- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.701
ciceklerimi yolluyorum sizeeetum kizkardeslerim gunumuz kutlu olsun... ben hala toparlayamadim ama duzelcem insallah... biraz daha zaman opuyorum cumleniziiiiiEki Görüntüle 1445843 Eki Görüntüle 1445849
Tıp fakultesinde 1977 dogumlular 76 gun alanlar denmisti bi soracam tahlile gittigimdeKIZLAR YAŞ KONUSU ŞÖYLE OLUYOR.
1975 DOĞUMLULAR BU SENE DOĞUM GÜNÜNÜZÜN 1 SONRAKİ GÜNÜ İTİBARİ İLE 40 YAŞINDAN GÜN ALMAYA BAŞLADIKLARI İÇİN MALESEF SGK 'DAN FAYDALANAMIYOR.
Daha öncede yazdım ben 1976 doğumluyum FAYDALANAMIYORUM kendi metkezim özeldi hem özelle hem de çukurova unvrts tip fakültesi balcalı has görüştüm aynı cevabı aldimTıp fakultesinde 1977 dogumlular 76 gun alanlar denmisti bi soracam tahlile gittigimde
Bende 77 dogumlular dedim canim ben sınırdayım galiba bi soracam zaten fazla bisey fark ettmiyo 6 veren 7 verir 1, 1.5 bin tl fark sonuc hersey para yokki yapalim yapsak garantisi yok rabbim hayirlisini versin kuzumDaha öncede yazdım ben 1976 doğumluyum FAYDALANAMIYORUM kendi metkezim özeldi hem özelle hem de çukurova unvrts tip fakültesi balcalı has görüştüm aynı cevabı aldim
canım bizim merkezde 4000 tl raporlu 700 .1000 tl ilaç (bu 3. haktan sonra böyle olmuş ben 2012 son ayında 1600 tl ödemiştim )öelde 6000 has 2000 ilaç aslında bayağı fark ediyor ama kısmet olmadı bizeBende 77 dogumlular dedim canim ben sınırdayım galiba bi soracam zaten fazla bisey fark ettmiyo 6 veren 7 verir 1, 1.5 bin tl fark sonuc hersey para yokki yapalim yapsak garantisi yok rabbim hayirlisini versin kuzum
Kızlar gece gece aklıma takıldı,tüp bebek için rahim filmi gerekmiyor dimi,aşılamada gerekiyor biliyorum ben,doktorum istemedi benden,sizden istendimi?
Aslinda bence cok önemli yurtdisindaki doktorlar da cok karsilar rahim filmine bence bütün sorularin cevabi orda ,gerekmez dediler vede halen gerekmiyo biz birsey olsa anlariz cümlelerine sınır oldun simdi Türkiyede ilk isim rahim filmi olacakrahim filmi tüp bebek tedavisinde ve özelliklede biz yaştaki bayanlarda en önemli şeymiş canım.. her yaşta önemli ama bizim geçmişe dönük sürecimiz daha uzun olduğu için tüplerde ve rahimde sıkıntı olma olasılığı 25 yaşındaki bir bayana oranla daha fazla olabiliyor..
bahçecideki bazı doktorların rahim filmine inancı yok ne yazıkki bende bu konunun bahcecide madurlarındanım.. bir çoğu çektirelimmi diye sorunca ben anlarım sorun yok diyor..
Historoskopi yapmadı normal utroson cihazında GÖRDÜ,yapışıklıkta filmde görüldü hatta çeken kişide gösterdi bana,Dr,da tekrar dedi,sadece o bölge geçici menopoza alınıyormuş ama adet olunuyormuş anlış anlamışsam şayet,tedaviye geçtiğimiz Kasım'da başlamam gerekti cesaret edemedim,bu ay başlamaya karar vermiştim eşimin iş seyahatlerinden dolayı ertelendi ama yakın zamanda başlarım sanırım,tedavi uzun sürecek,iki ay ara vermeden opu ikinci opuda aynı zamanda sanırım laproskopi yapılacak,o iki ay dinlenme süresinde de geciçi menopoz yapılacakmış,benim diğer ameliyatlarda yapışıklık hemen oluşmasın diye sprey sıkmışlardı içeriye nasıl bişi bilmiyorum,280€ ödemiştik,Türkiye'de varmı dır bilemem, etkili oldumu dersen sadece yapışıklık olayını yavaşlatmış oldu ama tekrar başladı,evet doğum olması gerekiyor yani normal doğum,zehirleme olayınıda engellemek için de rahimin dinlendirilmesi gerekiyormuş,sen yinele Dr,danış istersen belki farklı yöntemler Söyler,sormak istediğin bişiler varsa yazarsın,eksik bişiler yazmışsam tekrar yazarım,kaç yaşındasın bilmiyorum,ben 41 yaşındayım olursa bu son olacak en azından bide bu şekilde denemek istedim her türlü Tedaviyi yaptık biz,aslında bende bilmiyorum ne doğru ne yanlış, bu tedavim oldukça maliyetli olacağı kesin de inşallah olur.Ah cok ilginc, Bak simdi anladim konuyu. Histeroskopi yapipda mi anladi acaba? Gecici menapoz olayina girmek herhangi tehlike icerirmi? Ne bileyim bayagi ciddi bir karara benziyor. Ozaman senin tedavi bayagi uzun surecek demektir. Iki OPU kac ayda olur ki? Arka arkayami yapacak acaba. En azindan 4 veya 5 ay gibi sure en hizlisindan degilmi? Ne zaman basliyorsun bu surece? Benim yas bayagi ileri oldugu icin bukadar sureyi gozede alamiyorum, Birde hep kulagimda doktorun soyledigi baska turlu gebe kalamazsin demisti? Ben hic dogum yapmadim. Dusuk falan var ama o dogum gibi olmaz. Bu rahimi temizlemenin tek yolu iceriyi kuratmak galiba. Baska ilac falan yokmu acaba? O zehirleme olayini engellemek icin.
Aslinda bence cok önemli yurtdisindaki doktorlar da cok karsilar rahim filmine bence bütün sorularin cevabi orda ,gerekmez dediler vede halen gerekmiyo biz birsey olsa anlariz cümlelerine sınır oldun simdi Türkiyede ilk isim rahim filmi olacak
Eki Görüntüle 1445961
Birtek bugün degil her gün bir nebze daha kadina saygi artsin insallah bizler önemliyiz erkekler bukadar basit
Tatlım buradaki Dr,ların utroson cihazlarında ekrandakini Seçmen için Büyüteç kullanman gerekiyorAslinda bence cok önemli yurtdisindaki doktorlar da cok karsilar rahim filmine bence bütün sorularin cevabi orda ,gerekmez dediler vede halen gerekmiyo biz birsey olsa anlariz cümlelerine sınır oldun simdi Türkiyede ilk isim rahim filmi olacak
Öncelikle Burada üye olan bayanların 8 Mart gününü kutlamak istiyorum!!!Arkadaşlar fikrinizi ve tavsiyelerinizi almak istiyorum.
Ben 40 yaşındayım.
Birinci protokolum 2 yumurta alındı, 1si döllendi ve 2ci günde transfer edildi. sonuç Kim.Geb, tutmadı.
Şimdi 2ci protokolümdeyım, bu seferde az yumurta olursa havuz yapacağız dedik , ama 3 sağlam yumurta oluştu yarın alınacaklar,. Allahın izni ile hepsi döllenirse nasıl yapım : transfer edilsin mi bu ay yada gelecek ayda birkaç yumurta toplayıp havuz yapayımmı daha iyi seçim olsun diye.? Sizin fikriniz nedir bu konuda. yanlış haraket yapmak istemiyorum.....
Nasıl mağdur oldun canım bu konuda,ben doktora güvendiğim için sormak aklıma gelmedi,gerekli görse isterdi diye düşündüm ama şimdi okudukça niye istemedi diyorum,sorcam doktora ama dediğin gibi ben anlarım derse...rahim filmi tüp bebek tedavisinde ve özelliklede biz yaştaki bayanlarda en önemli şeymiş canım.. her yaşta önemli ama bizim geçmişe dönük sürecimiz daha uzun olduğu için tüplerde ve rahimde sıkıntı olma olasılığı 25 yaşındaki bir bayana oranla daha fazla olabiliyor..
bahçecideki bazı doktorların rahim filmine inancı yok ne yazıkki bende bu konunun bahcecide madurlarındanım.. bir çoğu çektirelimmi diye sorunca ben anlarım sorun yok diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?