- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.781
Cok guzel ya insallah ama ablam evlenmez 40 yasinda erkek kardes yok yaniyase07 ben her anne olmak için dua ettiğimde allaha şükür ederim hala teyze olduğum için benim abimin ilk oğlu 7 aylık doğdu ve annesinin sütünü almadığı için annesi onu bana bıraktı (berkardım o zaman ) ben büyüytüm onu derdiki hala annem gitsin sen benim annem ol ve şimdi ünvrts gidiyor ve yine ünvrts giden kız yeğenim telefon edip bana teyze anne yarısymış hadi ordan sen benim annemin tamamısın der cimcimem ve bıdıkım başka bir dünya onlar ömrümü uzatıyor ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ki teyze halayım evlat sahibi olsam nasıl olurdum bilmiyorum ama onlar benim canımım taa içi inşş sende teyzeliği halalığı yaşarsın
Maşallah,Şükürler olsun keseyi görmüşsün Rabbim Devamını getirsin,muhtemelen bebek sinire baskı yapıyorsa Ağrı ondan dolayıdır,geçmiş olsun.Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
Hayat bugünlerde bize uçları yaşatıyor. Eniştem yoğun bakıma kaldırılmış, dr.düşük tehlikesi 14 ay boyunca var, uçakta da başlayabilir diyor, belim ve sol bacağım fıtık mı desem bilmiyorum nefes aldırmıyor, sağ tarafım üzerine yatıyorum. Ne soluma dönebiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Kendime güvenemediğimdem yolculuğa da çıkamıyorum. Kas gevşetici kullanamıyorum. Belimin altına yastık koyuyorum olmuyor, fayda etmiyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Masaj yaptırdım birazcık etkisini gösterdi sonra geçti. Herşeye rağmen şikayet yok, sadece benden dolayı meleğimin keyfi kaçsın istemiyorum. Sevgiler.
Kutlarım,sağlıkla kucağına Alman'ı dilerim,darısı hepimize.kızlar sonucumu aldım centrum clinik ankara 75 doğumluyum ilk denemem eşimde sper sayı ve hareket azlığı vardı burdan herkesin duymasını istiyorum ki seçimleriniz için size yardımcı olsun sonuç pozitif umarım devamıda gelir.Doktorum Recai Papuçcu işinin ehline gitmelisiniz internet elinizin altında ve bunu iyi değerlendirin araştırın herkese tavsiyede ederim paracı bir yer değil bir kere bunu kesinlikle bilmelisiniz yaşadığım herşeyi onun hastaların olduğu kısmında detaylı anlatacam umarım sizede yardımı olur. Allah hepinizin duasını kabul etsin
Selam canım arı sütü hakkında sana yine bir sorum var sen günde kaç mg kullanmıştın.canım iki ayrı doktorda filme göre bakıp bir şey yok dediyse demekki bir şey yok.. sende gönlünü ferah tut..
donmuşun vardı dimi. onu transfer ettirdikten sonra herhangi bir olumsuzluk yaşarsan ozaman araştırma amaçlı baktırırsın bikez.. tabi inşallah bunlara hiç gerekte kalmıcak.. tüplerde başımıza dert oldu, insanın hiç aklına gelmeyen şeyler bunlar ama artık tedirgin oluyoruz acabalarla yaşıyoruz ne yazıkki..
cnm tedaviye nezaman tekrar başlayacaksın.
Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
Hayat bugünlerde bize uçları yaşatıyor. Eniştem yoğun bakıma kaldırılmış, dr.düşük tehlikesi 14 ay boyunca var, uçakta da başlayabilir diyor, belim ve sol bacağım fıtık mı desem bilmiyorum nefes aldırmıyor, sağ tarafım üzerine yatıyorum. Ne soluma dönebiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Kendime güvenemediğimdem yolculuğa da çıkamıyorum. Kas gevşetici kullanamıyorum. Belimin altına yastık koyuyorum olmuyor, fayda etmiyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Masaj yaptırdım birazcık etkisini gösterdi sonra geçti. Herşeye rağmen şikayet yok, sadece benden dolayı meleğimin keyfi kaçsın istemiyorum. Sevgiler.
Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
bizimkiside çok istemiyor sevdirmek ama bak ilkeri severim abini severim diyince hemen geliyor hiç olmadı sana ayakabbı alacağım (ayaykabı delisi nerede ayaykabı görese orada kalıyor )geliyor yanıma
yase07 ben her anne olmak için dua ettiğimde allaha şükür ederim hala teyze olduğum için benim abimin ilk oğlu 7 aylık doğdu ve annesinin sütünü almadığı için annesi onu bana bıraktı (berkardım o zaman ) ben büyüytüm onu derdiki hala annem gitsin sen benim annem ol ve şimdi ünvrts gidiyor ve yine ünvrts giden kız yeğenim telefon edip bana teyze anne yarısymış hadi ordan sen benim annemin tamamısın der cimcimem ve bıdıkım başka bir dünya onlar ömrümü uzatıyor ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ki teyze halayım evlat sahibi olsam nasıl olurdum bilmiyorum ama onlar benim canımım taa içi inşş sende teyzeliği halalığı yaşarsın
Gözün Aydın canım, maşallah organik miniğine:) Umarım sorunsuz devam eder, 8 ay sonra kucaklarsın.Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
Yoğun hafta sonlarından sonra ancak bugün toparlanır oldum, bahar yorgunu muyum neyim :)
Kadınlar olmasa dünya çapsız olurdu :) (Ananem öyle derdi, nur içinde yatsın)
"Erkeğin adam olduğu yerde her gün kadınlar günü" Kutlanacak günlerimiz çok olsun bu yüzden :)))))
Sessizlik mi hakim olmuş, bahar yorgunları mı arttı, bana mı öyle geldi, bir okuyup geleyim
Günaydın herkese,
Macakullanan var mı? Deneyimlerinizi almak isterim.
Kızlaaarrr haber vereyim dedim doktorla konuştuk bugün mailime geri döndü arayarak ,beni anladığını zor bir süreç olduğunu karşılıklı anlayışla herşeyin güzel olacağını söyledi ,çok yoğun çalıştıklarını da ekledi,napayım aslında tavır yanlıştı ama doktora ihtiyacı olan benim ve durumumu kendi biliyor,yarım bırakmak ta olmazdı ,bidaha git başka doktora anlat derdini, bende nasıl mutlu oldum anlatamam çünkü beni bu doktora bir çok tesadüf götürdü ve kader diye düşünüyorum,her yol kendisine çevirdi okları,inşallah güzel olur sonucu da...bu arada sana imsi ve embryoskop kullanılıyormu herkeste, herkese mi uygulanıyor bu Bahçecide.
Canolarrrr günaydınnn...
Sol sırt kısım felç tutulmuş durumdayım..
Ağrılı bi pazar oldu anlayacağınız:))
Hepinizi pek özledimm...
@kuddus hocam geçmiş olsun :))
Bi ses verin havamız yerine gelsin lütfen..
Sevgi pıtırcığı gibi gelllll, sevgi pıtırcığını alır da gidersin... Çokkkkkkkkkkkkk güzel olsun her şeyEki Görüntüle 1447424 Canlar güzel bir hafta diliyorum hepinize tek tek dertlerimizin bittigi güzel günler gelip bizleri bulsun insallah herkesi sevgiyle kucakliyorum bahar geldi sayilir baharla birlikte güzel haberlerde gelir hic kuşkum yokayyy icim cok harika sadece 5gün kaldi sonra gelsin tatil ....
Harikasın, detaylarıyla aktarmışsın ellerine sağlık, çok teşekkürler.@EuaWishhDuygu ve Genetik test yaptırmayı düşünen arkadaşlar,
Bugün İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve araştırma hastanesine gittim. Tıpkı adı kadar uzuuuunnn ve büyük bir hastane, içi bir tuhaf yani alışık olduğumuz hastane yapısından biraz farklı. O kadar büyük oluşundanmıdır bilmem bana kalabalık gelmedi. Özellikle benim gittiğim bölüm oldukça boştu, Bu da çok hoşuma gitti. Genetik test yaptırmak için bu hastaneye gidecekseniz yapmanız gerekenleri tek tek yazayım. Önce 2. kata çıkıp Tıbbi Genetik Polikliniği sekreterliğine kayıt yaptırın. Randevu saatiniz gelince Dr. la görüşün. Ben randevu saatimden 15 dk. önce içeri alındım dr la görüştüm. Çok tatlı gencecik bir genetikçi Dr. Alper Gezdirici. Gayet ilgili, konuşkan, samimi bir doktordu. Testlerimi talep etti hemen sağolsun. Tekrar sekreterliğe uğrayıp testleri kaydettiriyor, test tüplerini ve bir kağıt alıyorsunuz. Bunlarla 3. katta Kan Alma bölümüne gidip numara alıp sıra gelince kan vermeye giriyorsunuz. Benden 8 adet test istendiğinden 8 adet tüp doldurdum. ( Neyseki 24 saatte yerine gelirmiş) Kan alan yerde de çok beklenmiyor üstelik. Ya da benim şansıma bugün böyleydi bilemiyorum tabi. Sonra prosedürler kalıyor geriye. Tüpleri alıp 1. kat Dış Laboratuvara bırakıyorsun. Oradan elindeki kağıdı onaylatmak için Baş hekimliğe gidiyor imza kaşe işini hallediyorsun. En son elinde kalan 2 tüp ve onaylı kağıtla tekrar genetik bölüme çıkıp oradaki laboratuara teslim ediyor imza atıp işi bitiriyorsun. Gün veriyorlar oradan. Bana 2 Nisanda ara çıkmışsa gelip alabilirsin dediler. İşlemleri bitirip hastaneden çıktığımızda saate baktık ve herşeyi 45 dk içinde halletmiş olduğumuza şaşırdık. Bu arada 15 dk sı kesinlikle o uzzuuunnn hastanede her biri farklı "en uçta" olan birimlere ulaşmak için yürürken kaybedilmiştir emin olabilirsiniz :) Çünkü kime Şurası nerede acaba? diye sorarsanız alacağınız cevap net, bilmem kaçıncı katın sağ yada sol en ucuuunndaaa :)) Olsun ben memnun kaldım yinede. Her tüp bebek muayenesi için gittiğimizde uzuuun süreler beklediğimizden ki güya özel merkezdeyiz, burada bekleme yapmayışımız memnun etti beni. Çalışanlarda henüz Devlet Hastanelerindekiler kadar bıkkın değiller, yüzleri gülüyor hiç değilse. Tabi Diğer poliklinikler ne alemde tecrübe etmedim. Bu söylediklerim bugun benim işimi gördüğüm yerler için geçerli. Neyse son olarak gidişte kolaydı benim için. Ben Küçükçekmece tren istasyonundan minübüse binip yaklaşık 30 dk. da ulaştım. Ve en önemlisi 5 kuruş ödemeden evime dönmenin dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum :) İşte böyle arkadaşlar. Şimdi sonucu bekliyeceğim, sonrasına da ondan sonra bakarız artık. Tüm detaylarıyla anlatmaya çalıştım. Yine de sormak istediğiniz olursa elimden geldiğince cevaplarım. Görüşürüz :)
Gözün aydın... Mutlu haberinin katlanarak çoğalmasını diliyorum. İnşallah her haftası ayrı keyifle geçer. Çok çok tebrikler.kızlar sonucumu aldım centrum clinik ankara 75 doğumluyum ilk denemem eşimde sper sayı ve hareket azlığı vardı burdan herkesin duymasını istiyorum ki seçimleriniz için size yardımcı olsun sonuç pozitif umarım devamıda gelir.Doktorum Recai Papuçcu işinin ehline gitmelisiniz internet elinizin altında ve bunu iyi değerlendirin araştırın herkese tavsiyede ederim paracı bir yer değil bir kere bunu kesinlikle bilmelisiniz yaşadığım herşeyi onun hastaların olduğu kısmında detaylı anlatacam umarım sizede yardımı olur. Allah hepinizin duasını kabul etsin
Çok geçmiş olsun... Ensu'dan sonra senin de kistler yaramazlık yapmış. Umarım süratle geldikleri gibi giderler. Sıhhatle dondurulmuşlarını alırsın. Akupunkturun olumlu etkileriyle bir an önce sonuç almanı diliyorum. Çok sevgilerensu Ensucum canım 2 haftadır yine adet olamıyorum sanırım kist oldu ..Bu perşembe kısmetse gideceğim dr a bakalım ne diycek 2 donmuş embiryom var bekleyen . Bakalım kısmet artık. Bu arada akupunktura ara vermiştim onada başlıycam .Hatta taransfer günüde sabahdan gitmeyi planlıyorum .Sadece plan ama bunlar çünkü hiç bir zaman kafamdakiler olmuyor Yüce Allahın takvimi neyse o.Kistlerden hep aksıyo ,meraklanıyorum ha bu ay ha diğer ay sonuç yok..
Canım, vallahi bir sessiz bir sessiz... Uzun süredir görmediklerim hızla çoğalıyor.hoş geldin
evet topikte sessizlik hakim bahardandır galiba herkesde hepimizde bir yorgunluk bir tembellik sorma gitsin
İnş kuzum inşBenimde yeğenlerimle durumum senin gibi. Ama annelik çok daha yoğun oluyor.. çook yakında bu duyguyu tadacağından eminim.. :)
Açar valla gözünde başka ayakkabılar da olurİşi çabuk öğrenmiş desene. Büyüyünce bir ayakkabı mağazası açar kendine. Yine de gözü başka ayakkabılarda olur
Merhabalar yine. Ağrı sızılardan bahsediyorsunuz. Yeni organik gebemizde varmış. Hayırlısıyla inşallah, canı gönülden iyi dileklerimi gönderiyorum. Ağrılarla bende boğuşuyorum. Israrla hiç bişey kullanmıyorum. Allah güç vermiş, canıma çekiyorum ve hiç yakınmıyorum. Geçecegi günü bekliyorum. Sol kalçam ağrıyor, zaman zaman heriki tarafıda. Hamilelikle alakalı değil, aldığım hormonlara veriyorum. Neyseki kaldı iki gün ve hormon bitiyor. ve 5 gündür kullandığım Magnezyum, Demir ve diğer Vitaminler etkisini göstercektir diye inanıyorum. Dün iki tüp kanım Panorama testi için Amerikaya yollandı, bi 10 gün sonra istikametimiz belli olcak. Allahım izin versin bu aşamayıda geçelim. Kaderimiz ne göstercek bakalım. Güzelikler sizin olsun.
günaydınlar arkadaşlar herkese umut dolu bir gün dileği ile başka topikten okuduğum bir haberi sizinle paylaşmak istedim umutlar hiç bitmesin lütfen okuyun http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/52-yasinda-anne-oldu.791180/
Hadi bana müsade
Hepiniz kokulu kokulu öpüldü( her ne demekse )
Sağol canım...Çok şükür iyi diyelim.Olması için uğraşıyorum.
Sen nasılsın?Çakıl nasıl?
Canım çok sevindim. Bizlere ümit oldun. Allahım tamamına erdirir inşallah. Kucağına aldığın günleride görürüz inşallah. Darısı başımıza . BebişimiZe iyi bak. Yorma kendini. Allah'a emanet olll
Selam canım arı sütü hakkında sana yine bir sorum var sen günde kaç mg kullanmıştın.
Cevabın için şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?