Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayırlı olsun o vakit kuzucumm... İçin rahatlamış oldu..
Evet bir de para vermeden ilgi görmek beni iyi hissettirdi.. Sadece işini iyi yapmak ve iyilik.. En Güzeli buydu sanırım..
Tüp bebek doktorumu seviyorum ama para mı Konuşuyor hiç emin olamıyorsun.. Ben Murat beyi bulduğum için Şanslı hissettim bugün kendimi..

Canim ya neler yasamis nelerde bize anca sölüyor insallah ahandaa hamileyim dersin neseleniriz
Inşallah Hayatım hepimiz için dileğim o yönde.. Bunları zaten 2 gunde yaşadım bir enerji geldi, uğraşmak için... Saha vitaminler gelmedi bile

Tup bebek oncesi bakiliyor ama ben bir yildir kullaniyorum 16 da normal deniyor ama dr 3 haftada almami soyledi folik aliyorum ayrica ondada gunluk 3 tane d vitamini yerine geciyormus
Bakalım bugün kan verdim de ne zaman çıkar diye sormadım iyi mi Aklım bir karış havada.. ?

Benim doktorum da rahim filmine hiç gerek duymuyor.. Ben gidip habersiz histereskopi oldum ya hala şoktyım , nasıl oldu diye

Canım benim sonuç çıkmadı 1-2 güne çıkar herhalde..
Evet devlet hastanesinde oldu canım. Benim hiç aklıma yokken hamde.. Benim sonuçları bir de sizin görmenizi istiyorum deyip gittim ve harika bir doktorla karşılaştım..

Canım D vitaminin eksilmiş ya, sık sık grip, nezle olurmusun?

Afferim sana :) internet üstünden protokol no ilen bakabilirsin. Ben hep öyle yaptım. Yarın bak mesela
Evet yarın kontrol edeyim.. Benden histereskopi ile aldıkları polipi de biyopsiye gönderdiler.. Devlet hastanelerinden iyi hizmet alsak keşke her zaman, hepimiz..
Yine de söylemem gerek ki, bir Sürü başka devlet hastanesi açılmasına rağmen, Bakırköy devlet o kadar kalabalıktı ki.. Ve personel de insanlar da zorlanıyor.. Oradan Yanlışlıkla Bahçelievler devlet hastanesine gittik, koskoca yeni hastene bomboş.. Üzülüyor insan ,,!

Benim doktorum da rahim filmine hiç gerek duymuyor.. Ben gidip habersiz histereskopi oldum ya hala şoktyım , nasıl oldu diye

cnm nezaman histereskopi oldun yenimi.. kaçırdım sanırım bunu.. birde neyin sonucunu bekliyorsun.. geçmiş olsun.

Ege ünv.de de durum pek farklı değil fakat donanımlı olduğu için tercih sebebi oluyor. Bende önemli durumda egeye, tahlil muayeneyi de ilçedeki devlete gidiyorum..orası daha sakin.ve drları da gayet iyi..

Reactions: Eua
Sen nerde tedavi olmuştun,rahim filmi herkese gerekmiyor o zaman...senin tedavi olumlu oldu sanırım bebeğin oldu,ne güzel.

Ege ünv.. ve film istemediler. Kızım oldu şükür. Ikinci için başvurduğumda istenmişti. Sezeryan hikayem var diye. Ama gerek kalmadı.. inşallah kısa sürede sende kelebeğine kavuşursun ..Inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…