Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

kızlar sonucumu aldım centrum clinik ankara 75 doğumluyum ilk denemem eşimde sper sayı ve hareket azlığı vardı burdan herkesin duymasını istiyorum ki seçimleriniz için size yardımcı olsun sonuç pozitif umarım devamıda gelir.Doktorum Recai Papuçcu işinin ehline gitmelisiniz internet elinizin altında ve bunu iyi değerlendirin araştırın herkese tavsiyede ederim paracı bir yer değil bir kere bunu kesinlikle bilmelisiniz yaşadığım herşeyi onun hastaların olduğu kısmında detaylı anlatacam umarım sizede yardımı olur. Allah hepinizin duasını kabul etsin

Evet güvenç bey ama istemedi benden,sorcam peki bu film adetliykenmi çekiliyor ki,kaçıncı gün?
rahim film çekilmeden tüp bebek tedavisine başlanılmaz başlayan doktor varsa lütfen hemen değiştir çünkü büyük bir hata onda kalman senin rahiminin durumunu bilmeden nasıl tüp bebek yapabilir belki rahminde bir sıvı var sen tüp bebek yaptırsan bile o sıvı sürekli embriyoların tutunmasını etkileyecek arkadaşım biraz burdan bilgi edinmeye çalış hak verirsin o zaman bize.Rahim filimini mutlaka çektir

Tamam sağol bilgi için aslında doktorum işinde çok deneyimli biri , ama ilk kontrolde sorcam bu rahim filmini?

Eeeee olcagi bu iste sen yapbir kacamak hemde cizzz cizzz larla hicccc yakinma ders olsun o sigara ne oluyo hadi sarap yariyor bir nevi de o sigara ne kizzz ee birdaha duyayimm biber sürecem o dudaklara inaki acimam alcam sopayi elime hem bu ara üsütmek yok canim bizim bir grip bile olmamiz cok kötü bak ben bir üsütmeden troide yakalandim cokk dikkat be portakalim sekerparem yok öyle cizzz lar ok simdi sicak bir banyo ve kendini hep sicak tut hepsi gecer

Tebrikler arkadasim Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin

Anam yaaa bu ne yaa hep senin basinin altindan cikiyo kiz bunlar bir simit dedin canim cikti gün sayiyorum gelemde yiyem diye simdi manti dersin bu saate bana mantimi yaptircan yaa eee simdi benim de canim istedi nolcak ben sizi ilker bebege sikayet edeyimde görün siz bizsiz manti keyfini bu arada Ilker bebegi bizim yerimizede özelikle benim yerime bir mincikla ohhhh misss

Gel sen ben ellerimle yaparım mantı sana. Hahaha bebek mıncilama en sevdigim hepiniz için tek tek mincilarim

Günaydın, tebrik ederim. Sağlık sıhhatle kucağına alasın, hayırlı bir emanete - meleğe eşlik edersin inş.

Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
Hayat bugünlerde bize uçları yaşatıyor. Eniştem yoğun bakıma kaldırılmış, dr.düşük tehlikesi 14 ay boyunca var, uçakta da başlayabilir diyor, belim ve sol bacağım fıtık mı desem bilmiyorum nefes aldırmıyor, sağ tarafım üzerine yatıyorum. Ne soluma dönebiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Kendime güvenemediğimdem yolculuğa da çıkamıyorum. Kas gevşetici kullanamıyorum. Belimin altına yastık koyuyorum olmuyor, fayda etmiyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Masaj yaptırdım birazcık etkisini gösterdi sonra geçti. Herşeye rağmen şikayet yok, sadece benden dolayı meleğimin keyfi kaçsın istemiyorum. Sevgiler.

ensu Ensucum canım 2 haftadır yine adet olamıyorum sanırım kist oldu ..Bu perşembe kısmetse gideceğim dr a bakalım ne diycek 2 donmuş embiryom var bekleyen . Bakalım kısmet artık. Bu arada akupunktura ara vermiştim onada başlıycam .Hatta taransfer günüde sabahdan gitmeyi planlıyorum .Sadece plan ama bunlar çünkü hiç bir zaman kafamdakiler olmuyor Yüce Allahın takvimi neyse o.Kistlerden hep aksıyo ,meraklanıyorum ha bu ay ha diğer ay sonuç yok..

Yupppi yuupppiiiii cok sevindimmmmm insallah 9 ay sonra kucaga alip saglikla buyutursun

Huzursuzluk sendromu gibi rabbim korusun sen rahatina bak relax, ol canim massallah daha gorecek cok sey var hayirlisiyla,

En güzel kısmı cimcime yi miciklama kısmıydı o kahkaha arttıkça benim ömrüm uzuyor
Oyyyy kuzum doya doya sev ....etrafta bebis olsada ev is arasi bu ara bebek sevesim gelddiiiii oyle herkesin bebegi sevilmiyorda sevdirmiyor keratalar uzaktan massallah diyerek gecerim hepppp

Oyyyy kuzum doya doya sev ....etrafta bebis olsada ev is arasi bu ara bebek sevesim gelddiiiii oyle herkesin bebegi sevilmiyorda sevdirmiyor keratalar uzaktan massallah diyerek gecerim hepppp
bizimkiside çok istemiyor sevdirmek ama bak ilkeri severim abini severim diyince hemen geliyor hiç olmadı sana ayakabbı alacağım (ayaykabı delisi nerede ayaykabı görese orada kalıyor )geliyor yanıma

bizimkiside çok istemiyor sevdirmek ama bak ilkeri severim abini severim diyince hemen geliyor hiç olmadı sana ayakabbı alacağım (ayaykabı delisi nerede ayaykabı görese orada kalıyor )geliyor yanıma
Canim ya nede olsa, teyzesin olamadim hala, teyze, ben yenge oldum esimin yigenlerine elimizde buyuduler ne isterlerse aldim ama buyuduler uzaklastilar teyze anne yarisi nede olsa, bi nevi annelerisin ne guzel bir duygu olmali

Canim ya nede olsa, teyzesin olamadim hala, teyze, ben yenge oldum esimin yigenlerine elimizde buyuduler ne isterlerse aldim ama buyuduler uzaklastilar teyze anne yarisi nede olsa, bi nevi annelerisin ne guzel bir duygu olmali
yase07 ben her anne olmak için dua ettiğimde allaha şükür ederim hala teyze olduğum için benim abimin ilk oğlu 7 aylık doğdu ve annesinin sütünü almadığı için annesi onu bana bıraktı (berkardım o zaman ) ben büyüytüm onu derdiki hala annem gitsin sen benim annem ol ve şimdi ünvrts gidiyor ve yine ünvrts giden kız yeğenim telefon edip bana teyze anne yarısymış hadi ordan sen benim annemin tamamısın der cimcimem ve bıdıkım başka bir dünya onlar ömrümü uzatıyor ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ki teyze halayım evlat sahibi olsam nasıl olurdum bilmiyorum ama onlar benim canımım taa içi inşş sende teyzeliği halalığı yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…