Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

[QUteeeeer, post: 39794296, member: 102829"]ben 57 kiloyum boy 1.62 (biraz kısa ama olsun idare ediyoruz ) 3 5 kilo versem muhteşem olacak amaaa ramaz geliyor nasılsa gider 5 kilo dedim ve yedim simiti [/QUOTE]
Yeye guzel afiyet olsun simit kardesligimiz oldu ne guzelll hahahhhhhh yok mu artirannn?

[QUteeeeer, post: 39794296, member: 102829"]ben 57 kiloyum boy 1.62 (biraz kısa ama olsun idare ediyoruz ) 3 5 kilo versem muhteşem olacak amaaa ramaz geliyor nasılsa gider 5 kilo dedim ve yedim simiti
Yeye guzel afiyet olsun simit kardesligimiz oldu ne guzelll hahahhhhhh yok mu artirannn?[/QUOTE]
bu muhabet devam ettikçe çıkar artıran

[QUteeeeer, post: 39794296, member: 102829"]ben 57 kiloyum boy 1.62 (biraz kısa ama olsun idare ediyoruz ) 3 5 kilo versem muhteşem olacak amaaa ramaz geliyor nasılsa gider 5 kilo dedim ve yedim simiti
Yeye guzel afiyet olsun simit kardesligimiz oldu ne guzelll hahahhhhhh yok mu artirannn?[/QUOTE]

Valla canım 1.60boyumla 70 kg oldum ve hala yiyorum:))

Merhaba, inş. organik filizin olur. Başka belirti hissediyor musun? Örneğin acıkma yada belinde kazıntı gibi his. Hakkında Hayırlıysa bebişin olur inş. Sevgiler.

Reactions: sub
Yeye guzel afiyet ols1.6simit kardesligimiz oldu ne guzelll hahahhhhhh yok mu artirannn?

Valla canım 1.60boyumla 70 kg oldum ve hala yiyorum:))[/QUOTE]
Asil sen yeyecen cimcime gaz gaz simit şöyle diye laflarinla ahada yedik 1.66 boy 60 kilo oldum 57 olmam lazim ama pisman olmadimki yedikten sonra bi tane olsa gene yerimmmmm hahhahhhh

canım önce foto bu
ama pişirimi farklı pekmezli suda haşlanıp sonra fırınlanıyor o yüzden tadı çok farklı ben ist bir simit yemiştimde farkı o zaman anladım

hımmmmm pekmeze bulandığını bende duymuştum ama haşlamayı ilk kez duyuyorum.
Enterasanmış..
Bizde hamur susamla buluşunca odun fırınında pişirilir.. Sonra çatur çutur seslerle yenir ahahaha:)

hımmmmm pekmeze bulandığını bende duymuştum ama haşlamayı ilk kez duyuyorum.
Enterasanmış..
Bizde hamur susamla buluşunca odun fırınında pişirilir.. Sonra çatur çutur seslerle yenir ahahaha:)
evet buradada odun fırınında pişiyor artık elektirkli fırın kulananlarda var ama tadını bilenler o eski fırınlara gidip oradan alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…