Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende diyorum kimden duydum aldim evde bekliyor nasil yapilir bilmiyordum deneyecegim bilgi icin saolll

Canım Bahçeci de hangi doktora gidersen git bekleme hep oluyor. Hiç tam zamanında alındığımı hatırlamıyorum. Benim doktorum Güvenç bey. Rezerv konusunda Erbil bey i de metediyorlar.
Test günümde sabah 9 da gitmiştim. 15. Günde istiyorlar bir de. O kadar beklemişim. Dediler ki 1 saate çıkar. Biz gittik kahvaltı etmeye zaman geçsin diye. 10 da geldim. Sonuç yok. 12.30 da çıktı ve ben deliriyordum. Ortalığı ayağa kaldırdım. Halkla ilişkilerdeki bayan geldi elinde kağıtla. Pozitif dedi, bir de aksini deseydi vay hallerine de. Sevinçten salağa dönmüştüm Allahtan. Bu sefer de Güvenç bey i bekledik içeri alsın diye. Yani bu bekleme olayı maalesef hep var. Ben kaç kez görüştüm, mailler attım. Ama değişmedi. Değişmez de. Çünkü hastalar takibini HAKLI olarak kendi doktoru yapsın istiyorlar. Dünyada bekleme olmayan sistemleri araştırmışlar. Ancak takibi o anda boşta olan doktor yaparsa bekleme olmuyormuş. Tabii bu bahane değil bence. Sonuçta doktor başına günlük düşen hasta sayısını aşarsan o da çözüm değil. Ben hatta dedim, yönetim hatası yapıyorsunuz. Ya doktor sayınızı arttırın ve her hastayı 2 doktor takip etsin. Biri müsait değilse diğeri, ya da doktor kadar hasta alın.

ya çok sağolun gerçekten,bütün enerjim düştü resmen dünden beri,bide ben mail attım doktora alttan alarak,kusura bakmayın vs.diye cevap gelmedi henüz,Lulinda ne sorun yaşadın sen buna benzer?nasıl çözdün?derdimiz az bide bu tip konularla uğraşıyoruz hey Allahım ya...

benim dr.da aynı zaten,dediklerine aynen katılıyorum, ya çok sağol gerçekten,bütün enerjim düştü resmen dünden beri,bide ben mail attım doktora alttan alarak,kusura bakmayın vs.diye cevap gelmedi henüz,nasıl çözdün?derdimiz az bide bu tip konularla uğraşıyoruz hey Allahım ya...

Çözmedim canım:)
Hala takip için gittiğimde bekliyorum:) Bu işin doğası olarak kabullendim. Mail konusuna gelince, cevap vermediği hiç olmadı. Sadece sömestr tatilindeyken yazmamıştı. Büyük ihtimal gün içindeki işleri bitince yazıyordur. Yazar yani.

İnş. belirtilerdir ve Hayırlı haberlerini alırız. Sevgiler.

Reactions: sub

ahahahah okudummm okudummm okudummm :))))

Maşallah, öyle özel insanların olduğuna ben de inanıyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın. İnş. gönlündeki hayırlısıyla gerçekleşir. Evlendiğimizde belarus ülkelerine gitmiştik, bilseydim ziyaretine giderdim. Volendam bizi etkilemişti. Yüzölçümü küçük, teknolojiyi kullanan, bisiklet sayısı insan sayısından fazla, savaştan sonra yenilenen, otoyolu ücretsiz, birbirinden farklı gökdelenleri var. Şanslısın güzel bir ülkede yaşıyorsun. Bence Almanyadan daha yaşanılasıydı. Sevgiler.

Dümdüz ülke olmanın avantajı :) İlk gittiğimde çok katlı bisiklet parkını görünce hayretten gözlerim açılmıştı... Sular altında kalmasın hiçbir yeri...

Rotterdam da çok güzeldi... Güzel renklere sahip filmlerdeki banliyöler gibi evler, yollar, insanlar...
Almanya'dan kesinlikle daha güzel bence de, "alamancılar" kızmasın sakın :)))))

Doktor kontrolleri başladı mı? Her şey yolunda mı? Organik ve sağlıklı ilerlesin her şey :)
Şu hafta hafta liste işini tekrar söyledim Lulinda'ya... Tecrübelerini paylaşırlarsa süper olur :) Hemen aksiyon alınmasa da en azından ne zaman ne olacağını öğrenebilmek güzel olur.

Tazeleniş... Doğuş... diliyorum sen de onun gibi ol :) tazelen doğur :))))))
Çokkkkkkkkkkkkkkkk güzel
Bu hafta sonu evde yoktum, hafta içi gece yarılarına doğru eve gittik...
Yarın fırsatımız olursa ilk dikili ağacımıza bakayım o da doğuyordur yeniden belki...
Pazar günü doğanın içinde kahvaltımız var, tabağımdakilerle değil "gözlerimle de" beslenirim :)

Eki Görüntüle 1443617 senin için çektim bu dalları :))

İnşallahh tazelenelim ve doğuralım:))
Miss gibi kokuyorlar... Ben bahar ayında güneş gözlüğü takmayı sevmem o yüzden.. Kaparım gözleri öyle dikerim yüzümü güneşe.. AFiyett olsunn, şifa olsun doğa sana:))

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce yazmıştım, tüp bebek denemesi için gittiğimde tahlillerimde progestron değerim 1.4 çıkmış ve bu durumda tedaviye başlayamamıştım. önümüzdeki aya kaldık tabi yine değerlerde sorun olursa ne yapacağım bilmiyorum. bu konuyla ilgili hemşire açıklama yapamadı, doktorlada görüşemedim. öylece kaldım,

ben şimdi başka bir şey merak ediyorum. raporlu 3. deneme için yaş sınırı 39 mu 40 mı?

yani 39 dan gün alınca hak bitiyor mu? okuduğumda 39 dan küçük diyordu benim anladığım doğru mu?

yoksa 39 sürüp 40 yaşına basınca mı bitiyor? Ben 77/ 6. ay doğumluyum. yani 39 dan gün alacağım. Ve rapor hakkımı kullanıp kullanamayacağımı anlayamıyorum yardımcı olur mu bilen arkadaşlar.

Merhaba teyzesi, pzt. gittiğim dr. ultrasona gönderdi, buradaki uzman," %90 boş gebelik değil gibi görünüyor ama haftaya gel" dedi, boş gebelik diye çok endişelendim. Sonraaa kese boyutu 20 mm'nin üzerinde iken embriyonun görülmemesi ve kesenin şeklinin bozuk olması halinde boş gebelikten sözedilebileceği altın bilgisini hatmetdikten sonra rahatladım. Salı günü gittiğim dr. da baktı baktı "hah yolk kesesini gördüm ama embriyoyu göremedim haftaya gel" dedi. Benim yaşlarda hamileliğin doğal olduğunu ancak risklerini de unutmamamı istedi. Temkinli davranmaya çalışıyorum ama şu an itibariyle aksi kanıtlanıncaya kadar da bebişim var diyip seviniyorum, aklımın bir köşesinde de haftalık listelerde ne var acaba, hangi vitaminler hangi haftaya kadar kullanılacak, testler ne zaman yapılacak, faydalı egzersizler nelerdir gibi kapısını açsam milyon sorularım duruyor. Hepimizin hakkında Hayırlısını ve tez vakitte enerjik-moral deposu teyzeden de kuzen diliyoruz. Sevgiler.

baby yanlış yazmışım tsh 1,5 fsh 8... offf yanlış yazmışımmm üzülmne iyiyimmmm

evet normalde maillee hızlı dönüşü oluyor ama kızdı ya bana muhtemelen ondan cevap gelmiyor;-))

- 23 yaşını doldurmuş, 40 yaşından gün almamış olması,
diye net şekilde yazıyor ilgili genelgesinde...
39 bitip 40 a bastığın zaman geçerliliği kalmıyor...
Detayları için burayı incelersin istersen hayırlısı olsun şimdiden...

http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/tr...9vu2Wv0BkVdqqQ!!/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/

Aksi kanitlanana kadar hamileyim, en sevdigim kelam:)
Simdiden elevit e basla derim. Hamileligin sonuna kadar kullanilacak. Onun disinda dogal hamilelik oldugu icin progesterona ihtiyacin yoktur muhtemelen. Herhangi bir egzersize de gerek yok. Hatta 12. haftaya kadar tavsiye etmiyor doktorlar.
Genelde tam kan sayimi, tsh, serbest t4,t3, toksoplazma, rubella gibi 9-10. haftalarda istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…