- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.741
Insallah canimsagol canım...
YOk gitmedim sürülebilecek bütün kremleri sürdüm..
AMa soğuk yemiş oldugum için tuttuğum fön ve sıcak su bile bir şey hissettirmedi:))
Geçecek inşallahh:)
Tesekkurler arkadasim. Ben uzun supereli luprom tipi baskilayici ilaclari kullanma konusunda yani gecici menapoz konusunu sormutum doktora. O bunun folikullerin duzenini bozacagini yani mecbur kalmadikca kullanmadiklarini soyledi. Yani yumurta uretmeyi uzun surelu durdurabilir gibi birsey soyledi. Yani benim yas olmus 44 dogrusu cesaret edemedim. Birde 1 yil 2 yil adetin folikulllerin duzene girmesini beklemek falan zaman acisindan beni urkuttu. Belkide boyle birsey olmayabilir. Bolgesel olarak nasil menapoz oldugunu bilmiyorum. Benim bildigim bayagi igne oluyorsun butun vucut etkileniyor.Bolgesel nasil oluyormus acaba? Yani anlasilan rahimi temizlemek lazim dogumla yada kurutma yontemi oda yalanci menapozla. Ceske gebe kalsakda kurtulsak ben 4 senedir zaten buna ugrasiyorum of ya..Historoskopi yapmadı normal utroson cihazında GÖRDÜ,yapışıklıkta filmde görüldü hatta çeken kişide gösterdi bana,Dr,da tekrar dedi,sadece o bölge geçici menopoza alınıyormuş ama adet olunuyormuş anlış anlamışsam şayet,tedaviye geçtiğimiz Kasım'da başlamam gerekti cesaret edemedim,bu ay başlamaya karar vermiştim eşimin iş seyahatlerinden dolayı ertelendi ama yakın zamanda başlarım sanırım,tedavi uzun sürecek,iki ay ara vermeden opu ikinci opuda aynı zamanda sanırım laproskopi yapılacak,o iki ay dinlenme süresinde de geciçi menopoz yapılacakmış,benim diğer ameliyatlarda yapışıklık hemen oluşmasın diye sprey sıkmışlardı içeriye nasıl bişi bilmiyorum,280€ ödemiştik,Türkiye'de varmı dır bilemem, etkili oldumu dersen sadece yapışıklık olayını yavaşlatmış oldu ama tekrar başladı,evet doğum olması gerekiyor yani normal doğum,zehirleme olayınıda engellemek için de rahimin dinlendirilmesi gerekiyormuş,sen yinele Dr,danış istersen belki farklı yöntemler Söyler,sormak istediğin bişiler varsa yazarsın,eksik bişiler yazmışsam tekrar yazarım,kaç yaşındasın bilmiyorum,ben 41 yaşındayım olursa bu son olacak en azından bide bu şekilde denemek istedim her türlü Tedaviyi yaptık biz,aslında bende bilmiyorum ne doğru ne yanlış, bu tedavim oldukça maliyetli olacağı kesin de inşallah olur.
Herkese gönülden merhaba:)
bahar çiçekleri ve alerjisi ile geldi. Salya sümük güne devam
KIZLARRRR HABER SAATI:)
İngiltere’de bir akademisyen, tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmaya çalıştıkları dönemde kendi spermleri yerine eski sevgilisinin spermleriyle hamile kaldığını öğrendiği eski eşine 330 bin TL’lik tazminat davası açtı.
Altmış yaşındaki adam, şu anda dokuz yaşında olan oğlunun, karısının eski sevgilisine çok benzediğini fark etmesiyle durumdan şüphelendi.
Kimliği açıklanmayan adam, bunun üzerine DNA testi yaptırdı ve korkunç gerçekle yüzleşti.
Akademisyen, eski eşine 83 bin 500 pound'luk dava açarken; kadın İspanya'daki tüp bebek kliniğinin hata yapmış olabileceğini öne sürdü.
Akademisyenin iddiasına göre; şu an 53 yaşında olan kadın İspanya'daki kliniğe eski sevgilisiyle birlikte gitti ve eski sevgili kendini kadının eşiymiş gibi tanıtarak spermlerini bağışladı.
Davanın bu hafta görüleceği açıklandı.
@kelebek7977ensu Tüm topik arkadaşlarım selamlar
Kelebek arkadaşım ensuyla rahim filmi konusunda bir sohbetiniz olmuş bende kendimce bilgi vermek istedim .Bende erbil beyin hastasıyım ve erbil beyle henüz tanışmadan telle onunla konuştuğumda benden mutlak rahim filmi ile gelmemi istemişti .Filimle yanına gittiğim ise çektirdiğim filmin makinasının çok kötü olduğunu om filimde bazı durumlarını göremeyeceğini ifade etti ve tekrar radyomar fındıkzadede film çektirmiştim .Bilgi vermek istedim..
sevgiler hepinizee..
geçmiş olsun canım
baby baby datlummmm iyiyim merak etme daha da iyi olcammmmCanolarrrr günaydınnn...
Sol sırt kısım felç tutulmuş durumdayım..
Ağrılı bi pazar oldu anlayacağınız:))
Hepinizi pek özledimm...
kuddus hocam geçmiş olsun :))
Bi ses verin havamız yerine gelsin lütfen..
ensu yok ensucum sorun yok dedi bende iyi bak belki görünmüyodur belkı laparoskopi mi olsam dedim gerek yok burda dedi ben dedim zaten alıştım git gel yıllardır bide onu olsam dedim yazık parana gerek yok dedi.Ben kendi kadındoğum dr bir ablam var onada danıştım polibimi almıştı kendisi .O zaman ilgini çeken bir durum olmuşmuydu dedim sonuçda yine bayıltıp ameliyathanede yaptılar işlemi.Olsa mutlak dikkatimi çeker demişti ..Ne bilim bende bir şey yok diyorum o nedenle .Bende onların yalancısıyım .Ama hep aklımda bir kamerayla 1-2 noktadan girip rahimime tüplerime ve diğer organlarıma baktırmak var ..Bütün alt batın üst batın bakıyolar genel sağığın hakkındada yorum yapılıyo.
sagol canım...
YOk gitmedim sürülebilecek bütün kremleri sürdüm..
AMa soğuk yemiş oldugum için tuttuğum fön ve sıcak su bile bir şey hissettirmedi:))
Geçecek inşallahh:)
teşekür ederim sıkıldım diğerindenGünaydın yeterrrrr tum topikayol ayni anda degistirdik profilleri hahhha begendim guzelllik
pamukum cook gecmis olsun... sicak su torbasinin uzerine yat cok iyi geliyor ama agizini cok iyi kapat torbanin.,.Canolarrrr günaydınnn...
Sol sırt kısım felç tutulmuş durumdayım..
Ağrılı bi pazar oldu anlayacağınız:))
Hepinizi pek özledimm...
kuddus hocam geçmiş olsun :))
Bi ses verin havamız yerine gelsin lütfen..
sahane bir gun olmus yorucu ama guzellbu gün çok yoruldumhoş son günlerde hep yorgunum ya saat 10 gibi belediyede işlerim vardı oraya gittim öğleye doğru döndüm havalar güzel diye sobayı kaldırdım evi temizledim kız kardeşim aradı (ilkerin annesi) abla mantı canım çekti dedi onlara geçtim mantı yaptık sonra kardeşlerle(tabi cimcim de vardı)kahve keyfi ve ancak evime geldim
bu gün çok yoruldumhoş son günlerde hep yorgunum ya saat 10 gibi belediyede işlerim vardı oraya gittim öğleye doğru döndüm havalar güzel diye sobayı kaldırdım evi temizledim kız kardeşim aradı (ilkerin annesi) abla mantı canım çekti dedi onlara geçtim mantı yaptık sonra kardeşlerle(tabi cimcim de vardı)kahve keyfi ve ancak evime geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?