- Konu Sahibi akideciknane
-
- #36.981
Başın Sağolsun canom,geçmiş olsun,geldimi çabuk gitmiyor meret.Günaydın canlar..
Pazartesi akşamı teyzem ( öz dğl) hakkın rahmetine kavuştu.
Dün cenazesi vardı.. Ben de orda soğukta beklerken şifayı kaptım.. Şimdi iyi değilimm tabisi...
O yüzden yazamadım.. Geriye dönükte okuyamadım..
Hepinizii çok öpüyorum.
sagol canım.. Gidecek inşallahh mecburrBaşın Sağolsun canom,geçmiş olsun,geldimi çabuk gitmiyor meret.
Inşallah menapoz falan değildir Hayırlısı ile bebeklerini alırsın canım.günaydın arkadaşlar, herkes iyidir umarım.
çok mesaj birikmiş, ama maalesef hepsini okuyamam, hepinizi merak ediyorum, bizim minik portakalımız nasılsın?
2220 üstadım, wishduygu sevincimiz neşemiz herşey yolunda mı, acmila, yeteeeeer nasılsınız?
ismini sayamadığım daha bir sürü arkadaşım, can meleklerim hepinizi öpüyorum, ayrı ayrı duacıyım, iyi dileklerimi her gün tekrarlıyorum sizler için.
sizlerden ayrı kalmak hiç iyi gelmiyor, ama malum iş hayatı. Wishduygu gibi arada bir bakıp kayboluyorum.
Bundan sonra inşallah daha sık giriyor olurum, yavaş yavaş ben de transfere doğru gidiyorum. İki tane yavru buzlukta bekliyor, iki gün önce hastalandım ama çok çabuk kesildi, hemde öyle normal adet kanaması da değildi.
Bu iki günde de canım sıkıldı tabi, menapoz başlangıcı diye düşünüyorum.
Kızlar bir tavsiyeniz var ise transfere kadar ne yapabilirim, durumumu kötüleştirmeden nasıl fayda sağlayabilirim?
Spora mı başlasam acaba, kan dolaşımını güçlendirsem mi, ne dersiniz?
aaaa tatlim gecmis olsun...
ensu canım nasılsın annenede çok geçmiş olsun canım
sağolun kızlar..
iyiyimm sizler nasılsınız..
saracığım sütlacını takip ettim en sevdiğim tatlı diyebilirim.. fırında sütlaç tek vazgeçilmezim..
işte birde iyi yapabilsemm.. ben yaptımm sıcakken iyiydi ama soğuyunca kuruduu kötü oldu..
birde prinçleri pişinc el blendırından geçiriyormusun cnm..
hayatim devlet hastanesinde yaptirdim. ondandir protokol yani... evet olabilir cunku vucut agrilarimolabiliyor eksikliginde tatlimcanım sana sanırım ofis histereskopi yapılmış anestezisiz muayene odasında olanından çünkü bende histereskopi oldum ama cerrahi histereskopiydi lokal anestezili ve ben bir gece hastanede kalmıştım aslında cerrahi histereskopidede hastanede kalınamayabiliyor ama ben kendimi iyi hissetmemiştim
polipin alınmasına sevindim inşallah sonuçların temiz çıkar ve bu sefer bebeğine kavuşursun
d vitamini sonucu neden bir gün sonraya kaldıki benimki iki saatte çıkmıştı
senin sonucunda bir gün sonra çıkmış buna şaşırdım da neyse sende ayda bir bir ampul kullanıyosun dimi canım benim kolumdaki ağrılarda hafifledi acaba sebebi D vitamini eksikliğimiydi diye düşünmeden edemiyorum
Dr kontrolunde kullaniyorum canim ama takmiyorlar catlama ignesi ve pogestan veriyor genelde ama yarin kontrolum var bakalim ne diyecekGünaydın,bünye kist yapmaya yatkınsa klomen yapıyor canım kullandığın sürede arada kontrol olman gerekiyor,jikoloğum Demişti.
günaydın arkadaşlar, herkes iyidir umarım.
çok mesaj birikmiş, ama maalesef hepsini okuyamam, hepinizi merak ediyorum, bizim minik portakalımız nasılsın?
2220 üstadım, wishduygu sevincimiz neşemiz herşey yolunda mı, acmila, yeteeeeer nasılsınız?
ismini sayamadığım daha bir sürü arkadaşım, can meleklerim hepinizi öpüyorum, ayrı ayrı duacıyım, iyi dileklerimi her gün tekrarlıyorum sizler için.
sizlerden ayrı kalmak hiç iyi gelmiyor, ama malum iş hayatı. Wishduygu gibi arada bir bakıp kayboluyorum.
Bundan sonra inşallah daha sık giriyor olurum, yavaş yavaş ben de transfere doğru gidiyorum. İki tane yavru buzlukta bekliyor, iki gün önce hastalandım ama çok çabuk kesildi, hemde öyle normal adet kanaması da değildi.
Bu iki günde de canım sıkıldı tabi, menapoz başlangıcı diye düşünüyorum.
Kızlar bir tavsiyeniz var ise transfere kadar ne yapabilirim, durumumu kötüleştirmeden nasıl fayda sağlayabilirim?
Spora mı başlasam acaba, kan dolaşımını güçlendirsem mi, ne dersiniz?
Tekrar başınız sağolsun canım, bu haberleri sık sık almaya başladık maalesef, ölümün zamanı olmuyor, bir anda kapıyı çalıyor. Sizlere Allah sabırlar versin. Sana da çok geçmiş olsun, inşallah en kısadan iyileşirsin.Canım annemın arkadası ama teyzem sayılır elinde büyüdüm..
65 yaşında filandı. 8ay önce pankreasında kitle teşhis edildi.. SOnrası hızla ilerledi.. Dayanılmaz ağrılarla eridi kadın.. Hiçbir şey yapılamadı.. Her yere götürdüler her doktor aynı şeyı söyledi 6 ay diye.. Pazarteside yattığı hastanede gözlerini kapadı..
Öyle işte canım.. Onun için bir kurtuluş oldu tabii.. Bende cenazeydi filan koşturmaktan dışarda üsüttüm..
2220 çok üzüldüm kediciklerine, başın sağolsun senin de canım, hayatımızı güzelleştiren bir çiçekler, bir de hayvanlar var. Onlar olmasa insanlar daha çok birbirini yer diye düşünüyorum. Bence hemen minik yavrular al yerleri boş kaldıkça üzmesin senin tatlı canını.Hoşgeldin arkadaşım. Buralardayım ama aklım çok dağınık. Geçen hafta kedilerimden birisini daha kaybettik. Eşim zehirlenme dedi ama kurtaramadık yavrumu. Dün de üç kadın geldi. Eve bakacaklarmış. Ev sahibi müşteri bulmuş satmaya çalışıyormuş. Biz gelenlerden öğreniyoruz. Daha 3 ay oldu taşınalı. Kontratın bitmesine 9 ay var. Üstelik eşim "ev müsait değil hafta sonu gelip baksınlar" dediği halde dayanmışlar kapıya. Ben "müsait değilim" diyorum, hala boynunu uzatıyor densiz kadın. Öfkem hala geçmedi. Bu ara hiç tadım yok. Neyse. Evi de sevmemiştim zaten. 3 ayda bu kadar kayıp verdim, her baktığım yerde onları görüyorum.
Böyle işte. Buralardayım ama bu aralar ağzımı açtıkça dert çıkıyor diye yazmamayı tercih ediyorum.
Senin durumunun da içini karıştırdığını gördüm. Hiç bozma moralini. Mayıs ayında AMH sonucumu alınca bioenerji uzmanına gittim. Engel olamam ama iki ay kadar öteleyebilirim dedi. Çok şükür hala devam ediyor benimki. Tekrar FSH, AMH ve hormon testlerini yaptırıp kesin durumunu ortaya koyarsan jinekolog da yardımcı olacaktır. Sporun faydası olacaktır. Yalnız hemen başlayıp çok fazla zorlama kendini. Ani denge değişikliği de ters etkileyebilir. Düzenli masaj ve dozunu yavaş yavaş artırarak yapacağın sporun daha fazla faydasını görürsün. Bir de çekirdekli, kara, kuru üzüm hücre yenilemesini ve kandaki alyuvar sayısını artırır. Her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir avuç kadar yeterli. Çekirdekleri de yenecek. Gerisi Allah' ın taktiri. Yalnız ihmal etme, mutlaka bir jinekologla görüş. Belki sadece hava değişimi ya da strese bağlı, geçici bir durumdur. Dilerim öyledir...
Hoşgeldin arkadaşım. Buralardayım ama aklım çok dağınık. Geçen hafta kedilerimden birisini daha kaybettik. Eşim zehirlenme dedi ama kurtaramadık yavrumu. Dün de üç kadın geldi. Eve bakacaklarmış. Ev sahibi müşteri bulmuş satmaya çalışıyormuş. Biz gelenlerden öğreniyoruz. Daha 3 ay oldu taşınalı. Kontratın bitmesine 9 ay var. Üstelik eşim "ev müsait değil hafta sonu gelip baksınlar" dediği halde dayanmışlar kapıya. Ben "müsait değilim" diyorum, hala boynunu uzatıyor densiz kadın. Öfkem hala geçmedi. Bu ara hiç tadım yok. Neyse. Evi de sevmemiştim zaten. 3 ayda bu kadar kayıp verdim, her baktığım yerde onları görüyorum.
Böyle işte. Buralardayım ama bu aralar ağzımı açtıkça dert çıkıyor diye yazmamayı tercih ediyorum.
Senin durumunun da içini karıştırdığını gördüm. Hiç bozma moralini. Mayıs ayında AMH sonucumu alınca bioenerji uzmanına gittim. Engel olamam ama iki ay kadar öteleyebilirim dedi. Çok şükür hala devam ediyor benimki. Tekrar FSH, AMH ve hormon testlerini yaptırıp kesin durumunu ortaya koyarsan jinekolog da yardımcı olacaktır. Sporun faydası olacaktır. Yalnız hemen başlayıp çok fazla zorlama kendini. Ani denge değişikliği de ters etkileyebilir. Düzenli masaj ve dozunu yavaş yavaş artırarak yapacağın sporun daha fazla faydasını görürsün. Bir de çekirdekli, kara, kuru üzüm hücre yenilemesini ve kandaki alyuvar sayısını artırır. Her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir avuç kadar yeterli. Çekirdekleri de yenecek. Gerisi Allah' ın taktiri. Yalnız ihmal etme, mutlaka bir jinekologla görüş. Belki sadece hava değişimi ya da strese bağlı, geçici bir durumdur. Dilerim öyledir...
sağolun kızlar..
iyiyimm sizler nasılsınız..
saracığım sütlacını takip ettim en sevdiğim tatlı diyebilirim.. fırında sütlaç tek vazgeçilmezim..
işte birde iyi yapabilsemm.. ben yaptımm sıcakken iyiydi ama soğuyunca kuruduu kötü oldu..
birde prinçleri pişinc el blendırından geçiriyormusun cnm..
6 yaşındaki kızım bu sabah bana " anne iyiki seni anne olarak seçmişim " dedi. " Nasıl yani " diye sordum..
" biz minicikken anne seçer önce kalbe sonra karnına düşeriz " dedi.." beni seçtiğin için teşekkür ederim "dedim.
"ama kalbine gelince Allaha dua ettin o da beni karnına gönderdi " dedi..
Nasıl bir mantıktır bu a dostlar.. sarıldım kaldım . " o zaman Allaha da teşekkür ederim " dedim ...
6 yaşındaki kızım bu sabah bana " anne iyiki seni anne olarak seçmişim " dedi. " Nasıl yani " diye sordum..
" biz minicikken anne seçer önce kalbe sonra karnına düşeriz " dedi.." beni seçtiğin için teşekkür ederim "dedim.
"ama kalbine gelince Allaha dua ettin o da beni karnına gönderdi " dedi..
Nasıl bir mantıktır bu a dostlar.. sarıldım kaldım . " o zaman Allaha da teşekkür ederim " dedim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?