Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Resim göndereyim de banada baksın,etkilendim yazından,kesin benimde bloke olmuştur.
Resim göndereyim de banada baksın,kesin benimde bloke

Iyiki geldin

Herkese kucak dolusu merhaba, hayırlı cumalar arkadaşlar.
Kızlar transfer öncesi 20 günlük tedavi nedir bileniniz var mı acaba ?
Doktorum eşimle konuşmuş, ona adetin 1.gününden itibaren 20 günlük tedavi olacağımız iletmiş. Bilgisi olan aydınlatsın nolur beni.

Yolun açık olsun. Hayırlarla dönersin inşallah. Doktor Semra iyi bir seçim. İçin rahat olsun. Ama türkiye nin sistemi için, allah sabır versin diyorum. 500 metreden adını avaz avaz bağırdıklarında, beni hatırla. En sinir kaptığım olaydı. ama geçti gitti şimdi tabiiki.

Canım dün anlattım işte:)
Estrofem asprin ve vitamin ile başlıyorsun.. Estrofem hormon ilacı sabah öğle aksam diye kullanılıyor. Yumurtalar baskılansın büyümesin gibisinden.. 12 gün sonra kontrole gidiyorsun ( öyle arada kontrol olmuyor bu tedavide) sonra doktor kontrolde her şey uygun ise transfer için gün belirliyor yaklaşık 1 hafta sonraya o sürede ilaçlara ek Crinone jel kullanıyorsun..
Sonra gidip transferini oluyorsun... Bebelerle eve dönüyorsun..
Dondurulmuş tedavisi çok kolay ve zahmetsiz:) Erkekle ilgili degil

Reactions: Eua
Uzun protokoll olmasın? İsmini unuttum şimdi. L ile başlayan bi iğne olması lazım. Acaba?

Günaydın kızlar,
Ben de dondurulmuş tedavisinde Climara Forte östrojen bantları kullanmıştım. Az sayıyla başlayıp miktarı artmıştı gün aşırı. Ilk 5 gün Coraspin, arkasından haftada bir proluton depot vurulmıştum. Ayrıca da sabah akşam crinone jel. Ya da bazen portakales in söylediği protokol oluyor. Yumurta toplama için yapılan tedaviden daha kolay. Yumurtaları baskılayıp, rahim duvarını kalınlaştırmaya yönelik sadece.

Uzun protokoll olmasın? İsmini unuttum şimdi. L ile başlayan bi iğne olması lazım. Acaba?
Canım ben sadece transfer bekliyorum ama....
Kafam karıştı resmen, rahimi hazırlamak için mi acaba?

Garip olan normal adet görmüyorum şuan, üç-dört gündür çok çok hafif kanama geliyor, günlük ped yeterli oluyor. Bu histereskopide çok kanamam oldu, operasyon sonrası sargı bezi koymuşlar, bende narkozun etkisiyle o uzuuuuunnn sargı bezini çektim çektim çıkardım. Doktorum ameliyat notuna iliştirmemiş, sargı bezi koyulduğunu, bende yüzeysel bişey sanmıştım, o yüzden çekip çıkardım.
İşin kötü tarafı pratisyen doktor onun tek parça olmadığını, birkaç sargı beziyle bu işi yaptıklarını söyledi, muayene etti bulamadı. Aklımda hala soru var, bu adetimin böyle gelmesi içerde hala sargı bezi mi var sorusunu düşünüyorum sürekli.
Yarın ilk işim kendi doktoruma gitmek olacak, bu böyle olmaz.
Aslında menapoz başlangıcı demesinden korkuyorum ama 2220 dediği gibi, korkularımla sorunumu çözemem, aşmam lazım kendimi.

Hımmm nasıl yaaa sargı bezi mi bırakmış sende anlamadım.. Hiç duymamıştım bence de doktoruna bi git görün canım hemen..
Dediğimiz gibi tedavi kolay ama bi ay daha bekleseydin keske yeni olmuşsan histereskopi

Günaydın ulu manitu .... Yine motive edişine hayran kaldım..

Sagol canim srn zaten ilac gibi geldin bizler senden raziyiz Allahta senden razi olsun hayirli evlatlar hepimize nasip etsin cokkkkk öptüm
Canım .. Sakin ol zanorkun dediği gibi.. Benden yana da varsa hakkım helal olsun, sen de helal et..

tesekkur ederim canim benim o senin kalbinin guzelligi. sen bugun mu gidiyordun Turkiyeye? benim ikizlerin tekide bugun istanbul yolcusu.
hadi yolun acik olsun kuzum. guzel haberlerle gelirsin insallah.
Günaydın canım.. Mutlu yıllar ...

Çok ilginç.. Atlayıp gelecem sonunda o olacak..

Gelsek dil sorununu nasıl çözeceğiz bi de o var?

Canım benim kanama az olabiliyor. Sargı bezi meselesinde de bakıp görmedilerse yoktur. Biraz sakin olmaya çalış lütfen..
Transferi beklerken portakal kardeşin dediği gibi az miktarda ilaçlar kullanıyorsun ve 1-2 kez en fazla kontrol oluyor.
Dondurulmuş tedavisinde adetin 2. Günü başlanan ve rahimi gebeliğe hazırlayan ilaçlar bunlar.. Doktorun 20 günlük tedavi dediği şey bu.. Biraz sakin ol ve doktoruna güven lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…