- 31 Ağustos 2014
- 525
- 957
- 83
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.661
Susaklarına bakacağım, aklıma gelenler oldukça niye olmasın, çok heyecan verici... :) Fikri olan iletir ne güzel :)
Valla hakkını teslim etmem lazım, Selman Bey mütavazi davranmıştı histeroskopi için ama HSG için gittiğimde oradaki doktorlar özellikle birden fazla kim yaptı histeroskopiyi diye sordu... İnanamadılar ilk HSG ile ikincisi arasındaki farka..
Sana güzelce dondiriklerini versin, gözüme girsin :))))
Baktırmışken D vitamini, prolaktin, tsh vs. ne varsa onlara da baktırsan aslında.
Dondurulmuş transferi daha rahat ilerliyor, rahim kalınlığı tek önemli durum oluyor. Bantlar, estrofem derken hooop süreç geçer. Lucrin işi olursa tek iğnelik olanı iste, gerçi ona pek yanaşmıyor kist yapıyor diye... Bant ve estrofemle ilerlemeyi isteyecektir. Neyse doktor onlar biz hastayız :)
Diğer konuya gelince hatırlamadım aç, tok oluşumuzu ama öğle arası gibi gitmiştik.
Üşenmedim aradım o yüzden :) aç-tok fark etmiyor her iki test içinde dediler.
Aramışken fiyatları da sordum, bilgi sahibi olmak isteyen varsa; 5'li Trombofili 425 TL+KDV / kromozom analizi (tek eş) 190 TL+KDV x 2 bu durumda...
Su gibi aksın orada işler :) kolayca hallet.
Böylece kabaca hesapla 1000 TL cepte olacak, çatır çatır mı, çıtır çıtır mı yersin, bebeğe yatırım dursun kenarda mı dersin bilmem süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer olacak.
Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce yazmıştım, tüp bebek denemesi için gittiğimde tahlillerimde progestron değerim 1.4 çıkmış ve bu durumda tedaviye başlayamamıştım. önümüzdeki aya kaldık tabi yine değerlerde sorun olursa ne yapacağım bilmiyorum. bu konuyla ilgili hemşire açıklama yapamadı, doktorlada görüşemedim. öylece kaldım,
ben şimdi başka bir şey merak ediyorum. raporlu 3. deneme için yaş sınırı 39 mu 40 mı?
yani 39 dan gün alınca hak bitiyor mu? okuduğumda 39 dan küçük diyordu benim anladığım doğru mu?
yoksa 39 sürüp 40 yaşına basınca mı bitiyor? Ben 77/ 6. ay doğumluyum. yani 39 dan gün alacağım. Ve rapor hakkımı kullanıp kullanamayacağımı anlayamıyorum yardımcı olur mu bilen arkadaşlar.
Kübra hm.a sorduğumda q enzimi bırakın omega 3'e devam edin demişti. Fazla vitaminin inş zararı olmamıştır. Fazla vitamini ne kadar erken bırakırsam iyidir, şimdiye kadar çok yemek yedim deyip bırakayım, teşekkürler teyzesi.Rica ederim canim. Omega 3 12. Haftadan sonra basliyor.
Guzellerim dun aksam basladigim tip iki diyabet tedavisi ilaci beni benden aldi parmaklarimi bile kaldiracak halim yok :-(tum gun okuldaydim ve bir ara bayilmak uzereydim... Arkadaslarim panik oldu, cok halsiz, dengesiz, sanki uc gun su icmemis gibi kupkuru agiz ve flu gorme ile aksami ettim. Dr her sey normal bir kac gun icinde vucudun ilaca alisacak dimdi tepki veriyor dedi... O yuzden okuyamiyorum yazilanlari ve erkenden uyuyacagim... Umarim hepiniz iyisiniz sizleri seviyorum merak etmeyin bu halim de gececek insallah bir kac gune. Opuldunuz...
Canım benim kıyamam ki ben sana... Geçsin bu halin ve iyi lütfen.. Allah'a emanet ol kardeşim .. ÖpüyorumGuzellerim dun aksam basladigim tip iki diyabet tedavisi ilaci beni benden aldi parmaklarimi bile kaldiracak halim yok :-(tum gun okuldaydim ve bir ara bayilmak uzereydim... Arkadaslarim panik oldu, cok halsiz, dengesiz, sanki uc gun su icmemis gibi kupkuru agiz ve flu gorme ile aksami ettim. Dr her sey normal bir kac gun icinde vucudun ilaca alisacak dimdi tepki veriyor dedi... O yuzden okuyamiyorum yazilanlari ve erkenden uyuyacagim... Umarim hepiniz iyisiniz sizleri seviyorum merak etmeyin bu halim de gececek insallah bir kac gune. Opuldunuz...
şimdi okudum;kal geldi :))
Avusturya’da 60 yaşındaki bir kadın, ikiz doğum yaptı.
Stern Online’in "kurier.at" gazetesine dayanarak verdiği habere göre, Linz yakınlarında bir klinikte sağlıklı iki bebek dünyaya getiren kadının sağlık durumu da oldukça iyi. Avusturya’da 45 yaş üzerindeki kadınların yapay döllenme yoluyla hamile kalmaları yasak olduğu için, kadının ülke dışında yapay döllenme yaptırdığı belirtiliyor.
Aynı kadının 3 yıl önce de yapay döllenme ile bir kız çocuğu dünyaya getirdiği kaydedildi. 63 yaşındaki baba durumdan memnun olsa da, oldukça geç sayılabilecek bir yaşta anne olan kadın, Avusturya’da yeni bir etik tartışma başlattı. Geç yaşta çocuk sahibi olmanın bencillik ve sorumsuzluk olduğu yönünde eleştirilere maruz kalan yaşlı çift, çocukların küçük yaşta anne ve babalarına bakma sorumluluğu hatırlatılarak eleştiriliyor.
Kadının doğum yaptığı hastanenin doktorları ise, ileri yaşta hamileliği riskleri nedeniyle tavsiye etmediklerini belirtiyor.
benim bir kaç arkadaşım ERBİL BEYE gitti (erbil yağmur )çok mumnun kaldıklarını söyledilerBahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...
Cok gecmisler olsun canim bunlarida Allahin izniyle ataticaz saglik, sihat diliyorum canimGuzellerim dun aksam basladigim tip iki diyabet tedavisi ilaci beni benden aldi parmaklarimi bile kaldiracak halim yok :-(tum gun okuldaydim ve bir ara bayilmak uzereydim... Arkadaslarim panik oldu, cok halsiz, dengesiz, sanki uc gun su icmemis gibi kupkuru agiz ve flu gorme ile aksami ettim. Dr her sey normal bir kac gun icinde vucudun ilaca alisacak dimdi tepki veriyor dedi... O yuzden okuyamiyorum yazilanlari ve erkenden uyuyacagim... Umarim hepiniz iyisiniz sizleri seviyorum merak etmeyin bu halim de gececek insallah bir kac gune. Opuldunuz...
sağol canım iyi dileklerin için doktora dün gösterdim iyi dedi ama bende tsh yüksekliği ve haşimato hastalığı var tsh değerim 15 çok yüksek onu 2 ye düşürmem lazım gebelik olsun diye ilaç kullanıyorum inşallah düşerde gebe kalabilirim Allahım hepimize hayırlı bebişleri tez zamanda versin inşallah sende kendine iyi bak..Heyecanla bekliyorum izlenimlerini :)
Yol gösterici olur test yapmak isteyenlere, sonucu da güzel olsun katmerli olsun.
Benim sancım vs hiçbir şey yok, zaten gelen de az niye olsun ki sancı :)
Ama yanlış anlaşılmış olmasın histeroskopiyi olalı çok oldu ben... Zaten öncesinde de 3 gün civarıydı... Yine öyle
Bu ay ki reglim çok azdı. 1 gün ancaaa 1 ped desem o bile değil.
Hamileymişim de ondanmış desem hahahha doktora gitmeye gerek kalmasın diye nereye bağladım bak...
Susaklarını gördüm el emeğinin her bir türünün önünde saygıyla eğiliyorum... Zaten herhangi bir yerde görsem aklıma sen geliyorsun hep :) Facebook vs. herhangi görsel görme imkanımız varsa paylaş gözümüz gönlümüz açılsın...
Vallahi ben de aynı şeyi düşündüm... Senin de tatlıya karşı fobin mi var?
Hiçbir türlüsünü yiyemiyorum. Midem bulanıyor. Doktora bile gittim sorun etme keyfini sür dedi... Üşüyorum tatlı yemediğinden oluyor diyorlar dedim, ayda 1 tane yiyebilirsen ye enerji olsun dedi, yediklerinizdeki şeker yeter dedi. Dert edinme, yaşlılıkta keyfini sür dedi... E şeker yemeyenlerde de şeker var dedim, stresten dedi. E o işte hepimizde var :))))))))
Sonuç yiyemiyorum tatlı... Ancak ekmekle 1-2 tanecik Kemal Paşa, 1-2 kaşık Fırın Sütlaç belki... O da üzerine zeytin yiyerek! :) Allahım hastanede karıştım mı ne yaptım ki, bizim aile maileee tatlı yer :)))))
Bir organik haberi daha gelirse keyiften ayaklarımı popoma vurduracağım :)))))))))
İnşallah müjdeli bir sonuç olsun, gönlüne göre olsunnnnn, güzel haberlerin olsunnnn
Averaj değer alınmış olsa da çok yüksek değil endişelenmeden üstesinden geleceğine inanıyorum ben. Güzel müziklerle stresini yok et, diyetini uygula, ilacı iç o korksun senden... Çok güzel şeyler beklesin seni...
Ama şunu belirtmeliyim TSH 8 demişsin. İşte o yüksek! Bence bu daha önemli...
Biliyorsun burada yazıştık o kadar 5 üzeri olmadıkça yüksek denmiyor ama tüp bebekte düşük olmalı diye. Sonra bir çok arkadaşımız gitti bunda ısrarcı oldu ve düşürmek için ilaca başladı.
Bunu atlama doktorların çok hastası var bizim bir doktorumuz :)
Parmağa iğne mi! Benim iğne fobim durumundan ben direkt kestiriyorum. İğneye dayanamıyorum(((( Üstesinden gelirsin umarım, çok sinir...
Çok güzel olsun gelişmeler, öyle güzel olsun kiiiii ne yapacağını düşünmene gerek kalmaksızın "içinden geçen" gerçek olsun... Keyifli haberlerini bekliyoruz.
Tevellütümüz yetiyor, zamaneler anlamaz... Google amcalarına sorsunlar o da ne diye :)
"Meydan Larousse" gibi kadın!
Bayılıyorum sana ben
Sınırı aşan, geçen değer görünmüyor, şanslısın hep öyle kalasın :) Çok başarılı değerler kendi adıma. Nice kadın değerleri normalleştirmeye uğraşırken en azından bu konuda çaba harcamayacak olmanın keyfiyle, su gibi akan tedaviler dilerim. Bol şanslar, yolun açık olsun...
Hiç yükleme yaptırmadım ben ama şeker yüklemeli testte şekerle karışık su içiriyorlar diye biliyorum. Öyle bilgi almıştım o zaman doktorlardan. Senin bahsettiğin rutin açlık ve tokluk şeker ölçümü sanırım ondan bende yaptırmıştım. Bu hamilelerde yapılan gibi... Belli gramajla yükleyip baktıkları... Ayy düşüncesi bile fena benim adıma :)
Tırnak içinde yazdığını farkederek yazdım canım benim,ilk cümle yazına espiri olsun demiştim,eskiler daha zor şartlardaymış,arada Karşılaşılan despot durumlar oluyor ama Alman'larda alıştı,kültürel etkinliklere severek destek veriyorlar,bunlarında eskisi gibi devlet olarak çokta forsları kalmadı,ekonomi almış başını gidiyor.O yüzden yazdım tırnak içinde canım benim...
Benim canım kayınvalidem ve kayınpederim de eskiden Almanya'ya gidip, uzun yıllar emek harcayıp, geri dönenlerden... Hem de en zor yıllarda. En çok onlardan biliyorum... Buralarda bizi alamancı derlerdi, orada onca emeğimize rağmen yabancı. Ne zorluydu iki ara bir dere derler halen. Çocuklarda kim bilir daha ne etkileri oluyordur.
Adenomyosisi utrosonda GÖRDÜ,kaç Dr,a gittim hiç biri demedi OLDUĞUNU,Dr Erbil bey fark etti,rahimde tam orta noktada benim yanlış anlatmış olmayayım rahim tabakası ve zarının Arasında kanama alanı oluşuyormuş bu olayda embriyonun tutunmasını engellermiş,genç yaşta fark edilseydi hamile kalman daha kolay olurdu dedi,opu işlemi yapılacak iki defa ardından o Bölgeyi geçici menopoza alıcağını söyledi iki ay sonrasında transfer yapılacak,yapışıklık Malesef Genelde tekrarlıyor,rahim doğum yapmadan yenilenemediği için yapışıklıklar tekrarlıyor,ben üç yıl önce olmuştum son ameliyatımı şuan yine sağ taraftan Başlamış durumda,her nekadar lazerle yakılsada eçeride hücrelerinden kalabiliyormuş Sıvı attıkça da embriyoyu zehirliyormuş,buradaki Dr,un açıklaması bu şekildeydi,Erbil beyde Rahmi dinlendirmek gerekiyor senin gibi olan hastaları Demişti.Adenomyosis tam olarak nedir? Gecen yaz ofis hisreroskopi yaptirmistim. Doktorum bende adenomyosis oldugunu soyledi. Ama baska bir doktorda yok ben goremedim diyor. Her doktora gore farkli olabilecek seymidir bu? Bunun tedavisi nedir? Sizin gittigin klinik bu durumu goze alarak nasil bir tedavi onerdi? Bende bu konuda biraz saskinim. Varmi yokmu? Ama hepde doktorun soyledigi kulagimda. Yapisiklik neden olusurmus?
Tatlım muhtemelen gr,yüksek geldi hapını istersen yarım olarak kullan,geçmiş olsun.Guzellerim dun aksam basladigim tip iki diyabet tedavisi ilaci beni benden aldi parmaklarimi bile kaldiracak halim yok :-(tum gun okuldaydim ve bir ara bayilmak uzereydim... Arkadaslarim panik oldu, cok halsiz, dengesiz, sanki uc gun su icmemis gibi kupkuru agiz ve flu gorme ile aksami ettim. Dr her sey normal bir kac gun icinde vucudun ilaca alisacak dimdi tepki veriyor dedi... O yuzden okuyamiyorum yazilanlari ve erkenden uyuyacagim... Umarim hepiniz iyisiniz sizleri seviyorum merak etmeyin bu halim de gececek insallah bir kac gune. Opuldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?