Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

WishhDuygu canım şu masaj ne zaman yapilir adet bittikten sonra yaptım kist ondanda kanama yapabilirmi yani kafama takildi bıraktım bende kanama durdu bakalim aksamaa dr ne diyecek

senin şu pammık teyzene birde ben gitsem ne güzel olur ama sen yurtdışındasın ben oraya nasıl geleyim

inşallah sana bu seferde şifa olurda yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşarsın

Valla bende bunu senin için istemiştimmm ve başka şeyler de istemiştim akabininde demek ki olacakkk...
Her şey vakti saati geldiğinde tıkır tıkırrr oluyor iştee...
Güzel günler hemde çoook güzel günler bekliyor seni bak görr:))

Hep sıkıntı, hep kasvet. Öff dedim kendime.
Neyse ki güzel bir şeyim de var. Bakınız şekil A

oyyyy oyyy seni verene kurbannn olayım mı derler bi sürü şeyler söylerler hepsini döküyorum şuan...
Pek güzel maşallahhh tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü diyeyimmm

Canımmm yolun açık olsun.. Ömrün uzun ve sağlıklı olsunnn..
Her şey gönlünce olsunnn inşallahhh

Canımmm çok sevindimm.. Sana şifa versin inşallahhh
Bir daha ki gidişinde sorar mısın biz buralardan ne yapabilir.. Belki bildiği kişiler vardır.. Belki ordan buralara gönderir enerjii ..
Bizde faydalanalım bilgisindenn:))

Günaydın portakalim sana da hayırlı cumalar kuzum bio eneji lazım bize ışınlasa iyi olurdu hahahhhh

senin şu pammık teyzene birde ben gitsem ne güzel olur ama sen yurtdışındasın ben oraya nasıl geleyim

inşallah sana bu seferde şifa olurda yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşarsın

ah aaahh elimde olsa alsam oraya getirsem. yada kolonlasam. hepinize yardimci olacaginda o kadar eminim ki.
ilk gittigimde bana ben tipin bulamadigi seyleri buluyorum beden demisti. tip yetersiz kaliyor demisti. sebebsiz interfelite diyorlar ya
iste bunun sebeblerini buluyor. acmilam cok istedi ama kismet olmadi gelemedi. galiba kocasi zorluk cikariyor

amin canim insallah ki ben inaniyorum olcak Allahin izniyle. 30 martta tekrar gitcem ve iple cekiyorum o gunu.
sorarim canim ama onun dalinda pek kimse yok.

Günaydın portakalim sana da hayırlı cumalar kuzum bio eneji lazım bize ışınlasa iyi olurdu hahahhhh

Canım evet ben yaptırmıştım bi kaç ay önce ama yetmedi bana da
Aslında evde kendi başına da yapılabilir. Kendini iyi hissetmene yardımcı oldugu kesinn..
Hatta yapmam lazım bu cenaze işleri beni çok etkiledi.. Kaybettiğimiz aynı zamanda bir zamanlar bişiler yaşadıgım kişininde annesiydı.. Zor günler geçirmiştim. Toplarnmak mümkün olmamıştı.. Şimdi de pörtledi tekrar meditasyon yapmam lazım:))
Bu bilinç altı temizliği ne zor yaa..

Ommmmm diye basliyorummmmmm bagdas kuruyorum sessizlik ommmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…