Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

zanorka yazışım..belki okumazsın diye sana da yazıyım dedim..bende buna benzer birşey yaşamıştım, dolabı güzelce temizledikden sonra her rafa bir çay tabağı içine türk kahvesi koyarsan belki koyuyu alır..ben böyle yapıştım, geçmişti..hemen değil ama geçti :))

Sağol kız, Rabbim de seni güldürsün inşallah

amin canım Rabbim hepimizi güldürsün

seni çok özledim ben eskisi gibi burada olmana çok mutlu oldum

Canım benim kayinbiraderinin eşi senin eltin oluyor sen kendi erkek kardeşinin esinin görümcesi oluyosun

birde temizledikden sonra küçük çay tabaklarının içine türk kahvesi koyup(2-3 tane) dolabın içersinde bekletebilirsinde ..

Toz kahve olarak biliyorum bunu. Ama pek işe yaramadı bende. Belki toz olduğu içindir. Bir de böyle deneyeyim.

amin canım Rabbim hepimizi güldürsün

seni çok özledim ben eskisi gibi burada olmana çok mutlu oldum

Canım benim kayinbiraderinin eşi senin eltin oluyor sen kendi erkek kardeşinin esinin görümcesi oluyosun

Eskisi gibi gelmemişim bak, elti kısmını atlamışım

Bu vitaminler bol bol enerji guc masallah ya gelsin dogalindan bebek ben omegayi icemiyorum adamin iyi herseyi yutuyo benimki ilac ozurlu icmez de icmez
Doğrusu benim adamımda ilaç özürlü ama bebeği o benden daha çok istiyor.. O yüzdende nazlansa da içiyor

teşekkür ederim canım inşallah bahar gibi umutlarımızda çiçek açar meyvesinini verir benim zamana bırakacak lüksüm yok malesef zaten tireni çoktan kaçırmışım :) ama tedavimdeki süreci sizinle paylaşmak eminimki beni rahatlatacaktır inşallah mutlu sonu yakalarız :)

harikasın yaaa :) :) :)

canım hadi hayırlı olsun , bende peşinden geliyorum 4-5 nisanda bende semra hocayla görüşecem kısmetse

ensu canım nasılsınnn
unuttun bizi yaa resmennn
tedaviye başaldınmı nasıl gıdıyoo
kkya pek gıremıyom takıpde edemıyomm

canımm merhaba, ben seni hiç unuturmuyumm canım.. kadınlar gününde bile aycanla sen ilk aklıma gelenler arasındaydınız:)) faceden takip ediyorum canım seni.. arada topiğinede gidiyorum yoksun.
biliyorum cnm okulun yoğun giremiyorsun..
cnm tedaviye başlayamadım iki aydır, bakalım inşallah bu ay başlayacağım.. sen ne yaptın cnm okul tatil olunca belki yaza bi deneme yaparsın belli olmaz..

[QUOTEeeeer, post: 39947733, member: 102829"]yeteeeeerrr yeterrrrrrrrrrrrr cumartesiye pazar der [/QUOTE]
Kuzum ayol pazar nasil dedimmmmm hahhahh ilahi iste olmasak yutacazzzz

Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Canlar Annemleyim yaa kahvalti harikaydi kardesim gitmis simit almis ayyy bir keyif ki sormayin sedece canim gelinimize sıkıldı halen yüzünü görmedik cocuguda odadan cikarmiyor bende salak gibi cocuga dünya esya aldim simdi 7 aylim hamile herseyini alip geldim de suratimiza bakarmi bilmiyorum esimde ben sana demistim deyip firca cekiyo offf cokta hakli cikti
neyse onada bozmuyorum moralimi ben Annamin yanindayim ya kimse bozamaz bu keyfimi
Herkesi öptüm, öptüm, öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…