- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.061
Merhaba.onu aldım ben iki kez kullandım. Kullandığım zamanlarda faydasını göremedim. Ama denenilebilirCanım benim az kaldı gelişine di mi. Oraya dönüşün muhteşem olsun dilerim
Proxceed plus erkekler için canım, onu yazmayı unutmuşum. Kadınlar için doğal hamile kalmaya yardımcı proceed gibi bişey var.. Vajinal sıvının benzeriymiş.. Spermlerin ilerleyişine ve rahimde kalmalarına yardımcı olan bişeyimiş. Istersen araştır..
Çok duygulandım harika bir konuşma olmuş.. Vay be .. Son söz !!!!6 yaşındaki kızım bu sabah bana " anne iyiki seni anne olarak seçmişim " dedi. " Nasıl yani " diye sordum..
" biz minicikken anne seçer önce kalbe sonra karnına düşeriz " dedi.." beni seçtiğin için teşekkür ederim "dedim.
"ama kalbine gelince Allaha dua ettin o da beni karnına gönderdi " dedi..
Nasıl bir mantıktır bu a dostlar.. sarıldım kaldım . " o zaman Allaha da teşekkür ederim " dedim ...
Canım benim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Ne denir ki
Eve gelenleri de ayrıca saygısızlıkları Yüzünden kınıyorum ama çevremizde o kadar çoklar ki..!!!! Toplumda bir diğer Kişilerin yaşam hakkına SAYGI diye bişey kalmamış...
Özgecan olayında bir arkadaşımın bakışı beni uyandırdı.. Toplumda İran oluyoruz gibi laflar var ya hani dedi, hayır biz daha Kötüye gidiyoruz.. Hindistan olmaya başladık.. Gerçekten de bu böyle devan etmez inşallah..
Yazını okurken düşündüğüm diğer düşünce; aslında kadınlar alsın evi, sana bi şans belki.. O eve çıktığından beri yüzün gülmedi.. Evlerin enerjisine inanırım ben. Değiştirmek için vesile olur belki.. İnşsllah hakkında Hayırlısı olsun canım, Can'ını sıkan kadınlar sana başka kapı açmaya geldiler belki de.
magnesya "vay vay vayyyy" Şahanesin!
olayı bu boyuta taşıyalım, yok ben hızımı alamadımmmmm başka analiz isterim hahahahaha
Eki Görüntüle 1452722 (Tıklanınca büyüyen cinsten)
@portakales sevdiklerinle dolu dolu geçirecek zamanların çok olsun, geride kaldığında gözünden düşen damla, içini yakan acının yanında "yaşanmışlıklar da yer alsın" Acın hafiflesin, canını yakacak kayıplarının az olmasını diliyorum. Sağlığına tez vakitte kavuşman için limon ve sarımsak ile büyük aşk yaşamanda fayda olacağını unutmamanı diliyorum...
Eua bir açıldın pir açıldın. Kendime diyordum sana da diyeceğim "arap atı" :)
Geçmişler olsun, güzel tecrübeler edinmişsin geneli kötü olsa da iyilerin de var olduğunu anladığın muayenelerin olmuş.
Ofis olan histereskopi yaptırmışsın. Maşallah !!!!! Biopsi veya polip alınırken acımıyor mu yahu?
Benim histeroskopi operatif olduğundan ben narkoz kafası yaşamıştım :)
Canım benim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm.. Ne denir ki
Eve gelenleri de ayrıca saygısızlıkları Yüzünden kınıyorum ama çevremizde o kadar çoklar ki..!!!! Toplumda bir diğer Kişilerin yaşam hakkına SAYGI diye bişey kalmamış...
Özgecan olayında bir arkadaşımın bakışı beni uyandırdı.. Toplumda İran oluyoruz gibi laflar var ya hani dedi, hayır biz daha Kötüye gidiyoruz.. Hindistan olmaya başladık.. Gerçekten de bu böyle devan etmez inşallah..
Yazını okurken düşündüğüm diğer düşünce; aslında kadınlar alsın evi, sana bi şans belki.. O eve çıktığından beri yüzün gülmedi.. Evlerin enerjisine inanırım ben. Değiştirmek için vesile olur belki.. İnşsllah hakkında Hayırlısı olsun canım, Can'ını sıkan kadınlar sana başka kapı açmaya geldiler belki de.
Ben de 24 yaşımda başladım.. Geçen Haziran da bıraktım.. Şimdi arada puro içiyorum:)) bende cnm sigaraya 23 yaşında tek tük ünv. de başladım.. sonra 25 gibi paket almaya başladımm:) şimdide dengesizim o konuda.. sanırım hayatım boyuncada böyle gidecek 5 gün içmeyip iki gün içerek..
seviyorum ben bu mereti:)) plajda, tatilde, kızlarla buluşmalarda, işyerinde molalarda.. istiklal caddesinde bi köşede fırsatlayarakk..
:) evet benim böyle olur hep.. Bir enerji gelir.. Bazen de gider.. Gitmeden yakalıyım dedim:)
Çok az acıyor işlem esnasında. Ilk girişte az acı.. Polip alınırken hiç hissetmedim.
Hemşireler doktorun elinin çok hafif olduğunu, en doğru seçim olduğunu söylemişlerdi hazırlanırken.. Güven duyunca rahat oluyor insan.. Yoksa canım tatlıdır..
Aynen ben gibiTarafımdan analizdir
Kuşlar zaten özgürdür ki bu sebepten özgürlüğün kıymetini bilmez. onlar ancak esareti bilirler, eğer kafes ardında iseler.
Balondan korkulur. Kontrol dışı patlayıp ürkütür ya da surata yapışır. Yani kontrolün dışında gelişen her olay senin için cızz dır. Bu sebeptendir ki ,onları kendi insiyatifinde patlatarak kontrol altında tutarsın. Yani sana ucu dokunan her vukuat kontrolün ve bilgin dahilinde olmalıdır. Insan bilmediğinden korkar. Korktukların bilgin dışında olanlar.. bu Arızadır birazda.
Yani.. kontrolsüz güç ,güç değildir diyenlerden.. misin????
hihihiöptüm kız seni..
Harikasın ya:)))))))))))))))))))
Amiyane tabirim için baştan belirtirim beni baştanEua çıkarttı :))))
Gözünü sevdiğimin eskileri ve söylemlerinde yer alan "tükürüğüüüüü"
Proxeed Plus benim nazarımda eskilerden de yola çıkarak "tükürüğünnnn şişelenmişi" hahahahah
üstelik 100-150 lira :)
6 yaşındaki kızım bu sabah bana " anne iyiki seni anne olarak seçmişim " dedi. " Nasıl yani " diye sordum..
" biz minicikken anne seçer önce kalbe sonra karnına düşeriz " dedi.." beni seçtiğin için teşekkür ederim "dedim.
"ama kalbine gelince Allaha dua ettin o da beni karnına gönderdi " dedi..
Nasıl bir mantıktır bu a dostlar.. sarıldım kaldım . " o zaman Allaha da teşekkür ederim " dedim ...
Kesinlikle... Derin mevzular ama içimize işledilerHaklısın, evlerin enerjisine ben de inanırım. Her şeyiyle ters bir ev. Kapısının güneye bakması ve kaloriferli olması dışında teknik hiç bir özelliği yok. Bir de ev sahibi burayı çok ucuza almış. Sanırım satanların çok gözyaşı kalmış. Bizden önce oturan öğrenciler duvarlara nahoş yazılar yazmış. Ev boyandı ama kuruyunca tekrar kustu altındakileri. Her sabah onlardan kalma küfürlere bakarak uyanıyorum. Kış günü tekrar uğraşmayalım demiştik, alanlar boyasın artık.
Kadına sinir oldum evet ama o da bana sinir oldu. Göstermedim eviPazar günü gelin dedim. Eşimin konuştuğundan haberim olsa daha güzel bir cevap verirdim ya neyse. Alsınlar ki ben de bir an önce kurtulayım bu evden.
Siyasetle ilgili yorum yapmak istemesem de gidişatın hoş olmadığını inkar edemem. Hindistan bile olamayız biz. Çünkü kendimize, özgürlüğümüze bağlılığımız yok. Özellikle bir ara peşpeşe yayınlanan tarihi dizilerle özendirildiğimiz cariye- hünkar, esir- sahip ilişkilerine dayalı, insan kavramını hiçe sayan kişisel gelişim sürecinden sonra. Herkeste bir Hürrem havası, saray entrikası edası hasıl omuşken... Neyse derin mevzular bunlar. Ben devlet başkanı olursam bitireceğim bunları. Söz
Bu zamanda zırt pırt taşınmak kolay mı yaa!..
Allah güzel vicdanlı insanlarla karşılaştırsın canım ne diyim..
Ölü diri getirir derler.. Dilerim sende de öyle olur da hepimiz bi rahatlarız.. Şu karabulutlardan kurtul çok istiyorumm...
Öyle böylee değil... Ama kurtulacaksın inşallahh, aminnn..
2220 çok üzüldüm kediciklerine, başın sağolsun senin de canım, hayatımızı güzelleştiren bir çiçekler, bir de hayvanlar var. Onlar olmasa insanlar daha çok birbirini yer diye düşünüyorum. Bence hemen minik yavrular al yerleri boş kaldıkça üzmesin senin tatlı canını.
Ev sahibin belli ki senden pek hoşlanmamış, hemen çıkarma planları yapıyor, boşver onu da takma, takacak bu kadar şey varken varsın ev sahibi köşede dursun. Taşınmak kolay değil, ama için nerde daha huzurlu olacaksa hiç düşünme tekrar taşın, milletin çenesini, asık suratını çekecek değilsin.
AMH ve FSH meselesine gelince emin ol küçük çocuklar gibi korkuyorum. Hani sınavın kötü geçer, aslında sonucu az çok tahmin edersin ya, öğretmen sonuçları açıklarken soğuk terler atarsın, hah benimkisi de aynen öyle şuan. Kimyamın değiştiğini hissediyorum, hatta biliyorum, ama test sonuçlarını almaktan çok korkuyorum.
Bu korkumu yendiğim saniyede hemen doktora gideceğim söz :)
Ben bu mesajı görmemişim@Eua sağolasın sen alıntılayınca 2220 nin mesajını gördüm.
Ah be canım, ah be arkadaşım, ah ulu manitum...
Kursağında bu kaçıncı düğüm, bitmek tükenmek bilmeyen densizliklere öfkelenişin.
Ne desem kifayetsiz...
Tek tesellim bu evi seviyor olmayışın... Keyfinin huzurunun çok olduğu bir yer olmayışı... O zaman her şey daha ağır olabilirdi... İmkanlar izin verdiği sürece ardına bile bakmadan gidebileceğin yer...
Ardında bıraktığında ardında kalsın yeter ki sana fazla gelen her şey... Yeni, yepyeni şeyler doğursun gelecek yeni günler... Her şey için yeni, yepyeni, en güzelinden diliyorum.
Kesinlikle... Derin mevzular ama içimize işlediler((
Basıldıkkkkkk.... Kuaförüm 17.00'de gelecektiniz diye aradı hahahha
"Eee şeyy önemli yazışmalarım vardı, gecikmeli geliyorum birazdan" diyebildim.
Yalanım yok! Öyle, önemli... Kıymetli :)
Gideyim de olmayan ineğe yalattığım saçlarım adam olsun, havadan mıdır nedir fön yoksa papaz kafa! topla topla 2 gündür başım ağrıyacak... Ojeydi, kaş vs derken geri döner miyim, yolcu yolunda diyerek yola mı revan olurum henüz bilmiyorum... "Carpe diem" diyorum
:) evet benim böyle olur hep.. Bir enerji gelir.. Bazen de gider.. Gitmeden yakalıyım dedim:)
Çok az acıyor işlem esnasında. Ilk girişte az acı.. Polip alınırken hiç hissetmedim.
Hemşireler doktorun elinin çok hafif olduğunu, en doğru seçim olduğunu söylemişlerdi hazırlanırken.. Güven duyunca rahat oluyor insan.. Yoksa canım tatlıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?