- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.001
Bir şey diyeceğim
El bebek gül bebek, dört dörtlük, 7/24 neşe dolu anlarımız yok her zaman... Benim de yok.
Bazen el birliğiyle canımı sıkmaya çalışanlar olabilir, keyfimi kaçıracak gelişmeler de,
üzüleceğim hastalıklar da, yokluğundan hayıflanacağım, varlığın da hayıflanacağım kişiler de,
üstesinden gelemediğim sorunlar da, sevimsiz konuşmalar da...
Olmuştur, oluyordur da, uuu bir sürü olacaktır da eminim, ama umurumdaaaaaaaaaaaaa değil.
Banane , olmayacak işte
Beni benden başka kimse deli edemeyecek :) İstikrarlıyım, azimliyim, aaaarızalıyım :))))))))
(Ara ara böyle enerji depoluyorum, bugün "az biraz" sesli düşündüm)
Ruh halimi böyle seviyorum, böyle olsun ruh hallerimiz.
Çok kıymetliyiz biz
sara_28 portakales kızım eve gelir gelmez sarılıcam ona.. seçilecek annelersiniz.. topikteki anneleeeer.. minnaklar sizi seçsiiin.. dua eşliğinde
portakales sevdiklerinle dolu dolu geçirecek zamanların çok olsun, geride kaldığında gözünden düşen damla, içini yakan acının yanında "yaşanmışlıklar da yer alsın" Acın hafiflesin, canını yakacak kayıplarının az olmasını diliyorum. Sağlığına tez vakitte kavuşman için limon ve sarımsak ile büyük aşk yaşamanda fayda olacağını unutmamanı diliyorum...
Eua bir açıldın pir açıldın. Kendime diyordum sana da diyeceğim "arap atı" :)
Geçmişler olsun, güzel tecrübeler edinmişsin geneli kötü olsa da iyilerin de var olduğunu anladığın muayenelerin olmuş.
Ofis olan histereskopi yaptırmışsın. Maşallah !!!!! Biopsi veya polip alınırken acımıyor mu yahu?
Benim histeroskopi operatif olduğundan ben narkoz kafası yaşamıştım :)
Bir şey diyeceğim
El bebek gül bebek, dört dörtlük, 7/24 neşe dolu anlarımız yok her zaman... Benim de yok.
Bazen el birliğiyle canımı sıkmaya çalışanlar olabilir, keyfimi kaçıracak gelişmeler de,
üzüleceğim hastalıklar da, yokluğundan hayıflanacağım, varlığın da hayıflanacağım kişiler de,
üstesinden gelemediğim sorunlar da, sevimsiz konuşmalar da...
Olmuştur, oluyordur da, uuu bir sürü olacaktır da eminim, ama umurumdaaaaaaaaaaaaa değil.
Banane , olmayacak işte
Beni benden başka kimse deli edemeyecek :) İstikrarlıyım, azimliyim, aaaarızalıyım :))))))))
(Ara ara böyle enerji depoluyorum, bugün "az biraz" sesli düşündüm)
Ruh halimi böyle seviyorum, böyle olsun ruh hallerimiz.
Çok kıymetliyiz biz
sara_28 portakales kızım eve gelir gelmez sarılıcam ona.. seçilecek annelersiniz.. topikteki anneleeeer.. minnaklar sizi seçsiiin.. dua eşliğinde
magnesya kızının boyundan büyük aklı ve kalbi var biliyorsun değil mi :) Nazar değmesin Kardeşini de kendine benzetsin :)))))
Seni estetiğe, bakıma sardıracak bilmiş yorumlarını da hatırlıyorum
Hmmm ben de çok çok severim balonları, UP'ı konusu dışında balonları için de çoook severim tam da bundan.
Kuşlardan daha çok özgürlük manasına geliyor niye bilmem.
Ama şunu biliyorum korkarım ben bir de balonlardan hahahahah
Kontrolüm dışında patlayıp caanım suratıma yapışacak diye...
Ama diğer arızalarım gibi korkum da arızalı, kontrollü olunca olay yok.
İğne alıp tek tek patlatmayı da severim hahahaha
"bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" durumum :))))))))))))
Tatlı yemeyen, yiyemeyen, aklına dahi gelmeben ben! taze anne adayının (Lulinda ) topiğin gurmesinden ( sara_28 ) aldığı tarifle neler neler yaptığını gördüm mü gördüm... Maharetli kadınlar dedim dedim. Bayıldım mı bayıldım. Sonra gereğini yaptım mı yaptım :))))
Ellerimi bir güzel yıkadım "avucumu itinayla yaladım"
Benim gibi olanlar?
Tatlı yemeyen, yiyemeyen, aklına dahi gelmeben ben! taze anne adayının (Lulinda ) topiğin gurmesinden ( sara_28 ) aldığı tarifle neler neler yaptığını gördüm mü gördüm... Maharetli kadınlar dedim dedim. Bayıldım mı bayıldım. Sonra gereğini yaptım mı yaptım :))))
Ellerimi bir güzel yıkadım "avucumu itinayla yaladım"
Benim gibi olanlar?
bak sana bi kaç tarif daha yazayım
sultan lokumu
1 litre süt
10 kaşık irmik
10 kaşık toz şeker
1 paket vanilya
2 paket muzlu puding
Hindistan cevizi
bir tatlı kaşığı tereyağı
Hindistan cevizi dışındaki tüm malzemeyi kaynayana kadar karıştırarak pişiriyosun kaynadıktan sonra kısık ateşte bi kaç dakika daha karıştırıp bir atlı kaşığı tereyağını ekleyip ocaktan alıyosun karıştırarak yağını yediriyosun sonra soğumaya bırakıyosun
bir tepsiye Hindistan cevizlerini döküp yayıyosun sonra soğuyan muhallebiden fındıktan biraz büyük parçalar koparıp yuvarlayıp Hindistan cevizlerine buluyosun sonra bunlara süslü kürdanlarda saplayıp öyle servis edersen daha şık olur birde bu işlemi yaparken elini hafif ıslatacaksınki eline yapışmasın
birde püf noktası yazayım pudingi kakaolu alırsan çikolatalı gibi olur çocuklar daha çok sever
kaymaklı kurabiye
1 paket 200 gr kaymak
un
bir çay bardağı pudra şekeri
kaymakla unu ve pudra şekerini iyice yoğuruyosun burada dikkat etmen gerekn tek şey kaymağı ne kadar kullandıysan un onun iki katı olacak sonra bundan istersen ceviz büyüklüğünde parçalar kopar elinle yuvarlayıp yassılaştır tepsiye diz 170 derecede 15 dakika pişir üzeri beyaz kalacak şekilde
istersen bu hamuru merdane yardımıyla aç kurabiye kalıplarıyla şekiller çıkar tepsiye diz 170 derecede 10 dakika pişir
bunları az önce başka bir topikten bir arkadaşım istedi ona yazdım sanada yazayım didim
balonları bende çok severim özellikle yılbaşlarında saat tam onikiyi gösterdiğinde balon patlatmaya bayılıyorum
Hahahahahahah sen yazınca aklıma geldi.
-Bereket için 12'de nar patlatıyorlarmış
-Aaa hiç denk gelmemişim, duymamışım
-Evet inanışa göre içindeki taneciklerle bereket sembolüymüş
-Evet evet ya doğru içinde bir sürü tanecik var, olabilir
-Nasıl inanıyorsak öyle olsa değil mi, ne güzel olur her şey
-Evet evet de, dur bi nerede patlatılıyormuş şu nar
-12 olunca kapı ağzında, eşikte hani eve bereket girsin gibi
.................. Bilmem hangi ay hangi zaman :)
Sonuç: Nar katliamı :)))))))))))
Canımmm annem kapının ağzında patlatacağım diye (60 yılın hevesiyle ilk patlatma gücüyle)
iç girişte, krem rengi granitte narı katlet, öldür, parça pinçik et, duvarlar, kapılar, mobilyalar.....
3 gün sürdü temizliği, en son bazı yerleri "badana" pakladı :)))))))))
Uzun süre tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren Fosforoğlu 3 aylık hamile.
Mustafa DERYAHAN/SOZCU
Tiyatro sanatçısı Seren Fosforoğlu ‘ndan güzel haber! Uzun süre tüp bebek tedavisi gören ama anne olamayan Seren 3 aylık hamile.
Uzun süredir bebek sahibi olabilmek için Seren Fosforoğlu ve İbrahim Öztürk çifti Tüp bebek tedavisi görüyorlardı.Şimdi aldıkları bebek haberi ile dünyanın en mutlu çifti oldular.Üstelik tüp bebek tedavisinden tam vazgeçtikleri ve ara verdikleri sırada sürpriz bir şekilde doğal yolla hamile kaldığını öğrenmiş Seren Fosforoğlu. Bu mutlu ve güzel haber için sözcü gazetesi olarak Seren’i aradık ve sadece bize ilk kez açıkladığını söyledi. Seren. “Öğrenince inanamadım. O kadar çok uğraşmıştık ki ama tam tedaviyi bıraktım hamile kaldım. Sanırım bunun stresle çok ilgisi var. Bu yüzden çevremle paylaşmak için de 3 ay bekledim.Tek dileğim stresten uzak sakin bir hamilelik geçirmek” dedi.
Bilindiği üzere Seren Fosforoğlu , babası Enis Fosforoğlu’nu “Tiyatro da işler aksar” diyerek hamileliğine engel olmakla suçlamıştı. Bunun üzerine baba Fosforoğlu ‘nun açıklamaları ile uzun süre medya da baba-kız kavgası olarak yer almışlardı.
ünlülerin hepsi tedaviyi bıraktım hemen hamile kaldım diyor.. demet akalın, hande ataizi, ebru gündeş, petek dinçöz hepsi aynı kafada.. yarın öbürgün beren saatte tedaviyi bıraktım hamile kaldım der.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?