- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.561
Yeni para birimini bilmiyorum ben hala eskide kaldıgım için çok sıfırlıdayım ahahahah:)
Kaygı endişelerin gayet doğal, büyük bir değişim geçirdin, yeni sorumlulukların oldu. Pammuk teyzeni merak ettim, 6. hissi mi kuvvetli? Bıcırığın şimdi oyuncak gibi oynama kıvamına gelmiştir. (Birazdan da yiyeceğiz. Vampir gibi oldu.) Bizim yerimize de sev annesi. Hakkınızda Hayırlı gelişmeler olmasını dilerim.
oncelikle herkeslere gunaydin,
yok kuzum onun 3. 4. veya 6. hislerle alakasi yok. kendisi sadece elleriyle calisiyor. sen yatiyorsun o bileginden tutup bedenine soru soruyor.
benim kizimda cabucak hamile kalmamda vesile olan tabi once Allah sonra pammuk teyzem sonrada cuha cicegi yagi oldu. rahimde yeterli enerji yokmus bloklaniyor dedi. minik bi krem verdi surcegim yeri gosterdi. gobegimin sag yaninda hemen. 4 seansta manyetik tedavi uyguladi. cuha ciceginide o tavsiye etmisti. seans bittigi ay hamile kaldim.
Kendisi nerde canım :)
hollanda canm :)
Böyle bir ev için o kadar uzağa gitmene gerek yok. İpsala bunlarla dolu. Fiyatlar da daha uygun
Günaydın günaydınnnnn günaaaaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Böyle bir ev için o kadar uzağa gitmene gerek yok. İpsala bunlarla dolu. Fiyatlar da daha uygun
İpsalaa sessiz mi peki. Denizi güzel mi hiç gitmedim..
Ne diyorsunnnn huhuuu :)
Bir davet istiyorum sizden hemen vize alıp geliyorum sonrasında..
Niye gitmek istiyorsunuz derlerse pamuk teyzeyi öpmeye derim :)
Ayyyy balonlar balonlarr en sevdiklerimmm :)))
Günaydınn.. Canım çekti yaw kahve sigara :)
hımmmmm pekmeze bulandığını bende duymuştum ama haşlamayı ilk kez duyuyorum.
Enterasanmış..
Bizde hamur susamla buluşunca odun fırınında pişirilir.. Sonra çatur çutur seslerle yenir ahahaha:)
Allah'ımmmmmm uçup geleciğim şimdievet buradada odun fırınında pişiyor artık elektirkli fırın kulananlarda var ama tadını bilenler o eski fırınlara gidip oradan alıyor
Kim yaşar o evde Çakıl bile korkar valla :)))
Datça keşfedilmiş yaww 2 trilyona yazlık evler var.. Ben zenginin olmadığı yer istiyorum
İpsala'da güzel canım ülkemin her yanı güzel... Ama mevsimi az...
Biz o yüzden İzmir ve altında bir yer peşinde helak olduk ya :)))))))))
Ama amaaa oralarda bir2220 yok! yerleşmeyi boşver gezmeye gidelim, görmeye :)
Hollanda, sigara, can çekmesi falan...
Hmmm topluca gidelim öncelikle "bulldog" kafelerden çıkmayız hahaha üstüne de bir "spacecake" gelirse ne yaparsın bilmem... Bana bir şey olmamıştı ama "yatağımın altında kırmızı kanatlı ejderha var" diyenleri biliyorum :)))))))))))))))) Artık sonumuz hayrolsun :)
Balonları kim sevmez... En sevdiğim film UP :)
Sulu göz hiç değilim ama Ellie ölünce ağlamıştım, ipadde satın alınmış tek filmim :) Tekrar izliyorum arada yine ağlıyorum hahahah (Acaba bilinçaltında Datça'ya gidene kadar aynı şeyi yaşarız diye mi korkuyorum :) ) Fiyatlar fahiş o nedenle aranıp duruyoruz dedim ya... Sit alanı olduğundan yeni ev yapmak çok zor, var olan evler çok uçuk fiyatlarda... Aralarda köylerde düşeş yakalanırsa yakalanır. Gösterdiğin ev gibi dolu var, çok iş istiyorlar. Hızırşah var tam yol üstünde orada ne evler bulduk ama işinden çok prosedürü fazla... Karaincir keza... Olsun biz onu da kabulüz, yeter ki tapusal sorunları olmasın... Dikkat et (senin yolladığında öyle) krediye uygun değilse tapusu vs. yok demek, "mıktar" tapulu oluyorlar, arsa kabul ediliyorlar... Yıkıp yenisini yapamazsın vs vs çok ikircikli :))))
Günaydın sabırsız anne adayı, dr.nu istediğin zaman değiştirebilirsin. Ancak şu ana kadar takibini yapan dr. seni en iyi tanıyan dr.dur. Dr. değiştirme nedenin gerçekten çok önemli seni etkiliyorsa değiştir ama işi konusunda güveniyorsan gerisini boş ver, güvenmiyorsan tedavini olumsuz etkileyeceği için değiştirebilirsin. Dr.değişiminde herhangi bir fark da ödemiyorsun. Sevgiler ve stressiz günler dilerim.
randevu saati ile bir sıkıntı oldu ,dile getirdiğim için doktor tarafından terslendik,ve çok üzüldüm,muayneden dayak yemiş gibi çıktım resmen ,haklı olduğum halde özür maili attım durumu anlatan cevapta gelmedi,her dr.a gittiğimde gerginlik istemedeğimim için kararsızım.Hayırdır inşallah canımm bi problem mi oldu?
Allah'ımmmmmm uçup geleciğim şimdi
Tamam anlaştıkHahahah gelll gelll :)) Simitler benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?