- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.801
Canım, vallahi bir sessiz bir sessiz... Uzun süredir görmediklerim hızla çoğalıyor.
Bahar sarhoşu, bahar yorgunu, bahar vurgunu her neyse güzel tarafı gelsin yahu :)))))
Enerjimiz artsın...
Sen nasılsın? Boynun ne durumda? Diyet ne durumda?
Sen de eskisi kadar yoksun, iyileşip süratle tam gaz burada olursun inşallah
sara_28 Nasılsın canım?
Bugün canım çok sütlaç çekti, hani böyle içine portakal rendelerler ferah ferah:) Kim bilir, kim bilir Sara bilir dedim. Kesin sende güzel bir tarif vardır
Sağolasın canım. Eminim senin ki benimkinden güzel olur. Yemiş kadar oldum. Birazdan girişeyim bakalım, nasıl olacak:)canım benim keşke yakın olsak sana hemen sütlaç yapar getirirdim ondan kolay ne var ama hiç portakallısını yapmadım ancak yinede sütün içine bir portakalın kabuğunuda rendeledikmi oldu sana portakallı sütlaç
sütlaç tarifi
1 litre süt
bir buçuk çay bardağı pirinç
toz şeker (şekerde ölçü yazmıyorum çünkü damak tadına göre ayarlarsın)
1 paket vanilya
pirinçleri yıkayıp süte katıyosun vanilyasınıda ekliyosun kaynadıktan sonra kısık ateşte ara ara karıştırarak pişiriyosun pirinçler yumuşadımı pişmiş demektir ocaktan indireceğin zaman şekerini ilave edip bir beş dakika daha kaynatıp ocaktan alıyosun kaselere döküp soğuyunca afiyetle yiyosun
portakallı olarak canın çektiğine göre ocaktan alır almaz rendelenmiş portakal kabuklarınıda ekleyip karıştır öyle kaselere doldur
püf noktası :
şeker piştikten sonra ilave edilecek en baştan eklersen pirinçler sertleşir çabuk pişmez
kızlar İLKER paşa size slm söyledi
ensu Ensucum canım 2 haftadır yine adet olamıyorum sanırım kist oldu ..Bu perşembe kısmetse gideceğim dr a bakalım ne diycek 2 donmuş embiryom var bekleyen . Bakalım kısmet artık. Bu arada akupunktura ara vermiştim onada başlıycam .Hatta taransfer günüde sabahdan gitmeyi planlıyorum .Sadece plan ama bunlar çünkü hiç bir zaman kafamdakiler olmuyor Yüce Allahın takvimi neyse o.Kistlerden hep aksıyo ,meraklanıyorum ha bu ay ha diğer ay sonuç yok..
TeşekürlerMaşalah..bahtı açık şansı bol olsun. AMIIIN..
ellerine sağlık
kızlar İLKER paşa size slm söyledi
yemeksara_28 den sorulur hatta başka bir topikte biz ona sarmacı sara diyorduk HATUN HAMARAT YAPACAK BİR ŞEY YOK
Aaaaaaa unuturmuyum ne evlenirdim kuzum saram yeğenlerimi her kucağına aldığımda her seferinde dua ediyorum allah bana ve tüm dostlarıma anneligi tatdir diyemaşallah canım çok tatlı
unutmamissin yeterim ben bile unutmuşum inanirmisin ne günlerdi surekli sarma sariyodum
Ellerine saglik canım cok güzel görünüyo
Aaaaaaa unuturmuyum ne evlenirdim kuzum saram yeğenlerimi her kucağına aldığımda her seferinde dua ediyorum allah bana ve tüm dostlarıma anneligi tatdir diye
Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
Hayat bugünlerde bize uçları yaşatıyor. Eniştem yoğun bakıma kaldırılmış, dr.düşük tehlikesi 14 ay boyunca var, uçakta da başlayabilir diyor, belim ve sol bacağım fıtık mı desem bilmiyorum nefes aldırmıyor, sağ tarafım üzerine yatıyorum. Ne soluma dönebiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Kendime güvenemediğimdem yolculuğa da çıkamıyorum. Kas gevşetici kullanamıyorum. Belimin altına yastık koyuyorum olmuyor, fayda etmiyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Masaj yaptırdım birazcık etkisini gösterdi sonra geçti. Herşeye rağmen şikayet yok, sadece benden dolayı meleğimin keyfi kaçsın istemiyorum. Sevgiler.
HAmarat arkadasim mis gibi yemekleri ellerine saglik yemis gibi oldukEki Görüntüle 1450219 kızlar bu akşamki yemek masamız
menüde
et sote
pirinç pilavı
şehriye çorbası
salata ve
şalgam suyu var
Arkadasim aşeriyor sanirsam sankimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?