Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tesekkurler arkadasim. Ben uzun supereli luprom tipi baskilayici ilaclari kullanma konusunda yani gecici menapoz konusunu sormutum doktora. O bunun folikullerin duzenini bozacagini yani mecbur kalmadikca kullanmadiklarini soyledi. Yani yumurta uretmeyi uzun surelu durdurabilir gibi birsey soyledi. Yani benim yas olmus 44 dogrusu cesaret edemedim. Birde 1 yil 2 yil adetin folikulllerin duzene girmesini beklemek falan zaman acisindan beni urkuttu. Belkide boyle birsey olmayabilir. Bolgesel olarak nasil menapoz oldugunu bilmiyorum. Benim bildigim bayagi igne oluyorsun butun vucut etkileniyor.Bolgesel nasil oluyormus acaba? Yani anlasilan rahimi temizlemek lazim dogumla yada kurutma yontemi oda yalanci menapozla. Ceske gebe kalsakda kurtulsak ben 4 senedir zaten buna ugrasiyorum of ya..

KIZLARRRR HABER SAATI:)

İngiltere’de bir akademisyen, tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmaya çalıştıkları dönemde kendi spermleri yerine eski sevgilisinin spermleriyle hamile kaldığını öğrendiği eski eşine 330 bin TL’lik tazminat davası açtı.
Altmış yaşındaki adam, şu anda dokuz yaşında olan oğlunun, karısının eski sevgilisine çok benzediğini fark etmesiyle durumdan şüphelendi.

Kimliği açıklanmayan adam, bunun üzerine DNA testi yaptırdı ve korkunç gerçekle yüzleşti.

Akademisyen, eski eşine 83 bin 500 pound'luk dava açarken; kadın İspanya'daki tüp bebek kliniğinin hata yapmış olabileceğini öne sürdü.

Akademisyenin iddiasına göre; şu an 53 yaşında olan kadın İspanya'daki kliniğe eski sevgilisiyle birlikte gitti ve eski sevgili kendini kadının eşiymiş gibi tanıtarak spermlerini bağışladı.

Davanın bu hafta görüleceği açıklandı.

@kelebek7977 ensu Tüm topik arkadaşlarım selamlar

Kelebek arkadaşım ensuyla rahim filmi konusunda bir sohbetiniz olmuş bende kendimce bilgi vermek istedim .Bende erbil beyin hastasıyım ve erbil beyle henüz tanışmadan telle onunla konuştuğumda benden mutlak rahim filmi ile gelmemi istemişti .Filimle yanına gittiğim ise çektirdiğim filmin makinasının çok kötü olduğunu om filimde bazı durumlarını göremeyeceğini ifade etti ve tekrar radyomar fındıkzadede film çektirmiştim .Bilgi vermek istedim..

sevgiler hepinizee..

onu buradada yapmak okadar kolayki cnm.. hastaneler spermi alırken ne resme bakıyor ne kimliğe.. ben şunun eşiyim diyor adam bi kap veriyorlar eline üstünde ismi yazan okadar.. sonrada kabı suraya bırak diyorlar.. bizde geçen eşimle onu konuşmuştuk.. biri türkiyede başkasının spermi ile çocuk yapmak istese bunu kolayca yapar... bu konuların daha sıkı ve resmi ilerlemesi gerekiyor.. kötü niyetli insanlar mutlaka vardır..

evet cnm erbil bey bu konuda hassas doktorlar arasında zaten o yüzden okadar ün yapmış herkez ona gitmek istiyor.. araştırmaya yönelik bi doktor..
diğerlerinden birçoğu ne yazıkki aynı alakayı göstermiyor.. yada herkeze aynı alakayı göstermeyip atlayabiliyorlar.. canım sende sorun çıkmışmıydı.

ensu yok ensucum sorun yok dedi bende iyi bak belki görünmüyodur belkı laparoskopi mi olsam dedim gerek yok burda dedi ben dedim zaten alıştım git gel yıllardır bide onu olsam dedim yazık parana gerek yok dedi.Ben kendi kadındoğum dr bir ablam var onada danıştım polibimi almıştı kendisi .O zaman ilgini çeken bir durum olmuşmuydu dedim sonuçda yine bayıltıp ameliyathanede yaptılar işlemi.Olsa mutlak dikkatimi çeker demişti ..Ne bilim bende bir şey yok diyorum o nedenle .Bende onların yalancısıyım .Ama hep aklımda bir kamerayla 1-2 noktadan girip rahimime tüplerime ve diğer organlarıma baktırmak var ..Bütün alt batın üst batın bakıyolar genel sağığın hakkındada yorum yapılıyo.

baby baby datlummmm iyiyim merak etme daha da iyi olcammmm özledimmmmm

d vitamini rezervim 7.45 oyyyyyy hwpsini yemiş vücudum bir kutu d vitamini bulup diktim kafaya devamı yok araştırıyorum ayyy sırt ağrılarım hafifledi iki gündür kızlar ya... d vitaminime baktırmayı burda akıl ettim sizlerle öğrendim çoook teşekkür ederim canlarımmm

canım iki ayrı doktorda filme göre bakıp bir şey yok dediyse demekki bir şey yok.. sende gönlünü ferah tut..
donmuşun vardı dimi. onu transfer ettirdikten sonra herhangi bir olumsuzluk yaşarsan ozaman araştırma amaçlı baktırırsın bikez.. tabi inşallah bunlara hiç gerekte kalmıcak.. tüplerde başımıza dert oldu, insanın hiç aklına gelmeyen şeyler bunlar ama artık tedirgin oluyoruz acabalarla yaşıyoruz ne yazıkki..
cnm tedaviye nezaman tekrar başlayacaksın.

sagol canım...
YOk gitmedim sürülebilecek bütün kremleri sürdüm..
AMa soğuk yemiş oldugum için tuttuğum fön ve sıcak su bile bir şey hissettirmedi:))
Geçecek inşallahh:)

Portakales, çok geçmiş olsun. Benimde sırtım çok hassastır ve hep tutulurum. o sancı gibisi yok bilirim Ben çözümü eczanelerde satılan mentollü merhem (şanlı) o da geçirmezse yakı ile buluyorum. Tavsiye ederim cnm.

bu gün çok yoruldum hoş son günlerde hep yorgunum ya saat 10 gibi belediyede işlerim vardı oraya gittim öğleye doğru döndüm havalar güzel diye sobayı kaldırdım evi temizledim kız kardeşim aradı (ilkerin annesi) abla mantı canım çekti dedi onlara geçtim mantı yaptık sonra kardeşlerle(tabi cimcim de vardı)kahve keyfi ve ancak evime geldim

Eua WishhDuygu ve Genetik test yaptırmayı düşünen arkadaşlar,

Bugün İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve araştırma hastanesine gittim. Tıpkı adı kadar uzuuuunnn ve büyük bir hastane, içi bir tuhaf yani alışık olduğumuz hastane yapısından biraz farklı. O kadar büyük oluşundanmıdır bilmem bana kalabalık gelmedi. Özellikle benim gittiğim bölüm oldukça boştu, Bu da çok hoşuma gitti. Genetik test yaptırmak için bu hastaneye gidecekseniz yapmanız gerekenleri tek tek yazayım. Önce 2. kata çıkıp Tıbbi Genetik Polikliniği sekreterliğine kayıt yaptırın. Randevu saatiniz gelince Dr. la görüşün. Ben randevu saatimden 15 dk. önce içeri alındım dr la görüştüm. Çok tatlı gencecik bir genetikçi Dr. Alper Gezdirici. Gayet ilgili, konuşkan, samimi bir doktordu. Testlerimi talep etti hemen sağolsun. Tekrar sekreterliğe uğrayıp testleri kaydettiriyor, test tüplerini ve bir kağıt alıyorsunuz. Bunlarla 3. katta Kan Alma bölümüne gidip numara alıp sıra gelince kan vermeye giriyorsunuz. Benden 8 adet test istendiğinden 8 adet tüp doldurdum. ( Neyseki 24 saatte yerine gelirmiş ) Kan alan yerde de çok beklenmiyor üstelik. Ya da benim şansıma bugün böyleydi bilemiyorum tabi. Sonra prosedürler kalıyor geriye. Tüpleri alıp 1. kat Dış Laboratuvara bırakıyorsun. Oradan elindeki kağıdı onaylatmak için Baş hekimliğe gidiyor imza kaşe işini hallediyorsun. En son elinde kalan 2 tüp ve onaylı kağıtla tekrar genetik bölüme çıkıp oradaki laboratuara teslim ediyor imza atıp işi bitiriyorsun. Gün veriyorlar oradan. Bana 2 Nisanda ara çıkmışsa gelip alabilirsin dediler. İşlemleri bitirip hastaneden çıktığımızda saate baktık ve herşeyi 45 dk içinde halletmiş olduğumuza şaşırdık. Bu arada 15 dk sı kesinlikle o uzzuuunnn hastanede her biri farklı "en uçta" olan birimlere ulaşmak için yürürken kaybedilmiştir emin olabilirsiniz :) Çünkü kime Şurası nerede acaba? diye sorarsanız alacağınız cevap net, bilmem kaçıncı katın sağ yada sol en ucuuunndaaa :)) Olsun ben memnun kaldım yinede. Her tüp bebek muayenesi için gittiğimizde uzuuun süreler beklediğimizden ki güya özel merkezdeyiz, burada bekleme yapmayışımız memnun etti beni. Çalışanlarda henüz Devlet Hastanelerindekiler kadar bıkkın değiller, yüzleri gülüyor hiç değilse. Tabi Diğer poliklinikler ne alemde tecrübe etmedim. Bu söylediklerim bugun benim işimi gördüğüm yerler için geçerli. Neyse son olarak gidişte kolaydı benim için. Ben Küçükçekmece tren istasyonundan minübüse binip yaklaşık 30 dk. da ulaştım. Ve en önemlisi 5 kuruş ödemeden evime dönmenin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum :) İşte böyle arkadaşlar. Şimdi sonucu bekliyeceğim, sonrasına da ondan sonra bakarız artık. Tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştım. Yine de sormak istediğiniz olursa elimden geldiğince cevaplarım. Görüşürüz :)

pamukum cook gecmis olsun... sicak su torbasinin uzerine yat cok iyi geliyor ama agizini cok iyi kapat torbanin.,.

sahane bir gun olmus yorucu ama guzell

Sobayı mı kaldırdın?????? Mart kapıdan baktırmasın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…