Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Canım benim öncelikle testlerin süper ötesi temiz çıkıp gelmesini sonra da ağrılarının geçmesini dilerim.. Ağrısı bile güzeldir mi desek acaba o büyümeye Başlayan göbişine sevgilerimi gönderiyorum.. Benim yerime okşa ve bebeğine seslen ona 'seni çok seviyorum hem de koşulsuz'

evet yazmayan arkadaşlarımıza seslenmişsin ve her zamanki gibi Harikasın bebeğim
Yeni nesilden öğreniyorum bunları bebem, bebeğim

Ensu'cum neler yapıyorsun? Ben maca extratı, Coq10, multivitamin kendim için sipariş verdim. Arı sütüne başladık bir hafta olacak nerdeyse.
Benim adam için de Tribülüs ve multivitamin sipariş ettim.. Bunların yanında proceed plus da alacağım. Bomba yapacağım ikimize de..:) ne dersin, abartılmışmıyım?

Tatılımm günaydın biraz geç oldu ama IMSI cihazı Bahçeci'de artık her hastada uygulanıyor..
Canım geçmiş olsun da arada dağıtmak iyidir :) sonradan böyle Olmasın diye de dikkat edemiyor ki insan.. Dağıtıp yeniden toparlanır insan..
Sıcak dağlama yöntemi iyi gekecektir.. Bir de ehline masaj yaptırsan ve sonrası uyusan bişeyin kalmaz.. Böyle diyorum ama acısı fena olur, bilirim.. Çok çok geçmiş olsun kuzum..

Hepinize sağlıkla ve bebekler gibi uyku ve dinç bir uyanma dileyerek doldurduğum sayfaların sonuna geliyorum.. Büyüklerimin ellerinden diyecem de yok ki, küçüklerimin Gözlerinden öpeyim ben..

Ay masallah actim acar acmaz senin mesajin bonba gibi vitamin deposu masallah canim da bu proxeed plus erkekler icin mi sadece bizim icinde varmi acaba yaa biktim herseyi tektek almaktan ,bunu bizde icemezmiyiz yaa icindekiler bize yarayan vitaminler iste onlar bunlar derken gelcek bebisler Inşallah

Bitmediii seker bu tribülüs de ne ayol .....bilmezsem catlarim

gunaydin arkadaslar,
topik bahar yorgunlugundan cikmis gibi.
guzel bir gun olmasi dilegiyle kocaman sevgiler.
ah aahhh cuma benim kabus gunum yani dogum gunum 43 olacagim AMAN ALLAHIM!!!!!

D vitamini cok onemli arkadaslar. burda ilk onerilenlerden biri hatta hamileyken ve kalmadan once mecbur tutuluyorsun. olcturmeden hemde.
lakin ben basladim mi koca bi HAYIR! hamileyken herseyden tiksinmistim hic folik asit ve d vitaminini icemiyordum.
folik asit aliyorum d vitaminine gelince yuregim kalkiyor yine

Son düzenleme:
MACA yi kim sormustu hatirlamiyorum ama burda revansta olan bi bitki. bende gecen hafta nerdeyse aliyordum elimde tuttum tuttum kasaya gelince vazgectim. peruda kisirlik problemi olanlar kullanirmis bunu ve sonuc hep bebek :)

ben bu ay cuha cicegi bugday tohumu yagi (e vitamini deposu) birde folik asit aliyorum. yarinda PAMMIK teyzeme gidecegim.
Allahtan hayirlisi..

yeterciğim resimdeki senmisin.. önden yüz olarak güzelliğini gördük ama bu arkadan çekilen resim ayrı bi hoş çıkmış..
yok canım ben değilim
[QUOeeeer, post: 39869878, member: 102829"]kızlar İLKER paşa size slm söyledi
Oyyy buyümüş adam olmuş capkin bakislim seni kucaklamak isterdim simdi mis gibi sut kokuyordur kuzum benim[/QUOTE]

Ya buradan başlamak istiyorum.. Tam erken bu ya.. Oy oy tam paşa maşallah.. Bahtı da açık olsun. Erkekim

oyy masallah masallah hemencecik nasil da buyumus. bahti acik sansi bol omru uzun olsun insallah.
hepinize tek tek teşekür ederiyoruz teyzeleri en kısa zamanda sizin evlatlarınızında fotolarını görürüz inş

gunaydin arkadaslar,
topik bahar yorgunlugundan cikmis gibi.
guzel bir gun olmasi dilegiyle kocaman sevgiler.
ah aahhh cuma benim kabus gunum yani dogum gunum 43 olacagim AMAN ALLAHIM!!!!!

kabus gibi düşündüğün yeni yaşın sana tüm güzelliklerin kapısını açsın kızına bir kardeş sanada mutluluk huzur getirsin

D vitamini B vitamini TSH bunların hepsini ben kendim öğrenilmesini istedim doktorlardan yoksa hiç biride bu değerlere de bakalım demediler oysaki her yaşta önemli olmasına rağmen bizim yaşımızda bu vitaminler hormonlar daha bir önem kazanyor hele ki bebek tedavisi sürecinde o yüzden bu konularda bildiklerimizi paylaşmamız çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…