Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bu hastane ve bölümle ilgili izlenimlerini benimle de paylaşırmısın? Ben de genetik test yaptırmak istiyorum doktorumdan habersiz :)?
Tamam canım, pazartesi gideceğim. Sonrasında bilgi veririm. Bu arada neden habersiz yapıyorsun ki? Söyle yaptırmak istediğini. Benimki mesela bir kağıda testleri yazıp kaşeledi. Belki öyle bir şey gereklidir hem yaptırabilmek için. O gün unutmazsam sorarım olmadı.

Ben de sana bayılıyorum Pozitif Şirine'm

Kız o kadın benden dinçtir
Pasaport yeniletmem gerekecek desene. Dur bakalım. Allah büyük

Kızma bacım, istemeden oldu
Klavyenin kodunu ya da ebatlarını yaz bir ara, şeffaf silikon korumalardan bakayım

Bugün bir arkadaşım gebelik testini getirdi. C çizgisi tamam ama diğer çizginin bölgesinde boya ya da renk enlemesine üçgen gibi duruyor. Sizce sebebi nedir?
Internet'ten baktık hiçbir şey bulamadık. Bir üyemiz aynı sorunu ta 2-3 yıl önce yaşamış ama sonucunda ne olduğunu forumda yazmamış Meraktan çatladık vallahi

Herhangi bir marka ise muhatabı olmaz, bilindik marka ise şikayetini iletirse ilgilenirler...
Ama her iki durumda da sonucu öğrenmek istiyorsa yinelemesi gerekir...

Çünkü dağılmadan silik de olsa dağılmadan görünüyor olması gerekir...

Kızmadım ama bize Almancı demeyinnnnkızım ilk duyduğunda tuhaf gelmişti,söyleyen kişiye de biz Almancı değiliz ki biz Türküz Demişti,burada geçen kelime yabancılar,doğal olarakta Yetişme çağında olan çocuklar acaba biz nereye aitim Düşünebiliyor bazıları.

Mantıklı, teşekkürler

Sancın yoksa iyi. Yapışıklık yoktur muhtemelen. Sancı oluyor çünkü yapışıklık yüzünden sökülemiyor benim durumumda.
Bu arada bu testleri yaptırmaya giderken açlık yada tokluk fark ediyor mu acaba aklıma takıldı. Netten baktım ama bir bilgiyede ulaşamadım?!
Susaklarıma gelirsek bu sıra biraz ilhama ihtiyacım var, yeni model çıkarasım yok. Boş boş oturuyorum resmen. Model fikirleri alabilirim sizden, ne güzel olur.
İnstagram da susak.evi
face de www.facebook.com/SusakEvi olarak bulabilirsin benimkileri

Susaklarına bakacağım, aklıma gelenler oldukça niye olmasın, çok heyecan verici... :) Fikri olan iletir ne güzel :)

Valla hakkını teslim etmem lazım, Selman Bey mütavazi davranmıştı histeroskopi için ama HSG için gittiğimde oradaki doktorlar özellikle birden fazla kim yaptı histeroskopiyi diye sordu... İnanamadılar ilk HSG ile ikincisi arasındaki farka..

Sana güzelce dondiriklerini versin, gözüme girsin :))))
Baktırmışken D vitamini, prolaktin, tsh vs. ne varsa onlara da baktırsan aslında.
Dondurulmuş transferi daha rahat ilerliyor, rahim kalınlığı tek önemli durum oluyor. Bantlar, estrofem derken hooop süreç geçer. Lucrin işi olursa tek iğnelik olanı iste, gerçi ona pek yanaşmıyor kist yapıyor diye... Bant ve estrofemle ilerlemeyi isteyecektir. Neyse doktor onlar biz hastayız :)

Diğer konuya gelince hatırlamadım aç, tok oluşumuzu ama öğle arası gibi gitmiştik.
Üşenmedim aradım o yüzden :) aç-tok fark etmiyor her iki test içinde dediler.
Aramışken fiyatları da sordum, bilgi sahibi olmak isteyen varsa; 5'li Trombofili 425 TL+KDV / kromozom analizi (tek eş) 190 TL+KDV x 2 bu durumda...

Su gibi aksın orada işler :) kolayca hallet.
Böylece kabaca hesapla 1000 TL cepte olacak, çatır çatır mı, çıtır çıtır mı yersin, bebeğe yatırım dursun kenarda mı dersin bilmem süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer olacak.

O yüzden yazdım tırnak içinde canım benim...
Benim canım kayınvalidem ve kayınpederim de eskiden Almanya'ya gidip, uzun yıllar emek harcayıp, geri dönenlerden... Hem de en zor yıllarda. En çok onlardan biliyorum... Buralarda bizi alamancı derlerdi, orada onca emeğimize rağmen yabancı. Ne zorluydu iki ara bir dere derler halen. Çocuklarda kim bilir daha ne etkileri oluyordur.

Adenomyosis tam olarak nedir? Gecen yaz ofis hisreroskopi yaptirmistim. Doktorum bende adenomyosis oldugunu soyledi. Ama baska bir doktorda yok ben goremedim diyor. Her doktora gore farkli olabilecek seymidir bu? Bunun tedavisi nedir? Sizin gittigin klinik bu durumu goze alarak nasil bir tedavi onerdi? Bende bu konuda biraz saskinim. Varmi yokmu? Ama hepde doktorun soyledigi kulagimda. Yapisiklik neden olusurmus?

Hemşerim canım çekti valla. Babam Silifke de şuan. Istiyim de gelirken getirsin:)
HEMEN İSTE CANIM YAAA BEN HAMİŞLERİ UNUTTUM PARDON YAA

ARKADAŞLAR DAHA ÖNCEDE YAZDIM YAŞ 40 DEĞİL 39 (3. hakla beraber değiştirilmiş ) BEN 1976 DOĞUMLUYUM (hesaplara göre 39 yaşımdayım )AMA RAPOR HAKINDAN YARARLANAMIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…