Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

cnm nezaman histereskopi oldun yenimi.. kaçırdım sanırım bunu.. birde neyin sonucunu bekliyorsun.. geçmiş olsun.
Canım bugün Bakırköy devlet hastanesine gittim. Infertilesi bölüm Başkanı'na muayene oldum. Ilgilendi sağolsun.. Histereskopi yapalım dedi. 30 dk sonra histereskopiden çıkıyordum. Ondan şoktayım.. Biliyorsun Emre bey bana rahim filmini de gerek görmemişti.. Küçük bir polip vardı onu aldı.. Doktorumun hiçbirşeyden haberi yok...
Eşimi de üroloğa gönderdi.. Ürolog eşime 3 ilaç verdi, dene bunları artabilir, en azından tüp bebek için daha kaliteli spermler elde edilebilir, dedi.. Biz hep tüp bebek merkezlerinde üroloğa gitmiştik.. Iyi oldu bakalım, besiye çektim adamı)

Canım senin tedavin nerde oldu?niye şoktasın ki,hayırdır?gerkiyormuymuş film.

Canım benim tedavim istanbul tüp bebek merkezinde. Bana da rahim filmi istemedi ve ben de çektirmedim..

Ege ünv.de de durum pek farklı değil fakat donanımlı olduğu için tercih sebebi oluyor. Bende önemli durumda egeye, tahlil muayeneyi de ilçedeki devlete gidiyorum..orası daha sakin.ve drları da gayet iyi..
Evet Donanım önemli. Ama alışkanlıklar da kırılmıyor.. Yeni hastaneleri de çok donanımlı halde hizmete açıyorlar genelde. Üniversite hastaneleri farklı bence, iyi araştırdıkları için benim de tercihim oluyorlar.

Geçmiş olsun, iyi yapmışsın canım..içinde kalacağına yaptırman iyi olmuş..zaten genelde herkese yapılıyor..

Reactions: Eua

İnşallah güzel haberlerini alırız ensucum, annen ile ilgili bir iki mesaj okudum..umarım önemli birşey yoktur, çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Hazır Histeroskopi yaptırmışken, birde rahime çizik attırmayı düşünsen..belki faydası olur..

Hazır Histeroskopi yaptırmışken, birde rahime çizik attırmayı düşünsen..belki faydası olur..
Aslında aklıma geldi ama çizikten hiç bahsetmeyince doktor ben de unuttum gitti.. Tekrar o koltuğa oturmak istermiyim çizik için , bilmiyorum..
Bir de benim tüp bebek doktorum bütün Sorumluluğu embriyoları Attı Aslına bakarsan.. Ben eşimin üstüne düşeceğim.

iyi yapmissin cnm farkli bir doktora daha gitmekle.. iki farkli doktor gozuyle bakilmasinda fayda var.. histereskopide polip cikmis.. demekki rahim filmi sartmis sende zamaninda anlasilirdi..
cizik attimi.. histereskopiden sonraki ilk iki ayda yapilan transferlerin tutunma olasiligi yuksek oluyor cnm bu kanitlanmis.. rahim kendini yeniledigi icin bagisikligi gucsuzlestiginden embriyoyu cabuk kabulleniyormus.. buz bebisini transfer ettir bu surecte..belki faydasi olur..gecmis olsun cnm..

İnşallah güzel haberlerini alırız ensucum, annen ile ilgili bir iki mesaj okudum..umarım önemli birşey yoktur, çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
sagol cnm.. aslinda onemli birsey yok genel rahatsizliklar var ama hepsi ayni donemlerde ciktigi icin iki aydir haftada uc gun hastadeyiz.. sen nasilsin canim benim..

daha cok sirt agrilari vardi kuzum ilk ampulle o kadar fark etti ki... mucize gibi geldi... benim sonuc bir gun sonra cikmisti internetten bakmistim cok cok sevindim ne guzel devlet hastanesinde ilgili ve guzel yakladimli dr lar da var haklisin... ama yogunluklarindan sanirim cogu gergin mizacli,oluyor sevindim kuzummm

canım sana sanırım ofis histereskopi yapılmış anestezisiz muayene odasında olanından çünkü bende histereskopi oldum ama cerrahi histereskopiydi lokal anestezili ve ben bir gece hastanede kalmıştım aslında cerrahi histereskopidede hastanede kalınamayabiliyor ama ben kendimi iyi hissetmemiştim

polipin alınmasına sevindim inşallah sonuçların temiz çıkar ve bu sefer bebeğine kavuşursun

d vitamini sonucu neden bir gün sonraya kaldıki benimki iki saatte çıkmıştı

senin sonucunda bir gün sonra çıkmış buna şaşırdım da neyse sende ayda bir bir ampul kullanıyosun dimi canım benim kolumdaki ağrılarda hafifledi acaba sebebi D vitamini eksikliğimiydi diye düşünmeden edemiyorum

Günaydin can yoldaşlarim ayol nazarmi deydi nedir topik kiriliyo hastaliktan herkese acil şifalar bahar geliyor cabuk iglesin canlarim Anneler , babalar hasta olmasin bizler önemliyiz hasta olmayalim hep saglikli kalalim simdi kim hasta bakem ona bir sarilam da iglesin

Eklentiler

• images-49.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 62
Günaydın arkadaşlar klomene bağlı kanamam oldu dr kistten diyor offff alsamda kurtulsam diyecem geri cikiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…