- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.101
Hep sıkıntı, hep kasvet. Öff dedim kendime.
Neyse ki güzel bir şeyim de var. Bakınız şekil A
Doktoruma soracağım.. Polip alındı ya benden belki çizik etkisi yapıyordur diye düşündüm kendi kendime canım..
2220 kuzum şanslısınız valla yigen seviyonuz ne güzel ben sokakta görsem sevebilsem bebis şanslı sayıyorum kendimi masallah Allah nazardan korusun
Ulu manituuuuuuu hep bizimle kallll sagol varol tutdugun altin olsun yeni eve cik Şansın acılacak bakkkkk keske bende ciksam 10 yildir ayni evvvvvvv mahalleyi sevmiyorum evi gectiiim
Nasıl bir kıvırmadır o yateyze falan.. Benim niyetimi anladın da sen.... Hadi inşallah
Ba yıl dım..minnak..senden öğrendiğim aklımdan çıkarmayacağım kelime..umarım minnaklarla kısa sürede buluşuruz..
Maşallah pek tatlı, bahtı açık olsun..
Cevap icin cok sagol Arkadaşim öptümCanım benim az kaldı gelişine di mi. Oraya dönüşün muhteşem olsun dilerim
Proxceed plus erkekler için canım, onu yazmayı unutmuşum. Kadınlar için doğal hamile kalmaya yardımcı proceed gibi bişey var.. Vajinal sıvının benzeriymiş.. Spermlerin ilerleyişine ve rahimde kalmalarına yardımcı olan bişeyimiş. Istersen araştır..
Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
Sagol canim srn zaten ilac gibi geldin bizler senden raziyiz Allahta senden razi olsun hayirli evlatlar hepimize nasip etsin cokkkkk öptümTekstilde çalıştığım dönemde, ofisin duvarında bir yazı vardı "SAKİN OL, HER ŞEY YETİŞİR..." Telaşını görünce aklıma geldi
Moralini bozma. Adetin 14 ünde gelecekse zaten günü geçmemiş daha. Yine de emin olayım diyorsan maydonoz kaynatıp suyunu içebilirsin. Bir de yoğurt suyu. Yeşil olan. Yalnız dikkat et, mide rahatsızlığın varsa içme. Sabah akşam aç olarak bir çay bardağı kadar yeterli. Üç günde sökmezse bırak. Lütfen öncelikle sakin ol. Stres iyi değil biliyorsun. Zaten uçuş, hava değişikliği, önündeki süreç yorucu, bir de endişe ekleme üstüne.
Her şeyin gönlünce olduğu, sorunsuz, su gibi bir tedavi olsun inşallah...
Hayatta her şey mümkün. Sen de bizlere hakkını helal et. Ben kendi adıma helal ettim. Hoş hak olacak bir durum da yok ya. Yüreğini ferah tut. Endişelerin, korkuların etrafını sarmasına izin verme. Yaşadıklarımız gözümüze hoş görünmese, içimizi acıtsa, hatta bizi korkutsa bile, şu an için en hayırlıyı yaşadığımızı hatırla.
Hayırlı yolculuklar yap, hayırlı haberlerle gel inşallah...
Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
Hep sıkıntı, hep kasvet. Öff dedim kendime.
Neyse ki güzel bir şeyim de var. Bakınız şekil A
KESE 06 Mutlu Saglikli yaşlar canim kocanla bebeginle Allah şu güzel kalbinden ne geciyorsa sana nasip etsin canim cok temiz bir kalbin var cokkk seviyorum seni hep böyle kal arkadasim öptüm senide cadi Iklimya fistigimida öptümEki Görüntüle 1453217
Demek bugün gidiyorsun Acmilacigim. Umarım hersey yolunda gider.bu şekilde 4 kez gidip sağ saglim bir sorun olmadan geri döndüm. Negativleri saymazsak. Umarım hersey gönlünce olur.takipteki seni.sevgilerAy canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?