Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

sağol canım boynum iyide kolumun ağrısı geçmedi ama iyi olmaya çalışıyorum geçmek zorunda bu ağrılar daha hamile kalıp çocuk doğuracaz bu ağrılar neki diye teselli ediyorum kendimi

diyet ucundan kıyısında devam ediyor dikkat etmeye çalışıyorum ama spor tam gaz devam haftada üç gün aerobik ve step yapıyorum ve tartıda çok bi kilo vermiş gibi görünmesem de herkes kilo verdiğimi söylüyor ve elbiselerimde bol gelmeye başladı galiba sıkılaşıyorum

sen nasılsın senin yüksek enerjine hepimizin ihtiyacı var aslında ilaç niyetine sabah öğle akşam bir doz lazımsın hepimize

Reactions: Eua
sara_28 Nasılsın canım?
Bugün canım çok sütlaç çekti, hani böyle içine portakal rendelerler ferah ferah:) Kim bilir, kim bilir Sara bilir dedim. Kesin sende güzel bir tarif vardır

sara_28 Nasılsın canım?
Bugün canım çok sütlaç çekti, hani böyle içine portakal rendelerler ferah ferah:) Kim bilir, kim bilir Sara bilir dedim. Kesin sende güzel bir tarif vardır

canım benim keşke yakın olsak sana hemen sütlaç yapar getirirdim ondan kolay ne var ama hiç portakallısını yapmadım ancak yinede sütün içine bir portakalın kabuğunuda rendeledikmi oldu sana portakallı sütlaç

sütlaç tarifi

1 litre süt
bir buçuk çay bardağı pirinç
toz şeker (şekerde ölçü yazmıyorum çünkü damak tadına göre ayarlarsın)
1 paket vanilya

pirinçleri yıkayıp süte katıyosun vanilyasınıda ekliyosun kaynadıktan sonra kısık ateşte ara ara karıştırarak pişiriyosun pirinçler yumuşadımı pişmiş demektir ocaktan indireceğin zaman şekerini ilave edip bir beş dakika daha kaynatıp ocaktan alıyosun kaselere döküp soğuyunca afiyetle yiyosun

portakallı olarak canın çektiğine göre ocaktan alır almaz rendelenmiş portakal kabuklarınıda ekleyip karıştır öyle kaselere doldur

püf noktası :
şeker piştikten sonra ilave edilecek en baştan eklersen pirinçler sertleşir çabuk pişmez

Sağolasın canım. Eminim senin ki benimkinden güzel olur. Yemiş kadar oldum. Birazdan girişeyim bakalım, nasıl olacak:)

yemek sara_28 den sorulur hatta başka bir topikte biz ona sarmacı sara diyorduk HATUN HAMARAT YAPACAK BİR ŞEY YOK

Son düzenleme:

canımm kistler baş belası oluyor çoğumuza ne yazıkki.. sanırım okadar çok tedaviler görüp ilaçlar içtikki bunlarda bünyenin dışa tepkisi haline geldi.. inşallah kistin yoktur cnm.. cnm soğan kürü yaptınmı fayda ediyormu.

kızlar İLKER paşa size slm söyledi

maşallah canım çok tatlı

yemek sara_28 den sorulur hatta başka bir topikte biz ona sarmacı sara diyorduk HATUN HAMARAT YAPACAK BİR ŞEY YOK

unutmamissin yeterim ben bile unutmuşum inanirmisin ne günlerdi surekli sarma sariyodum

Ellerine saglik canım cok güzel görünüyo

maşallah canım çok tatlı

unutmamissin yeterim ben bile unutmuşum inanirmisin ne günlerdi surekli sarma sariyodum

Ellerine saglik canım cok güzel görünüyo
Aaaaaaa unuturmuyum ne evlenirdim kuzum saram yeğenlerimi her kucağına aldığımda her seferinde dua ediyorum allah bana ve tüm dostlarıma anneligi tatdir diye

Aaaaaaa unuturmuyum ne evlenirdim kuzum saram yeğenlerimi her kucağına aldığımda her seferinde dua ediyorum allah bana ve tüm dostlarıma anneligi tatdir diye

yeterciğim resimdeki senmisin.. önden yüz olarak güzelliğini gördük ama bu arkadan çekilen resim ayrı bi hoş çıkmış..

hayırlı olsun cnm pıt pıtlar.. çok güzelll bi haberr.. devamını dilerim..

[QUOeeeer, post: 39869878, member: 102829"]kızlar İLKER paşa size slm söyledi
[/QUOTE]
Oyyy buyümüş adam olmuş capkin bakislim seni kucaklamak isterdim simdi mis gibi sut kokuyordur kuzum benim

Kocakarilar vardir ya eskinin tabiriyle karin ufalayan bende kendi kendime cuha cicegiyle masaj deneyim dedim internette video cok ingilizce anlasilir ama kendi kendine ne kadr basarili mechul kadinin biri rahim ust duvarinin gobek deligine dogru masaj yapmami soylemisti ben kendime kiymiyommu ne canim acimiyo ama kadinlar cok acitiyo agrili oluyor , yapacak birini bulana kadar devam

Reactions: Eua
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…