- 26 Ağustos 2013
- 2.095
- 3.742
- 178
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.221
kızlarrr hepinizi seviyorummmm...
Hafta sonuna doğru yola çıkıyorumm..
Akşam muhtemel müsait olurum..
Ani misafir baskını olmaz ise :)
2220 dönmene sevindimm.. Şimdi burası bahar oldu:)
selam arkadaşlar wduygucum unutmadığın için sağol tatlım doğrusunu istersen bir süre bencillik yaptım ve toparlanmak adına internetten uzak durmaya çalıştım biliyorsun kötü bir süreçten geçtim ve bir an önce toparlanmam lazımdı bu arada hamiş arkadaşlar olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, tedavide olan arkadaşlar bol şans umarım en güzel sonuçlar alırsınız ve benim gibi hazırlık içinde olanlar rabbim bizede olumlu bir tedavi nasip etsin, allah kısmet ederse ben nisanın başında tekrar tüp yaptırmayı düşünüyorum hazırlık içindeğim artık allah hayırlısını versin diyorum öpüyorum hepinizi :)
Uzun zamandır yazmıyorsunuz merak ettim, merak ettik haberiniz olsun... İyi şeyler olsun, yoğun olun ama bir haberdar edin yahu :)))) Giriş yaptığınızda görürsünüz belki diye en son mesajlarınızı alıntıladım :))
En güzel hal ben de istiyorum öyle olmayıııııı böyle
Hmmm şimdi ben eşimin abisinin yengesi oluyorum eşinin de görümcesi anladım :)
eşimin abisi benim neyim oluyor hahahaha ben direkt adıyla seslendiğinden bilemedim şimdi
Dolabı boşalt, kaynar suya karbonat koy. Bir litre suya bir yemek kaşığı kadar. Ilıkken dolabın içini iyice sil. Durulama. İz bırakır ama hiç değilse bir gece beklesin. Hem kokuyu hem küfe sebep olan bakterileri temizler. Ertesi gün ılık suyla durulayıp kurularsın, koku kalmaz, yeniden küflenme de yapmaz.
Süper güzel tüyo. Yapayım yapayım ama sorun şu dolapta küflü yer yok.
Küflenmiş kutuyu dolapta ağzını kapattım sanırken açık bıraktığımdan koku var...
Kapağını içini rafını sileyim süper temizlik olsun.
Ama içindekilero benim biriktirdiğim model araba dolabımdı. Seyahatlerden aldığım kitap ayraçları, o bu şu objeler ve en önemlisi eski tip radyo ve helikopterin uzaktan kumandası vardı. Fare ölmüş gibi kokuyor kumanda bile! Onları silersem bozulur... Açık havaya bıraksam yağmur almayacak şekilde uçar gider diye düşündüm ama ((
Hahahahahahahahah allahımmmm
"iki üç defa izin verdim"
selam arkadaşlar wduygucum unutmadığın için sağol tatlım doğrusunu istersen bir süre bencillik yaptım ve toparlanmak adına internetten uzak durmaya çalıştım biliyorsun kötü bir süreçten geçtim ve bir an önce toparlanmam lazımdı bu arada hamiş arkadaşlar olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, tedavide olan arkadaşlar bol şans umarım en güzel sonuçlar alırsınız ve benim gibi hazırlık içinde olanlar rabbim bizede olumlu bir tedavi nasip etsin, allah kısmet ederse ben nisanın başında tekrar tüp yaptırmayı düşünüyorum hazırlık içindeğim artık allah hayırlısını versin diyorum öpüyorum hepinizi :)
Yok benimki kendi yapıyor çok şükür :) tüp tüp maşallah :)evet cnm en az 6 ay kullanmak gerekli.. sperm zaten kendisini 70 günde bir yeniliyor..
benim eşimde transa bağladı habire içiyo tabii ben hatırlatıp, ben hazırlayıp, ben götürünce içiyor.. yoksaa asla aklına bile gelmez..
bazı günler bugün içmesem olmazmı diyor iki üç defa izin verdim:))
Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
Evet Haklısın .. Sağol bunu düşünmemiştim.. Hoş eşim çok ayran içer.. Benim dikkat etmem LazımBolca yoğurt tüketmeyi ihmal etme. Yoğun antibiyotik tedavilerinde bağırsak florası zarar görüyor ve başedilmesi zor sorunlar çıkarabiliyor. Yoğurt o yan etkileri azaltıp düzenliyor. Eşine de yedir. İlaçlardan endişe etmesine gerek kalmaz o zaman
Geçmiş olsun.. Çok fena ama hiç bir Püf nokta bilmiyorum bu konuyla ilgili ..Küf kokusu için tüyosu olan var mı? Bir halt etmişim ki sormayın gitsin!!!
Dün gece tohumlardan bazılarının olmadığını fark edince dolaplarda bir kutu buldum.
İçinde lale soğanları vardı başka tohum kağıtları da vardı. Kutu metaldi terleme yapmış. Allahım nasıl bir koku!
Şaşkın ben küf yapmış lale soğanlarını attım çöpe, kutunun içindeki teri aldım (akıllıyım ya alta havlu kağıt koydum!) ve kapattım (güya!) geri koydum...
Kapağı tam kapatmamışım... Dolabın kapağını açınca nefes alınmıyor odada o kadar feci dolabın içine ve içindekilere sinmiş.
Ne yapabilirim tamamen kurtulmak için?
Hoşgeldin .. Yeni başlangıçın yeni bir hayata Kapıları açsın sonuna kadar..(çocuklu, yorucu bir hayatselam arkadaşlar wduygucum unutmadığın için sağol tatlım doğrusunu istersen bir süre bencillik yaptım ve toparlanmak adına internetten uzak durmaya çalıştım biliyorsun kötü bir süreçten geçtim ve bir an önce toparlanmam lazımdı bu arada hamiş arkadaşlar olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, tedavide olan arkadaşlar bol şans umarım en güzel sonuçlar alırsınız ve benim gibi hazırlık içinde olanlar rabbim bizede olumlu bir tedavi nasip etsin, allah kısmet ederse ben nisanın başında tekrar tüp yaptırmayı düşünüyorum hazırlık içindeğim artık allah hayırlısını versin diyorum öpüyorum hepinizi :)
Kız, minnak 2 aydan küçük kedi yavrularına denir. Ama olsun ya, o mis kokulu ana kuzularına da yakışmış. İnşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberini paylaşırsın bizimle...
Geçmiş olsun canım.. Iyimisin şimdi? Toplu dua etmedik bildiğim kadarıyla.
Ay canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
ah aaahh elimde olsa alsam oraya getirsem. yada kolonlasam. hepinize yardimci olacaginda o kadar eminim ki.
ilk gittigimde bana ben tipin bulamadigi seyleri buluyorum beden demisti. tip yetersiz kaliyor demisti. sebebsiz interfelite diyorlar ya
iste bunun sebeblerini buluyor. acmilam cok istedi ama kismet olmadi gelemedi. galiba kocasi zorluk cikariyor
dogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
@Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.
Dolabı boşalt, kaynar suya karbonat koy. Bir litre suya bir yemek kaşığı kadar. Ilıkken dolabın içini iyice sil. Durulama. İz bırakır ama hiç değilse bir gece beklesin. Hem kokuyu hem küfe sebep olan bakterileri temizler. Ertesi gün ılık suyla durulayıp kurularsın, koku kalmaz, yeniden küflenme de yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?