- 8 Eylül 2014
- 1.685
- 1.866
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.121
gunaydin arkadaslar, eveeeetttt dun sabah pammIK teyzemi ziyaretine gittim iyikide gittim bana acayip bi pozitif enerji veriyor. zaten cok fena stresli bi sekilde gitmistim inik bi sekilde ciktim.
sonuc ise rahim enerjisi iyi yumurtaliklarda bi sorun yok lakin hormonlar birbirine girmis durumda. hic duymadigim latince bi organ ismi soyledi.
hormonlari yoneten. onun birazcik kafasi karismis:) ve buda hamilelige engel olabilirmis. aci su gibi bi ilac verdi. gunde 3 defa onu kullanicam.
2 hafta sonra tekrar cagirdi. bu arada cok ilginc bisey daha yapiyor size anlatmayi unutmusum. esinede bakayim mi dedi. bogazinizin oraya demir bilye (misket) koyuyor beni blokluyor sonra esimin fotosunu eline aliyor. ona sorular soruyor tabi ben duymuyorum. sonuc itibariyle kocam saglikli cikti. zaten semen kontrollunde de super cikmisti. tuhaafff cok tuhaaffff
Ne yalan söyleyeyim, mutlu bile oldum ben. Ev rahatsız ediyor iyice. Dünden beri kadına kızmamın dışında pek bir hoşum aslında. Yine de uygunsuz çok şey var. Ev sahibi yerine alıcıdan duyuyoruz, insanlar çat kapı dayanıyor ev bakacağız diye. Oturmak için alacaklar sanırım. O yüzden de acele taşınmamız gerekebilir...
Yazarken aklıma geldi, geçen günlerde burada WishDuygu ile bir laf geçmişti, sağım solum belli olmaz, belki taşınırım demiştim. Dua kapım açıkmış sanırım. Bilsem bebek isterdim
Hep sıkıntı, hep kasvet. Öff dedim kendime.
Neyse ki güzel bir şeyim de var. Bakınız şekil A
Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
WishhDuygu canım şu masaj ne zaman yapilir adet bittikten sonra yaptım kist ondanda kanama yapabilirmi yani kafama takildi bıraktım bende kanama durdu bakalim aksamaa dr ne diyecek
gunaydin arkadaslar, eveeeetttt dun sabah pammIK teyzemi ziyaretine gittim iyikide gittim bana acayip bi pozitif enerji veriyor. zaten cok fena stresli bi sekilde gitmistim inik bi sekilde ciktim.
sonuc ise rahim enerjisi iyi yumurtaliklarda bi sorun yok lakin hormonlar birbirine girmis durumda. hic duymadigim latince bi organ ismi soyledi.
hormonlari yoneten. onun birazcik kafasi karismis:) ve buda hamilelige engel olabilirmis. aci su gibi bi ilac verdi. gunde 3 defa onu kullanicam.
2 hafta sonra tekrar cagirdi. bu arada cok ilginc bisey daha yapiyor size anlatmayi unutmusum. esinede bakayim mi dedi. bogazinizin oraya demir bilye (misket) koyuyor beni blokluyor sonra esimin fotosunu eline aliyor. ona sorular soruyor tabi ben duymuyorum. sonuc itibariyle kocam saglikli cikti. zaten semen kontrollunde de super cikmisti. tuhaafff cok tuhaaffff
Klomenle şişirdigim kistte masajda ekledim iyi oldu hahahhMasaj kanama yapmaz tatlımm...
senin şu pammık teyzene birde ben gitsem ne güzel olur ama sen yurtdışındasın ben oraya nasıl geleyim
inşallah sana bu seferde şifa olurda yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşarsın
Canımmm çok sevindimm.. Sana şifa versin inşallahhh
Bir daha ki gidişinde sorar mısın biz buralardan ne yapabilir.. Belki bildiği kişiler vardır.. Belki ordan buralara gönderir enerjii ..
Bizde faydalanalım bilgisindenn:))
Günaydın portakalim sana da hayırlı cumalar kuzum bio eneji lazım bize ışınlasa iyi olurdu hahahhhh
amin canim insallah ki ben inaniyorum olcak Allahin izniyle. 30 martta tekrar gitcem ve iple cekiyorum o gunu.
sorarim canim ama onun dalinda pek kimse yok.
Klomenle şişirdigim kistte masajda ekledim iyi oldu hahahh
Ommmmm diye basliyorummmmmm bagdas kuruyorum sessizlik ommmmmmmCanım evet ben yaptırmıştım bi kaç ay önce ama yetmedi bana da
Aslında evde kendi başına da yapılabilir. Kendini iyi hissetmene yardımcı oldugu kesinn..
Hatta yapmam lazım bu cenaze işleri beni çok etkiledi.. Kaybettiğimiz aynı zamanda bir zamanlar bişiler yaşadıgım kişininde annesiydı.. Zor günler geçirmiştim. Toplarnmak mümkün olmamıştı.. Şimdi de pörtledi tekrar meditasyon yapmam lazım:))
Bu bilinç altı temizliği ne zor yaa..
Gitt gitt ne güzell rabbim vesile kılmış sana bende olacağına inanıyorum:) Hayırlısıyla..
günaydınlar hayırlı cumalar çıkacağım ama size hayırlı cumalr demeden çıkmak içime sinmedi
Hayırlı cumalar.günaydınlar hayırlı cumalar çıkacağım ama size hayırlı cumalr demeden çıkmak içime sinmedi
Amin inşallah,doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın da kalbinden geçen dileklerin olsunevet evet topikteki butun arkadaslarin olcak hayirlisiyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?