Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ahhahaha ama ben acıbibere de dayanamam... Ağzım sulanır filan..
İrade "0" bende... Oyyyy keşme yemesem bendee

Her türlüsü için emekler çok kıymetli ama,
korkutucu çizgi film karakterleri yok
konsept kaygısıyla soğuk ambians yok

renkler nefis
ikramlar (görüntüsüyle bile) leziz

sıcacık renklerle ahenk var
pastada balon var

ama en önemlisi (arızalı yanımı biliyorsun) Türkçe mesaj var!
"iyi ki doğdun var...." Yıldızlı
Ellerine sağlık

Eki Görüntüle 1452583 buda geçen sene Deniz'e 1.yaş hediyem.. Kendimi aşmıştım kuzenimle oyyy

Türkçe benimde arızam canım... Happy ile başlayan kutlamalara uyuz oluyorumm..
Okey deyip sonra Tamam diyenlere ve ok. diye geri bildirimde bulunanlara bok diye cvp yazıyorum ahahahahha...
Teşekkür ederim bir daha böyle bi çılgınlık yapmam heralde süper uğraştırıcı ve zorr..

:)) bende cnm sigaraya 23 yaşında tek tük ünv. de başladım.. sonra 25 gibi paket almaya başladımm:) şimdide dengesizim o konuda.. sanırım hayatım boyuncada böyle gidecek 5 gün içmeyip iki gün içerek..
seviyorum ben bu mereti:)) plajda, tatilde, kızlarla buluşmalarda, işyerinde molalarda.. istiklal caddesinde bi köşede fırsatlayarakk..

Tarafımdan analizdir
Kuşlar zaten özgürdür ki bu sebepten özgürlüğün kıymetini bilmez. onlar ancak esareti bilirler, eğer kafes ardında iseler.
Balondan korkulur. Kontrol dışı patlayıp ürkütür ya da surata yapışır. Yani kontrolün dışında gelişen her olay senin için cızz dır. Bu sebeptendir ki ,onları kendi insiyatifinde patlatarak kontrol altında tutarsın. Yani sana ucu dokunan her vukuat kontrolün ve bilgin dahilinde olmalıdır. Insan bilmediğinden korkar. Korktukların bilgin dışında olanlar.. bu Arızadır birazda.
Yani.. kontrolsüz güç ,güç değildir diyenlerden.. misin????
hihihi öptüm kız seni..

Bence spor iyi ama hafif spor, düzenli yürüyüş gibi. Kardiyovasküler zorlayıcı sporlar hormon dengesine etki ediyor diye biliyorum. Bir de benim bir Arkadaşımın annesi menepozu SOĞAN kabuğu suyu ile geciktirmiş. Tabii SOĞAN kürü Rahmi inceltiyormuş.
Dikkatli olmak Lazım ama besin takviyeleri araştırabilirsin..
Canımsın en önemli şey moralini yğksek fikrini pozitif tutmak. Donmuş bebelerin senin olsun Allah'ın izni ile..

AMANNN SAKIN DEĞİŞME CANIM BENİM.
BİZ SENİ NOKTASINDAN VİRGÜLÜNE KADAR AYNEN BÖYLE SEVİYORUZ.
İYİ Kİ VARSN CANIM BENİMMMM

Evet canım iyi oldu benim için. Inşallah iyş olur devamı da..
Rahim filmini bu doktorda gerekli görmedi canım.. Emre beye haksızlık etmeyeyim.. ALINAN polipi Emre beyde görmüştü ama tutunmaya engel değil Demişti. Bu doktor girmişken temizleyelim dedi sadece.. Ama içim daha rahat şimdi.. Sağol canım benim. Mayıs ta alayım dondiriklerim, diye düşünüyorum bakalım, kısmet.

magnesya "vay vay vayyyy" Şahanesin!

olayı bu boyuta taşıyalım, yok ben hızımı alamadımmmmm başka analiz isterim hahahahaha

(Tıklanınca büyüyen cinsten)

Sağol canım valla kısmet işte.. bende de Sırt ağrısı var. D vitamini sonucum çıkmamış bugün daha.. TSH , T3, T4 , prolaktin sonucum çıkmış..
Geçmiş olsun tatlım,en azından neden acabalardan arınmışsındır.
Evet hayatım içim rahatladı..

Evet canım ofis histereskopi yapıldı.. Hatta çıkıp yemeye gittim, alışveriş Yaptım .. Gece çalıştım falan.. Doktor bişey olmaz dedi.. Inşallah sonucumda temiz çıkar Allah'ım nasip ederse..

leylayasemin sen de iyi ki varsın, hepimiz iyi ki varız...
Uzun soluklu aralarına "ara verebilmekle" bizi de mutlu edeceksin :)
Yolunda gitsin her şey...

Bence en güzeli evet sağlıklı beslenmek, düzenli kahvaltı, bol su içmek vs. ki zaten sağlığımız için de gerekli... Yine en başta sağlığımız için gerekli olan "mutlu ve enerji dolu olmak" keyfini hoş tutacak ne varsa hep onları yapabildiğin günler olsun... Sen ister hazırlan, ister hazırlanma ben hep olacaksa olacağına inanıyorum. (Tabii tedbiri elden bırakmamak da gerek) Nasreddin torunuyuz ya "ya tutarsa"

Sımsıcak yüreğine, sımsıcak olmak üzere zamanında, keyifle gelsin "dondirikler"

Yürüyüşlerin yanında fertility masajın hep iyi olduğu söylenir, özellikle hücrenin yenilenmesi için, kan akışı için (hücre için çekirdekleriyle birlikte üzüm de denir ben hiç yapamadım onu kınıyorum kendimi)
Nasıl bir şey dersen, işte şöyle bir şey :)

AMANNN SAKIN DEĞİŞME CANIM BENİM.
BİZ SENİ NOKTASINDAN VİRGÜLÜNE KADAR AYNEN BÖYLE SEVİYORUZ.
İYİ Kİ VARSN CANIM BENİMMMM

Canım benim az kaldı gelişine di mi. Oraya dönüşün muhteşem olsun dilerim
Proxceed plus erkekler için canım, onu yazmayı unutmuşum. Kadınlar için doğal hamile kalmaya yardımcı proceed gibi bişey var.. Vajinal sıvının benzeriymiş.. Spermlerin ilerleyişine ve rahimde kalmalarına yardımcı olan bişeyimiş. Istersen araştır..

BU VİDEOYU HER İZLEDİĞİMDE ÇOK AĞIR MASAJ YAPTIĞINI DÜŞÜNÜRDÜM.
SÖZ HEMEN BU AKŞAMDAN BAŞLAYARAK İTİNAYLA YAPICAM MASAJI.
Valla kaç gündür anlamadığım bir enerji sezinliyorum içimde, havaya uçucam ama ofis müsait değil :)

:)))))))))))))))))))
Amiyane tabirim için baştan belirtirim beni baştan Eua çıkarttı :))))
Gözünü sevdiğimin eskileri ve söylemlerinde yer alan "tükürüğüüüüü"
Proxeed Plus benim nazarımda eskilerden de yola çıkarak "tükürüğünnnn şişelenmişi" hahahahah
üstelik 100-150 lira :)

Hafifleterek yap :) Slow motion başlayıp sonra hızlandırarak...
Fiziken etkisi olur mu bilmem, bir şey yapıyorum diyerek ruhen etkisi olur kesin :))))
Enerjin boşa gitmesin, helyumsuz organik, dolu dolu enerjili balonları sana doğru uçuralım...
Bir kaç sayfa önce kendimden hariç herkese uçurmuştum (gerçi çenemiz düşük bir kaç kaç oldu bilmem)

Uçuş uçuş balonlarım var benim :) İçinde arızalarım, sevinçlerim, sinirlerim, keyiflerim, aşklarım, şımarıklarım, kendini bilmişliklerim vs bir dolu şey :)

Canım benim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Ne denir ki
Eve gelenleri de ayrıca saygısızlıkları Yüzünden kınıyorum ama çevremizde o kadar çoklar ki..!!!! Toplumda bir diğer Kişilerin yaşam hakkına SAYGI diye bişey kalmamış...
Özgecan olayında bir arkadaşımın bakışı beni uyandırdı.. Toplumda İran oluyoruz gibi laflar var ya hani dedi, hayır biz daha Kötüye gidiyoruz.. Hindistan olmaya başladık.. Gerçekten de bu böyle devan etmez inşallah..

Yazını okurken düşündüğüm diğer düşünce; aslında kadınlar alsın evi, sana bi şans belki.. O eve çıktığından beri yüzün gülmedi.. Evlerin enerjisine inanırım ben. Değiştirmek için vesile olur belki.. İnşsllah hakkında Hayırlısı olsun canım, Can'ını sıkan kadınlar sana başka kapı açmaya geldiler belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…