Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

bi bizde işlemiyor bu durum tedaviyi bıraksakta bırakmasakta gelmiyor sıpalar

:)) sorma canımm.. ebru gündeş çok yakın bi arkadaşımla beraber aynı dönemde aynı hastanede tedavi gördü ve onunkisi tuttu.. tüp bebekle hamile kaldı sonrasında herkeze doğal dedi.. :)) ne var bukadar saklayacakk

aynen canım ama ünlü olunca bunuda kapris yapıyolar heralde

Hadi yaaa öylemiymişş:))) Çok şey söylemek istiyorum da burda yazamam anlamışsındır sen ahahahahha :)

hahahahahahah demek ki bu durumda benim (müptelası olduğum, arızalııı) sonsuzzzzzzzzzzzzzzzzzz boşvermişliğimle ikiz, üçüz, dördüz mördüz uuuuu neler olurdu :) Yalan ya :))))

Ama şu bir gerçek eroin içen kadının çocuğu bile oluyora dayandırarak;
Olacaksa bu haliyle olsun ben hiçbir şey yapmayayım, yapmadan olsun hadi diye bir bilinçaltı beklentisinde olduğumdan şüpheleniyorum. Vehametteki durumum için başka açıklamam yok sayın hakim...
Amaan n'apim :)

bi bizde işlemiyor bu durum tedaviyi bıraksakta bırakmasakta gelmiyor sıpalar

Ee tabisiii boşvermişlik gerçek bir vazgeçmişlik olacak..
Yani çocuksuz hayatı kabullenmış olmak gibi..

canımm inşallah ikiz üçüzün olur.. duygucuğum sende ne kapris,ne naz yaparsın ikizlerinde:))
canım hepimizin dileği hiçbirşey yapmadan bebeklerimizin olması:)) inşallah ilk seninn olurr
bu durumun bence geçici bazı dönemlerde insan beklemeler yaşayabiliyor.. bendede geçmişte olmuştu hiç içimden tedavi olmak gelmemişti.. sonra geçiyor cnm bi bakıyorsun hastanelerdesin:))
sen yinede çok beklemede gel bi semra hanımla görüş cnm, görüşmek bile başlamanın yarısıdır..

bende aynı bilinçaltı durumda oldupumdan korkuyorum

bak sana bi kaç tarif daha yazayım
.....................
bunları az önce başka bir topikten bir arkadaşım istedi ona yazdım sanada yazayım didim
Etme eylemeeee :)
Sütlaç ara sırada olsa 1-2 kaşık yediğim 2-3 tatlıdan biri bunları hiç bilmiyorum :))))
Üşenmeyip yazıyor hatun! Hem gurme, hem çalışkan :))))
Yapamadık bir fırsatı yaratıp şu tarifleri

"Yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şüküüüür"

bunların resimleride var ama evdeki pc de bi ara onlarıda koyarım çok güzeller valla görsen parmaklarınıda yersin

evet yapamadık şu tarif işini ikimizinde müsait olduğu bi zamada ayarlayalım

Böyle olmanın kesinlikle sigara ile etkisi var.. Çünkü ben bir tatlı canavarı olarak sigara içtiğim dönemde tatlıdan uzaklaşmıştım...
Sigarayı bıraktım 1 sene sonra bir damak tadım yerine geldiii iştee bu hallere geldikk

Ay 3'üz mü! Evren, evrenciğim, canım benim!
Kafiye olsun diye yazdım, ensu da kafiyeye cevap verdi dikkate alma olur mu, nolmaz nolur :)
Küçükken mikro enjeksiyondan bahsederken üçüz! geçmediyse kafamdan ne olayım :))))
Babam da ikiz! söylemiş miydim bilmiyorum.

Anlaşalım, sağlıkla, sıhhatle, aklı başında olana razıyız sayısında diretmiyorum tamam kabul
ama kendinden olsun, uğraşmadan olsun, tembel avrat modumdayım :)

Bir gün olurda hadii bir daha dersem peşinden gelirim illallah dedirtirim seni :)
Sen kızını büyütürken bir de benimle bizimle uğraşırsın "görersin"

Reactions: Eua
Hıhhhh hiççççççççççç de bile! Laf ettirmem

Ben 25'lerde tek tük başladımmmm, 28'lere doğru paket almaya...
Çocukken de yemiyordum tatlı :) Çikolata yemeyen çocuk olur mu!
Olur! aaarızam o zamanlardan hahahaha

Çok güzeller ama ya :) Nisan gelse çiçekler eksek yine toprak dolsa tırnak diplerime manikürün canı cehenneme dedirten :)

Fideler için hazırlıklarımız başladı ama çiçeklere başlamadık henüz.
Torflu karıştırma toprağımızı zor attık bahçeye (50 kg almışız yuh dedik) tohumlarımız seçildi ayrıldı, küçük karton bardaklarımızı aldık (viyollere para bayılmadık) bu ay sonuna başlarız tarımcılığa...
Irgatım ben o zamanlar :)
Şuna can suyu koy sevgilim, şunların çubuklarına ne olduklarını yaz canımmm, şunları biraz daha nemli bırakmak için işaretlee haayatıım, onu yap bunu yap durumu :)
Boğaz tokluğuna çalıştırıyor beni :)

sağol canım ne güzeller çiçeklere bayılırım evimde balkonumda çeşit çeşit çiçeklerim var

Bende çok seviyorummm bayılırımmm çiçeklerin her birinee:))

Enfesss enfesss...
Bizde kış için sere yapmıştık çiçeklerimize onu açtım şimdilik..
Daha dikimlere var Nisan'da başlarız toprak eklemeye... Ne güzel her yanımız bahar bahçe olsaa yaa.. Sadece gülen çocuk sesleri ve kuş sesleriyle dolsa...

Parmaklar konusunda haklı uyarıların var. Yenilecek olunacağından ne şüphe :))))))
Vallahi resimleri ile birleşince süper olur. Olmadı resmi yoksa internetten resim olur "emsal" hepiciği bir arada olur. Ben denemek için senin bir tane tarifini maalesef kendi albümümde yapmıştım haber vermiş miydim hatırlamıyorum hahahaha

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/deneme-saradan-tatlilar.36907/

Amaninnnnnnnnnnnnnnnnn linkini koyayyım haber vermediysem diye baktım.
Cheesecake e 47 kişi girip bakmış yahu hahahahaha şaka olmalı.
Demek ki sahibinden olsa, başka tariflerle bir arada olsa uuuuu talep patlaması yaşanacak :)

bunların resimleride var ama evdeki pc de bi ara onlarıda koyarım çok güzeller valla görsen parmaklarınıda yersin

evet yapamadık şu tarif işini ikimizinde müsait olduğu bi zamada ayarlayalım

Hatrını mı kıracağım (çiğ tavuğu kırk katır hatır olsa da yemem o ayrı)
Tatlıları ekmekle 1-2 kaşık yiyorum
Tebrik vs için ikram edilen 1 minik çikolatayı da zeytinle :)
Zeytinle yerim tamam mı?

Ayrıca önemle belirtirim "sevmem" yazmadım "yemem" yazdım hahahah
sevmediğimden yemiyor değilim, yemediğimden tercih etmiyorum :))))
Çok tatlı, aşırı tatlı :) Senin gibi :)
Önceki hayatında sen tatlı, ben acı biber miydim acaba (hahahah reankarnasyonda arızamdan nasibini alsın herkes kleopatra vs. önemli şahsiyet olacak değil ya)

Olmazzz kabul görmemm benn seveceksinn çikolatayııı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…