- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.681
Sanada tatlım.n günaydınlar güzel hafta sonları
Erbil yağmur ve Mustafa bahçeci.Bahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...
Günaydın herkese,
Macakullanan var mı? Deneyimlerinizi almak isterim.[/QUOTE
Günaydın,kullanmadığım için bilmiyorum canım,sevgili 2220 açıklama yapar sana.
G
Günaydın kullanmadığım için bilmiyorum canım,Günaydın herkese,
Macakullanan var mı? Deneyimlerinizi almak isterim.
Günaydın arkadaşlar iyi haftasonlari dilerim idrar yolları tik tik ediyo bol su iciyorummmkuddus canim sekerin normallessin sen iyi ol insallah, bize ve ogrencilerine lazimsin kuzummmm
Günaydın kullanmadığım için bilmiyorum canım,2220 açıklar sana.
Adenomyosisi utrosonda GÖRDÜ,kaç Dr,a gittim hiç biri demedi OLDUĞUNU,Dr Erbil bey fark etti,rahimde tam orta noktada benim yanlış anlatmış olmayayım rahim tabakası ve zarının Arasında kanama alanı oluşuyormuş bu olayda embriyonun tutunmasını engellermiş,genç yaşta fark edilseydi hamile kalman daha kolay olurdu dedi,opu işlemi yapılacak iki defa ardından o Bölgeyi geçici menopoza alıcağını söyledi iki ay sonrasında transfer yapılacak,yapışıklık Malesef Genelde tekrarlıyor,rahim doğum yapmadan yenilenemediği için yapışıklıklar tekrarlıyor,ben üç yıl önce olmuştum son ameliyatımı şuan yine sağ taraftan Başlamış durumda,her nekadar lazerle yakılsada eçeride hücrelerinden kalabiliyormuş Sıvı attıkça da embriyoyu zehirliyormuş,buradaki Dr,un açıklaması bu şekildeydi,Erbil beyde Rahmi dinlendirmek gerekiyor senin gibi olan hastaları Demişti.
Epey okudum diyebilirim, yurt dışında özellikle kullananı çok. Denemeye karar verdim. Bu gün öğleden sonra siparişini verdim. Bakalım... Çimen suyu da sipariş verdim.... Hayırlısı artıkMacayı kullanmadım. Benim tariflerim genellikle evde hazırlanan türden. Bu tarz takviyeler kullanmıyorum pek.
Canım haber vereyim dedim doktorla konuştuk bugün mailime geri döndü arayarak ,beni anladığını zor bir süreç olduğunu karşılıklı anlayışla herşeyin güzel olacağını söyledi nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü beni bu doktora bir çok tesadüf götürdü ve kader diye düşünüyorum,her yol kendisine çevirdi okları,inşallah güzel olur sonucu da...bu arada sana imsi ve embryoskop kullanıldığını nasıl öğrendin sen,herkese mi uygulanıyor bu Bahçecide,Canım haklısın. zaten duygusal bir dönem biraz daha kibar ve duyarlı olmalılar.. Artık abartıp bu işi sadece ticarete dökmeye başlamalarına çok içerliyorum bende. Yürüyen parayız onlar için. Sen çık o girsin.. Biraz sabırlı olmakta fayda var çünkü genel olarak hepsinin saatlerinde problem oluyor canım. Tedavinin sonuna gelmişsin benim tavsiyem bunu bi iş anlaşması gibi görüp tamamlaman olur.. İnşallah da son tedavin olur
Kızlaaarrr haber vereyim dedim doktorla konuştuk bugün mailime geri döndü arayarak ,beni anladığını zor bir süreç olduğunu karşılıklı anlayışla herşeyin güzel olacağını söyledi ,çok yoğun çalıştıklarını da ekledi,napayım aslında tavır yanlıştı ama doktora ihtiyacı olan benim ve durumumu kendi biliyor,yarım bırakmak ta olmazdı ,bidaha git başka doktora anlat derdini, bende nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü beni bu doktora bir çok tesadüf götürdü ve kader diye düşünüyorum,her yol kendisine çevirdi okları,inşallah güzel olur sonucu da...bu arada sana imsi ve embryoskop kullanılıyormu herkeste, herkese mi uygulanıyor bu Bahçecide.
Gözün aydın, çok daha iyi olmuş doktor değiştirmemen. Çok sevindim. İmsi herkese uygulanıyor canım. Embriyoskopiden emin değilim.Kızlaaarrr haber vereyim dedim doktorla konuştuk bugün mailime geri döndü arayarak ,beni anladığını zor bir süreç olduğunu karşılıklı anlayışla herşeyin güzel olacağını söyledi ,çok yoğun çalıştıklarını da ekledi,napayım aslında tavır yanlıştı ama doktora ihtiyacı olan benim ve durumumu kendi biliyor,yarım bırakmak ta olmazdı ,bidaha git başka doktora anlat derdini, bende nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü beni bu doktora bir çok tesadüf götürdü ve kader diye düşünüyorum,her yol kendisine çevirdi okları,inşallah güzel olur sonucu da...bu arada sana imsi ve embryoskop kullanılıyormu herkeste, herkese mi uygulanıyor bu Bahçecide.
Canım şöyle mantiken bakinca tup bebekte şart degil ama gerekli rahim filmi sadece tüplere açık mı diye bakilmiyor ayni zamanda tüplerde sıvı birikimi rahim yapısı vs konularinda bilgi veriyor Dr ve has ya o yüzden tedaviden önce yapılmalı hsgKızlar gece gece aklıma takıldı,tüp bebek için rahim filmi gerekmiyor dimi,aşılamada gerekiyor biliyorum ben,doktorum istemedi benden,sizden istendimi?
[QUOTE220, post: 39817274, member: 566539"]Geçmiş olsun. İhmal etme, doktora git, ilerlemesin. Bol yoğurt, soğan ve sarımsakla takviye yap. İnşallah kısa sürede geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?