Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

biz de seni severiz pek çok severiz :)
çoooooooooooooooooook güzel hafta sonu olsunnnn
ani misafir baskını da neymiş, ben açmam kapıyı katiyyen :)
telefon diye bir şey icat oldu derim vallahi :))))

benim hafta sonum çoook yoğun geçecek en yakın arkadaşım yatılı misafirim bu akşamdan teee pazar gününe 1 tanesi de yarın ve pazar eklenecek fokurdamalı kızlar kaynatması var :))) Eşlere özgürlük verdik :)

kızlarrr hepinizi seviyorummmm...
Hafta sonuna doğru yola çıkıyorumm..
Akşam muhtemel müsait olurum..
Ani misafir baskını olmaz ise :)
2220 dönmene sevindimm.. Şimdi burası bahar oldu:)

selam arkadaşlar wduygucum unutmadığın için sağol tatlım doğrusunu istersen bir süre bencillik yaptım ve toparlanmak adına internetten uzak durmaya çalıştım biliyorsun kötü bir süreçten geçtim ve bir an önce toparlanmam lazımdı bu arada hamiş arkadaşlar olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, tedavide olan arkadaşlar bol şans umarım en güzel sonuçlar alırsınız ve benim gibi hazırlık içinde olanlar rabbim bizede olumlu bir tedavi nasip etsin, allah kısmet ederse ben nisanın başında tekrar tüp yaptırmayı düşünüyorum hazırlık içindeğim artık allah hayırlısını versin diyorum öpüyorum hepinizi :)

Aynen. Eşinin ağabeyi senin kayınbiraderin oluyor. Kadın için de, erkek için de eşinin erkek kardeşi kayınbiraderdir.
Doğuştan böyleyim ama ben. 4 yaşımdayken ege şivesiyle "yooort" diyenleri "yo-ğurt" diye düzeltirdim. Böyle bir bilmişlik işte...

Süper güzel tüyo. Yapayım yapayım ama sorun şu dolapta küflü yer yok.
Küflenmiş kutuyu dolapta ağzını kapattım sanırken açık bıraktığımdan koku var...
Kapağını içini rafını sileyim süper temizlik olsun.
Ama içindekiler o benim biriktirdiğim model araba dolabımdı. Seyahatlerden aldığım kitap ayraçları, o bu şu objeler ve en önemlisi eski tip radyo ve helikopterin uzaktan kumandası vardı. Fare ölmüş gibi kokuyor kumanda bile! Onları silersem bozulur... Açık havaya bıraksam yağmur almayacak şekilde uçar gider diye düşündüm ama ((

Koku varsa bakteriler çoktan yerleşmiştir. Dolapta görmesen de içine koyduklarına geçer. O yüzden silmekte fayda var. İçindekiler silinmeyecek gibiyse, ve eğer mümkünse sadece karbonata bulayıp beklet bir gece. Yumuşak bir fırçayla fırçala. O da olmuyorsa, hepsini bir kutuya koy, bir kase içinde karbonat bırak yanlarına. Bunu zaman zaman tekrarlaman gerekir. Karbonat her türlü koku ve bakteri için birebir. Aslında çuvalla almak lazım...

Hahahahahahahahah allahımmmm
"iki üç defa izin verdim"

canım sen benim böyle yazdığıma bakma.. eşim tipik bir arslan burcudur ve tüm özelliklerini en yüksek derecede taşır..
görünüşte onun egoları ve dedikleri oluyor güya ama aslında eninde sonunda benim dediğim oluyor ama süreci öyle zorluyorumki artık kendi fikrini bile unutuyor:)) ben çok inatçıyım cnm küçüklükten bu yana en belirgin özelliğim inatçılık oldu.. iyiki böyle olmuşum yoksa masum yengeç tipik bi arslanı bastıramazdı:))

Kimse kimseyi unutmuyor ben enerji fazlam var diye sözcülük yapıyorum :)
Bencillik de, sessizlik de, kendime dönme de ne dersen de canının istediğini yapıyorsun canım hep öyle de yaparsın inşallah... Süreçlerin etkileri için en iyi ilacı kendimiz biliyoruz, bazen paylaşıp azaltırız bazen kendimizle kalıp içimizde çözeriz. Nasıl iyi hissediyorsan öyle olacak elbette :) İyi olduğunu bilmek sevindirecek herkesi.

Yeni tedaviye başlıyorsun demek harika haber... Ben tembelim vazgeçtim tedaviden falan, çayıra saldım henüz kayırılmadım :) Senin tedavinle biz de heyecanlanırız olur mu :) Koşturmacalı günlerin başlayacak biz de sana doping olalım, birlikte sayalım zamanları, sonra topluca sevinecek gelişmeleri yaşayalım diliyorum.

Hayırlısı olsun şimdiden, bahar ayları güzel ay... Doğanın uyandığı, çiçeklerin filizlendiği, aşkların yenilendiği... Sende çiçek açacak güzel gelişmelerini yaşa, hayırlısıyla kızın olursa belki adını bahar koyarsın.. inşallah gönlünden geçtiği gibi olsun, çooooooooook öperiz biz de...

Yok benimki kendi yapıyor çok şükür :) tüp tüp maşallah :)

canımm tatlı telaşlar yaşıyorsun, inşallah herşey gönlünden geçtiğince gelişecek..
ülkene hoşgeldinnn canımm:))

Evet Haklısın .. Sağol bunu düşünmemiştim.. Hoş eşim çok ayran içer.. Benim dikkat etmem Lazım

unutulmadığını biliyorsun canımm:)) öptümmmm

Geçmiş olsun.. Çok fena ama hiç bir Püf nokta bilmiyorum bu konuyla ilgili ..

Hoşgeldin .. Yeni başlangıçın yeni bir hayata Kapıları açsın sonuna kadar..(çocuklu, yorucu bir hayat

Kız, minnak 2 aydan küçük kedi yavrularına denir. Ama olsun ya, o mis kokulu ana kuzularına da yakışmış. İnşallah sen de en kısa zamanda mutlu haberini paylaşırsın bizimle...

Ben ilk defa duydum hemen içimi ısıttı bu kelime, çok güzel minnak..inşallah canım hepimiz paylaşırız çok sabrettik.

aaaaaaay ne güzel ..hadi bakalım , inşallah görüşmen güzel geçer..en önemlisi ayın 14 ündede gelir

ah keşke bende gidebilseydim, benim fotoğrafı göndersem bi baksa olmazmı acep :)))

birde temizledikden sonra küçük çay tabaklarının içine türk kahvesi koyup(2-3 tane) dolabın içersinde bekletebilirsinde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…