- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.941
Canım bugün Bakırköy devlet hastanesine gittim. Infertilesi bölüm Başkanı'na muayene oldum. Ilgilendi sağolsun.. Histereskopi yapalım dedi. 30 dk sonra histereskopiden çıkıyordum. Ondan şoktayım.. Biliyorsun Emre bey bana rahim filmini de gerek görmemişti.. Küçük bir polip vardı onu aldı.. Doktorumun hiçbirşeyden haberi yok...cnm nezaman histereskopi oldun yenimi.. kaçırdım sanırım bunu.. birde neyin sonucunu bekliyorsun.. geçmiş olsun.
Canım senin tedavin nerde oldu?niye şoktasın ki,hayırdır?gerkiyormuymuş film.
Evet Donanım önemli. Ama alışkanlıklar da kırılmıyor.. Yeni hastaneleri de çok donanımlı halde hizmete açıyorlar genelde. Üniversite hastaneleri farklı bence, iyi araştırdıkları için benim de tercihim oluyorlar.Ege ünv.de de durum pek farklı değilfakat donanımlı olduğu için tercih sebebi oluyor. Bende önemli durumda egeye, tahlil muayeneyi de ilçedeki devlete gidiyorum..orası daha sakin.ve drları da gayet iyi..
Kızlar hızlı başladım haftaya.. Vitamin siparişlerinden sonra devlet hastanesine gidip bölüm Başkanı'na muayene oldum.. Histereskopi yapıp bakalım dedi.. Histereskopi olup, küçük bir polip Aldı benden
Hiç düşünmemiştim.. Rahimimi de inceledi. Bir şey yok çok şükür. Hep Aklımda kalıyordu.. Iyi oldu ama ben bir konuşayım, tahlilleri göstereyim demiştim !!
merhaba canım nasılsın.. ben fazla bir şey yapmıyorum bu günlerde biraz yoğunum hergün dışardayım annemle ilgili şeylerle ilgileniyorum.. onun dışındada fırsat buldukça biraz soğan kürü, biraz arslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum. arada ballı kürü yapıyorum:)) sabahlarıda arı sütünüü.. tabi hepsini sevmeyerek:)
canımm bu yolda ne yaparsan mübahtır:) çünkü hiç hazırlık yapmayınca artık bizim yumoşlar tıkk etmiyor.. içinden ne geliyorsa hepsini yap mutlaka faydasını görürsün..
yanlız şuna dikkat et.. aynı içeriğe sahip iki farklı vitamini aynı zamanlarda alınca birinin içeriği diğerini öldürüyormuş.. kimyasal bileşimlerinden dolayı.. aynı amaca hizmet eden ilaçları aynı günlerde alma cnm..
bizdede eşim aylardır proxed ve arı sütü kullanıyor bi semen verse merak içindeyim ne oldu.. geçen seferki tedavide semende çok fazla düzelme görmüştük yani tüp bebek açısından iyi konuma gelmişti.. mutlaka faydaları oluyor cnm..
Evet Donanım önemli. Ama alışkanlıklar da kırılmıyor.. Yeni hastaneleri de çok donanımlı halde hizmete açıyorlar genelde. Üniversite hastaneleri farklı bence, iyi araştırdıkları için benim de tercihim oluyorlar.
Geçmiş olsun canım.. Iyimisin şimdi? Toplu dua etmedik bildiğim kadarıyla.Ben iki haftadir hastaydim ve de misafirim vardi ancak kendime geldim.
Aslında aklıma geldi ama çizikten hiç bahsetmeyince doktor ben de unuttum gitti.. Tekrar o koltuğa oturmak istermiyim çizik için , bilmiyorum..Hazır Histeroskopi yaptırmışken, birde rahime çizik attırmayı düşünsen..belki faydası olur..
Hazır Histeroskopi yaptırmışken, birde rahime çizik attırmayı düşünsen..belki faydası olur..
iyi yapmissin cnm farkli bir doktora daha gitmekle.. iki farkli doktor gozuyle bakilmasinda fayda var.. histereskopide polip cikmis.. demekki rahim filmi sartmis sende zamaninda anlasilirdi..Canım bugün Bakırköy devlet hastanesine gittim. Infertilesi bölüm Başkanı'na muayene oldum. Ilgilendi sağolsun.. Histereskopi yapalım dedi. 30 dk sonra histereskopiden çıkıyordum. Ondan şoktayım.. Biliyorsun Emre bey bana rahim filmini de gerek görmemişti.. Küçük bir polip vardı onu aldı.. Doktorumun hiçbirşeyden haberi yok...
Eşimi de üroloğa gönderdi.. Ürolog eşime 3 ilaç verdi, dene bunları artabilir, en azından tüp bebek için daha kaliteli spermler elde edilebilir, dedi.. Biz hep tüp bebek merkezlerinde üroloğa gitmiştik.. Iyi oldu bakalım, besiye çektim adamı)
Canım benim tedavim istanbul tüp bebek merkezinde. Bana da rahim filmi istemedi ve ben de çektirmedim..
sagol cnm.. aslinda onemli birsey yok genel rahatsizliklar var ama hepsi ayni donemlerde ciktigi icin iki aydir haftada uc gun hastadeyiz.. sen nasilsin canim benim..İnşallah güzel haberlerini alırız ensucum, annen ile ilgili bir iki mesaj okudum..umarım önemli birşey yoktur, çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
daha cok sirt agrilari vardi kuzum ilk ampulle o kadar fark etti ki... mucize gibi geldi... benim sonuc bir gun sonra cikmisti internetten bakmistim cok cok sevindim ne guzel devlet hastanesinde ilgili ve guzel yakladimli dr lar da var haklisin... ama yogunluklarindan sanirim cogu gergin mizacli,oluyor sevindim kuzummmCanım benim sonuç çıkmadı 1-2 güne çıkar herhalde..
Evet devlet hastanesinde oldu canım. Benim hiç aklıma yokken hamde.. Benim sonuçları bir de sizin görmenizi istiyorum deyip gittim ve harika bir doktorla karşılaştım..
Canım D vitaminin eksilmiş ya, sık sık grip, nezle olurmusun?
aaaa tatlim gecmis olsun...sagol cnm.. aslinda onemli birsey yok genel rahatsizliklar var ama hepsi ayni donemlerde ciktigi icin iki aydir haftada uc gun hastadeyiz.. sen nasilsin canim benim..
Evet yarın kontrol edeyim.. Benden histereskopi ile aldıkları polipi de biyopsiye gönderdiler.. Devlet hastanelerinden iyi hizmet alsak keşke her zaman, hepimiz..
Yine de söylemem gerek ki, bir Sürü başka devlet hastanesi açılmasına rağmen, Bakırköy devlet o kadar kalabalıktı ki.. Ve personel de insanlar da zorlanıyor.. Oradan Yanlışlıkla Bahçelievler devlet hastanesine gittik, koskoca yeni hastene bomboş.. Üzülüyor insan ,,!
daha cok sirt agrilari vardi kuzum ilk ampulle o kadar fark etti ki... mucize gibi geldi... benim sonuc bir gun sonra cikmisti internetten bakmistim cok cok sevindim ne guzel devlet hastanesinde ilgili ve guzel yakladimli dr lar da var haklisin... ama yogunluklarindan sanirim cogu gergin mizacli,oluyor sevindim kuzummm
sagol cnm.. aslinda onemli birsey yok genel rahatsizliklar var ama hepsi ayni donemlerde ciktigi icin iki aydir haftada uc gun hastadeyiz.. sen nasilsin canim benim..
Portakal kardeşim başınız sağolsun.. Mekanı cennet olsun .. Kalanlara SABIRLAR dilerim..
Dediğin gibi aslolan burası değil, sonsuz alem..
Gecmiş olsun bebeğim azıcık dikkat ederimisin artık sen, rica etsem!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?