- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.141
Cano hayırlı cumalar,GünaydınlarGünaydınn hayırlı cumalar olsun canolarr
Günaydın hayırlı cumalar.günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
Resim göndereyim de banada baksın,etkilendim yazından,kesin benimde bloke olmuştur.gunaydin arkadaslar, eveeeetttt dun sabah pammIK teyzemi ziyaretine gittim iyikide gittim bana acayip bi pozitif enerji veriyor. zaten cok fena stresli bi sekilde gitmistim inik bi sekilde ciktim.
sonuc ise rahim enerjisi iyi yumurtaliklarda bi sorun yok lakin hormonlar birbirine girmis durumda. hic duymadigim latince bi organ ismi soyledi.
hormonlari yoneten. onun birazcik kafasi karismis:) ve buda hamilelige engel olabilirmis. aci su gibi bi ilac verdi. gunde 3 defa onu kullanicam.
2 hafta sonra tekrar cagirdi. bu arada cok ilginc bisey daha yapiyor size anlatmayi unutmusum. esinede bakayim mi dedi. bogazinizin oraya demir bilye (misket) koyuyor beni blokluyor sonra esimin fotosunu eline aliyor. ona sorular soruyor tabi ben duymuyorum. sonuc itibariyle kocam saglikli cikti. zaten semen kontrollunde de super cikmisti. tuhaafff cok tuhaaffff
Iyiki geldinAMH testi, testin yapıldığı andaki durumu gösterir oysa overlerin çalışması dönemsel farklılıklar gösterebilir. Bazı hastalıklar (şeker gibi) ve bazı ilaçların yan etkisiyle overlerdeki çalışma artar ya da azalır. Ayrıca Amh ölçümü yapılacak kanın nakli sırasında da pek çok dış etkene bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Tüm faydaları, kan alınan yer ile testin yapılacağı yerin aynı olması durumunda geçerlidir. Oysa ülkemizde bu testin uygulandığı laboratuar sayısı yeterli değildir. Dolayısıyla sonuçlar yanıltıcı olabilmektedir...
Heeeeeeyyyyyyt, Çokbilmiş Ulu Manitu geri döndüüüüüüüüü
Şekil A maşallah sana,o yanakları nasıl koklanır be şimdi miss miss,ay ne yazacağımı şaşırdım,Allah'ım korusun Herşeyden.Hep sıkıntı, hep kasvet. Öff dedim kendime.
Neyse ki güzel bir şeyim de var. Bakınız şekil A
Yolun açık olsun. Hayırlarla dönersin inşallah. Doktor Semra iyi bir seçim. İçin rahat olsun. Ama türkiye nin sistemi için, allah sabır versin diyorum. 500 metreden adını avaz avaz bağırdıklarında, beni hatırla. En sinir kaptığım olaydı. ama geçti gitti şimdi tabiiki.Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
Herkese kucak dolusu merhaba, hayırlı cumalar arkadaşlar.
Kızlar transfer öncesi 20 günlük tedavi nedir bileniniz var mı acaba ?
Doktorum eşimle konuşmuş, ona adetin 1.gününden itibaren 20 günlük tedavi olacağımız iletmiş. Bilgisi olan aydınlatsın nolur beni.
Uzun protokoll olmasın? İsmini unuttum şimdi. L ile başlayan bi iğne olması lazım. Acaba?Herkese kucak dolusu merhaba, hayırlı cumalar arkadaşlar.
Doktorum eşimle konuşmuş, ona adetin 1.gününden itibaren 20 günlük tedavi olacağımız iletmiş. Bilgisi olan aydınlatsın nolur beni.
Günaydın kızlar,Herkese kucak dolusu merhaba, hayırlı cumalar arkadaşlar.
Canım ben sadece transfer bekliyorum ama....Uzun protokoll olmasın? İsmini unuttum şimdi. L ile başlayan bi iğne olması lazım. Acaba?
Canım ben sadece transfer bekliyorum ama....
Kafam karıştı resmen, rahimi hazırlamak için mi acaba?
Garip olan normal adet görmüyorum şuan, üç-dört gündür çok çok hafif kanama geliyor, günlük ped yeterli oluyor. Bu histereskopide çok kanamam oldu, operasyon sonrası sargı bezi koymuşlar, bende narkozun etkisiyle o uzuuuuunnn sargı bezini çektim çektim çıkardım. Doktorum ameliyat notuna iliştirmemiş, sargı bezi koyulduğunu, bende yüzeysel bişey sanmıştım, o yüzden çekip çıkardım.
İşin kötü tarafı pratisyen doktor onun tek parça olmadığını, birkaç sargı beziyle bu işi yaptıklarını söyledi, muayene etti bulamadı. Aklımda hala soru var, bu adetimin böyle gelmesi içerde hala sargı bezi mi var sorusunu düşünüyorum sürekli.
Yarın ilk işim kendi doktoruma gitmek olacak, bu böyle olmaz.
Aslında menapoz başlangıcı demesinden korkuyorum ama 2220 dediği gibi, korkularımla sorunumu çözemem, aşmam lazım kendimi.
Günaydın ulu manitu .... Yine motive edişine hayran kaldım..Tekstilde çalıştığım dönemde, ofisin duvarında bir yazı vardı "SAKİN OL, HER ŞEY YETİŞİR..." Telaşını görünce aklıma geldi
Moralini bozma. Adetin 14 ünde gelecekse zaten günü geçmemiş daha. Yine de emin olayım diyorsan maydonoz kaynatıp suyunu içebilirsin. Bir de yoğurt suyu. Yeşil olan. Yalnız dikkat et, mide rahatsızlığın varsa içme. Sabah akşam aç olarak bir çay bardağı kadar yeterli. Üç günde sökmezse bırak. Lütfen öncelikle sakin ol. Stres iyi değil biliyorsun. Zaten uçuş, hava değişikliği, önündeki süreç yorucu, bir de endişe ekleme üstüne.
Her şeyin gönlünce olduğu, sorunsuz, su gibi bir tedavi olsun inşallah...
Hayatta her şey mümkün. Sen de bizlere hakkını helal et. Ben kendi adıma helal ettim. Hoş hak olacak bir durum da yok ya. Yüreğini ferah tut. Endişelerin, korkuların etrafını sarmasına izin verme. Yaşadıklarımız gözümüze hoş görünmese, içimizi acıtsa, hatta bizi korkutsa bile, şu an için en hayırlıyı yaşadığımızı hatırla.
Hayırlı yolculuklar yap, hayırlı haberlerle gel inşallah...
Canım .. Sakin ol zanorkun dediği gibi.. Benden yana da varsa hakkım helal olsun, sen de helal et..Sagol canim srn zaten ilac gibi geldin bizler senden raziyiz Allahta senden razi olsun hayirli evlatlar hepimize nasip etsin cokkkkk öptüm
Günaydın canım.. Mutlu yıllar ...tesekkur ederim canim benim o senin kalbinin guzelligi. sen bugun mu gidiyordun Turkiyeye? benim ikizlerin tekide bugun istanbul yolcusu.
hadi yolun acik olsun kuzum. guzel haberlerle gelirsin insallah.
Çok ilginç.. Atlayıp gelecem sonunda o olacak..gunaydin arkadaslar, eveeeetttt dun sabah pammIK teyzemi ziyaretine gittim iyikide gittim bana acayip bi pozitif enerji veriyor. zaten cok fena stresli bi sekilde gitmistim inik bi sekilde ciktim.
sonuc ise rahim enerjisi iyi yumurtaliklarda bi sorun yok lakin hormonlar birbirine girmis durumda. hic duymadigim latince bi organ ismi soyledi.
hormonlari yoneten. onun birazcik kafasi karismis:) ve buda hamilelige engel olabilirmis. aci su gibi bi ilac verdi. gunde 3 defa onu kullanicam.
2 hafta sonra tekrar cagirdi. bu arada cok ilginc bisey daha yapiyor size anlatmayi unutmusum. esinede bakayim mi dedi. bogazinizin oraya demir bilye (misket) koyuyor beni blokluyor sonra esimin fotosunu eline aliyor. ona sorular soruyor tabi ben duymuyorum. sonuc itibariyle kocam saglikli cikti. zaten semen kontrollunde de super cikmisti. tuhaafff cok tuhaaffff
Gelsek dil sorununu nasıl çözeceğiz bi de o var?ah aaahh elimde olsa alsam oraya getirsem. yada kolonlasam. hepinize yardimci olacaginda o kadar eminim ki.
ilk gittigimde bana ben tipin bulamadigi seyleri buluyorum beden demisti. tip yetersiz kaliyor demisti. sebebsiz interfelite diyorlar ya
iste bunun sebeblerini buluyor. acmilam cok istedi ama kismet olmadi gelemedi. galiba kocasi zorluk cikariyor
günaydınlar hayırlı cumalar çıkacağım ama size hayırlı cumalr demeden çıkmak içime sinmedi
Ne güzell bi selamını almadan göndermeyiz ya elbett..
Cumamız hayırlı olsun bereketli olsun:)
Hayırlı cumalar.
Gelsek dil sorununu nasıl çözeceğiz bi de o var?
Canım benim kanama az olabiliyor. Sargı bezi meselesinde de bakıp görmedilerse yoktur. Biraz sakin olmaya çalış lütfen..Canım ben sadece transfer bekliyorum ama....
Kafam karıştı resmen, rahimi hazırlamak için mi acaba?
Garip olan normal adet görmüyorum şuan, üç-dört gündür çok çok hafif kanama geliyor, günlük ped yeterli oluyor. Bu histereskopide çok kanamam oldu, operasyon sonrası sargı bezi koymuşlar, bende narkozun etkisiyle o uzuuuuunnn sargı bezini çektim çektim çıkardım. Doktorum ameliyat notuna iliştirmemiş, sargı bezi koyulduğunu, bende yüzeysel bişey sanmıştım, o yüzden çekip çıkardım.
İşin kötü tarafı pratisyen doktor onun tek parça olmadığını, birkaç sargı beziyle bu işi yaptıklarını söyledi, muayene etti bulamadı. Aklımda hala soru var, bu adetimin böyle gelmesi içerde hala sargı bezi mi var sorusunu düşünüyorum sürekli.
Yarın ilk işim kendi doktoruma gitmek olacak, bu böyle olmaz.
Aslında menapoz başlangıcı demesinden korkuyorum ama 2220 dediği gibi, korkularımla sorunumu çözemem, aşmam lazım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?