- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.201
Şekil A maşallah sana,o yanakları nasıl koklanır be şimdi miss miss,ay ne yazacağımı şaşırdım,Allah'ım korusun Herşeyden.
Hey ulu manitu sana benziyor yahu :)
dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
@Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.
Aman ben de sinirleniyorum ama bir enerji geldi bana onuda Yanıma katmam Lazım..
Biz proxceed i tüp bebekten önce 1 ay kullanmıştı da doktorların hepsi en az 6 ay Diyor.
Bu ilaçları kullanıp 3 ay sonra spermiyogram yaptıracağız.. Para konusu olmadan Görüşülen ve ilgilen Doktır candır, dediği yapılır
Dondurulmuş transferi düşünüyorum aslında belki hiçbirine gerek yok denebilir ama ben 41 olmuşum artık. En azından 6 ay kullansın istiyorum. Proxceed de ucuz değil ama napalım.. Ben bu ilaçların fayda edeceğine inandım..
Tavsiye ederim..
Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
evet cnm en az 6 ay kullanmak gerekli.. sperm zaten kendisini 70 günde bir yeniliyor..
benim eşimde transa bağladı habire içiyo tabii ben hatırlatıp, ben hazırlayıp, ben götürünce içiyor.. yoksaa asla aklına bile gelmez..
bazı günler bugün içmesem olmazmı diyor iki üç defa izin verdim:))
Canım ben sadece transfer bekliyorum ama....
Kafam karıştı resmen, rahimi hazırlamak için mi acaba?
Garip olan normal adet görmüyorum şuan, üç-dört gündür çok çok hafif kanama geliyor, günlük ped yeterli oluyor. Bu histereskopide çok kanamam oldu, operasyon sonrası sargı bezi koymuşlar, bende narkozun etkisiyle o uzuuuuunnn sargı bezini çektim çektim çıkardım. Doktorum ameliyat notuna iliştirmemiş, sargı bezi koyulduğunu, bende yüzeysel bişey sanmıştım, o yüzden çekip çıkardım.
İşin kötü tarafı pratisyen doktor onun tek parça olmadığını, birkaç sargı beziyle bu işi yaptıklarını söyledi, muayene etti bulamadı. Aklımda hala soru var, bu adetimin böyle gelmesi içerde hala sargı bezi mi var sorusunu düşünüyorum sürekli.
Yarın ilk işim kendi doktoruma gitmek olacak, bu böyle olmaz.
Aslında menapoz başlangıcı demesinden korkuyorum ama 2220 dediği gibi, korkularımla sorunumu çözemem, aşmam lazım kendimi.
Ben adamımı 3 gündür Zulüm şeklinde ilaca boğdum:)
Şunu anladım ki biz sadece tüp bebekteki ürologlara göründük ve hiç tedavi etmeye çalışmadılar adamımı. Şimdi devlet hastanesine gidince, bu doktorda tüp bebek dedi ama 3 ilaç verdi ve artabilir sperm sayısı neden artmasın dedi. Bize umut verdi. Diğerleri ise nerdeyse hemen ameliyat edeceklerdi. O Yüzden buraya bu konuyu daha çok yazıyorum.
Adamıma uyguladıklarım ;
1.Doktor sadece 2 kez (bugün 2 tane birden, haftaya 2 tane birden) Kullanılacak bir antibiyotik verdi.. Sperm kanallarında ufak- tefek enfeksiyon varsa tedavi Amaçlı.
2. Proxeed plus başladık.
3. Kanalların açılmasını kolaylaştıran sabah-akşam aç karnına kullanılan bir ilaç.
4. Her sabah aç karnına arısütüensu m sağolsun
5. Tribülüs ve multivitamin gelsin onları da vereceğim.
6. Geceleri de kestane Balı
Bir de pimpirikli bir adam benimkiya bu ilaç bana dokunur mu falan, istemez istemez yapıyor. Ben de sonunda dedim ki o kadar ağır iğneler kullandım, bana bişey olmadıysa sana da olmaz:)
Ben de;
1. Histereskopi sonrası antibiyotik verdi onu kullanıyorum sabah-akşam.
2. Sabah aç karnına arısütü ..
3. Maca, coq10 ve Multi vitamin gelsin kullanacağım
4. Folik asit
6. Balık Yağı
Nasıl ama :))) !!!!!!!!!!
tatlımmm iyi ki doğdunnnnndogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
biraz gülelim istedim arkidişler
E annesi azıcık benzesin hahahahah
Ayıp yorgan altında olur derler onu da hiç anlamam ya hahahah niye ayıpsa!
ayıp mayıp değil annesi de sana benzesin :) bir ulu manitu olamaz ama olsun :) görümcesi mi oluyorsun sen şimdi
(bir türlü öğrenemedim şu akrabalık işlerini)
Evet, herkes bana benzesin
Ulu manitu olmak gibi bir derdi yok onun. Cahilsen mutlusun modunda.
Akrabalık boyutunda ben görümceyim. O yengem oluyor.
Küf kokusu için tüyosu olan var mı? Bir halt etmişim ki sormayın gitsin!!!
Dün gece tohumlardan bazılarının olmadığını fark edince dolaplarda bir kutu buldum.
İçinde lale soğanları vardı başka tohum kağıtları da vardı. Kutu metaldi terleme yapmış. Allahım nasıl bir koku!
Şaşkın ben küf yapmış lale soğanlarını attım çöpe, kutunun içindeki teri aldım (akıllıyım ya alta havlu kağıt koydum!) ve kapattım (güya!) geri koydum...
Kapağı tam kapatmamışım... Dolabın kapağını açınca nefes alınmıyor odada o kadar feci dolabın içine ve içindekilere sinmiş.
Ne yapabilirim tamamen kurtulmak için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?