- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.901
Canım sen zaten havuz yapıyorsun. Transfer aşamasına geldiğinde konuşursun bu konuyu. Nasılsa dondurulmuşlar için bekleme süren olacak. Gerekirse o sırada çektirirsiniz filmi. Hatta histeroskopi olmanı da tavsiye ederim.canım ben ilk kontrolde derken ilk gidişim olmayacak bu tedaviye başladık zaten biz,2 aydır gidiyorum ,ben sormadan bişey demedi şu ana kadar.
Canımm dilerim muradına kavuşursun.. Senden çok ben istiyorum bunu senin için diyebilirimm...
Proxeed in bizde kalite açısından faydasını gördük.. Süper etkili..
ensucum cok gecmis olsun annecigine tez zamanda iyilessin insallah
Canım Tribülüs testesteronu arttıran bir bitki.. Türkçe adı demir dikeni.Bitmediii seker bu tribülüs de ne ayol .....bilmezsem catlarim
sağol canım benim
benim D vitamini seviyemde 8 çıktı ayda bir bir tane iğnesini içiyorum
Kızlar hızlı başladım haftaya.. Vitamin siparişlerinden sonra devlet hastanesine gidip bölüm Başkanı'na muayene oldum.. Histereskopi yapıp bakalım dedi.. Histereskopi olup, küçük bir polip Aldı benden
Hiç düşünmemiştim.. Rahimimi de inceledi. Bir şey yok çok şükür. Hep Aklımda kalıyordu.. Iyi oldu ama ben bir konuşayım, tahlilleri göstereyim demiştim !!
Canim ya neler yasamis nelerde bize anca sölüyor insallah ahandaa hamileyim dersin neselenirizKızlar hızlı başladım haftaya.. Vitamin siparişlerinden sonra devlet hastanesine gidip bölüm Başkanı'na muayene oldum.. Histereskopi yapıp bakalım dedi.. Histereskopi olup, küçük bir polip Aldı benden
Hiç düşünmemiştim.. Rahimimi de inceledi. Bir şey yok çok şükür. Hep Aklımda kalıyordu.. Iyi oldu ama ben bir konuşayım, tahlilleri göstereyim demiştim !!
Tup bebek oncesi bakiliyor ama ben bir yildir kullaniyorum 16 da normal deniyor ama dr 3 haftada almami soyledi folik aliyorum ayrica ondada gunluk 3 tane d vitamini yerine geciyormusBen de bugün kan verdim D vitamini için.
Benim doktorum (muhtemel çoğu doktor aynı) tipine bakıyor ve sen de D vitamini iyidir Diyor. Çünkü bana dedi ki, biz D vitamini eksikliğini, kapalı Güneş Işığından yeterince faydalanamayan bayanlarda düşünüyoruz.
Canım sen zaten havuz yapıyorsun. Transfer aşamasına geldiğinde konuşursun bu konuyu. Nasılsa dondurulmuşlar için bekleme süren olacak. Gerekirse o sırada çektirirsiniz filmi. Hatta histeroskopi olmanı da tavsiye ederim.
başınız sağol sun canımmmGünaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.
allahuzun sağlıklı ömürler versin
Sağol canım.. Amin.
şahaneleeeer şahane
tatlım özellikle Canan KARATAY'ın açıklamalarından sonra patladı bu D vitamini baktırma... piyasada zor bulunuyor... ben o kadar güneşlenen kadın 7.45 çıktı şokk oldum ben de ayda bir ampul kullanmaya başladı hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar olur...histereskopi devlet hastanelerinde yapılıyor mu kuzum??Ben de bugün kan verdim D vitamini için.
Benim doktorum (muhtemel çoğu doktor aynı) tipine bakıyor ve sen de D vitamini iyidir Diyor. Çünkü bana dedi ki, biz D vitamini eksikliğini, kapalı Güneş Işığından yeterince faydalanamayan bayanlarda düşünüyoruz.
Asya nasıl canım.. Benim yerime öp, mıncıkla, sev ve kokla lütfen.. Maşallah maşallah ona
Ben de bugün kan verdim D vitamini için.
ayyyy masallah kuzumaaa benim icin de koklaŞu an emişiyoruz. Çop çop da çop çop..öptüm..kokladım
ayyyy masallah kuzumaaa benim icin de kokla
selam kızlar rahim filmini sordum doktora,Tüp bebek tedavisi kararı alındı ve rahim ve tüplerle ilgili olarak hikayenizde ve ultrasonunuzda bir şeyden şüphe edilmedi ise çekilmeden tedaviye başlanabilir dedi,anladığım kadarı ile bazı olabilecek sorunlar usg de belli oluyormuş.zaten tüplere gerek yok tüp bebek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?