- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.841
Canım benim öncelikle testlerin süper ötesi temiz çıkıp gelmesini sonra da ağrılarının geçmesini dilerim.. Ağrısı bile güzeldir mi desek acabaMerhabalar yine. Ağrı sızılardan bahsediyorsunuz. Yeni organik gebemizde varmış. Hayırlısıyla inşallah, canı gönülden iyi dileklerimi gönderiyorum. Ağrılarla bende boğuşuyorum. Israrla hiç bişey kullanmıyorum. Allah güç vermiş, canıma çekiyorum ve hiç yakınmıyorum. Geçecegi günü bekliyorum. Sol kalçam ağrıyor, zaman zaman heriki tarafıda. Hamilelikle alakalı değil, aldığım hormonlara veriyorum. Neyseki kaldı iki gün ve hormon bitiyor. ve 5 gündür kullandığım Magnezyum, Demir ve diğer Vitaminler etkisini göstercektir diye inanıyorum. Dün iki tüp kanım Panorama testi için Amerikaya yollandı, bi 10 gün sonra istikametimiz belli olcak. Allahım izin versin bu aşamayıda geçelim. Kaderimiz ne göstercek bakalım. Güzelikler sizin olsun.
evet yazmayan arkadaşlarımıza seslenmişsin ve her zamanki gibi Harikasın bebeğim
Uzun zamandır yazmıyorsunuz merak ettim, merak ettik haberiniz olsun... İyi şeyler olsun, yoğun olun ama bir haberdar edin yahu :)))) Giriş yaptığınızda görürsünüz belki diye en son mesajlarınızı alıntıladım :))
Ensu'cum neler yapıyorsun? Ben maca extratı, Coq10, multivitamin kendim için sipariş verdim. Arı sütüne başladık bir hafta olacak nerdeyse.cnm doktor rahmi anlasa bile tüpleri nasıl anlayacak.. onu sorarsın doktoruna.. kaybedecek zamanım yok dersin, en ufak ihtimal istemiyorum dersin..
ben 29 yaşındaydım o dönemlerde orada başladığımda, her tedaviden sonra bana dedikleri şu oldu sizde erkek infertilitesi var, biz rahim filmini kadın kaynaklı sorunlarda istiyoruz.. senin herşeyin tertemiz sorunsuz.. sen bize bırak falan.. ben hiç kk ne falan girmediğim için ve çok fazla doktora güvendiğim için orada bir dört yılımı rahim filmsiz geçirdim..
sonra ist tüp bebek aret kamara geçtim.. aret bey bana dediki rahim filmi çektirmeden gelme tedaviye başlamıyorum filmsiz.. tabi çektirdim.. adamın nasıl yorumladığı farklı bi konu ama sonuçta istedi.. oradan memoriala geçtim memorialında ilk sorduğu şey rahim filmi oldu.. bence araştırmaya yönelik olan doktorların ilk baktığı şey rahim filmi..
şuda var bazı doktorlar rahim filmini doğru yorumlayamıyor yani anlayamıyor o yüzdende istemeyen çok..
Canım geçmiş olsun da arada dağıtmak iyidir :) sonradan böyle Olmasın diye de dikkat edemiyor ki insan.. Dağıtıp yeniden toparlanır insan..Tatılımm günaydın biraz geç oldu ama IMSI cihazı Bahçeci'de artık her hastada uygulanıyor..
Ay masallah actim acar acmaz senin mesajin bonba gibi vitamin deposu masallah canim da bu proxeed plus erkekler icin mi sadece bizim icinde varmi acaba yaa biktim herseyi tektek almaktan ,bunu bizde icemezmiyiz yaa icindekiler bize yarayan vitaminler iste onlar bunlar derken gelcek bebisler InşallahEnsu'cum neler yapıyorsun? Ben maca extratı, Coq10, multivitamin kendim için sipariş verdim. Arı sütüne başladık bir hafta olacak nerdeyse.
Benim adam için de Tribülüs ve multivitamin sipariş ettim.. Bunların yanında proceed plus da alacağım. Bomba yapacağım ikimize de..:) ne dersin, abartılmışmıyım?
Bitmediii seker bu tribülüs de ne ayol .....bilmezsem catlarimEnsu'cum neler yapıyorsun? Ben maca extratı, Coq10, multivitamin kendim için sipariş verdim. Arı sütüne başladık bir hafta olacak nerdeyse.
Benim adam için de Tribülüs ve multivitamin sipariş ettim.. Bunların yanında proceed plus da alacağım. Bomba yapacağım ikimize de..:) ne dersin, abartılmışmıyım?
HAmarat arkadasim mis gibi yemekleri ellerine saglik yemis gibi olduk
Ben de yarın gidip D vitamini seviyeme baktıracağım..
kızlar İLKER paşa size slm söyledi
Yüzümde Açan gülücüklerin Sebebi Oldun. Tatil Adreslerini not Aldım. Belki Yazın Karşılşırız Da :) Güneşli Güzel Izmirden Sana ve Tüm Dostlara Selam..
Eki Görüntüle 1441941
yok canım ben değilimyeterciğim resimdeki senmisin.. önden yüz olarak güzelliğini gördük ama bu arkadan çekilen resim ayrı bi hoş çıkmış..
Oyyy buyümüş adam olmuş capkin bakislim seni kucaklamak isterdim simdi mis gibi sut kokuyordur kuzum benim[/QUOTE][QUOeeeer, post: 39869878, member: 102829"]kızlar İLKER paşa size slm söyledi
Birkaç gündür yazamadım size okudum ama..
@kuddus kardeşime @portakales portakal kardeşime @yase07 Bond 007 bacıma,
@dnzdry kardeşime ağrıları olan şimdi aklıma gelmeyen (affetsinler) ağrısı sızısı olan kardeşlerime dua ettim..
Maşallah denecek yerde dedim (İlker Paşanın fotoğrafı gibiyeteeeeer )
Şirketi seviyorum , her zaman fırsatım olmuyor yazmaya..
Ya buradan başlamak istiyorum.. Tam erken bu ya.. Oy oy tam paşa maşallah.. Bahtı da açık olsun. Erkekim
hepinize tek tek teşekür ederiyoruz teyzeleri en kısa zamanda sizin evlatlarınızında fotolarını görürüz inşoyy masallah masallah hemencecik nasil da buyumus. bahti acik sansi bol omru uzun olsun insallah.
gunaydin arkadaslar,
topik bahar yorgunlugundan cikmis gibi.
guzel bir gun olmasi dilegiyle kocaman sevgiler.
ah aahhh cuma benim kabus gunum yani dogum gunum 43 olacagim AMAN ALLAHIM!!!!!
D vitamini cok onemli arkadaslar. burda ilk onerilenlerden biri hatta hamileyken ve kalmadan once mecbur tutuluyorsun. olcturmeden hemde.
lakin ben basladim mi koca bi HAYIR! hamileyken herseyden tiksinmistim hic folik asit ve d vitaminini icemiyordum.
folik asit aliyorum d vitaminine gelince yuregim kalkiyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?