Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın arkadaşlar iyi haftasonlari dilerim idrar yolları tik tik ediyo bol su iciyorummm kuddus canim sekerin normallessin sen iyi ol insallah, bize ve ogrencilerine lazimsin kuzummmm

Geçmiş olsun. İhmal etme, doktora git, ilerlemesin. Bol yoğurt, soğan ve sarımsakla takviye yap. İnşallah kısa sürede geçer...

Ah cok ilginc, Bak simdi anladim konuyu. Histeroskopi yapipda mi anladi acaba? Gecici menapoz olayina girmek herhangi tehlike icerirmi? Ne bileyim bayagi ciddi bir karara benziyor. Ozaman senin tedavi bayagi uzun surecek demektir. Iki OPU kac ayda olur ki? Arka arkayami yapacak acaba. En azindan 4 veya 5 ay gibi sure en hizlisindan degilmi? Ne zaman basliyorsun bu surece? Benim yas bayagi ileri oldugu icin bukadar sureyi gozede alamiyorum, Birde hep kulagimda doktorun soyledigi baska turlu gebe kalamazsin demisti? Ben hic dogum yapmadim. Dusuk falan var ama o dogum gibi olmaz. Bu rahimi temizlemenin tek yolu iceriyi kuratmak galiba. Baska ilac falan yokmu acaba? O zehirleme olayini engellemek icin.

Macayı kullanmadım. Benim tariflerim genellikle evde hazırlanan türden. Bu tarz takviyeler kullanmıyorum pek.
Epey okudum diyebilirim, yurt dışında özellikle kullananı çok. Denemeye karar verdim. Bu gün öğleden sonra siparişini verdim. Bakalım... Çimen suyu da sipariş verdim.... Hayırlısı artık

[QUOTE220, post: 39817274, member: 566539"]Geçmiş olsun. İhmal etme, doktora git, ilerlemesin. Bol yoğurt, soğan ve sarımsakla takviye yap. İnşallah kısa sürede geçer...[/QUOTE]
2220
Canim teşekkür ler az bisey ama bol su icince iyi geliyor sogan ve sarmisakta yerim saol

Canım haber vereyim dedim doktorla konuştuk bugün mailime geri döndü arayarak ,beni anladığını zor bir süreç olduğunu karşılıklı anlayışla herşeyin güzel olacağını söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü beni bu doktora bir çok tesadüf götürdü ve kader diye düşünüyorum,her yol kendisine çevirdi okları,inşallah güzel olur sonucu da...bu arada sana imsi ve embryoskop kullanıldığını nasıl öğrendin sen,herkese mi uygulanıyor bu Bahçecide,

Kızlaaarrr haber vereyim dedim doktorla konuştuk bugün mailime geri döndü arayarak ,beni anladığını zor bir süreç olduğunu karşılıklı anlayışla herşeyin güzel olacağını söyledi ,çok yoğun çalıştıklarını da ekledi,napayım aslında tavır yanlıştı ama doktora ihtiyacı olan benim ve durumumu kendi biliyor,yarım bırakmak ta olmazdı ,bidaha git başka doktora anlat derdini, bende nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü beni bu doktora bir çok tesadüf götürdü ve kader diye düşünüyorum,her yol kendisine çevirdi okları,inşallah güzel olur sonucu da...bu arada sana imsi ve embryoskop kullanılıyormu herkeste, herkese mi uygulanıyor bu Bahçecide.

Lulinda , WishhDuygu , D dnzdry ;-)))

Gözün aydın, çok daha iyi olmuş doktor değiştirmemen. Çok sevindim. İmsi herkese uygulanıyor canım. Embriyoskopiden emin değilim.

8 Mart Emekçi Kadınlar Günü,

Sevgililer Günü gibi kadınlara çiçekler, böcekler alınacak yemeğe çıkılacak gün hiç değildir.

8 Mart, emekçi kadınların tarihteki direniş ve sınıf savaşımından doğmuştur.

Tüm emekçi hemcinslerimin kadınlar gününü kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Kızlar gece gece aklıma takıldı,tüp bebek için rahim filmi gerekmiyor dimi,aşılamada gerekiyor biliyorum ben,doktorum istemedi benden,sizden istendimi?

Günaydinlar güzel pazarlar çok güzel bir bahar havası var burada bizde cimcime ve bidikla AVM gideceğiz (dün program yaptık ilker paşa geldiğinden bu yana çıkamadık dışarıya)

Kızlar gece gece aklıma takıldı,tüp bebek için rahim filmi gerekmiyor dimi,aşılamada gerekiyor biliyorum ben,doktorum istemedi benden,sizden istendimi?
Canım şöyle mantiken bakinca tup bebekte şart degil ama gerekli rahim filmi sadece tüplere açık mı diye bakilmiyor ayni zamanda tüplerde sıvı birikimi rahim yapısı vs konularinda bilgi veriyor Dr ve has ya o yüzden tedaviden önce yapılmalı hsg

[QUOTE220, post: 39817274, member: 566539"]Geçmiş olsun. İhmal etme, doktora git, ilerlemesin. Bol yoğurt, soğan ve sarımsakla takviye yap. İnşallah kısa sürede geçer...
2220
Canim teşekkür ler az bisey ama bol su icince iyi geliyor sogan ve sarmisakta yerim saol[/QUOTE]
sagol bebegim iyilesecegim insallah sana da gecmis olsun bollll su ic lutfen tatlim benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…