Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm doktor rahmi anlasa bile tüpleri nasıl anlayacak.. onu sorarsın doktoruna.. kaybedecek zamanım yok dersin, en ufak ihtimal istemiyorum dersin..
ben 29 yaşındaydım o dönemlerde orada başladığımda, her tedaviden sonra bana dedikleri şu oldu sizde erkek infertilitesi var, biz rahim filmini kadın kaynaklı sorunlarda istiyoruz.. senin herşeyin tertemiz sorunsuz.. sen bize bırak falan.. ben hiç kk ne falan girmediğim için ve çok fazla doktora güvendiğim için orada bir dört yılımı rahim filmsiz geçirdim..
sonra ist tüp bebek aret kamara geçtim.. aret bey bana dediki rahim filmi çektirmeden gelme tedaviye başlamıyorum filmsiz.. tabi çektirdim.. adamın nasıl yorumladığı farklı bi konu ama sonuçta istedi.. oradan memoriala geçtim memorialında ilk sorduğu şey rahim filmi oldu.. bence araştırmaya yönelik olan doktorların ilk baktığı şey rahim filmi..
şuda var bazı doktorlar rahim filmini doğru yorumlayamıyor yani anlayamıyor o yüzdende istemeyen çok..

Anladım yaa,Bahçecide kimdi doktorun .benim Güvenç bey.gerçektende kaybedecek zamanım yok,benimde kadın infertilştesimzaten rezrv azlığı.

5. gün embriyosu tabiki iyidir ben biraz anlatayım size 1 ve 3 güne kadar embriyo kadının yumurta kalitesinden dolayı gelişir 3 ten sonra erkeğin sperm kalitesi devreye girer eğer iyiyse 5 gün blastokist evresine gidilir ama bu demek değildirki illa bu 5. günde olanlar sadece iyi embriyo. Böyle durumlarda da tutmayan var bunu bilmeni istedim birde ko kültürü araştırmanı isterim birde kaç yumurtan vardı kaçı döllendi sormak istediğin birşey olursa sorabilirsin 3 gün hatta 2 gün embriyosu bile tututanbilir

Anladım yaa,Bahçecide kimdi doktorun .benim Güvenç bey.gerçektende kaybedecek zamanım yok,benimde kadın infertilştesimzaten rezrv azlığı.

senin doktorun değildi cnm, Güvenç bey memorialdan bahçeciye geçti onun rahim filmi istemesi gerekli aslında alışkanlıktan dolayı.. memorialda güvenç bey ablamın doktoruydu..
sen bilirsin tabi cnm ama bence ilk fırsatta çektir.. doktorunun istemesi şart değilki.. fındıkzade radyomarı adet olunca arayıp randevu alıp gidip kendin çektirebilirsin..

Iki arkadasim var zamaninda bunlarda cok ugrasmis felan filan simdi cocuklari var bana ikisininde hikayesi vayy bee dedirtiyo inanasim yokda eh mecburen ikiside cok iyi doktor bulmuslar babacan bir doktor yas sorunu kilo sorunuda vardi ikusinde hata bitanesi suan oturunca yanliz badina digrulamiyo ama doktor bunlari görüyo tesaduf hersey size yardim edicem Allahin izniyle cocukla bu merkezden cikacaksiniz diyo ve hopp hamile kaliyolar vede yapilan tedaviyi hic hatirlamiyolar doktoruda sentinide yaa niye bize böyle babacan yardim sever bir doktor cikmiyo canimiz cikti yaa

Evet güvenç bey ama istemedi benden,sorcam peki bu film adetliykenmi çekiliyor ki,kaçıncı gün?

Canolarrrr günaydınnn...
Sol sırt kısım felç tutulmuş durumdayım..
Ağrılı bi pazar oldu anlayacağınız:))
Hepinizi pek özledimm...

kuddus hocam geçmiş olsun :))
Bi ses verin havamız yerine gelsin lütfen..

D dnzdry
Teşekkür ederim canım.. Sanırım c.tesi akşamı havayı biraz önemsemedim..
Uzun zamandan sonra arkadaşlar topluca dışarı çıktık ve sokakta okturduk.. Bende uzun yıllardan sonra fırsattan istifade şarap ve sigara içtim Tabii ateş basınca da kabanı çıkardım ahahahah
3 sigara içtim içime çektim bide ahahah aman tanrımm resmen sarhoş oldumm..

Kuzum hastalanmis dr gitmedinmi kas gevsetici krem ve hap bide lastik sicak iyi gelir acil sifalar dilerim kuzuma

Kuzum hastalanmis dr gitmedinmi kas gevsetici krem ve hap bide lastik sicak iyi gelir acil sifalar dilerim kuzuma

sagol canım...
YOk gitmedim sürülebilecek bütün kremleri sürdüm..
AMa soğuk yemiş oldugum için tuttuğum fön ve sıcak su bile bir şey hissettirmedi:))
Geçecek inşallahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…