Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım haklısın. zaten duygusal bir dönem biraz daha kibar ve duyarlı olmalılar.. Artık abartıp bu işi sadece ticarete dökmeye başlamalarına çok içerliyorum bende. Yürüyen parayız onlar için. Sen çık o girsin.. Biraz sabırlı olmakta fayda var çünkü genel olarak hepsinin saatlerinde problem oluyor canım. Tedavinin sonuna gelmişsin benim tavsiyem bunu bi iş anlaşması gibi görüp tamamlaman olur.. İnşallah da son tedavin olur

Değiştirirsin tabii canım, keyif senin değil mi? Aynı merkezdeki başka bir doktor için niye ekstra ödeyesin ki?

canım önce foto bu
ama pişirimi farklı pekmezli suda haşlanıp sonra fırınlanıyor o yüzden tadı çok farklı ben ist bir simit yemiştimde farkı o zaman anladım
Hemşerim canım çekti valla. Babam Silifke de şuan. Istiyim de gelirken getirsin:)

Heyecanla bekliyorum izlenimlerini :)
Yol gösterici olur test yapmak isteyenlere, sonucu da güzel olsun katmerli olsun.
Benim sancım vs hiçbir şey yok, zaten gelen de az niye olsun ki sancı :)
Ama yanlış anlaşılmış olmasın histeroskopiyi olalı çok oldu ben... Zaten öncesinde de 3 gün civarıydı... Yine öyle

Bu ay ki reglim çok azdı. 1 gün ancaaa 1 ped desem o bile değil.
Hamileymişim de ondanmış desem hahahha doktora gitmeye gerek kalmasın diye nereye bağladım bak...

Susaklarını gördüm el emeğinin her bir türünün önünde saygıyla eğiliyorum... Zaten herhangi bir yerde görsem aklıma sen geliyorsun hep :) Facebook vs. herhangi görsel görme imkanımız varsa paylaş gözümüz gönlümüz açılsın...

son cümle benim için yazılmış sanki hep aklıma gelir allah korusun bu tast yapılsa ben ne yaparım diye
Vallahi ben de aynı şeyi düşündüm... Senin de tatlıya karşı fobin mi var?
Hiçbir türlüsünü yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Doktora bile gittim sorun etme keyfini sür dedi... Üşüyorum tatlı yemediğinden oluyor diyorlar dedim, ayda 1 tane yiyebilirsen ye enerji olsun dedi, yediklerinizdeki şeker yeter dedi. Dert edinme, yaşlılıkta keyfini sür dedi... E şeker yemeyenlerde de şeker var dedim, stresten dedi. E o işte hepimizde var :))))))))
Sonuç yiyemiyorum tatlı... Ancak ekmekle 1-2 tanecik Kemal Paşa, 1-2 kaşık Fırın Sütlaç belki... O da üzerine zeytin yiyerek! :) Allahım hastanede karıştım mı ne yaptım ki, bizim aile maileee tatlı yer :)))))

Bir organik haberi daha gelirse keyiften ayaklarımı popoma vurduracağım :)))))))))
İnşallah müjdeli bir sonuç olsun, gönlüne göre olsunnnnn, güzel haberlerin olsunnnn

canim tesekkur ederim evet bir cok degeri inceleyip yukleme yaptilar bir kac haftadir bununla da ugrasiyordum... drnson 8 yilin degerlerini inceleyere

Averaj değer alınmış olsa da çok yüksek değil endişelenmeden üstesinden geleceğine inanıyorum ben. Güzel müziklerle stresini yok et, diyetini uygula, ilacı iç o korksun senden... Çok güzel şeyler beklesin seni...
Ama şunu belirtmeliyim TSH 8 demişsin. İşte o yüksek! Bence bu daha önemli...
Biliyorsun burada yazıştık o kadar 5 üzeri olmadıkça yüksek denmiyor ama tüp bebekte düşük olmalı diye. Sonra bir çok arkadaşımız gitti bunda ısrarcı oldu ve düşürmek için ilaca başladı.
Bunu atlama doktorların çok hastası var bizim bir doktorumuz :)

Parmağa iğne mi! Benim iğne fobim durumundan ben direkt kestiriyorum. İğneye dayanamıyorum (((( Üstesinden gelirsin umarım, çok sinir...

Çok güzel olsun gelişmeler, öyle güzel olsun kiiiii ne yapacağını düşünmene gerek kalmaksızın "içinden geçen" gerçek olsun... Keyifli haberlerini bekliyoruz.

Tevellütümüz yetiyor, zamaneler anlamaz... Google amcalarına sorsunlar o da ne diye :)
"Meydan Larousse" gibi kadın!
Bayılıyorum sana ben

Kızlar yaşım 38 adetin 3. Günü yaptırdığım hormon testi sonuçları yorumlarmısınız

Fsh:4
Lh:2
Prolaktin:7
E2: 70
Sınırı aşan, geçen değer görünmüyor, şanslısın hep öyle kalasın :) Çok başarılı değerler kendi adıma. Nice kadın değerleri normalleştirmeye uğraşırken en azından bu konuda çaba harcamayacak olmanın keyfiyle, su gibi akan tedaviler dilerim. Bol şanslar, yolun açık olsun...

Canım şeker yüklemesinde şeker yedirmiyorlar ki.. Aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yemek yiyorsun tekrar kan alıyorlar .. Korkacak bişey yok.. Farklı bir uygulama yapıyorlar mı bilmiyorum..
Hiç yükleme yaptırmadım ben ama şeker yüklemeli testte şekerle karışık su içiriyorlar diye biliyorum. Öyle bilgi almıştım o zaman doktorlardan. Senin bahsettiğin rutin açlık ve tokluk şeker ölçümü sanırım ondan bende yaptırmıştım. Bu hamilelerde yapılan gibi... Belli gramajla yükleyip baktıkları... Ayy düşüncesi bile fena benim adıma :)

Ayyyyyyyy en güzel haberler buradaymış, senden gelmiş.... assoşeytıt piresss (associated press) gibi kadınsın, hep güzel haberleri ve haberleri senden alıyoruz. Senin haberini de sen ver :) En güzel zamanında inşallah
Yaşasın yaşasın... Sağlıklı, sıhhatli, mutlu, mesut anneler, bebekler ve aileler olsunlar daima...
Müjdeler olsunnn :))))

WissDuygu,

Asistanimiz biraz calissin Duygu arkadas, bugün 2 gün oluyor Miranda kizina, Hope73 arkadasimizda ogluna kavustu iki bebegimizede mutlu, saglikli bir ömür diliyorum. darisi topikteki tüm arkadaslara olsun.

Merhaba, inş. organik filizin olur. Başka belirti hissediyor musun? Örneğin acıkma yada belinde kazıntı gibi his. Hakkında Hayırlıysa bebişin olur inş. Sevgiler.
Merhaba evet cok yemek yiyorum ve karnim şiş 1 hafta onceden basladi ufacik bisey de yesem siskinlik oluyor sag ve sol yumurtaliklarda hafif sancilar oluyo batma tarzinda bugun adet sancisida basladi sanki goguslerde hafiften sisti ve aciyo bunlar dilerim bebek belirtileridir tesekkurler ilginiz icin

Getirsene Türkiye' ye. İhya ederiz biz onu

ah keske goturebilsem cok isterim sizlerinde faydalanmasini. ilk gittigimde kadin 72 yasindaydi simdi 74 olsa gerek.
gittigimde dikkati ilk elleri cekmisti. hic kirismamis yumusacik. ikinci gittigim de dayanamayip soyledim. elleriniz hic yaslanmamis dedim.
ben 40 yildir ellerimle calisiyorum dedi. villa turu evi var arka bahcesinden mutfakten giriyorsunuz. mutfagi bi gorun bi gorun.
zaten girer girmez sizi acayip bi pozitif bi enerji kapliyor sonra muayene yaptigi odaya aliyor. tiklim tiklim kitap diploma sertifikalar ve de dogum kartlariyla dolu oda. esim hic inanmamisti para tuzagi diyordu. onu da goturdum bi seferinde. ciktigimizda halen o da etkisindeydi.

WissDuygu,

Asistanimiz biraz calissin Duygu arkadas, bugün 2 gün oluyor Miranda kizina, Hope73 arkadasimizda ogluna kavustu iki bebegimizede mutlu, saglikli bir ömür diliyorum. darisi topikteki tüm arkadaslara olsun.

harika bi haber bu. zeynepi merak ediyordum dogrusu. Allahim nasil mutludur simdi. slm soyle benden canm tebriklerimi ilet.
ozlemede ayni sekilde.

Ne kadar güzell yaaa

ensu hayal etmek bu süreçte en parasız olan şey :)
Sizin adınıza süpermenlerden kist performansı bekliyorummmmm :))))))))))))))))))

"kist yumurtanin ustune binmis" demişsin ya süpermenler binsin inmesin :)))))))))

Sana yaptıkları açlık- tokluk şeker ölçümü. Ben de yaptırmıştım bir ara. Açlık 86, tokluk 88 çıkmıştı
Hahahahahahahahahah iyi ki su içiyor değildim, iyi ki... Herkese tutumlu olun, fuzuli harcamalar istemiyorum derken klayve stoklarını tükettim en çok senin yüzünden...!

Hadi geçmiş olsun, iletişim kurmak her zaman iyidir... Mesafeleri yok eder :)
Tutunmama ile ilgili söylediklerinin gerçek olmasını diliyorum. İlk gün döllenme yoksa yumurtadan, sonradan bölünme duruyorsa spermden derlerdi, günlerine kadar açıklamış güzel bilgi oldu.
Diğer söyledikleri için uygulanabilecek şeylerden önemlileri... Özellikle pgt veya cgh yapılması. Ben eğer olurda tedaviye göz kırparsam mutlaka yaptıracağım. Anne ve baba kromozom, genetik testlerinde sorun olmasa da birleşimde olabiliyor. Az embriyoda sıkıntı dense de tutmayacak bir transfer yerine ya tutarsa diyerek sağlıklı olanın transferi bence daha önemli.

Rahim içinin hazır olması konusuna katılıyorum. Ama olasılıklardan birisi o söylediğin aşı denilenler... Ya etkiliyse değil mi? Lenfosit aşısı fuzuli pahalı (bağışıklığı kesmek için) bir de kan alınarak, kanın al-ak yuvar ayrımının yapılıp bir iki rahim içi vitaminsel şeyleri eklenerek transfer öncesinde verilmesi var... bu daha uygun fiyatlı bir şey...

2. seçeneği yaptırmıştım etkisi olmamıştı ama yaramayacağı kesin değil. Denenebilir :)

güzel olsun için dışın :) OL'uversin :)))

Sadece TSH için 3.7 demişsin, normal zaman için süper değer. Tüp bebekte malumun 2 nin altı hatta 1 civarı olması isteniyor. Malum nazlı nazlı büyüyorlar :)

İçeride neler oluyor kısmına gelince ne güzel söylemiş... Ben de tıptaki gelişmelerden umutluyum ama ileride 5. gün vs. bakılmaksızın direkt mini bebek haliyle ilerlenecek teknolojiye yetişemeyiz dedim :) E bize gerek kalmayacak gibi bir şey dediğinde de bu benim sorunum değil demiştim :)))

Ayyy ben şöyleyemiyorum öyle kelimeleri hihihihiih
Hele birde işim gereği bütün yabancı dilleri yazıldığı gibi okuyorum hahahah unuttum valla :))
ne ne nee assoştyytıt pires sflksgsgorgosjggşs :)))

Merhaba wishhDuydu insallah canim bu mujdeyi verebilirim sizin mesleginizin ne oldugunu bilmiyorum ama cok kulturlu bilgili bir bayan oldugunuzu yazilarinizdan anlayabiliyorum bir yazar edasinda yazilariniz var dilerim en kisa surede beklediginiz bebek size gelir yuce yaradan hic bir kadini bu guzellikten mahrum etmez once hic olmayanlara sonra bana versin aminnn

assoşey TIT tıt tıt tııt gibi yankılı okudum seni kahkaha attırdın :)))
Tekerlemelerde de durum aynı mı?
Bir nefeste okuyabiliyor musun bakalım :)))))))))))))

Şu takatukaları takatukacıya takutalat da gel, takatukacı takatukaları takatukalatmazsa, takatukaları takatukacıdan takatukalatmadan al da gel

İnşallah öyle olur... Sırası olmasın "isteyenin olsun" olanın da olsun, olmayanın da olsun toptan üreyelim :))))) Ailenizi şenlendirecek bir haber gelirse, bizde ailenin fertlerinden aşağı kalmayız :))))

Ve ayrıca teşekkür ederim :)
Tek diyeceğim, en çok bildiğim "hiçbir şey bilmediğim" diyebilecek kadar bilgili olduğum :))))

Naçizane okumaya mütemadiyen aç olmanın faydasıdır sanırım diyebilirim sadece...
Teksas Tommiks de okurum, ansiklopedi de :) Ne bulursam okurum... Manyaklık derecesini çoktan aştı. (Sevgilimin yorumu)

15-20 günlük tatile onlarca kitap götürüp, gittiği yerden de yetmediği için kitap alan bir manyaklık... Şezlongda kitap okumanın türlü pozisyonlarını keşfettim, olur da sahilde "n'apıyor bu kadın?" dediğiniz birini görürseniz, benim olma ihtimalim yüksek... En son sırt dayama yerine ayaklarını koymuş, tabanları havaya bakan, yüz üstü yatan, ayak yerinden boynu aşağı sarkmış, boynunun altını havluyla desteklemiş, kitabın sayfalarına da palet ucu ile destek sağlamış kişiydim. Bakanlar methiye mi düzüyordu, manyaklığın boyutunu mu ölçüyordu bilmem :)))

Ayrıca adamım haklı! evdeki kitaplığı büyütmek gibi planlara uzuyormuş, okumakla kalmıyormuşum, yer sorunu yaratıyormuşum :) Lakin haberi yok henüz daha dün, şu kitaplığı alsam ikinci sıra yapmak zorunda olduklarımı koyarım, küçük olduğundan sığdırırım eve diye baktım, kodunu kaydettim :) http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...itapliklar/79023409/billyoxberg-kitaplik.aspx

tabi ki alınmadım,acil yanıt istememin sebebi,birkaç gün sonra kontrole gitmem gerektiğinden.
Değiştirirsin tabii canım, keyif senin değil mi? Aynı merkezdeki başka bir doktor için niye ekstra ödeyesin ki?
tamam teşekkürler,bakalım ilk kontrolde doktorun tavrı yine aynı olursa değiştircem,tavsiye edebeilceğiniz kim var fulyada rezerv azlığında deneyimli?

teşekkür ederim ya 1 ay sonra gitcem tekrar kontrole o zamanda aynı tavır ile karşılaşırsam değiştircem ,Erbil bey nasıl bir doktor acaba?

Hasta hakları bakımından doktor değiştirme hakkı her alanda, her merkezde geçerli...
Sadece hassas bir konu olduğu için, en iyiyi yapmaya uğraşıyoruz ve bu arada da sinirlerimiz gerilmesin, fuzuli şeylerle uğraşmayalım istiyoruz. Bu nedenle seni çok iyi anlıyorum... Umarım içinin sindiği gibi olur... Sonucu ise ayaklarını popona vurdurtacak cinsten olur :) Biz de ortak oluruz...

Sadece şu terslendik kısmı var ya... İşte ona "ifrit oluyorum" Hangi hadle yapabilirler ki bunu!
Biliyorum özen göstermez, ihmam eksik mi olur, yeterince ilgilenmez vs. aman suyuna gidelim diye düşünülebiliyor. Ancak ben kesinlikle bunun eleştiri olarak değil, yapıcı bir geri bildirim olarak iletilmesini, olmuyorsa "arıza çıkarılması" gerektiğini düşünüyorum :) Mütevazi olunca da hiçbir şey değişmiyor.

Tüm her şeyde olduğu gibi maalesef agresif davrananlar konusunda daha titizleniyorlar.
Özür dilemek yerine Lulinda ya da benzer durum yaşadığında ısrarla önerdiğimiz gibi bu durumu merkeze yazılı iletmek daha faydalı çözüm. Acil durumlar hariç üstesinden gelebileceklerinden fazla hastayı kabul ediyorlarsa onların beceriksizliği olduğunu anlatmalı, kibarca, baktın olmadı anlayacakları dilden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…