Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canımsın ya, üşenmemiş aramış birde :) Çok sağol emi! Toplamda 8 tane falan test yazdı. İlk ikisi formun kendinde yazdığından kromozom ve pıhtılaşma için olduğunu araştırıp anladıysamda diğerlerini malum dr yazısı sebebiyle pek anlayamadım :)) Sadece gördüğümde bunların hepsi benim için miii?.. birazını da benim adama yaptırsak dedim. O da güldü, 2 tüp kanla hepsi hallolur merak etme dedi. İlk tedavi öncesi sevdiceğim yaptırmıştı genetik test. onda bir şey çıkmadı. Şimdi bana bakılıyor. Diğer saydıklarından prolaktin mecbur hep bakılıyor bendeki hipofiz adenom sebebiyle, ilacınıda surekli içiyorum. tsh fsh artık allah ne verdiyse yaptıracağım kesin.
Dondiriklerim için daha var bir kaç ay. Testlere harcayacağım paranın yeri hazır aslında, yiğenim evlenecek haziranda, e teyzesi olarak şimdiden alayım ben bileziğini yoksa yerim ben o parayı en güzelinden :)

39 dan gün aldığında bitiyor cnm.. yani 6. ayda doğum gününde rapor hakkın bitmiş oluyor o tarihe kadar alıp kullanman gerekli.. bende 77 liyim sormuştum böyle bilgi vermişti hastane.. sen yinede aldığın yerede danış istersen..

Guzellerim dun aksam basladigim tip iki diyabet tedavisi ilaci beni benden aldi parmaklarimi bile kaldiracak halim yok :-(tum gun okuldaydim ve bir ara bayilmak uzereydim... Arkadaslarim panik oldu, cok halsiz, dengesiz, sanki uc gun su icmemis gibi kupkuru agiz ve flu gorme ile aksami ettim. Dr her sey normal bir kac gun icinde vucudun ilaca alisacak dimdi tepki veriyor dedi... O yuzden okuyamiyorum yazilanlari ve erkenden uyuyacagim... Umarim hepiniz iyisiniz sizleri seviyorum merak etmeyin bu halim de gececek insallah bir kac gune. Opuldunuz...

Rica ederim canim. Omega 3 12. Haftadan sonra basliyor.
Kübra hm.a sorduğumda q enzimi bırakın omega 3'e devam edin demişti. Fazla vitaminin inş zararı olmamıştır. Fazla vitamini ne kadar erken bırakırsam iyidir, şimdiye kadar çok yemek yedim deyip bırakayım, teşekkürler teyzesi.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle..

Canım benim kıyamam ki ben sana... Geçsin bu halin ve iyi lütfen.. Allah'a emanet ol kardeşim .. Öpüyorum

şimdi okudum;kal geldi :))

Avusturya’da 60 yaşındaki bir kadın, ikiz doğum yaptı.

Stern Online’in "kurier.at" gazetesine dayanarak verdiği habere göre, Linz yakınlarında bir klinikte sağlıklı iki bebek dünyaya getiren kadının sağlık durumu da oldukça iyi. Avusturya’da 45 yaş üzerindeki kadınların yapay döllenme yoluyla hamile kalmaları yasak olduğu için, kadının ülke dışında yapay döllenme yaptırdığı belirtiliyor.

Aynı kadının 3 yıl önce de yapay döllenme ile bir kız çocuğu dünyaya getirdiği kaydedildi. 63 yaşındaki baba durumdan memnun olsa da, oldukça geç sayılabilecek bir yaşta anne olan kadın, Avusturya’da yeni bir etik tartışma başlattı. Geç yaşta çocuk sahibi olmanın bencillik ve sorumsuzluk olduğu yönünde eleştirilere maruz kalan yaşlı çift, çocukların küçük yaşta anne ve babalarına bakma sorumluluğu hatırlatılarak eleştiriliyor.

Kadının doğum yaptığı hastanenin doktorları ise, ileri yaşta hamileliği riskleri nedeniyle tavsiye etmediklerini belirtiyor.

Bahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...

Günaydın arkadaşlar iyi haftasonlari dilerim idrar yolları tik tik ediyo bol su iciyorummm kuddus canim sekerin normallessin sen iyi ol insallah, bize ve ogrencilerine lazimsin kuzummmm

Bu kesinlikle donasyon. Bu tür deneyler artık hep yapılıyor. Genç yumurtaları, 69-70 yaşlarındaki kadınlara transfer ediliyor. E genç yumurta ve hormonlar verilince tutuyor tabiiki.

Cok gecmisler olsun canim bunlarida Allahin izniyle ataticaz saglik, sihat diliyorum canim

sağol canım iyi dileklerin için doktora dün gösterdim iyi dedi ama bende tsh yüksekliği ve haşimato hastalığı var tsh değerim 15 çok yüksek onu 2 ye düşürmem lazım gebelik olsun diye ilaç kullanıyorum inşallah düşerde gebe kalabilirim Allahım hepimize hayırlı bebişleri tez zamanda versin inşallah sende kendine iyi bak..

Tırnak içinde yazdığını farkederek yazdım canım benim,ilk cümle yazına espiri olsun demiştim,eskiler daha zor şartlardaymış,arada Karşılaşılan despot durumlar oluyor ama Alman'larda alıştı,kültürel etkinliklere severek destek veriyorlar,bunlarında eskisi gibi devlet olarak çokta forsları kalmadı,ekonomi almış başını gidiyor.

Adenomyosisi utrosonda GÖRDÜ,kaç Dr,a gittim hiç biri demedi OLDUĞUNU,Dr Erbil bey fark etti,rahimde tam orta noktada benim yanlış anlatmış olmayayım rahim tabakası ve zarının Arasında kanama alanı oluşuyormuş bu olayda embriyonun tutunmasını engellermiş,genç yaşta fark edilseydi hamile kalman daha kolay olurdu dedi,opu işlemi yapılacak iki defa ardından o Bölgeyi geçici menopoza alıcağını söyledi iki ay sonrasında transfer yapılacak,yapışıklık Malesef Genelde tekrarlıyor,rahim doğum yapmadan yenilenemediği için yapışıklıklar tekrarlıyor,ben üç yıl önce olmuştum son ameliyatımı şuan yine sağ taraftan Başlamış durumda,her nekadar lazerle yakılsada eçeride hücrelerinden kalabiliyormuş Sıvı attıkça da embriyoyu zehirliyormuş,buradaki Dr,un açıklaması bu şekildeydi,Erbil beyde Rahmi dinlendirmek gerekiyor senin gibi olan hastaları Demişti.

Tatlım muhtemelen gr,yüksek geldi hapını istersen yarım olarak kullan,geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…