Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Başın Sağolsun canom,geçmiş olsun,geldimi çabuk gitmiyor meret.

Inşallah menapoz falan değildir Hayırlısı ile bebeklerini alırsın canım.

aaaa tatlim gecmis olsun...

ensu canım nasılsın annenede çok geçmiş olsun canım

sağolun kızlar..
iyiyimm sizler nasılsınız..
saracığım sütlacını takip ettim en sevdiğim tatlı diyebilirim.. fırında sütlaç tek vazgeçilmezim..
işte birde iyi yapabilsemm.. ben yaptımm sıcakken iyiydi ama soğuyunca kuruduu kötü oldu..
birde prinçleri pişinc el blendırından geçiriyormusun cnm..

AYyy bayılırım üstü yanmış sütlaca.. Tanelii ve buz gibii ama ama amaaaa canım çektii yaaa

Uzun süre tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren Fosforoğlu 3 aylık hamile.
Mustafa DERYAHAN/SOZCU

Tiyatro sanatçısı Seren Fosforoğlu ‘ndan güzel haber! Uzun süre tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren 3 aylık hamile.

Uzun süredir bebek sahibi olabilmek için Seren Fosforoğlu ve İbrahim Öztürk çifti Tüp bebek tedavisi görüyorlardı.Şimdi aldıkları bebek haberi ile dünyanın en mutlu çifti oldular.Üstelik tüp bebek tedavisinden tam vazgeçtikleri ve ara verdikleri sırada sürpriz bir şekilde doğal yolla hamile kaldığını öğrenmiş Seren Fosforoğlu. Bu mutlu ve güzel haber için sözcü gazetesi olarak Seren’i aradık ve sadece bize ilk kez açıkladığını söyledi. Seren. “Öğrenince inanamadım. O kadar çok uğraşmıştık ki ama tam tedaviyi bıraktım hamile kaldım. Sanırım bunun stresle çok ilgisi var. Bu yüzden çevremle paylaşmak için de 3 ay bekledim.Tek dileğim stresten uzak sakin bir hamilelik geçirmek” dedi.

Bilindiği üzere Seren Fosforoğlu , babası Enis Fosforoğlu’nu “Tiyatro da işler aksar” diyerek hamileliğine engel olmakla suçlamıştı. Bunun üzerine baba Fosforoğlu ‘nun açıklamaları ile uzun süre medya da baba-kız kavgası olarak yer almışlardı.

hayatim devlet hastanesinde yaptirdim. ondandir protokol yani... evet olabilir cunku vucut agrilarimolabiliyor eksikliginde tatlim

Günaydın,bünye kist yapmaya yatkınsa klomen yapıyor canım kullandığın sürede arada kontrol olman gerekiyor,jikoloğum Demişti.
Dr kontrolunde kullaniyorum canim ama takmiyorlar catlama ignesi ve pogestan veriyor genelde ama yarin kontrolum var bakalim ne diyecek

Hoşgeldin arkadaşım. Buralardayım ama aklım çok dağınık. Geçen hafta kedilerimden birisini daha kaybettik. Eşim zehirlenme dedi ama kurtaramadık yavrumu. Dün de üç kadın geldi. Eve bakacaklarmış. Ev sahibi müşteri bulmuş satmaya çalışıyormuş. Biz gelenlerden öğreniyoruz. Daha 3 ay oldu taşınalı. Kontratın bitmesine 9 ay var. Üstelik eşim "ev müsait değil hafta sonu gelip baksınlar" dediği halde dayanmışlar kapıya. Ben "müsait değilim" diyorum, hala boynunu uzatıyor densiz kadın. Öfkem hala geçmedi. Bu ara hiç tadım yok. Neyse. Evi de sevmemiştim zaten. 3 ayda bu kadar kayıp verdim, her baktığım yerde onları görüyorum.
Böyle işte. Buralardayım ama bu aralar ağzımı açtıkça dert çıkıyor diye yazmamayı tercih ediyorum.
Senin durumunun da içini karıştırdığını gördüm. Hiç bozma moralini. Mayıs ayında AMH sonucumu alınca bioenerji uzmanına gittim. Engel olamam ama iki ay kadar öteleyebilirim dedi. Çok şükür hala devam ediyor benimki. Tekrar FSH, AMH ve hormon testlerini yaptırıp kesin durumunu ortaya koyarsan jinekolog da yardımcı olacaktır. Sporun faydası olacaktır. Yalnız hemen başlayıp çok fazla zorlama kendini. Ani denge değişikliği de ters etkileyebilir. Düzenli masaj ve dozunu yavaş yavaş artırarak yapacağın sporun daha fazla faydasını görürsün. Bir de çekirdekli, kara, kuru üzüm hücre yenilemesini ve kandaki alyuvar sayısını artırır. Her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir avuç kadar yeterli. Çekirdekleri de yenecek. Gerisi Allah' ın taktiri. Yalnız ihmal etme, mutlaka bir jinekologla görüş. Belki sadece hava değişimi ya da strese bağlı, geçici bir durumdur. Dilerim öyledir...

Tekrar başınız sağolsun canım, bu haberleri sık sık almaya başladık maalesef, ölümün zamanı olmuyor, bir anda kapıyı çalıyor. Sizlere Allah sabırlar versin. Sana da çok geçmiş olsun, inşallah en kısadan iyileşirsin.

2220 çok üzüldüm kediciklerine, başın sağolsun senin de canım, hayatımızı güzelleştiren bir çiçekler, bir de hayvanlar var. Onlar olmasa insanlar daha çok birbirini yer diye düşünüyorum. Bence hemen minik yavrular al yerleri boş kaldıkça üzmesin senin tatlı canını.
Ev sahibin belli ki senden pek hoşlanmamış, hemen çıkarma planları yapıyor, boşver onu da takma, takacak bu kadar şey varken varsın ev sahibi köşede dursun. Taşınmak kolay değil, ama için nerde daha huzurlu olacaksa hiç düşünme tekrar taşın, milletin çenesini, asık suratını çekecek değilsin.
AMH ve FSH meselesine gelince emin ol küçük çocuklar gibi korkuyorum. Hani sınavın kötü geçer, aslında sonucu az çok tahmin edersin ya, öğretmen sonuçları açıklarken soğuk terler atarsın, hah benimkisi de aynen öyle şuan. Kimyamın değiştiğini hissediyorum, hatta biliyorum, ama test sonuçlarını almaktan çok korkuyorum.
Bu korkumu yendiğim saniyede hemen doktora gideceğim söz :)

Bu zamanda zırt pırt taşınmak kolay mı yaa!..
Allah güzel vicdanlı insanlarla karşılaştırsın canım ne diyim..
Ölü diri getirir derler.. Dilerim sende de öyle olur da hepimiz bi rahatlarız.. Şu karabulutlardan kurtul çok istiyorumm...
Öyle böylee değil... Ama kurtulacaksın inşallahh, aminnn..

sütlacı bende çok seviyorum canım hem çokda hafif bir tatlı ama ben piştikten sonra blendırdan geçirmiyorum

6 yaşındaki kızım bu sabah bana " anne iyiki seni anne olarak seçmişim " dedi. " Nasıl yani " diye sordum..
" biz minicikken anne seçer önce kalbe sonra karnına düşeriz " dedi.." beni seçtiğin için teşekkür ederim "dedim.
"ama kalbine gelince Allaha dua ettin o da beni karnına gönderdi " dedi..
Nasıl bir mantıktır bu a dostlar.. sarıldım kaldım . " o zaman Allaha da teşekkür ederim " dedim ...

vavvvvvv benim yerime de sarıllllll

Reactions: Eua

çok ilginç gerçekten canım ama minik kızına benim içinde sarıl

Bir şey diyeceğim
El bebek gül bebek, dört dörtlük, 7/24 neşe dolu anlarımız yok her zaman... Benim de yok.
Bazen el birliğiyle canımı sıkmaya çalışanlar olabilir, keyfimi kaçıracak gelişmeler de,
üzüleceğim hastalıklar da, yokluğundan hayıflanacağım, varlığın da hayıflanacağım kişiler de,
üstesinden gelemediğim sorunlar da, sevimsiz konuşmalar da...
Olmuştur, oluyordur da, uuu bir sürü olacaktır da eminim, ama umurumdaaaaaaaaaaaaa değil.
Banane , olmayacak işte
Beni benden başka kimse deli edemeyecek :) İstikrarlıyım, azimliyim, aaaarızalıyım :))))))))
(Ara ara böyle enerji depoluyorum, bugün "az biraz" sesli düşündüm)

Ruh halimi böyle seviyorum, böyle olsun ruh hallerimiz.
Çok kıymetliyiz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…