- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.861
Günaydinlar Angaralimda gelmiss hic sevmezdim ankarayi ayyy bana sevdirdinizya başka ne diyeyim simdi bir istanbul bir Ankara isteyerek ciziyorum rotayi hele encok sevdigim yer haci bayram , saman pazari baska guzel yerleride kesfedicem yavas yavas varsa güzelikler yazin kizlar bu arada takma kafayi yasa hayata meydan okuyoruz biz kizinida senide öptümgunaydin arkadaslar,
topik bahar yorgunlugundan cikmis gibi.
guzel bir gun olmasi dilegiyle kocaman sevgiler.
ah aahhh cuma benim kabus gunum yani dogum gunum 43 olacagim AMAN ALLAHIM!!!!!
Sen sorma ilk başta bakalım ne diyecekTamam sağol bilgi için aslında doktorum işinde çok deneyimli biri , ama ilk kontrolde sorcam bu rahim filmini?
onu buradada yapmak okadar kolayki cnm.. hastaneler spermi alırken ne resme bakıyor ne kimliğe.. ben şunun eşiyim diyor adam bi kap veriyorlar eline üstünde ismi yazan okadar.. sonrada kabı suraya bırak diyorlar.. bizde geçen eşimle onu konuşmuştuk.. biri türkiyede başkasının spermi ile çocuk yapmak istese bunu kolayca yapar... bu konuların daha sıkı ve resmi ilerlemesi gerekiyor.. kötü niyetli insanlar mutlaka vardır..
geçmiş olsun canım belin tutulmuşmuş şimdi nasılsın bugğn benimde boynum tutuldu gülermisin ağlarmısın
Portakales, çok geçmiş olsun. Benimde sırtım çok hassastır ve hep tutulurum. o sancı gibisi yok bilirimBen çözümü eczanelerde satılan mentollü merhem (şanlı) o da geçirmezse yakı ile buluyorum. Tavsiye ederim cnm.
pamukum cook gecmis olsun... sicak su torbasinin uzerine yat cok iyi geliyor ama agizini cok iyi kapat torbanin.,.
Eeeee olcagi bu iste sen yapbir kacamak hemde cizzz cizzz larla hicccc yakinma ders olsun o sigara ne oluyo hadi sarap yariyor bir nevi de o sigara ne kizzz ee birdaha duyayimm biber sürecem o dudaklara inaki acimam alcam sopayi elime hem bu ara üsütmek yok canim bizim bir grip bile olmamiz cok kötü bak ben bir üsütmeden troide yakalandim cokk dikkat be portakalim sekerparem yok öyle cizzz lar ok simdi sicak bir banyo ve kendini hep sicak tut hepsi gecer
İyi sonuçlar versin umarım. Kullanan vardı, yanlış hatırlamıyorsam.
kese06 canım sen mi bahsetmiştin?
Gözün aydın olsun... Sorulardan ve cevaplardan uzak kalacağın güzel tedaviler olsun. Su gibi akıp giden :) Rahim filmi konusunda ısrarcıyım ben de... Sıvı birikmesi ve diğer detaylar için gerekli... Arkadaşlar yazmışlar en iyisi Fındıkzade diye. Evet ben de orada çektirdim, çok memnun kaldım, çok başarılı süreçle ilerliyor. Duruma göre acısı vs oluyordur ben de birinde az birinde hiç fark etmeyecek şekilde oldu. Ama şunu iletmeliyim Dr. Cevat Bey'in psikolojik desteği süper, cihazlar da iyi...
Bu vesileyle tüm arkadaşları bilgilendirmek isterim. Dr. Cevat Bey'e işlem yaptıranlar onu öneriyorlar doğal olarak, ben de dahil. Dr. Cevat Bey ekibiyle birlikte oradan AYRILMIŞ durumda. Yeni yeri Şişli'de :)
Geçmiş olsun canım... Bahar havası bu adamı çarpar :) Gel seni bir çiğneyelim, sarılalım, mıncıklayalım geçer belki...
Beni de çarptı birazcık, çaktırmamaya çalışıyorum :)))ara ara "eşek tepmiş" "kamyon çiğnemiş" hallerim oluyor, sıcak duş, papatya vs öyle bir şey çayı (ulu manitu 2220 koyar adını şıp diye ben sallamayayım şimdi) kamfolin krem işe yarıyor. Dolgit, voltren, cataflam falan halt etmiş çok başarılı :)))
Sevgi pıtırcığı gibi gelllll, sevgi pıtırcığını alır da gidersin... Çokkkkkkkkkkkkk güzel olsun her şey
Harikasın, detaylarıyla aktarmışsın ellerine sağlık, çok teşekkürler.Ve gözün aydın, kolayca halletmişsin. Sonuçları da güzel çıksın, sıkıntılı bir durum olmasın ki dondiriklerini güzel güzel alasın...
Aklımda tutuyorum yazdıklarını. Hatta bunu mesaja atmalı ki hatırlamalı... Ben daha detaylı kan pıhtılaşması yaptırmak istiyorum (migrenimle bir bağını bulurum belki) bir de orada denerim :)
Gözün aydın... Mutlu haberinin katlanarak çoğalmasını diliyorum. İnşallah her haftası ayrı keyifle geçer. Çok çok tebrikler.
en organik haliyle filizin fidan olsun... Çok sevindim güzel haberlerine. İnşallah hayırlısıyla bir biri ardına su gibi akıp giden, sorunsuz, telaşsız haftaların olsun. Sağlıkla da kucağına doğsun :))))))
Enişten için çok geçmiş olsun dilerim, umarım ciddi sonuçları olmaksızın normale döner her şey. Yolculuğu ertelemen herkesin anlayacağı bir şey, kalben yanında olman yeterli olsun. Ağrıların için hiçbir şey diyemiyorum, hamilelikle birlikte başladığı gibi, hamilelikle birlikte daha zor olacaktır ama umarım en tez vakitte onun da üstesinden gelirsin. Soda içmeyi öneriyorlar genelde (magnezyum desteği, kalsiyum desteği ile rahatladıklarını söylüyorlar. Arkadaşım soda şişesi doğuracağım bu gidişle derdi, nur topu gibi Seda sı oldu :)))
Ağrısız, sızısız, sıhhatli günler dilerim, çoook sevgiler sana da minik meleğine de...
Çok geçmiş olsun... Ensu'dan sonra senin de kistler yaramazlık yapmış. Umarım süratle geldikleri gibi giderler. Sıhhatle dondurulmuşlarını alırsın. Akupunkturun olumlu etkileriyle bir an önce sonuç almanı diliyorum. Çok sevgiler
Canım geçmiş olsun da arada dağıtmak iyidir :) sonradan böyle Olmasın diye de dikkat edemiyor ki insan.. Dağıtıp yeniden toparlanır insan..
Sıcak dağlama yöntemi iyi gekecektir.. Bir de ehline masaj yaptırsan ve sonrası uyusan bişeyin kalmaz.. Böyle diyorum ama acısı fena olur, bilirim.. Çok çok geçmiş olsun kuzum..
Günaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.
Histereskopide yapışıklık kist miyom polip endemedyum hepsini görür ve anında müdahale edilir bence bilinmeyen şeyleri üzerinde denetme bu işin uzmanı ankara centrum clinik Prof Dr Recai pspuçcu yaptırcaksanda ona yaptır çünkü birde histereskopi yapArken rahime çizik atarak embriyonun tutunmasını sağlıyor Buda gebelik yüzdesini artırıyor Banada yaptı ilk denemem ve tuttu fiyatı birbuçuk bence pişman olmazsın birde tüplerde olan sıvıda belli oluyor bununlaDun ilk defa bir teshis yontemi onerildi? Sulu ultrasound. (SIS) Bu tuzlu suyla rahim icinin ultrasounda resmi cekilmesi gibi birsey. Butun sorunlari gosteriyormus. Yani histeroskopide atlanabilecek seyler dahi. Bunu duyan oldumu hic? Yapisiklik falan varsa gozukuyormus? Birde rahim disinda miyomlar iceriye baski yaparsa bu nekadar basiriyi etkiler ? Genelde bunu ciddiye almiyor tupcu doktorlar ama birkac doktorda bunun tersini duydum. Sizce hangi yaklasim mantikli
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun teyzenin
Sağol canım.. Amin.
kabus gibi düşündüğün yeni yaşın sana tüm güzelliklerin kapısını açsın kızına bir kardeş sanada mutluluk huzur getirsin
Günaydinlar Angaralimda gelmiss hic sevmezdim ankarayi ayyy bana sevdirdinizya başka ne diyeyim simdi bir istanbul bir Ankara isteyerek ciziyorum rotayi hele encok sevdigim yer haci bayram , saman pazari baska guzel yerleride kesfedicem yavas yavas varsa güzelikler yazin kizlar bu arada takma kafayi yasa hayata meydan okuyoruz biz kizinida senide öptüm
oncelikle basin sagolsun Allah rahmet eylesin.
sanada gecmis olsun canim.
Ankara sevilmez mi ya. dogdugum buyudugum sehir. Gerci benim kimsem kalmadi artik orda. Annecigim; babacigim; anneannem ve dedem orda yatiyorlar. Gecen sene kardesimde ayrildi Ankaradan. Burda aglamaktan icim disima cikmisti kimsesiz kaldilar oralarda diye
Histereskopide yapışıklık kist miyom polip endemedyum hepsini görür ve anında müdahale edilir bence bilinmeyen şeyleri üzerinde denetme bu işin uzmanı ankara centrum clinik Prof Dr Recai pspuçcu yaptırcaksanda ona yaptır çünkü birde histereskopi yapArken rahime çizik atarak embriyonun tutunmasını sağlıyor Buda gebelik yüzdesini artırıyor Banada yaptı ilk denemem ve tuttu fiyatı birbuçuk bence pişman olmazsın birde tüplerde olan sıvıda belli oluyor bununla
Korkma canım onlar huzurlu bi yerdeler.. Asıl kimsesiz olan bizleriz..
Gerçek olan bu dünya değil.. İnsan ölümle yüzleşince anlıyor..
Ensu'cum neler yapıyorsun? Ben maca extratı, Coq10, multivitamin kendim için sipariş verdim. Arı sütüne başladık bir hafta olacak nerdeyse.
Benim adam için de Tribülüs ve multivitamin sipariş ettim.. Bunların yanında proceed plus da alacağım. Bomba yapacağım ikimize de..:) ne dersin, abartılmışmıyım?
TeşekkürHamileliğinizi tebrik ederim..
Dİlerim sağlıklı bir gebelik sonunda; sağlıklı, hayırlı, bereketli ve salih bir evladı kucağınıza alırsınız:)
Mutluluklarr:))
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.Günaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.
oylede yinede cok koymustu bana sanki kardesime emanetlerdi. kizim kucagimda agladimda agladim.
biz hic bir zaman mezarliga veya kabristana gidiyoruz diyemiyoruz. hep anneme veya babama gidiyoruz deriz. dilimiz varmiyor...
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.
Sana da acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?