- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.821
Ya buradan başlamak istiyorum.. Tam erken bu ya.. Oy oy tam paşa maşallah.. Bahtı da açık olsun. Erkekimkızlar İLKER paşa size slm söyledi
Afiyet olsun demek Ali beyin canı Sütlaç çekti hem de portakallı.. Zevkli adam olcak bu ben diyimSağolasın canım. Eminim senin ki benimkinden güzel olur. Yemiş kadar oldum. Birazdan girişeyim bakalım, nasıl olacak:)
Hiç bilmiyorum ki canım ben masajı.. Maca siparişi verdim arkadasa bakalım bende.. Ve bir dolu vitamin .. Kendimi ve adamımı bomba gibi yapacak vitaminler..Kocakarilar vardir ya eskinin tabiriyle karin ufalayan bende kendi kendime cuha cicegiyle masaj deneyim dedim internette video cok ingilizce anlasilir ama kendi kendine ne kadr basarili mechul kadinin biri rahim ust duvarinin gobek deligine dogru masaj yapmami soylemisti ben kendime kiymiyommu ne canim acimiyo ama kadinlar cok acitiyo agrili oluyor , yapacak birini bulana kadar devam
Evet bence de.. Burada çok kolay olabilir..onu buradada yapmak okadar kolayki cnm.. hastaneler spermi alırken ne resme bakıyor ne kimliğe.. ben şunun eşiyim diyor adam bi kap veriyorlar eline üstünde ismi yazan okadar.. sonrada kabı suraya bırak diyorlar.. bizde geçen eşimle onu konuşmuştuk.. biri türkiyede başkasının spermi ile çocuk yapmak istese bunu kolayca yapar... bu konuların daha sıkı ve resmi ilerlemesi gerekiyor.. kötü niyetli insanlar mutlaka vardır..
Canım kuddus üm.. Okuyorum seni habire bişey çıkıyor.. Kuzum ne oluyor böyle.. Ama iyiye ve amaca giden yoldaki dikenleri temizliyorsun yavaş yavaş.. Aklıma geldikçe dua ediyorum senin için..baby baby datlummmm iyiyim merak etme daha da iyi olcammmmözledimmmmm
Ben de yarın gidip D vitamini seviyeme baktıracağım..d vitamini rezervim 7.45 oyyyyyy hwpsini yemiş vücudum bir kutu d vitamini bulup diktim kafaya devamı yok araştırıyorum ayyy sırt ağrılarım hafifledi iki gündür kızlar ya... d vitaminime baktırmayı burda akıl ettim sizlerle öğrendim çoook teşekkür ederim canlarımmm
Canım erinmeden yazmışsın bütün detayları.. Çok çok teşekkür ederim. Çok iyi bir bilgi oldu, kaydettim.. Yarın Bakırköy devlet hastanesine gideceğim. Orada varsa eğer halledebilisem eğer iyi olacak.. İnşallah senin bütün sonuçlar iyi ve tertemiz çıksın..Portakales, çok geçmiş olsun. Benimde sırtım çok hassastır ve hep tutulurum. o sancı gibisi yok bilirimBen çözümü eczanelerde satılan mentollü merhem (şanlı) o da geçirmezse yakı ile buluyorum. Tavsiye ederim cnm.
Tebrik ederim.. Allah tamamına erdirsin.. Hayırlı evlat olsun..kızlar sonucumu aldım centrum clinik ankara 75 doğumluyum ilk denemem eşimde sper sayı ve hareket azlığı vardı burdan herkesin duymasını istiyorum ki seçimleriniz için size yardımcı olsun sonuç pozitif umarım devamıda gelir.Doktorum Recai Papuçcu işinin ehline gitmelisiniz internet elinizin altında ve bunu iyi değerlendirin araştırın herkese tavsiyede ederim paracı bir yer değil bir kere bunu kesinlikle bilmelisiniz yaşadığım herşeyi onun hastaların olduğu kısmında detaylı anlatacam umarım sizede yardımı olur. Allah hepinizin duasını kabul etsin
Acmila 4 gün mü kaldı şimdi yolun başlangıcınaEeeee olcagi bu iste sen yapbir kacamak hemde cizzz cizzz larla hicccc yakinma ders olsun o sigara ne oluyo hadi sarap yariyor bir nevi de o sigara ne kizzz ee birdaha duyayimm biber sürecem o dudaklara inaki acimam alcam sopayi elime hem bu ara üsütmek yok canim bizim bir grip bile olmamiz cok kötü bak ben bir üsütmeden troide yakalandim cokk dikkat be portakalim sekerparem yok öyle cizzz lar ok simdi sicak bir banyo ve kendini hep sicak tut hepsi gecer
Kardeşler günaydın, sağlık sıhhat, ilim irfan ve huzurlu bir gün dilerim. Bizden önce güzel haber; dün çok şükür organik filizimin kalp atışını ve 0.5 mm resmini gördüm, Yaradan hayırlısıyla isteyenlere de nasip etsin.
Hayat bugünlerde bize uçları yaşatıyor. Eniştem yoğun bakıma kaldırılmış, dr.düşük tehlikesi 14 ay boyunca var, uçakta da başlayabilir diyor, belim ve sol bacağım fıtık mı desem bilmiyorum nefes aldırmıyor, sağ tarafım üzerine yatıyorum. Ne soluma dönebiliyorum ne de sırt üstü yatabiliyorum. Kendime güvenemediğimdem yolculuğa da çıkamıyorum. Kas gevşetici kullanamıyorum. Belimin altına yastık koyuyorum olmuyor, fayda etmiyor. Bu konuda tecrübesi olan var mı? Masaj yaptırdım birazcık etkisini gösterdi sonra geçti. Herşeye rağmen şikayet yok, sadece benden dolayı meleğimin keyfi kaçsın istemiyorum. Sevgiler.
Asya nasıl canım.. Benim yerime öp, mıncıkla, sev ve kokla lütfen.. Maşallah maşallah onaGeçmiş olsun. Buna benzer bir sorun ben de yaşadım. Benim sağ kol ve kaburga kemiğim sürekli ağrıdı. Sırtüstü yatamadım . sağıma yatamadım.. nefes alırken dahi acım vardı..Sıcak duş da yapamadım çünkü damarlar rahatladığında düşük olabiliyor.. üstelik ilerleyen süreçte yani göbüş büyüdüğüde kemiğimdeki ağrıya birde nefes alırken batma eklendi.. dr. Magnesyum verdi. O biraz rahatlattı.. eğer kas ağrısı gibiyse magnesyum işe yarıyor.. kemik ağrısı da varsa kalsiyum işe yarıyor. Ben her ikisini de kullanmıştım..
Ulu manitu nasılsın? Umarım düzene girmiştir ruh halin. O güzel yüreğine selam. Iyi Yürekli güzel Bilgelerin kadını:)Mucizen ismini bulmuş sanırım. Kız olursa Filiz
Belindeki ağrı bebekten de olabilir. Beslendiği damarın geçtiği yer belindeyse o ağrı uzun sürecek demektir. Geçen yaz bir arkadaşım denize girerek çözüm bulmuştu. Biliyorum deniz mevsimi değil, sen de risk grubundasın. Ama belki deniz tuzuyla ovarak banyo yaparsan faydası olur biraz. Yalnız suyun çok sıcak olmasın ve küvet vs. kullanma. Bir de günde iki defa papatya çayı içmeyi deneyebilirsin. Sabah ve akşam. Çay bardağı yeterli. Fazlası sakıncalı olabilir. Yatarken de sarılabileceğin uzun bir yastık olsun yanında. Küçük bir yastık ta bacaklarının arasına al. Bedenine destek verir. Ağrın azalır.
Enişten için de acil şifalar dilerim. Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah...
Ben bunu daha dün bir internet sitesinde okudum ve ilginç geldi. Şimdi de sen yazmışsın.. Bana okuduğum yerde mantıklı geldi ama bilemem ki elbet.. Acaba heryerde Yapılıyor mu?Dun ilk defa bir teshis yontemi onerildi? Sulu ultrasound. (SIS) Bu tuzlu suyla rahim icinin ultrasounda resmi cekilmesi gibi birsey. Butun sorunlari gosteriyormus. Yani histeroskopide atlanabilecek seyler dahi. Bunu duyan oldumu hic? Yapisiklik falan varsa gozukuyormus? Birde rahim disinda miyomlar iceriye baski yaparsa bu nekadar basiriyi etkiler ? Genelde bunu ciddiye almiyor tupcu doktorlar ama birkac doktorda bunun tersini duydum. Sizce hangi yaklasim mantikli
Bu arada bütün kız kardeşlerimin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlarım.
Yoğun hafta sonlarından sonra ancak bugün toparlanır oldum, bahar yorgunu muyum neyim :)
Kadınlar olmasa dünya çapsız olurdu :) (Ananem öyle derdi, nur içinde yatsın)
"Erkeğin adam olduğu yerde her gün kadınlar günü" Kutlanacak günlerimiz çok olsun bu yüzden :)))))
Sessizlik mi hakim olmuş, bahar yorgunları mı arttı, bana mı öyle geldi, bir okuyup geleyim
Sara'cım sporu bırakmamış olmana hayran kaldım.. Daha büyük bir azimle devam etmeni dilerim iyi niyetli, temiz Yürekli kardeşim..hoş geldin
evet topikte sessizlik hakim bahardandır galiba herkesde hepimizde bir yorgunluk bir tembellik sorma gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?