- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.921
Harikalar maşallah.. Bayıldım .. Darısı Başımıza inşallah .. İsteğimi güçlendirmeye çalışıyorum.. Bu da enerji verdi ...
Portakal kardeşim başınız sağolsun.. Mekanı cennet olsun .. Kalanlara SABIRLAR dilerim..Ohh ohh yarasın Ali'me
Amin amindarisi size olsun insallah cok beklemeden...
Evet bir de para vermeden ilgi görmek beni iyi hissettirdi.. Sadece işini iyi yapmak ve iyilik.. En Güzeli buydu sanırım..Hayırlı olsun o vakit kuzucumm... İçin rahatlamış oldu..
Bebeleri böyle yıkayalım kızlar ; (Facebook Yaptım ya burayı, kendime yuhhhhhh diyorum )
http://www.vidivodo.com/video/hindistan-bebek-yikama-yontemi/597177
Inşallah Hayatım hepimiz için dileğim o yönde.. Bunları zaten 2 gunde yaşadım bir enerji geldi, uğraşmak için... Saha vitaminler gelmedi bileCanim ya neler yasamis nelerde bize anca sölüyor insallah ahandaa hamileyim dersin neseleniriz
Bakalım bugün kan verdim de ne zaman çıkar diye sormadım iyi miTup bebek oncesi bakiliyor ama ben bir yildir kullaniyorum 16 da normal deniyor ama dr 3 haftada almami soyledi folik aliyorum ayrica ondada gunluk 3 tane d vitamini yerine geciyormus
Benim doktorum da rahim filmine hiç gerek duymuyor.. Ben gidip habersiz histereskopi oldum ya hala şoktyım , nasıl oldu diyehımmm transfer de doğru diyosun ben bu açıdan düşünmedim hiç,demin netten sordum benim doktora rahim filmini,"Tüp bebek tedavisi kararı alındı ve rahim ve tüplerle ilgili olarak hikayenizde ve ultrasonunuzda bir şeyden şüphe edilmedi ise çekilmeden tedaviye başlanabilir"dedi,demekki usg de bazı şeyler belli oluyormuş.ama o zaman gelince yine sorarım ben
Canım benim sonuç çıkmadı 1-2 güne çıkar herhalde..tatlım özellikle Canan KARATAY'ın açıklamalarından sonra patladı bu D vitamini baktırma... piyasada zor bulunuyor... ben o kadar güneşlenen kadın 7.45 çıktı şokk oldum ben de ayda bir ampul kullanmaya başladı hadi bakalım inşallah iyi sonuçlar olur...histereskopi devlet hastanelerinde yapılıyor mu kuzum??
Bakalım bugün kan verdim de ne zaman çıkar diye sormadım iyi miAklım bir karış havada.. ?
Harşkasınız maşallah maşallah ...Şu an emişiyoruz. Çop çop da çop çop..öptüm..kokladım
Ay canım kıyamam .. Bizim gibi teyzeleri olduğu sürece o dudak çok sarkacak, sevilmekten..Zannımca biraz fazla mıncıkladım. Alt dudak fena sarktı.
Canım sonucum çıkmadı daha.. Çıksın hemen yazarım..Değerin kaç çıktı canım
:)))Arkadaş sesli güldüm .. kucaamda evire çevire yıkadıydım ama böylesi.. ha ha haaaa.. Çok hoş ama. Dur bi daa izliyeyim
Evet yarın kontrol edeyim.. Benden histereskopi ile aldıkları polipi de biyopsiye gönderdiler.. Devlet hastanelerinden iyi hizmet alsak keşke her zaman, hepimiz..Afferim sana :) internet üstünden protokol no ilen bakabilirsin. Ben hep öyle yaptım. Yarın bak mesela
Sen nerde tedavi olmuştun,rahim filmi herkese gerekmiyor o zaman...senin tedavi olumlu oldu sanırım bebeğin oldu,ne güzel.Benim tedavim 2009 daydı. Ve benimde rahim filmim çekilmemişti,, Gerek görülmemişti aynı sebepten.
Benim doktorum da rahim filmine hiç gerek duymuyor.. Ben gidip habersiz histereskopi oldum ya hala şoktyım , nasıl oldu diye
Evet yarın kontrol edeyim.. Benden histereskopi ile aldıkları polipi de biyopsiye gönderdiler.. Devlet hastanelerinden iyi hizmet alsak keşke her zaman, hepimiz..
Yine de söylemem gerek ki, bir Sürü başka devlet hastanesi açılmasına rağmen, Bakırköy devlet o kadar kalabalıktı ki.. Ve personel de insanlar da zorlanıyor.. Oradan Yanlışlıkla Bahçelievler devlet hastanesine gittik, koskoca yeni hastene bomboş.. Üzülüyor insan ,,!
Canım senin tedavin nerde oldu?niye şoktasın ki,hayırdır?gerkiyormuymuş film.Benim doktorum da rahim filmine hiç gerek duymuyor.. Ben gidip habersiz histereskopi oldum ya hala şoktyım , nasıl oldu diye
Sen nerde tedavi olmuştun,rahim filmi herkese gerekmiyor o zaman...senin tedavi olumlu oldu sanırım bebeğin oldu,ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?