Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.

Beni de al giderken!! Arkadaşımız var herhall ne olacak o bize tercümanlık eder:))
Ben adamımı 3 gündür Zulüm şeklinde ilaca boğdum:)
Şunu anladım ki biz sadece tüp bebekteki ürologlara göründük ve hiç tedavi etmeye çalışmadılar adamımı. Şimdi devlet hastanesine gidince, bu doktorda tüp bebek dedi ama 3 ilaç verdi ve artabilir sperm sayısı neden artmasın dedi. Bize umut verdi. Diğerleri ise nerdeyse hemen ameliyat edeceklerdi. O Yüzden buraya bu konuyu daha çok yazıyorum.
Adamıma uyguladıklarım ;
1.Doktor sadece 2 kez (bugün 2 tane birden, haftaya 2 tane birden) Kullanılacak bir antibiyotik verdi.. Sperm kanallarında ufak- tefek enfeksiyon varsa tedavi Amaçlı.
2. Proxeed plus başladık.
3. Kanalların açılmasını kolaylaştıran sabah-akşam aç karnına kullanılan bir ilaç.
4. Her sabah aç karnına arısütü ensu m sağolsun
5. Tribülüs ve multivitamin gelsin onları da vereceğim.
6. Geceleri de kestane Balı

Bir de pimpirikli bir adam benimki ya bu ilaç bana dokunur mu falan, istemez istemez yapıyor. Ben de sonunda dedim ki o kadar ağır iğneler kullandım, bana bişey olmadıysa sana da olmaz:)

Ben de;
1. Histereskopi sonrası antibiyotik verdi onu kullanıyorum sabah-akşam.
2. Sabah aç karnına arısütü ..
3. Maca, coq10 ve Multi vitamin gelsin kullanacağım
4. Folik asit
6. Balık Yağı

Nasıl ama :))) !!!!!!!!!!

Valla bunca yıldır sorun bendeymiş gibi yaşıyorum.. Yani mış gibi yapmaktan sanırım artık sorun bende gibi görüyorum ahahahah...
Ben de sorun bendeymiş gibi davranıyorum ama unutmuyorum da asıl kaynağı
O Yüzden biz gitsek ne olacak ki ))

dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doğum günün müüüüüüüü!!!
EE ben kaçırmışım bunuuu yoksaaaa öpmem miii seniiii en kocamanındann
İyi ki doğdunnn mutlu sağlıklı bereketli ve bebekli yıllar diliyorum canımmm sana:))

Ben de sorun bendeymiş gibi davranıyorum ama unutmuyorum da asıl kaynağı
O Yüzden biz gitsek ne olacak ki ))

vauvvvv vauvvv süpperrrr daha ne olsunnn :))
Bizde proxeed kullandık ama benim ki bıraktı şimdi tedavi olursa kullanacakmış yeniden.. Ona göre normal yolla hamile kalamamamızın sebebi benim.. Ben negatifmişim:))) O yüzden tırtt ne istiyorsa onu kullansınn bacım umrum değil:)
O yüzden bi de hadi şuraya gidelim hadi buraya gidelim demekten gına geldii bana.. Otursun araştırsın kendii ..
Bak sinirlendim şimdi hahahahaha

Reactions: Eua

onemli degil canim ya zaten kabus gunu :)

tesekkur ederim muuaaahhhh sanada...

Bir ay daha beklemem lazım zaten rahimin iyileşmesi iki adet sonra olurmuş.
.Ama bu adet kanaması normal gelmeyince sorun çıktı, iki yumurtalığımda ara ara sızlamaya başladı. Sargı bezi inşallah yoktur ama sanki var gibi hissediyorum :)

Aman ben de sinirleniyorum ama bir enerji geldi bana onuda Yanıma katmam Lazım..
Biz proxceed i tüp bebekten önce 1 ay kullanmıştı da doktorların hepsi en az 6 ay Diyor.
Bu ilaçları kullanıp 3 ay sonra spermiyogram yaptıracağız.. Para konusu olmadan Görüşülen ve ilgilen Doktır candır, dediği yapılır
Dondurulmuş transferi düşünüyorum aslında belki hiçbirine gerek yok denebilir ama ben 41 olmuşum artık. En azından 6 ay kullansın istiyorum. Proxceed de ucuz değil ama napalım.. Ben bu ilaçların fayda edeceğine inandım..
Tavsiye ederim..

Evet cnm bizde faydasını gördük ama sayı olarak değilde morfolojide gördük.. 3 ayda etkili olmaya başlıyor.
İnşallahh en doğalından organik gebe olursun tatlım

Yoktur canım doktor yok demedimi zaten.. Ama yarın git doktoruna için rahat ettsın. Ayrıca bi müdahale geçirdin o yüzden böyle tuhaf olması da normal sıkma canını..

Az önce doktorumla konuştum. Bu tip hafif kanamanın nedeni histereskopi esnasında fazla doku almaktan kaynaklanabilir dedi. Rahime zarar vermiş olabilirler dedi maalesef. Kötü düşünmek istemiyorum ama korktuğum başıma geliyor sanırım. Adetin 12.günü gelmemi söyledi. Rahime zarar vermişler mi o zaman belli olacak
Kötü düşünmek istemiyorum, ama bu tip olayları hep duyuyoruz, benim başıma gelmez diye bişey yok

Elbette başına gelmez diye bir şey yok.Du bakalım belki de öyle değil..
Ne zaman 12.günün..

Bu vitaminler bol bol enerji guc masallah ya gelsin dogalindan bebek ben omegayi icemiyorum adamin iyi herseyi yutuyo benimki ilac ozurlu icmez de icmez

Reactions: Eua
kespost: 39928972 .!.:
Iyiki dogun canım yeni yasin bebekle taclansin umarim bende optum sarildim sana

Rahim kendini yeniler merak etme hersry guzel olacak buna inan

Elbette başına gelmez diye bir şey yok.Du bakalım belki de öyle değil..
Ne zaman 12.günün..
Canım bak ne buldum, gecen gün konuşmuştuk ya hani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…