- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.508
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.021
bi bizde işlemiyor bu durum tedaviyi bıraksakta bırakmasakta gelmiyor sıpalar
sağol canım ne güzeller çiçeklere bayılırım evimde balkonumda çeşit çeşit çiçeklerim var
:)) sorma canımm.. ebru gündeş çok yakın bi arkadaşımla beraber aynı dönemde aynı hastanede tedavi gördü ve onunkisi tuttu.. tüp bebekle hamile kaldı sonrasında herkeze doğal dedi.. :)) ne var bukadar saklayacakk
:)) sorma canımm.. ebru gündeş çok yakın bi arkadaşımla beraber aynı dönemde aynı hastanede tedavi gördü ve onunkisi tuttu.. tüp bebekle hamile kaldı sonrasında herkeze doğal dedi.. :)) ne var bukadar saklayacakk
ünlülerin hepsi tedaviyi bıraktım hemen hamile kaldım diyor.. demet akalın, hande ataizi, ebru gündeş, petek dinçöz hepsi aynı kafada.. yarın öbürgün beren saatte tedaviyi bıraktım hamile kaldım der.. :))
bi bizde işlemiyor bu durum tedaviyi bıraksakta bırakmasakta gelmiyor sıpalar
hahahahahahah demek ki bu durumda benim (müptelası olduğum, arızalııı) sonsuzzzzzzzzzzzzzzzzzz boşvermişliğimle ikiz, üçüz, dördüz mördüz uuuuu neler olurdu :) Yalan ya :))))
Ama şu bir gerçek eroin içen kadının çocuğu bile oluyora dayandırarak;
Olacaksa bu haliyle olsun ben hiçbir şey yapmayayım, yapmadan olsun hadi diye bir bilinçaltı beklentisinde olduğumdan şüpheleniyorum. Vehametteki durumum için başka açıklamam yok sayın hakim...
Amaan n'apim :)
Tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü maşallahh sana ..
Özeniyorum tatlı sevmeyenlere...
hahahahahahah demek ki bu durumda benim (müptelası olduğum, arızalııı) sonsuzzzzzzzzzzzzzzzzzz boşvermişliğimle ikiz, üçüz, dördüz mördüz uuuuu neler olurdu :) Yalan ya :))))
Olacaksa bu haliyle olsun ben hiçbir şey yapmayayım, yapmadan olsun hadi diye bir bilinçaltı beklentisinde olduğumdan şüpheleniyorum. Vehametteki durumum için başka açıklamam yok sayın hakim...
Etme eylemeeee :)
bak sana bi kaç tarif daha yazayım
.....................
bunları az önce başka bir topikten bir arkadaşım istedi ona yazdım sanada yazayım didim
"Yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şüküüüür"
Sütlaç ara sırada olsa 1-2 kaşık yediğim 2-3 tatlıdan biri bunları hiç bilmiyorum :))))
Üşenmeyip yazıyor hatun! Hem gurme, hem çalışkan :))))
Yapamadık bir fırsatı yaratıp şu tarifleri
Sütlaç ara sırada olsa 1-2 kaşık yediğim 2-3 tatlıdan biri bunları hiç bilmiyorum :))))
Üşenmeyip yazıyor hatun! Hem gurme, hem çalışkan :))))
Yapamadık bir fırsatı yaratıp şu tarifleri
canımm inşallah ikiz üçüzün olur.. duygucuğum sende ne kapris,ne naz yaparsın ikizlerinde:))
canım hepimizin dileği hiçbirşey yapmadan bebeklerimizin olması:)) inşallah ilk seninn olurr
bu durumun bence geçici bazı dönemlerde insan beklemeler yaşayabiliyor.. bendede geçmişte olmuştu hiç içimden tedavi olmak gelmemişti.. sonra geçiyor cnm bi bakıyorsun hastanelerdesin:))
sen yinede çok beklemede gel bi semra hanımla görüş cnm, görüşmek bile başlamanın yarısıdır..
Böyle olmanın kesinlikle sigara ile etkisi var.. Çünkü ben bir tatlı canavarı olarak sigara içtiğim dönemde tatlıdan uzaklaşmıştım...
Sigarayı bıraktım 1 sene sonra bir damak tadım yerine geldiii iştee bu hallere geldikk
sağol canım ne güzeller çiçeklere bayılırım evimde balkonumda çeşit çeşit çiçeklerim var
Bende çok seviyorummm bayılırımmm çiçeklerin her birinee:))
Çok güzeller ama ya :) Nisan gelse çiçekler eksek yine toprak dolsa tırnak diplerime manikürün canı cehenneme dedirten :)
Fideler için hazırlıklarımız başladı ama çiçeklere başlamadık henüz.
Torflu karıştırma toprağımızı zor attık bahçeye (50 kg almışız yuh dedik) tohumlarımız seçildi ayrıldı, küçük karton bardaklarımızı aldık (viyollere para bayılmadık) bu ay sonuna başlarız tarımcılığa...
Irgatım ben o zamanlar :)
Şuna can suyu koy sevgilim, şunların çubuklarına ne olduklarını yaz canımmm, şunları biraz daha nemli bırakmak için işaretlee haayatıım, onu yap bunu yap durumu :)
Boğaz tokluğuna çalıştırıyor beni :)
Hıhhhh hiççççççççççç de bile! Laf ettirmem
Ben 25'lerde tek tük başladımmmm, 28'lere doğru paket almaya...
Çocukken de yemiyordum tatlı :) Çikolata yemeyen çocuk olur mu!
Olur! aaarızam o zamanlardan hahahaha
bunların resimleride var ama evdeki pc de bi ara onlarıda koyarım çok güzeller valla görsen parmaklarınıda yersin
evet yapamadık şu tarif işini ikimizinde müsait olduğu bi zamada ayarlayalım
Olmazzz kabul görmemm benn seveceksinn çikolatayııı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?