Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Cok guzel ya insallah ama ablam evlenmez 40 yasinda erkek kardes yok yani

Maşallah,Şükürler olsun keseyi görmüşsün Rabbim Devamını getirsin,muhtemelen bebek sinire baskı yapıyorsa Ağrı ondan dolayıdır,geçmiş olsun.

Kutlarım,sağlıkla kucağına Alman'ı dilerim,darısı hepimize.

Selam canım arı sütü hakkında sana yine bir sorum var sen günde kaç mg kullanmıştın.
Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Buna benzer bir sorun ben de yaşadım. Benim sağ kol ve kaburga kemiğim sürekli ağrıdı. Sırtüstü yatamadım . sağıma yatamadım.. nefes alırken dahi acım vardı..Sıcak duş da yapamadım çünkü damarlar rahatladığında düşük olabiliyor.. üstelik ilerleyen süreçte yani göbüş büyüdüğüde kemiğimdeki ağrıya birde nefes alırken batma eklendi.. dr. Magnesyum verdi. O biraz rahatlattı.. eğer kas ağrısı gibiyse magnesyum işe yarıyor.. kemik ağrısı da varsa kalsiyum işe yarıyor. Ben her ikisini de kullanmıştım..

Mucizen ismini bulmuş sanırım. Kız olursa Filiz
Belindeki ağrı bebekten de olabilir. Beslendiği damarın geçtiği yer belindeyse o ağrı uzun sürecek demektir. Geçen yaz bir arkadaşım denize girerek çözüm bulmuştu. Biliyorum deniz mevsimi değil, sen de risk grubundasın. Ama belki deniz tuzuyla ovarak banyo yaparsan faydası olur biraz. Yalnız suyun çok sıcak olmasın ve küvet vs. kullanma. Bir de günde iki defa papatya çayı içmeyi deneyebilirsin. Sabah ve akşam. Çay bardağı yeterli. Fazlası sakıncalı olabilir. Yatarken de sarılabileceğin uzun bir yastık olsun yanında. Küçük bir yastık ta bacaklarının arasına al. Bedenine destek verir. Ağrın azalır.
Enişten için de acil şifalar dilerim. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah...

bizimkiside çok istemiyor sevdirmek ama bak ilkeri severim abini severim diyince hemen geliyor hiç olmadı sana ayakabbı alacağım (ayaykabı delisi nerede ayaykabı görese orada kalıyor )geliyor yanıma

İşi çabuk öğrenmiş desene. Büyüyünce bir ayakkabı mağazası açar kendine. Yine de gözü başka ayakkabılarda olur

Benimde yeğenlerimle durumum senin gibi. Ama annelik çok daha yoğun oluyor.. çook yakında bu duyguyu tadacağından eminim.. :)

Dun ilk defa bir teshis yontemi onerildi? Sulu ultrasound. (SIS) Bu tuzlu suyla rahim icinin ultrasounda resmi cekilmesi gibi birsey. Butun sorunlari gosteriyormus. Yani histeroskopide atlanabilecek seyler dahi. Bunu duyan oldumu hic? Yapisiklik falan varsa gozukuyormus? Birde rahim disinda miyomlar iceriye baski yaparsa bu nekadar basiriyi etkiler ? Genelde bunu ciddiye almiyor tupcu doktorlar ama birkac doktorda bunun tersini duydum. Sizce hangi yaklasim mantikli

Reactions: Eua
Gözün Aydın canım, maşallah organik miniğine:) Umarım sorunsuz devam eder, 8 ay sonra kucaklarsın.
Enİştene de geçmiş olsun.
Ağrıların çok normal. Rahim genişliyor. Sadece parol ve ya Minoset alabilirsin. Kas gevşetici sakın kullanma. Bir de masajı ayak bileklerine yaptırma. Ben magnezyum diasporal kullanıyorum bacak katılmaları için ama doktor 16. haftada verdi. Istersen sor doktoruna erken dönemde kullanılabiliyorsa çok rahatlatıyor. Bir süre maalesef devam edecek bu ağrılar.

Yoğun hafta sonlarından sonra ancak bugün toparlanır oldum, bahar yorgunu muyum neyim :)
Kadınlar olmasa dünya çapsız olurdu :) (Ananem öyle derdi, nur içinde yatsın)
"Erkeğin adam olduğu yerde her gün kadınlar günü" Kutlanacak günlerimiz çok olsun bu yüzden :)))))
Sessizlik mi hakim olmuş, bahar yorgunları mı arttı, bana mı öyle geldi, bir okuyup geleyim

hoş geldin

evet topikte sessizlik hakim bahardandır galiba herkesde hepimizde bir yorgunluk bir tembellik sorma gitsin

Günaydın herkese,

Maca
kullanan var mı? Deneyimlerinizi almak isterim.

İyi sonuçlar versin umarım. Kullanan vardı, yanlış hatırlamıyorsam.
kese06 canım sen mi bahsetmiştin?

Gözün aydın olsun... Sorulardan ve cevaplardan uzak kalacağın güzel tedaviler olsun. Su gibi akıp giden :) Rahim filmi konusunda ısrarcıyım ben de... Sıvı birikmesi ve diğer detaylar için gerekli... Arkadaşlar yazmışlar en iyisi Fındıkzade diye. Evet ben de orada çektirdim, çok memnun kaldım, çok başarılı süreçle ilerliyor. Duruma göre acısı vs oluyordur ben de birinde az birinde hiç fark etmeyecek şekilde oldu. Ama şunu iletmeliyim Dr. Cevat Bey'in psikolojik desteği süper, cihazlar da iyi...

Bu vesileyle tüm arkadaşları bilgilendirmek isterim. Dr. Cevat Bey'e işlem yaptıranlar onu öneriyorlar doğal olarak, ben de dahil. Dr. Cevat Bey ekibiyle birlikte oradan AYRILMIŞ durumda. Yeni yeri Şişli'de :)

Geçmiş olsun canım... Bahar havası bu adamı çarpar :) Gel seni bir çiğneyelim, sarılalım, mıncıklayalım geçer belki...
Beni de çarptı birazcık, çaktırmamaya çalışıyorum :)))ara ara "eşek tepmiş" "kamyon çiğnemiş" hallerim oluyor, sıcak duş, papatya vs öyle bir şey çayı (ulu manitu 2220 koyar adını şıp diye ben sallamayayım şimdi) kamfolin krem işe yarıyor. Dolgit, voltren, cataflam falan halt etmiş çok başarılı :)))

Sevgi pıtırcığı gibi gelllll, sevgi pıtırcığını alır da gidersin... Çokkkkkkkkkkkkk güzel olsun her şey

Harikasın, detaylarıyla aktarmışsın ellerine sağlık, çok teşekkürler. Ve gözün aydın, kolayca halletmişsin. Sonuçları da güzel çıksın, sıkıntılı bir durum olmasın ki dondiriklerini güzel güzel alasın...

Aklımda tutuyorum yazdıklarını. Hatta bunu mesaja atmalı ki hatırlamalı... Ben daha detaylı kan pıhtılaşması yaptırmak istiyorum (migrenimle bir bağını bulurum belki) bir de orada denerim :)

Gözün aydın... Mutlu haberinin katlanarak çoğalmasını diliyorum. İnşallah her haftası ayrı keyifle geçer. Çok çok tebrikler.

en organik haliyle filizin fidan olsun... Çok sevindim güzel haberlerine. İnşallah hayırlısıyla bir biri ardına su gibi akıp giden, sorunsuz, telaşsız haftaların olsun. Sağlıkla da kucağına doğsun :))))))
Enişten için çok geçmiş olsun dilerim, umarım ciddi sonuçları olmaksızın normale döner her şey. Yolculuğu ertelemen herkesin anlayacağı bir şey, kalben yanında olman yeterli olsun. Ağrıların için hiçbir şey diyemiyorum, hamilelikle birlikte başladığı gibi, hamilelikle birlikte daha zor olacaktır ama umarım en tez vakitte onun da üstesinden gelirsin. Soda içmeyi öneriyorlar genelde (magnezyum desteği, kalsiyum desteği ile rahatladıklarını söylüyorlar. Arkadaşım soda şişesi doğuracağım bu gidişle derdi, nur topu gibi Seda sı oldu :)))
Ağrısız, sızısız, sıhhatli günler dilerim, çoook sevgiler sana da minik meleğine de...

Çok geçmiş olsun... Ensu'dan sonra senin de kistler yaramazlık yapmış. Umarım süratle geldikleri gibi giderler. Sıhhatle dondurulmuşlarını alırsın. Akupunkturun olumlu etkileriyle bir an önce sonuç almanı diliyorum. Çok sevgiler

hoş geldin
evet topikte sessizlik hakim bahardandır galiba herkesde hepimizde bir yorgunluk bir tembellik sorma gitsin
Canım, vallahi bir sessiz bir sessiz... Uzun süredir görmediklerim hızla çoğalıyor.
Bahar sarhoşu, bahar yorgunu, bahar vurgunu her neyse güzel tarafı gelsin yahu :)))))
Enerjimiz artsın...

Sen nasılsın? Boynun ne durumda? Diyet ne durumda?
Sen de eskisi kadar yoksun, iyileşip süratle tam gaz burada olursun inşallah

Merhabalar yine. Ağrı sızılardan bahsediyorsunuz. Yeni organik gebemizde varmış. Hayırlısıyla inşallah, canı gönülden iyi dileklerimi gönderiyorum. Ağrılarla bende boğuşuyorum. Israrla hiç bişey kullanmıyorum. Allah güç vermiş, canıma çekiyorum ve hiç yakınmıyorum. Geçecegi günü bekliyorum. Sol kalçam ağrıyor, zaman zaman heriki tarafıda. Hamilelikle alakalı değil, aldığım hormonlara veriyorum. Neyseki kaldı iki gün ve hormon bitiyor. ve 5 gündür kullandığım Magnezyum, Demir ve diğer Vitaminler etkisini göstercektir diye inanıyorum. Dün iki tüp kanım Panorama testi için Amerikaya yollandı, bi 10 gün sonra istikametimiz belli olcak. Allahım izin versin bu aşamayıda geçelim. Kaderimiz ne göstercek bakalım. Güzelikler sizin olsun.

Hamile değilken bile ağrı her yanda geziyor sıkıntı veriyor, sizlerin işleri daha zor ama gücünüz şahane...
İnşallah dediğin gibi hormonlarla beraber etkisi azalır ve diğer takviyeler etkisini gösterir.
Haftalar hızla ilerliyor, sağlıkla da ilerlesin.
Çok sevindim kan testi yaptırmana, çünkü diğer testlerdeki yaşa bağlı yüksek risklerle endişeleriniz artıyor ister istemez. Panorama, Harmony, Nifty hepsinin en doğru teşhisi yaptığını bilerek daha gönlünüz rahat olacak. İnşallah bu bekleme sürecinin sonunda en güzel keyfi yaşarsınız. Beklemek zor kısmı, o arada ağrılarla boğuşurken anlamazsın güzel haber gelince de ağrıyı sızıyı unutursun umarım. Çok çok sevgiler

Reactions: Eua

Uzun zamandır yazmıyorsunuz merak ettim, merak ettik haberiniz olsun... İyi şeyler olsun, yoğun olun ama bir haberdar edin yahu :)))) Giriş yaptığınızda görürsünüz belki diye en son mesajlarınızı alıntıladım :))

Hadi bana müsade

Hepiniz kokulu kokulu öpüldü ( her ne demekse )

WishhDuygu yase07 haydi kızlarrrr haydiiiiii tam zamanı tam zamanıı şimdiiiiii

Sağol canım...Çok şükür iyi diyelim.Olması için uğraşıyorum.
Sen nasılsın?Çakıl nasıl?

Selam canım arı sütü hakkında sana yine bir sorum var sen günde kaç mg kullanmıştın.
Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.

merhaba canım istediğini sorabilirsin.. ben günlük nohut tanesi kadar aç karnına yiyorum.. tahta kaşıkla yada porselen veya cam kaşıkla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…