Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Sayfalarınızı dolduracağım da bugünün şarkısıyla geleyim dedim bugünkü şarkım .. Defalarca dinledim

Birkaç gündür yazamadım size okudum ama..
kuddus kardeşime portakales portakal kardeşime yase07 Bond 007 bacıma,
D dnzdry kardeşime ağrıları olan şimdi aklıma gelmeyen (affetsinler) ağrısı sızısı olan kardeşlerime dua ettim..
Maşallah denecek yerde dedim (İlker Paşanın fotoğrafı gibi yeteeeeer )
Şirketi seviyorum , her zaman fırsatım olmuyor yazmaya..

Sağolasın canım. Eminim senin ki benimkinden güzel olur. Yemiş kadar oldum. Birazdan girişeyim bakalım, nasıl olacak:)
Afiyet olsun demek Ali beyin canı Sütlaç çekti hem de portakallı.. Zevkli adam olcak bu ben diyim

Hiç bilmiyorum ki canım ben masajı.. Maca siparişi verdim arkadasa bakalım bende.. Ve bir dolu vitamin .. Kendimi ve adamımı bomba gibi yapacak vitaminler..

Evet bence de.. Burada çok kolay olabilir..

baby baby datlummmm iyiyim merak etme daha da iyi olcammmm özledimmmmm
Canım kuddus üm.. Okuyorum seni habire bişey çıkıyor.. Kuzum ne oluyor böyle.. Ama iyiye ve amaca giden yoldaki dikenleri temizliyorsun yavaş yavaş.. Aklıma geldikçe dua ediyorum senin için..

Ben de yarın gidip D vitamini seviyeme baktıracağım..

Canım erinmeden yazmışsın bütün detayları.. Çok çok teşekkür ederim. Çok iyi bir bilgi oldu, kaydettim.. Yarın Bakırköy devlet hastanesine gideceğim. Orada varsa eğer halledebilisem eğer iyi olacak.. İnşallah senin bütün sonuçlar iyi ve tertemiz çıksın..

Tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin.. Hayırlı evlat olsun..

Acmila 4 gün mü kaldı şimdi yolun başlangıcına inşallah çok yakın zamanda inlet ve şükret hamileyim diye ve sağlıklı ve hayırlı güzel mi güzel bir Bebeğin olsun.. Herşey yolunda gitsin, Allah anneliği şimdi Yazmış olsun inşallah sana..

Canım geçmiş olsun eniştene, dilerim Allah'tan tez vakitte şifa bulsun..

Filizin içinde büyüsün de güzel sağlıklı ve hayırlı bir bebek olsun emi
Çok seviniyorum senin adına. Insan hiç tanımadığı (aslında hepinizi tanıyor gibiyim o ayrı) birinin sevincini bu kadar Yürekten hissedebilirmiş ki ben hissediyorum.. O 0,5 mm küçük hanım/bey 50 küsur cm lere sağlıkla ulaşıp kucağına konsun.. Devamı da hep güzel olsun inşallah. Ağrıların için sadece en kısa zamanda geçmesini dileyebilirim ben, yorumlar tecrübelilerimizden gelsin o güzel göbişini sevgiyle okşarım:)

Asya nasıl canım.. Benim yerime öp, mıncıkla, sev ve kokla lütfen.. Maşallah maşallah ona

Ulu manitu nasılsın? Umarım düzene girmiştir ruh halin. O güzel yüreğine selam. Iyi Yürekli güzel Bilgelerin kadını:)

Ben bunu daha dün bir internet sitesinde okudum ve ilginç geldi. Şimdi de sen yazmışsın.. Bana okuduğum yerde mantıklı geldi ama bilemem ki elbet.. Acaba heryerde Yapılıyor mu?

Bu arada bütün kız kardeşlerimin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım.
Dışarıda bir işi olması değildir kadını emekçi yapan. Her kadın emekçidir.. En büyük emeği evinde verir her kadın.. Evi idare etmek, bir şirket yönetmek gibidir bir farkla çoğu işi kadın yapar, şirkettekinin tersine. Bütün hemcinslerime daha ferah ve yaşanabilir bir dünya diliyorum.Çünkü hemcinslerimin rahat, ferah ve Barış içinde yaşayabildiği bir dünya, bütün canlılar için mükemmel bir yer olmuş demektir..

hoş geldin

evet topikte sessizlik hakim bahardandır galiba herkesde hepimizde bir yorgunluk bir tembellik sorma gitsin
Sara'cım sporu bırakmamış olmana hayran kaldım.. Daha büyük bir azimle devam etmeni dilerim iyi niyetli, temiz Yürekli kardeşim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…