- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.881
Âmin canım:)Amin canım..
İnşallah o şifalar tez gelir:))
Tatlını yedin mii :)) Benimde canım sakızlı muhallebi çekti yazışmaları okurken..
merhaba canım nasılsın.. ben fazla bir şey yapmıyorum bu günlerde biraz yoğunum hergün dışardayım annemle ilgili şeylerle ilgileniyorum.. onun dışındada fırsat buldukça biraz soğan kürü, biraz arslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum. arada ballı kürü yapıyorum:)) sabahlarıda arı sütünüü.. tabi hepsini sevmeyerek:)
canımm bu yolda ne yaparsan mübahtır:) çünkü hiç hazırlık yapmayınca artık bizim yumoşlar tıkk etmiyor.. içinden ne geliyorsa hepsini yap mutlaka faydasını görürsün..
yanlız şuna dikkat et.. aynı içeriğe sahip iki farklı vitamini aynı zamanlarda alınca birinin içeriği diğerini öldürüyormuş.. kimyasal bileşimlerinden dolayı.. aynı amaca hizmet eden ilaçları aynı günlerde alma cnm..
bizdede eşim aylardır proxed ve arı sütü kullanıyor bi semen verse merak içindeyim ne oldu.. geçen seferki tedavide semende çok fazla düzelme görmüştük yani tüp bebek açısından iyi konuma gelmişti.. mutlaka faydaları oluyor cnm..
Âmin canım:)
Yedim valla hem akşam hem sabah kahvaltısında:)
canım çiçeğim sağol tatlımmmm siz de hep dualarımndasınızCanım kuddus üm.. Okuyorum seni habire bişey çıkıyor.. Kuzum ne oluyor böyle.. Ama iyiye ve amaca giden yoldaki dikenleri temizliyorsun yavaş yavaş.. Aklıma geldikçe dua ediyorum senin için..
merhaba canım nasılsın.. ben fazla bir şey yapmıyorum bu günlerde biraz yoğunum hergün dışardayım annemle ilgili şeylerle ilgileniyorum.. onun dışındada fırsat buldukça biraz soğan kürü, biraz arslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum. arada ballı kürü yapıyorum:)) sabahlarıda arı sütünüü.. tabi hepsini sevmeyerek:)
canımm bu yolda ne yaparsan mübahtır:) çünkü hiç hazırlık yapmayınca artık bizim yumoşlar tıkk etmiyor.. içinden ne geliyorsa hepsini yap mutlaka faydasını görürsün..
yanlız şuna dikkat et.. aynı içeriğe sahip iki farklı vitamini aynı zamanlarda alınca birinin içeriği diğerini öldürüyormuş.. kimyasal bileşimlerinden dolayı.. aynı amaca hizmet eden ilaçları aynı günlerde alma cnm..
bizdede eşim aylardır proxed ve arı sütü kullanıyor bi semen verse merak içindeyim ne oldu.. geçen seferki tedavide semende çok fazla düzelme görmüştük yani tüp bebek açısından iyi konuma gelmişti.. mutlaka faydaları oluyor cnm..
Allah rahmet etsin canim dikkat et kendine canimGünaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.
Ikiz mi onlar? Pek şekerler. Şimdiki fotoğraflarını daha koysana:)
Ikiz mi onlar? Pek şekerler. Şimdiki fotoğraflarını daha koysana:)
Vavvvv.
sagol canm...benimkiler pek bi cirkin oluyor
evet sevindiler ama benim ikizlerden cok gelinler seviniyor. kafayi bozuyorlar :)
böyle şeker bir görümce sevilmezmigelinler tabi kafayı bozar
darisi size olsun insallah cok beklemeden...
gunaydin arkadaslar,
topik bahar yorgunlugundan cikmis gibi.
guzel bir gun olmasi dilegiyle kocaman sevgiler.
ah aahhh cuma benim kabus gunum yani dogum gunum 43 olacagim AMAN ALLAHIM!!!!!
Günaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.
Dogum günün kutlu olsun canim, yeni yasin sana mutluluk, huzur ve kizina kardes getirsin.
tesekkur ederim duovam insallah insallah.
canım ben ilk kontrolde derken ilk gidişim olmayacak bu tedaviye başladık zaten biz,2 aydır gidiyorum ,ben sormadan bişey demedi şu ana kadar.Sen sorma ilk başta bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?