- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.241
Süper güzel tüyo. Yapayım yapayım ama sorun şu dolapta küflü yer yok.
Küflenmiş kutuyu dolapta ağzını kapattım sanırken açık bıraktığımdan koku var...
Kapağını içini rafını sileyim süper temizlik olsun.
Ama içindekilero benim biriktirdiğim model araba dolabımdı. Seyahatlerden aldığım kitap ayraçları, o bu şu objeler ve en önemlisi eski tip radyo ve helikopterin uzaktan kumandası vardı. Fare ölmüş gibi kokuyor kumanda bile! Onları silersem bozulur... Açık havaya bıraksam yağmur almayacak şekilde uçar gider diye düşündüm ama ((
ensu canım nasılsınnnunutulmadığını biliyorsun canımm:)) öptümmmm
Sağol kız, Rabbim de seni güldürsün inşallah
En güzel hal ben de istiyorum öyle olmayıııııı böyle
Hmmm şimdi ben eşimin abisinin yengesi oluyorum eşinin de görümcesi anladım :)
eşimin abisi benim neyim oluyor hahahaha ben direkt adıyla seslendiğinden bilemedim şimdi
23 mart pazartesi gidiyorum hayirlisiyla çözülsün artikElbette başına gelmez diye bir şey yok.Du bakalım belki de öyle değil..
Ne zaman 12.günün..
birde temizledikden sonra küçük çay tabaklarının içine türk kahvesi koyup(2-3 tane) dolabın içersinde bekletebilirsinde ..
amin canım Rabbim hepimizi güldürsün
seni çok özledim ben eskisi gibi burada olmana çok mutlu oldum
Canım benim kayinbiraderinin eşi senin eltin oluyor sen kendi erkek kardeşinin esinin görümcesi oluyosun
Eskisi gibi gelmemişim bak, elti kısmını atlamışım
O kadar kusur kadı kızındada olur
Buralar sensiz olmaz tızım
Doğrusu benim adamımda ilaç özürlü ama bebeği o benden daha çok istiyor.. O yüzdende nazlansa da içiyorBu vitaminler bol bol enerji guc masallah ya gelsin dogalindan bebek ben omegayi icemiyorum adamin iyi herseyi yutuyo benimki ilac ozurlu icmez de icmez
Keçiboynuzu içirir durdum adama geçen sene bilmeden.. Tüh tüh
teşekkür ederim canım inşallah bahar gibi umutlarımızda çiçek açar meyvesinini verir benim zamana bırakacak lüksüm yok malesef zaten tireni çoktan kaçırmışım :) ama tedavimdeki süreci sizinle paylaşmak eminimki beni rahatlatacaktır inşallah mutlu sonu yakalarız :)Kimse kimseyi unutmuyor ben enerji fazlam var diye sözcülük yapıyorum :)
Bencillik de, sessizlik de, kendime dönme de ne dersen de canının istediğini yapıyorsun canım hep öyle de yaparsın inşallah... Süreçlerin etkileri için en iyi ilacı kendimiz biliyoruz, bazen paylaşıp azaltırız bazen kendimizle kalıp içimizde çözeriz. Nasıl iyi hissediyorsan öyle olacak elbette :) İyi olduğunu bilmek sevindirecek herkesi.
Yeni tedaviye başlıyorsun demek harika haber... Ben tembelim vazgeçtim tedaviden falan, çayıra saldım henüz kayırılmadım :) Senin tedavinle biz de heyecanlanırız olur mu :) Koşturmacalı günlerin başlayacak biz de sana doping olalım, birlikte sayalım zamanları, sonra topluca sevinecek gelişmeleri yaşayalım diliyorum.
Hayırlısı olsun şimdiden, bahar ayları güzel ay... Doğanın uyandığı, çiçeklerin filizlendiği, aşkların yenilendiği... Sende çiçek açacak güzel gelişmelerini yaşa, hayırlısıyla kızın olursa belki adını bahar koyarsın.. inşallah gönlünden geçtiği gibi olsun, çooooooooook öperiz biz de...
harikasın yaaa :) :) :)Kuaför beni rehin alacaktı :) Ben ona borç takayım diye uğraştım asgar-i müşterekte anlaştık...
Kuaför olmak varmış anasını satayım :)))))))))
Tam tamına 6 saat süren bir toplantıdan çıkmış biri olarak pimi çekilmiş ama gazı kaçmış bomba gibiyim hahahaha
kesinlikle eminim tatlım bende hiçbirinizi unutmadım :)unutulmadığını biliyorsun canımm:)) öptümmmm
aayy teşekkür ederim inşallah canım yüce rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın :)Hoşgeldin .. Yeni başlangıçın yeni bir hayata Kapıları açsın sonuna kadar..(çocuklu, yorucu bir hayat
canım hadi hayırlı olsun , bende peşinden geliyorum 4-5 nisanda bende semra hocayla görüşecem kısmetseAy canim cikti offf biktim yaaaaa koy kaldir insallah herseyim yanimdadir bavul yerlestirmeden nefret ediyorum tatile gitmek cok zevklidir de burda Türkiye şu gitme süreci ucaga binene kadar karin agrisi kg de problem
Olurmu olmazmi düsüncesi derken yarin yine saat 15/30 kadar caliscam 17/30 ucucam sitresi beni Menopoza soktu yani yani haber vereyim kizlar bana şifa li tariflerinizi mutlak yazin ayin 14 de Adet olnam lazim tik yok yani
Kizlarrrrrr beni unutmayin sizleri Allaha emanet ediyorum her nekadarda sizleri tanimiyosamda bana okadar yakinsiniz ki offff dedittriyo olduda basina birsey gelirse hakinizi bana helal edin burdaki batil inanc ayin 13 cumaya gelirse kimse birsey yapmaz ugursuz gün ilan edilir millet yeni bir don bile almaz yani sizleri seviyorum tatlilar Türkiyede firsat buldukca yazarim cuma ayin 20 si Semra Kahraman da randevu gelismelerimi yazarim herkesi öptüm
ensu canım nasılsınnn
unuttun bizi yaa resmennn
tedaviye başaldınmı nasıl gıdıyoo
kkya pek gıremıyom takıpde edemıyomm
yeteeeeerrr yeterrrrrrrrrrrrr cumartesiye pazar dergünaydınlar iyi pazarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?