- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.041
Hatrını mı kıracağım (çiğ tavuğu kırk katır hatır olsa da yemem o ayrı)
Tatlıları ekmekle 1-2 kaşık yiyorum
Tebrik vs için ikram edilen 1 minik çikolatayı da zeytinle :)
Zeytinle yerim tamam mı?
Ayrıca önemle belirtirim "sevmem" yazmadım "yemem" yazdım hahahah
sevmediğimden yemiyor değilim, yemediğimden tercih etmiyorum :))))
Çok tatlı, aşırı tatlı :) Senin gibi :)
Önceki hayatında sen tatlı, ben acı biber miydim acaba (hahahah reankarnasyonda arızamdan nasibini alsın herkes kleopatra vs. önemli şahsiyet olacak değil ya)
Eki Görüntüle 1452583 buda geçen sene Deniz'e 1.yaş hediyem.. Kendimi aşmıştım kuzenimle oyyy
Her türlüsü için emekler çok kıymetli ama,
korkutucu çizgi film karakterleri yok
konsept kaygısıyla soğuk ambians yok
renkler nefis
ikramlar (görüntüsüyle bile) leziz
sıcacık renklerle ahenk var
pastada balon var
ama en önemlisi (arızalı yanımı biliyorsun) Türkçe mesaj var!
"iyi ki doğdun var...." Yıldızlı
Ellerine sağlık
Hıhhhh hiççççççççççç de bile! Laf ettirmem
Ben 25'lerde tek tük başladımmmm, 28'lere doğru paket almaya...
Çocukken de yemiyordum tatlı :) Çikolata yemeyen çocuk olur mu!
Olur! aaarızam o zamanlardan hahahaha
Canım kistleri SOĞAN kürü eritiyor. Ben özellikle negatif sonrası Yaptım ki kist kalmasın.. Sizin sorun neydi Hayatım?Sagol kuzum sen nasilsin bu arada
Hmmm ben de çok çok severim balonları, UP'ı konusu dışında balonları için de çoook severim tam da bundan.
Kuşlardan daha çok özgürlük manasına geliyor niye bilmem.
Ama şunu biliyorum korkarım ben bir de balonlardan hahahahah
Kontrolüm dışında patlayıp caanım suratıma yapışacak diye...
Ama diğer arızalarım gibi korkum da arızalı, kontrollü olunca olay yok.
İğne alıp tek tek patlatmayı da severim hahahaha
"bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" durumum :))))))))))))
Bence spor iyi ama hafif spor, düzenli yürüyüş gibi. Kardiyovasküler zorlayıcı sporlar hormon dengesine etki ediyor diye biliyorum. Bir de benim bir Arkadaşımın annesi menepozu SOĞAN kabuğu suyu ile geciktirmiş. Tabii SOĞAN kürü Rahmi inceltiyormuş.günaydın arkadaşlar, herkes iyidir umarım.
çok mesaj birikmiş, ama maalesef hepsini okuyamam, hepinizi merak ediyorum, bizim minik portakalımız nasılsın?
2220 üstadım, wishduygu sevincimiz neşemiz herşey yolunda mı, acmila, yeteeeeer nasılsınız?
ismini sayamadığım daha bir sürü arkadaşım, can meleklerim hepinizi öpüyorum, ayrı ayrı duacıyım, iyi dileklerimi her gün tekrarlıyorum sizler için.
sizlerden ayrı kalmak hiç iyi gelmiyor, ama malum iş hayatı. Wishduygu gibi arada bir bakıp kayboluyorum.
Bundan sonra inşallah daha sık giriyor olurum, yavaş yavaş ben de transfere doğru gidiyorum. İki tane yavru buzlukta bekliyor, iki gün önce hastalandım ama çok çabuk kesildi, hemde öyle normal adet kanaması da değildi.
Bu iki günde de canım sıkıldı tabi, menapoz başlangıcı diye düşünüyorum.
Kızlar bir tavsiyeniz var ise transfere kadar ne yapabilirim, durumumu kötüleştirmeden nasıl fayda sağlayabilirim?
Spora mı başlasam acaba, kan dolaşımını güçlendirsem mi, ne dersiniz?
AMANNN SAKIN DEĞİŞME CANIM BENİM.Bir şey diyeceğim
El bebek gül bebek, dört dörtlük, 7/24 neşe dolu anlarımız yok her zaman... Benim de yok.
Bazen el birliğiyle canımı sıkmaya çalışanlar olabilir, keyfimi kaçıracak gelişmeler de,
üzüleceğim hastalıklar da, yokluğundan hayıflanacağım, varlığın da hayıflanacağım kişiler de,
üstesinden gelemediğim sorunlar da, sevimsiz konuşmalar da...
Olmuştur, oluyordur da, uuu bir sürü olacaktır da eminim, ama umurumdaaaaaaaaaaaaa değil.
Banane , olmayacak işte
Beni benden başka kimse deli edemeyecek :) İstikrarlıyım, azimliyim, aaaarızalıyım :))))))))
(Ara ara böyle enerji depoluyorum, bugün "az biraz" sesli düşündüm)
Ruh halimi böyle seviyorum, böyle olsun ruh hallerimiz.
Çok kıymetliyiz biz
Evet canım iyi oldu benim için. Inşallah iyş olur devamı da..iyi yapmissin cnm farkli bir doktora daha gitmekle.. iki farkli doktor gozuyle bakilmasinda fayda var.. histereskopide polip cikmis.. demekki rahim filmi sartmis sende zamaninda anlasilirdi..
cizik attimi.. histereskopiden sonraki ilk iki ayda yapilan transferlerin tutunma olasiligi yuksek oluyor cnm bu kanitlanmis.. rahim kendini yeniledigi icin bagisikligi gucsuzlestiginden embriyoyu cabuk kabulleniyormus.. buz bebisini transfer ettir bu surecte..belki faydasi olur..gecmis olsun cnm..
Tarafımdan analizdir
Kuşlar zaten özgürdür ki bu sebepten özgürlüğün kıymetini bilmez. onlar ancak esareti bilirler, eğer kafes ardında iseler.
Balondan korkulur. Kontrol dışı patlayıp ürkütür ya da surata yapışır. Yani kontrolün dışında gelişen her olay senin için cızz dır. Bu sebeptendir ki ,onları kendi insiyatifinde patlatarak kontrol altında tutarsın. Yani sana ucu dokunan her vukuat kontrolün ve bilgin dahilinde olmalıdır. Insan bilmediğinden korkar. Korktukların bilgin dışında olanlar.. bu Arızadır birazda.
Yani.. kontrolsüz güç ,güç değildir diyenlerden.. misin????
hihihiöptüm kız seni..
Sağol canım valla kısmet işte..daha cok sirt agrilari vardi kuzum ilk ampulle o kadar fark etti ki... mucize gibi geldi... benim sonuc bir gun sonra cikmisti internetten bakmistim cok cok sevindim ne guzel devlet hastanesinde ilgili ve guzel yakladimli dr lar da var haklisin... ama yogunluklarindan sanirim cogu gergin mizacli,oluyor sevindim kuzummm
Evet hayatım içim rahatladı..Geçmiş olsun tatlım,en azından neden acabalardan arınmışsındır.
Evet canım ofis histereskopi yapıldı.. Hatta çıkıp yemeye gittim, alışveriş Yaptım .. Gece çalıştım falan.. Doktor bişey olmaz dedi.. Inşallah sonucumda temiz çıkar Allah'ım nasip ederse..canım sana sanırım ofis histereskopi yapılmış anestezisiz muayene odasında olanından çünkü bende histereskopi oldum ama cerrahi histereskopiydi lokal anestezili ve ben bir gece hastanede kalmıştım aslında cerrahi histereskopidede hastanede kalınamayabiliyor ama ben kendimi iyi hissetmemiştim
polipin alınmasına sevindim inşallah sonuçların temiz çıkar ve bu sefer bebeğine kavuşursun
d vitamini sonucu neden bir gün sonraya kaldıki benimki iki saatte çıkmıştı
senin sonucunda bir gün sonra çıkmış buna şaşırdım da neyse sende ayda bir bir ampul kullanıyosun dimi canım benim kolumdaki ağrılarda hafifledi acaba sebebi D vitamini eksikliğimiydi diye düşünmeden edemiyorum
Evet kızdırma ablanı bakimmmmmmmTeşekkür ederimm canım..
Peki dikkat ederim
AMANNN SAKIN DEĞİŞME CANIM BENİM.
BİZ SENİ NOKTASINDAN VİRGÜLÜNE KADAR AYNEN BÖYLE SEVİYORUZ.
İYİ Kİ VARSN CANIM BENİMMMM
Canım benim az kaldı gelişine di mi. Oraya dönüşün muhteşem olsun dilerimGünaydin can yoldaşlarim ayol nazarmi deydi nedir topik kiriliyo hastaliktan herkese acil şifalar bahar geliyor cabuk iglesin canlarim Anneler , babalar hasta olmasin bizler önemliyiz hasta olmayalim hep saglikli kalalim simdi kim hasta bakem ona bir sarilam da iglesin
BU VİDEOYU HER İZLEDİĞİMDE ÇOK AĞIR MASAJ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜRDÜM.leylayasemin sen de iyi ki varsın, hepimiz iyi ki varız...
Uzun soluklu aralarına "ara verebilmekle" bizi de mutlu edeceksin :)
Yolunda gitsin her şey...
Bence en güzeli evet sağlıklı beslenmek, düzenli kahvaltı, bol su içmek vs. ki zaten sağlığımız için de gerekli... Yine en başta sağlığımız için gerekli olan "mutlu ve enerji dolu olmak" keyfini hoş tutacak ne varsa hep onları yapabildiğin günler olsun... Sen ister hazırlan, ister hazırlanma ben hep olacaksa olacağına inanıyorum. (Tabii tedbiri elden bırakmamak da gerek) Nasreddin torunuyuz ya "ya tutarsa"
Sımsıcak yüreğine, sımsıcak olmak üzere zamanında, keyifle gelsin "dondirikler"
Yürüyüşlerin yanında fertility masajın hep iyi olduğu söylenir, özellikle hücrenin yenilenmesi için, kan akışı için (hücre için çekirdekleriyle birlikte üzüm de denir ben hiç yapamadım onu kınıyorum kendimi)
Nasıl bir şey dersen, işte şöyle bir şey :)
Canım benim az kaldı gelişine di mi. Oraya dönüşün muhteşem olsun dilerim
Proxceed plus erkekler için canım, onu yazmayı unutmuşum. Kadınlar için doğal hamile kalmaya yardımcı proceed gibi bişey var.. Vajinal sıvının benzeriymiş.. Spermlerin ilerleyişine ve rahimde kalmalarına yardımcı olan bişeyimiş. Istersen araştır..
BU VİDEOYU HER İZLEDİĞİMDE ÇOK AĞIR MASAJ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜRDÜM.
SÖZ HEMEN BU AKŞAMDAN BAŞLAYARAK İTİNAYLA YAPICAM MASAJI.
Valla kaç gündür anlamadığım bir enerji sezinliyorum içimde, havaya uçucam ama ofis müsait değil :)
Canım benim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Ne denir kiHoşgeldin arkadaşım. Buralardayım ama aklım çok dağınık. Geçen hafta kedilerimden birisini daha kaybettik. Eşim zehirlenme dedi ama kurtaramadık yavrumu. Dün de üç kadın geldi. Eve bakacaklarmış. Ev sahibi müşteri bulmuş satmaya çalışıyormuş. Biz gelenlerden öğreniyoruz. Daha 3 ay oldu taşınalı. Kontratın bitmesine 9 ay var. Üstelik eşim "ev müsait değil hafta sonu gelip baksınlar" dediği halde dayanmışlar kapıya. Ben "müsait değilim" diyorum, hala boynunu uzatıyor densiz kadın. Öfkem hala geçmedi. Bu ara hiç tadım yok. Neyse. Evi de sevmemiştim zaten. 3 ayda bu kadar kayıp verdim, her baktığım yerde onları görüyorum.
Böyle işte. Buralardayım ama bu aralar ağzımı açtıkça dert çıkıyor diye yazmamayı tercih ediyorum.
Senin durumunun da içini karıştırdığını gördüm. Hiç bozma moralini. Mayıs ayında AMH sonucumu alınca bioenerji uzmanına gittim. Engel olamam ama iki ay kadar öteleyebilirim dedi. Çok şükür hala devam ediyor benimki. Tekrar FSH, AMH ve hormon testlerini yaptırıp kesin durumunu ortaya koyarsan jinekolog da yardımcı olacaktır. Sporun faydası olacaktır. Yalnız hemen başlayıp çok fazla zorlama kendini. Ani denge değişikliği de ters etkileyebilir. Düzenli masaj ve dozunu yavaş yavaş artırarak yapacağın sporun daha fazla faydasını görürsün. Bir de çekirdekli, kara, kuru üzüm hücre yenilemesini ve kandaki alyuvar sayısını artırır. Her sabah kahvaltıdan yarım saat önce bir avuç kadar yeterli. Çekirdekleri de yenecek. Gerisi Allah' ın taktiri. Yalnız ihmal etme, mutlaka bir jinekologla görüş. Belki sadece hava değişimi ya da strese bağlı, geçici bir durumdur. Dilerim öyledir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?