Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Kuaför beni rehin alacaktı :) Ben ona borç takayım diye uğraştım asgar-i müşterekte anlaştık...
Kuaför olmak varmış anasını satayım :)))))))))

Tam tamına 6 saat süren bir toplantıdan çıkmış biri olarak pimi çekilmiş ama gazı kaçmış bomba gibiyim hahahaha

dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
@Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.
kese06 hu huuu ben şimdi geldim bu yüzden iki kategoriye de giremedim bana n'apcaksın :)))))
Sevgiyle örülmüş aile bağların hep güçlü olsun, eş olmanın hazzı başınızı döndürsün, evinizin en "çikin" neşesi hep yüzünüzü güldürsün, boyunca çocukların varlıklarıyla seni hep mutlu etsin...
Bir sürü güzel yaşın daima onlarla tüm sevdiklerinle olsunnnn e mi!

Son düzenleme:

Naptınız 6 saat yawww..
Biz ders çalıştık deyince, dedem "profesör oldunuz mu" derdi.
Toplantın uzun olunca aklıma geldi.. Kurtardınız mı bizi bu dünya düzeninden bakemm?

Türkiye hatta bence tüm dünya genelinde olduğu gibi toplantılarda n'olur!
Laf laf laf... Dön dolaş başa dön... Araya geyik... Araya yemek... Hoop ne demiştik başa sar..
Gereksiz işler tipik :) 10 dakika da toplanmadan halledilecek şeyler 6 saat istişare edilir durur... Tas aynı hamam da :))))

Naptınız 6 saat yawww..
Biz ders çalıştık deyince, dedem "profesör oldunuz mu" derdi.
Toplantın uzun olunca aklıma geldi.. Kurtardınız mı bizi bu dünya düzeninden bakemm?

ahahahahha :))

Sağol arkadaşım. Rabbim ne yazdı bilemem. Tek dileğim, vereceği her şeye tevekkül gösterebilecek kadar güç versin.
Yeğenim adına bir gülücük atayım mı sana?

Bunları görünce aklıma geldi yazmıştım ama sonra arada ben de unuttum...
çiz bakalım ı bilen var mı hahahaha ay ne eğlendiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…