Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

2220 kuzum şanslısınız valla yigen seviyonuz ne güzel ben sokakta görsem sevebilsem bebis şanslı sayıyorum kendimi masallah Allah nazardan korusun

Ben de ancak resimlerden sevebiliyorum ki kuzumu. Hala gidemedim. Yol uzun. Gidince kalmak gerekecek. Şimdi de taşınma işi çıktı. Ev bulunacak daha...
Benim çocukluğumdan beri çevremde hiç bebek olmadı. Kimsenin hamileliğine yakından şahit olmadım geçen yıla kadar. Oysa çok severim çocukları...

Ulu manituuuuuuu hep bizimle kallll sagol varol tutdugun altin olsun yeni eve cik Şansın acılacak bakkkkk keske bende ciksam 10 yildir ayni evvvvvvv mahalleyi sevmiyorum evi gectiiim

Allah yolunu açık etsin. İnşallah sen de tez zamanda seveceğin bir muhitte, rahat bir eve geçme şansı bulursun...

Ba yıl dım..minnak..senden öğrendiğim aklımdan çıkarmayacağım kelime..umarım minnaklarla kısa sürede buluşuruz..

Kız, minnak 2 aydan küçük kedi yavrularına denir. Ama olsun ya, o mis kokulu ana kuzularına da yakışmış. İnşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberini paylaşırsın bizimle...

Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm

KESE 06 Mutlu Saglikli yaşlar canim kocanla bebeginle Allah şu güzel kalbinden ne geciyorsa sana nasip etsin canim cok temiz bir kalbin var cokkk seviyorum seni hep böyle kal arkadasim öptüm senide cadi Iklimya fistigimida öptüm

Cevap icin cok sagol Arkadaşim öptüm

Reactions: Eua

Tekstilde çalıştığım dönemde, ofisin duvarında bir yazı vardı "SAKİN OL, HER ŞEY YETİŞİR..." Telaşını görünce aklıma geldi
Moralini bozma. Adetin 14 ünde gelecekse zaten günü geçmemiş daha. Yine de emin olayım diyorsan maydonoz kaynatıp suyunu içebilirsin. Bir de yoğurt suyu. Yeşil olan. Yalnız dikkat et, mide rahatsızlığın varsa içme. Sabah akşam aç olarak bir çay bardağı kadar yeterli. Üç günde sökmezse bırak. Lütfen öncelikle sakin ol. Stres iyi değil biliyorsun. Zaten uçuş, hava değişikliği, önündeki süreç yorucu, bir de endişe ekleme üstüne.
Her şeyin gönlünce olduğu, sorunsuz, su gibi bir tedavi olsun inşallah...
Hayatta her şey mümkün. Sen de bizlere hakkını helal et. Ben kendi adıma helal ettim. Hoş hak olacak bir durum da yok ya. Yüreğini ferah tut. Endişelerin, korkuların etrafını sarmasına izin verme. Yaşadıklarımız gözümüze hoş görünmese, içimizi acıtsa, hatta bizi korkutsa bile, şu an için en hayırlıyı yaşadığımızı hatırla.
Hayırlı yolculuklar yap, hayırlı haberlerle gel inşallah...

Sagol canim srn zaten ilac gibi geldin bizler senden raziyiz Allahta senden razi olsun hayirli evlatlar hepimize nasip etsin cokkkkk öptüm

iyi yolculuklar canım tedavin su gibi aksın ve sonunda sana bebeğini getirsin hakkım varmı bilmiyorum ama varsa helal hoş olsun

tesekkur ederim canim benim o senin kalbinin guzelligi. sen bugun mu gidiyordun Turkiyeye? benim ikizlerin tekide bugun istanbul yolcusu.
hadi yolun acik olsun kuzum. guzel haberlerle gelirsin insallah.

gunaydin arkadaslar, eveeeetttt dun sabah pammIK teyzemi ziyaretine gittim iyikide gittim bana acayip bi pozitif enerji veriyor. zaten cok fena stresli bi sekilde gitmistim inik bi sekilde ciktim.

sonuc ise rahim enerjisi iyi yumurtaliklarda bi sorun yok lakin hormonlar birbirine girmis durumda. hic duymadigim latince bi organ ismi soyledi.
hormonlari yoneten. onun birazcik kafasi karismis:) ve buda hamilelige engel olabilirmis. aci su gibi bi ilac verdi. gunde 3 defa onu kullanicam.
2 hafta sonra tekrar cagirdi. bu arada cok ilginc bisey daha yapiyor size anlatmayi unutmusum. esinede bakayim mi dedi. bogazinizin oraya demir bilye (misket) koyuyor beni blokluyor sonra esimin fotosunu eline aliyor. ona sorular soruyor tabi ben duymuyorum. sonuc itibariyle kocam saglikli cikti. zaten semen kontrollunde de super cikmisti. tuhaafff cok tuhaaffff

Demek bugün gidiyorsun Acmilacigim. Umarım hersey yolunda gider.bu şekilde 4 kez gidip sağ saglim bir sorun olmadan geri döndüm. Negativleri saymazsak. Umarım hersey gönlünce olur.takipteki seni.sevgiler

acmila yolun açık olsun kuzum tek git karninda bebisle iki kişi dön yuvana insallah işlerin rast gitsin rabbim kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…