Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba.onu aldım ben iki kez kullandım. Kullandığım zamanlarda faydasını göremedim. Ama denenilebilir

Çok duygulandım harika bir konuşma olmuş.. Vay be .. Son söz !!!!

Ben bu mesajı görmemişim @Eua sağolasın sen alıntılayınca 2220 nin mesajını gördüm.

Ah be canım, ah be arkadaşım, ah ulu manitum...
Kursağında bu kaçıncı düğüm, bitmek tükenmek bilmeyen densizliklere öfkelenişin.
Ne desem kifayetsiz...

Tek tesellim bu evi seviyor olmayışın... Keyfinin huzurunun çok olduğu bir yer olmayışı... O zaman her şey daha ağır olabilirdi... İmkanlar izin verdiği sürece ardına bile bakmadan gidebileceğin yer...
Ardında bıraktığında ardında kalsın yeter ki sana fazla gelen her şey... Yeni, yepyeni şeyler doğursun gelecek yeni günler... Her şey için yeni, yepyeni, en güzelinden diliyorum.

:) evet benim böyle olur hep.. Bir enerji gelir.. Bazen de gider.. Gitmeden yakalıyım dedim:)
Çok az acıyor işlem esnasında. Ilk girişte az acı.. Polip alınırken hiç hissetmedim.
Hemşireler doktorun elinin çok hafif olduğunu, en doğru seçim olduğunu söylemişlerdi hazırlanırken.. Güven duyunca rahat oluyor insan.. Yoksa canım tatlıdır..

Haklısın, evlerin enerjisine ben de inanırım. Her şeyiyle ters bir ev. Kapısının güneye bakması ve kaloriferli olması dışında teknik hiç bir özelliği yok. Bir de ev sahibi burayı çok ucuza almış. Sanırım satanların çok gözyaşı kalmış. Bizden önce oturan öğrenciler duvarlara nahoş yazılar yazmış. Ev boyandı ama kuruyunca tekrar kustu altındakileri. Her sabah onlardan kalma küfürlere bakarak uyanıyorum. Kış günü tekrar uğraşmayalım demiştik, alanlar boyasın artık.
Kadına sinir oldum evet ama o da bana sinir oldu. Göstermedim evi Pazar günü gelin dedim. Eşimin konuştuğundan haberim olsa daha güzel bir cevap verirdim ya neyse. Alsınlar ki ben de bir an önce kurtulayım bu evden.
Siyasetle ilgili yorum yapmak istemesem de gidişatın hoş olmadığını inkar edemem. Hindistan bile olamayız biz. Çünkü kendimize, özgürlüğümüze bağlılığımız yok. Özellikle bir ara peşpeşe yayınlanan tarihi dizilerle özendirildiğimiz cariye- hünkar, esir- sahip ilişkilerine dayalı, insan kavramını hiçe sayan kişisel gelişim sürecinden sonra. Herkeste bir Hürrem havası, saray entrikası edası hasıl omuşken... Neyse derin mevzular bunlar. Ben devlet başkanı olursam bitireceğim bunları. Söz

Basıldıkkkkkk.... Kuaförüm 17.00'de gelecektiniz diye aradı hahahha
"Eee şeyy önemli yazışmalarım vardı, gecikmeli geliyorum birazdan" diyebildim.
Yalanım yok! Öyle, önemli... Kıymetli :)

Gideyim de olmayan ineğe yalattığım saçlarım adam olsun, havadan mıdır nedir fön yoksa papaz kafa! topla topla 2 gündür başım ağrıyacak... Ojeydi, kaş vs derken geri döner miyim, yolcu yolunda diyerek yola mı revan olurum henüz bilmiyorum... "Carpe diem" diyorum

Ben de 24 yaşımda başladım.. Geçen Haziran da bıraktım.. Şimdi arada puro içiyorum

Peşini bırakma... Sende kendimi gördüm... Kendimden bildiğim tam bu haldeyken her şeyi ıncığına cıncığına kadar yaptırdığım... Testlerden, muayenelere, süreçlerde yapılacaklara kadar, makaleler, okumalar, reçeteler vs... tempoya tempo durumu...

Ama durunca ohhhh diyip bir durunca ittirseler yerinde çakılı duruyorum :)
Sen öyle olma hep arap atı kal :))))))))))

Enerjin bulaşıcı olsun metastas yapsın sen de hep kalsın, virütik olsun bize bulaşsın :)))))

Reactions: Eua
Aynen ben gibi

Harikasın ya ))
Şunu belirtmeden edemiycem, okuduğum bir yazıda tükürüğün bazen spermi öldürücü etkisi olabiliyormuş. O Yüzden de dikkat etmek gerekirmiş.. Bizim zateb sayılı ve çok kıymetliler süpermeenler..

Bunu yıllar önce bir kitapta okumuştum. Tam da yeni evli, hevesle hamile kalmayı bekleyen bir hatun olduğum dönemde okuyunca, ben istenmeyecek bir anne miyim diye komplekse bile girmişliğim vardır. Yazdığını okuyunca ağzım açık kaldı. Öp o güzel yavruyu.

Kesinlikle... Derin mevzular ama içimize işlediler ((

Ne yalan söyleyeyim, mutlu bile oldum ben. Ev rahatsız ediyor iyice. Dünden beri kadına kızmamın dışında pek bir hoşum aslında. Yine de uygunsuz çok şey var. Ev sahibi yerine alıcıdan duyuyoruz, insanlar çat kapı dayanıyor ev bakacağız diye. Oturmak için alacaklar sanırım. O yüzden de acele taşınmamız gerekebilir...
Yazarken aklıma geldi, geçen günlerde burada WishDuygu ile bir laf geçmişti, sağım solum belli olmaz, belki taşınırım demiştim. Dua kapım açıkmış sanırım. Bilsem bebek isterdim

Sağol arkadaşım. Çaresiz kalmak dokunuyor içime. Son anına kadar patisi elimdeydi. Saatlerce direndi kuzum ama... Melek oldu meleğim...
Yavru almayı hiç düşünmedim. Zira son ölenin 9 yavrusu var zaten. 3 tanesi 3 aylık. Ayrıca yine hamile bir kedim var. An itibariyle 15 kedi bir köpek, dikkatimi dağıtmak, keyiflendirmek için ellerinden geleni yapıyor.
Ev sahibi ile aramızda "kalp kalbe karşı derler, onun için sormadım" babında bir iletişim var. Ben de onu sevmedim. Mersin' de yaşıyor üstelik. Yüzyüze gelmedik, bir kere telefonda konuştuk. O da yetti. Geçen yaz taşınmak için nasıl yoğun dua ettiysem artık... Yine de bu bir süre idare etsin beni. Hayvanların dengesi bozuluyor taşınırken.
Test için korkularını anlıyorum. Ama madem iki ay sonra bebeklerini almayı planlıyorsun, yapacak fazla bir şey yok. Zaten adetliyken yapılıyor testler. Sonuçlarını alıp hazmetmek için az bir vaktin kalacak. Sağlıklı evlatlar için, sonrasında üzülme ihtimalini azaltmak için korkunu kenara koy. İşin bitince alırsın geri.

Sağol arkadaşım. Sabite bağladım kendimi. Dışarıdan gören duygusuz der. Öyle bir haldeyim. Neyse ki taşınma ihtimali gündeme geldi, açıldım biraz. Gerçekten evin uğursuzluğuna inanmışım. Hani öyle enerji bozukluğu falan değil, düpedüz uğursuz yaftasını yapıştırmışım. Güldüm kendime
Geçen gün yazmıştım sana, görünürde plan yok ama belli olmaz belki taşınırım diye. İyi niyetli miyim ne?

Sıhhatler olsun arkadaşım. Birisi de beni götürse kuaföre. 150 mt. var aramızda ama bahçenin yarısını geçmiyorum kaç zamandır

Sıvı anestezi uygulamıştır. Yüzeysel etkili modelleri var. Hani bazı dişçiler iğneden önce sıkıyor dişetlerine. Ya da cilt için uygulanıyor. Sprey şeklinde olanları vardı bir ara. Epilasyon öncesi denemiştim. Bölgeyi soğutuyor, hissetmiyorsun. Polip te derine kök salmamışsa alması kolay oluyor. Dilerim tekrarlamaz. Gelmiş geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…