim sizin tavsiyenizle hayit kullandim dilerim ise yaramistir buraya hamileyimmm diye yazarim iyi geceler[/QUOTE]endişelenmek ya da ümitlenmek için erken. Kendine biraz daha zaman ver. Birkaç gün sonra hala gelmediyse kan testiyle kontrol edersin.
Evet canim bu dediklerinden olabilir bi kac gun bekleyim zaman ayirip dusuncelerini aktardigin icin tesekkur ederim sizin tavsiyenizle hayit kullandim dilerim ise yaramistir buraya hamileyimmm diye yazarim iyi geceler
Ne itirazi gobek adi bile koyabilirsin insallsh gelsinde bugunde regl olmassam test yapicam hayirlisi insallah opuyorum sizi[/QUOTE]Umarım bebek yoldadır. Öyleyse ismini ben koyacağım. İtiraz istemem
Gelişin hayirli olsun canim bekliyoruz seni , simit aldim yiyecegim zaten diyet dedimi daha fazla yiyenlerdenim sanki diyet dedimi zayifliyoz yerken kuvvet geliyo yemek candir yola devammmmAaaa bu ne yaaa sizedemi ekmek cizzz şu maya nin vücüdümüza verdigi zarar anlatmakla bitmiyo üstelik herşeyde maya var ben buldum Allahtan cözümünü simit olayina gelince kimse bu zevkime kilit vuramaz zaten sade Türkiyede bir iki yiyorum haftaya cumartesi kahvaltida simit himmm hic kötü bir fikir degil yaaa istanbul sakin biryere kacma ben geliyorummm
Selam kızlar aramızda bahceci fulya gidenler; tedavinin ortasindayim transf olmadı daha bir dondurulmusum beklemede her ay gidiyorum ödeme de yaptım. Şu anda dr degidtirebilimiyim hakkımı kaybetmeden ve ekstra ödemeden. Acil konu
Günaydın sabırsız anne adayı, dr.nu istediğin zaman değiştirebilirsin. Ancak şu ana kadar takibini yapan dr. seni en iyi tanıyan dr.dur. Dr. değiştirme nedenin gerçekten çok önemli seni etkiliyorsa değiştir ama işi konusunda güveniyorsan gerisini boş ver, güvenmiyorsan tedavini olumsuz etkileyeceği için değiştirebilirsin. Dr.değişiminde herhangi bir fark da ödemiyorsun. Sevgiler ve stressiz günler dilerim.Selam kızlar aramızda bahceci fulya gidenler; tedavinin ortasindayim transf olmadı daha bir dondurulmusum beklemede her ay gidiyorum ödeme de yaptım. Şu anda dr degidtirebilimiyim hakkımı kaybetmeden ve ekstra ödemeden. Acil konu
Ayol kanima girdiler simitten vurdular beni aldım evet pişman degilimmmmhahhhhhah
İLKER paşada seni öper teyzesi bu gün banyo günü önce banyosunu yapar sonra abdestini alır vee allahım bütün kardeşlerimi bekleyen teyzelerime gönder diye dua ederGünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar rabbim dualarimizi kabul buyursunkuddus canım gecmis olsun dikkat et kuzum gecici bi durum olsun insallah
Eua canım hersey güzel olacak canım hadi bismillah magnesya gez gez yani ikinciyide organik yapacak ortamlarda hahahhh
WishhDuygu yumurtam sıcak inanmassan gelde bak aklıma geldi hahahh horozlar vakitsiz ötebilir sorun degil yani
yeteeeeer canım ilkeri öptüm senide öptüm
deliiiiiiiiiiiiii senin yüzünden bu sabah kalktım kahvaltıya simit aldım ama kahvaltından sonra iyiki dün simiti hatırlatmış bana allah gönlünün muradını versin diye dua ettimHahahahah simitin etkisi sürüyor desene:) Bende yedim az önce çıtır çıtır:)
İLKER paşada seni öper teyzesi bu gün banyo günü önce banyosunu yapar sonra abdestini alır vee allahım bütün kardeşlerimi bekleyen teyzelerime gönder diye dua eder
deliiiiiiiiiiiiii senin yüzünden bu sabah kalktım kahvaltıya simit aldım ama kahvaltından sonra iyiki dün simiti hatırlatmış bana allah gönlünün muradını versin diye dua ettim
Amin insallahİLKER paşada seni öper tey gün banyo günü önce banyosunu yapar sonra abdestini alır vee allahım bütün kardeşlerimi bekleyen teyzelerime gönder diye dua eder
ben 57 kiloyum boy 1.62 (biraz kısa ama olsun idare ediyoruzAyol kanima girdiler simitten vurdular beni aldım evet pişman degilimmmmhahhhhhah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?