Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

b) Yardımcı Üreme Yöntemi Katılım Payları
1) Yardımcı üreme yöntemi tedavilerinde birinci denemede %30, ikinci denemede % 25 oranında olmak üzere bu tedaviler için belirlenen bedeller üzerinden katılım payı alınır.

bakın burada 2 deneme konusu geçiyor. 3. deneme katılımından bahsetmiyor. bu eski genelge olabilir mi?

bir de bakmışsın taklalar atıyor içinde :)
Hatmetmene gerek kalmayan rahatlıklar içinde olasın :))))))
Çatlıyorum, midem kazınıyor, tekmeliyorrr ne yapmam lazım diye bilgi arayışları diliyorum :)
Tez, geç fark etmez vaktiyse sıhhatli, sağlıklı, akıllı kardeşler, kuzenler, akranlar diliyorum topumuza :))))

Bu konunun tek muhatabı olmasına rağmen, ne doğru ki mantığıyla! SGK'nin portalını güncellememiş olması şaşırtmaz beni! Daha detaylı bakmak lazım demek ki...

Teşekkür teyzesi. Eleviti kendi aramamda buldum ve kullanmaya başladım. Omega 3 ve folbiol de ilk aylarda kullanılıyor muydu? Dr. folbiole ve haftada bir balık tüketiyorsanız omega 3'e gerek yok dedi ama aklıma yatmadı.

39'a basınca bitiyor bildiğim. Yani 38.99 yaşına kadar.. nasıl açıklama yapılamıyor yaa anlamıyorum.. Devlet hastaneleri çalışanlarını.. Onların parasını biz veriyoruz bunun için mi!

Bu konunun tek muhatabı olmasına rağmen, ne doğru ki mantığıyla! SGK'nin portalını güncellememiş olması şaşırtmaz beni! Daha detaylı bakmak lazım demek ki...

Hayatım zaten 39 a basdıgın günün ertesi 40'dan gün almak olmuyor mu?
Birde asıl mantıkları şu bildiğim bir anne ile çocugunun arasında en fazla 40 yaş fark olması.. Buda 39'da hamile kalmayı gerektiriyor.. AMannn bilemedimm ben bunu yaww

Fobiole gerek yok demisti doktor. Elevitte de folik asit var cunku. Omega 3 balik yesende alinsa iyi dedi ama 12. haftadan sonra. 12. haftaya kadar bebek sensen besleniyormus.

Evet iletişime gecmiş oldum sonunda, iyi de oldu.. Kendimi biraz daha net hissetmeyece başladım.. Rahimi hazırlamak konusunda, dediği Yöntem aşı değil, bir ilaçtan bahsetti de adını unuttum şimdi.. Aşı yapmaya gerek yok artık dedi, ben sorunca..
Ben bir de devlet hastanesinden randevu aldım.. Bi de onlara açayım dedim

KIZLAR YAŞ KONUSU ŞÖYLE OLUYOR.
1975 DOĞUMLULAR BU SENE DOĞUM GÜNÜNÜZÜN 1 SONRAKİ GÜNÜ İTİBARİ İLE 40 YAŞINDAN GÜN ALMAYA BAŞLADIKLARI İÇİN MALESEF SGK 'DAN FAYDALANAMIYOR.

Aminnnn, teşekkürler, dileklerine katılıyorum. Sağolasın...

Fobiole gerek yok demisti doktor. Elevitte de folik asit var cunku. Omega 3 balik yesende alinsa iyi dedi ama 12. haftadan sonra. 12. haftaya kadar bebek sensen besleniyormus.
Teşekkür arkadaşım, fobioleyi bırakıyoruz, 12.haftaya kadar omega 3'e devam mı?

Yaş almak bir de yaş doldurmak var :)
En temizi hesaplatmak oluyor ahahahaha şu an itibariyle aşağıdadır benim ki :)

41 yaşındasınız...

Ay olarak: 499 ay,
Hafta olarak: 2,172 hafta,
Gün olarak: 15,208 gün,
Saat olarak: 365,008 saat,
Dakika olarak: 21,900,492 dakika
Saniye olarak: 1,314,029,553 saniye
yaşamışsınız...

Doğum gününüze kalan süre:
131 gün 7 saat 47 dakika 28 saniye

http://kac-yasindayim.com/

Reactions: Eua
İpsalaa sessiz mi peki. Denizi güzel mi hiç gitmedim..

İpsala sessiz. Çooook sessiz. Yalnız deniz kenarı değil. Yarım saatlik bir mesafe var. Sahil için alternatifi çok. Bir saatlik mesafede Tekirdağ, iki saatte Gelibolu, Kumburgaz, üç saatte Beylikdüzü. Buradaki arkadaşlar yazın mesai çıkışı gidiyorlarmış denize. İlla deniz kenarı dersen sahilde yazlıklar varmış ama henüz gidip görmedim. Böyle işte... Bu yaz yakından incelersiniz mesela. Uyarsa neden olmasın?

Benim sağım solum belli olmaz, bir gece ansızın gelebilirim

Ayyy bilmem ki nasıl olur ahahahah :))
Tatil için gezilip görülebilir haklısın canım bakalım kısmet:))

Ben benimkini yayınlamasam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…