Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Şekil A maşallah sana,o yanakları nasıl koklanır be şimdi miss miss,ay ne yazacağımı şaşırdım,Allah'ım korusun Herşeyden.

Sağol arkadaşım. Darısı başınıza. Kucağıma alıp aranıza gelmişim gibiyim. Görücüye çıkardım Paşa' mı

dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
@Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.

canımm doğum günün kutlu olsun, çocuklarınla nice güzel yaşlar dilerim.. öptümm

E annesi azıcık benzesin hahahahah
Ayıp yorgan altında olur derler onu da hiç anlamam ya hahahah niye ayıpsa!
ayıp mayıp değil annesi de sana benzesin :) bir ulu manitu olamaz ama olsun :) görümcesi mi oluyorsun sen şimdi
(bir türlü öğrenemedim şu akrabalık işlerini)

evet cnm en az 6 ay kullanmak gerekli.. sperm zaten kendisini 70 günde bir yeniliyor..
benim eşimde transa bağladı habire içiyo tabii ben hatırlatıp, ben hazırlayıp, ben götürünce içiyor.. yoksaa asla aklına bile gelmez..
bazı günler bugün içmesem olmazmı diyor iki üç defa izin verdim:))

Şikayet yok şikayet yoook...
Amaaan deme alışkanlığı kazanalım :) Keyifle gel... Her şey güzel olacak :)
Ülkemizi şenlendirmeye geliyorsun ya, sen de geriye dönerken şenlenip, üreyip gidersin umarım :)
20'sinde aynı şehrin havasını solurken doktora ceee diyecekmişsin...
Kaç gibi randevun?

Hahahahahahahahah allahımmmm
"iki üç defa izin verdim"

Nasıl histeroskopiymiş o öyle ya? Ped gibi kullanacağın bir malzeme kullanmaları tamam da içeride mi bırakmışlar sargı bezini? İltihaplanma yapar o şekliyle. Başına daha çok iş alırsın. Hangi asırda kalmış bu insanlar? Tam techizatlı bir hastane doktoruyla doktorla görüş. Muhtemelen hepsini çıkarmışsındır ama iltihap fırsatı oluşmasın tam transfer öncesi. İnşallah benim vesvesem olarak kalsın, sana bir şey olmasın. Ama ihmal etme. Zaman geçmesin.

Sayfaları çifter mi atlıyorum acaba... Bu mesajı da görmemişim...
@yadigaryadi sargı bezi konulmasını anladım da içeriye niye? Yapışmasın diye desem bez yapışır... Geçmiş gitmiş olsun... Pür-i pak olmuş olsun...

Hem içeride bir şey kalmamıştır korkma az olmasının nedeni erken menepozla dokularla ilgili de değildir endişelenme (hepsi olasılık dahilinde ama iyiyi düşünelim biz inatla her daim)

Bolca yoğurt tüketmeyi ihmal etme. Yoğun antibiyotik tedavilerinde bağırsak florası zarar görüyor ve başedilmesi zor sorunlar çıkarabiliyor. Yoğurt o yan etkileri azaltıp düzenliyor. Eşine de yedir. İlaçlardan endişe etmesine gerek kalmaz o zaman

Reactions: Eua
Küf kokusu için tüyosu olan var mı? Bir halt etmişim ki sormayın gitsin!!!
Dün gece tohumlardan bazılarının olmadığını fark edince dolaplarda bir kutu buldum.
İçinde lale soğanları vardı başka tohum kağıtları da vardı. Kutu metaldi terleme yapmış. Allahım nasıl bir koku!

Şaşkın ben küf yapmış lale soğanlarını attım çöpe, kutunun içindeki teri aldım (akıllıyım ya alta havlu kağıt koydum!) ve kapattım (güya!) geri koydum...

Kapağı tam kapatmamışım... Dolabın kapağını açınca nefes alınmıyor odada o kadar feci dolabın içine ve içindekilere sinmiş.
Ne yapabilirim tamamen kurtulmak için?

dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
@Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.

Dünden beri senin mesajını arıyorum, çok geride kalmış ya da ben gözden kaçırdım. Yeni yaşın kocaman güzellikler getirsin inşallah.

Evet, herkes bana benzesin
Ulu manitu olmak gibi bir derdi yok onun. Cahilsen mutlusun modunda.
Akrabalık boyutunda ben görümceyim. O yengem oluyor.

En güzel hal ben de istiyorum öyle olmayıııııı böyle
Hmmm şimdi ben eşimin abisinin yengesi oluyorum eşinin de görümcesi anladım :)
eşimin abisi benim neyim oluyor hahahaha ben direkt adıyla seslendiğinden bilemedim şimdi

Evet, herkes bana benzesin
Ulu manitu olmak gibi bir derdi yok onun. Cahilsen mutlusun modunda.
Akrabalık boyutunda ben görümceyim. O yengem oluyor.

Dolabı boşalt, kaynar suya karbonat koy. Bir litre suya bir yemek kaşığı kadar. Ilıkken dolabın içini iyice sil. Durulama. İz bırakır ama hiç değilse bir gece beklesin. Hem kokuyu hem küfe sebep olan bakterileri temizler. Ertesi gün ılık suyla durulayıp kurularsın, koku kalmaz, yeniden küflenme de yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…