Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Günaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.

gunaydin arkadaslar,
topik bahar yorgunlugundan cikmis gibi.
guzel bir gun olmasi dilegiyle kocaman sevgiler.
ah aahhh cuma benim kabus gunum yani dogum gunum 43 olacagim AMAN ALLAHIM!!!!!
Günaydinlar Angaralimda gelmiss hic sevmezdim ankarayi ayyy bana sevdirdinizya başka ne diyeyim simdi bir istanbul bir Ankara isteyerek ciziyorum rotayi hele encok sevdigim yer haci bayram , saman pazari baska guzel yerleride kesfedicem yavas yavas varsa güzelikler yazin kizlar bu arada takma kafayi yasa hayata meydan okuyoruz biz kizinida senide öptüm

geçmiş olsun canım belin tutulmuşmuş şimdi nasılsın bugğn benimde boynum tutuldu gülermisin ağlarmısın

pamukum cook gecmis olsun... sicak su torbasinin uzerine yat cok iyi geliyor ama agizini cok iyi kapat torbanin.,.

Kızlarr iyi ki varsınızz :))
ELinizi gözünüzü öperimmm:)
Çok şükür sırtımda hafif bi ağrı kaldı.. Ama burnum zonkluyor, gözlerim yanıyor amanınnn adını anmak istemiyorumm
uzak olsun..

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun teyzenin

Histereskopide yapışıklık kist miyom polip endemedyum hepsini görür ve anında müdahale edilir bence bilinmeyen şeyleri üzerinde denetme bu işin uzmanı ankara centrum clinik Prof Dr Recai pspuçcu yaptırcaksanda ona yaptır çünkü birde histereskopi yapArken rahime çizik atarak embriyonun tutunmasını sağlıyor Buda gebelik yüzdesini artırıyor Banada yaptı ilk denemem ve tuttu fiyatı birbuçuk bence pişman olmazsın birde tüplerde olan sıvıda belli oluyor bununla

Ankara sevilmez mi ya. dogdugum buyudugum sehir. Gerci benim kimsem kalmadi artik orda. Annecigim; babacigim; anneannem ve dedem orda yatiyorlar. Gecen sene kardesimde ayrildi Ankaradan. Burda aglamaktan icim disima cikmisti kimsesiz kaldilar oralarda diye

Korkma canım onlar huzurlu bi yerdeler.. Asıl kimsesiz olan bizleriz..
Gerçek olan bu dünya değil.. İnsan ölümle yüzleşince anlıyor..

Hamileliğinizi tebrik ederim..
Dİlerim sağlıklı bir gebelik sonunda; sağlıklı, hayırlı, bereketli ve salih bir evladı kucağınıza alırsınız:)
Mutluluklarr:))

Korkma canım onlar huzurlu bi yerdeler.. Asıl kimsesiz olan bizleriz..
Gerçek olan bu dünya değil.. İnsan ölümle yüzleşince anlıyor..

oylede yinede cok koymustu bana sanki kardesime emanetlerdi. kizim kucagimda agladimda agladim.
biz hic bir zaman mezarliga veya kabristana gidiyoruz diyemiyoruz. hep anneme veya babama gidiyoruz deriz. dilimiz varmiyor...

merhaba canım nasılsın.. ben fazla bir şey yapmıyorum bu günlerde biraz yoğunum hergün dışardayım annemle ilgili şeylerle ilgileniyorum.. onun dışındada fırsat buldukça biraz soğan kürü, biraz arslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum. arada ballı kürü yapıyorum:)) sabahlarıda arı sütünüü.. tabi hepsini sevmeyerek:)
canımm bu yolda ne yaparsan mübahtır:) çünkü hiç hazırlık yapmayınca artık bizim yumoşlar tıkk etmiyor.. içinden ne geliyorsa hepsini yap mutlaka faydasını görürsün..
yanlız şuna dikkat et.. aynı içeriğe sahip iki farklı vitamini aynı zamanlarda alınca birinin içeriği diğerini öldürüyormuş.. kimyasal bileşimlerinden dolayı.. aynı amaca hizmet eden ilaçları aynı günlerde alma cnm..
bizdede eşim aylardır proxed ve arı sütü kullanıyor bi semen verse merak içindeyim ne oldu.. geçen seferki tedavide semende çok fazla düzelme görmüştük yani tüp bebek açısından iyi konuma gelmişti.. mutlaka faydaları oluyor cnm..

Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.
Sana da acil şifalar.

oylede yinede cok koymustu bana sanki kardesime emanetlerdi. kizim kucagimda agladimda agladim.
biz hic bir zaman mezarliga veya kabristana gidiyoruz diyemiyoruz. hep anneme veya babama gidiyoruz deriz. dilimiz varmiyor...

Haklısın canım tabii öyledir.. Anne baba kaybı bambaşka...
Kadere iman acıyı azaltır derler.. Bende öyle kabullenmeye çalıyorum..
Cenaze de oğluna bi yakını şöyle dedi" unutulur oğlum, unutursun elbet. Anne gider baba gider .. Ama unutulmayan tek acı evlat kaybıdır" o yüzden rabbim ölümünde hayırlısını ve sıralısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…