Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben ben hastayım ama iyileşmeyi düşünmüyorum dahahaziranı falan görmeliyim

günaydın arkadaşlar, herkes iyidir umarım.
çok mesaj birikmiş, ama maalesef hepsini okuyamam, hepinizi merak ediyorum, bizim minik portakalımız nasılsın?
2220 üstadım, wishduygu sevincimiz neşemiz herşey yolunda mı, acmila, yeteeeeer nasılsınız?
ismini sayamadığım daha bir sürü arkadaşım, can meleklerim hepinizi öpüyorum, ayrı ayrı duacıyım, iyi dileklerimi her gün tekrarlıyorum sizler için.
sizlerden ayrı kalmak hiç iyi gelmiyor, ama malum iş hayatı. Wishduygu gibi arada bir bakıp kayboluyorum.
Bundan sonra inşallah daha sık giriyor olurum, yavaş yavaş ben de transfere doğru gidiyorum. İki tane yavru buzlukta bekliyor, iki gün önce hastalandım ama çok çabuk kesildi, hemde öyle normal adet kanaması da değildi.
Bu iki günde de canım sıkıldı tabi, menapoz başlangıcı diye düşünüyorum.
Kızlar bir tavsiyeniz var ise transfere kadar ne yapabilirim, durumumu kötüleştirmeden nasıl fayda sağlayabilirim?
Spora mı başlasam acaba, kan dolaşımını güçlendirsem mi, ne dersiniz?

bebişm ben kendi adıma iyim çok şükür spor her zaman iyidir balım inşşş buz bebişleri seni anne yaparlar canım

Canımmm soğuk algınına yakalandım savaş veriyorum... Sürekli hapşuu yapıyorum :)
İnşallahhh hayırlısyla bebelere kavuşursun canımm...
Bence önce bi doktora git bi baktır içerilerde ne var ne yok diye.. Onun dışınca vakit yaratabilirsen yürü bol bol iyi gelir..
Ama bence en mantıklısııı amannnn diye salmak ahahahahah
Zaten hasta olup gidince sana baskılayıcı ılac vericekler bi 20 gün kullanıyorsun öyle trasnfer yapıyorlar..
Özledikk senii buralarr boş kaldı zatii ihmal etme emii:))

Çok teşekkürler minik portakalımız, sen ve Wishduygu olmasa topiğimizde dertlerden gülmeye sıra gelmeyecek.
Ben doktoruma sordum ama hiçbişey kullanmayacaksın dedi (?)
Enteresan yani, ikinci adeti bekleyeceğim, sonra ne olacak emin ol hiç bilmiyorum.
Yürüyüş meselesini hemen çözüyorum, evim bostancıda, işim bağdat caddesinde. Vasıta kullanmadan tabana kuvvet yürürüm artık :)

Canım başın sağolsun, vefat eden kimdi acaba, ben biraz uzak kaldım da.

Canım annemın arkadası ama teyzem sayılır elinde büyüdüm..
65 yaşında filandı. 8ay önce pankreasında kitle teşhis edildi.. SOnrası hızla ilerledi.. Dayanılmaz ağrılarla eridi kadın.. Hiçbir şey yapılamadı.. Her yere götürdüler her doktor aynı şeyı söyledi 6 ay diye.. Pazarteside yattığı hastanede gözlerini kapadı..
Öyle işte canım.. Onun için bir kurtuluş oldu tabii.. Bende cenazeydi filan koşturmaktan dışarda üsüttüm..

Geçmiş olsun tatlım,en azından neden acabalardan arınmışsındır.

Reactions: Eua

Ayyyyy kesin karşılaşmısızdır biz seninle ahahahah...
Benim koca Altıntepe'li ahahahah ama şimdi Fındıklıya taşındık oralardan acık koptuk..
Bence sen hep yürü çok güzell bi konum yürümek için..
Canım şöyle oluyor adetle gidiyorsun Estofem diye bi hap veriyorlar yumurtlama olmasın diye 12 gün kullanıyorsun sonra kontorde her şey normalse 1 hafta sonraya gün veriyor transfer için o zamana kadar da Crinona Jel filan yazıyor ektra onları kullanıyorsun.. Sonra malum bebeleri alıp geliyorsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…