- 6 Ekim 2008
- 40.406
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.261
Kuzum ayol pazar nasil dedimmmmm hahhahh ilahi iste olmasak yutacazzzz[/QUOTE][QUOTEeeeer, post: 39947733, member: 102829"]yeteeeeerrr yeterrrrrrrrrrrrr cumartesiye pazar der
Hoşgeldin yurduna canım. Herşey çok iyi ve istenildiği gibi gitsin.. Tek geldin, iki canlı dön evine. Gelini de boşver takmaaaaaaa amaaaaaan salla :) keyfine ve tedavine bak sen.. ÖptümCanlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Canlar Annemleyim yaa kahvalti harikaydi kardesim gitmis simit almis ayyy bir keyif ki sormayin sedece canim gelinimize sıkıldı halen yüzünü görmedik cocuguda odadan cikarmiyor bende salak gibi cocuga dünya esya aldim simdi 7 aylim hamile herseyini alip geldim de suratimiza bakarmi bilmiyorum esimde ben sana demistim deyip firca cekiyo offf cokta hakli cikti
neyse onada bozmuyorum moralimi ben Annamin yanindayim ya kimse bozamaz bu keyfimi
Herkesi öptüm, öptüm, öptüm
Kuzum ayol pazar nasil dedimmmmm hahhahh ilahi iste olmasak yutacazzzz[QUOTEeeeer, post: 39947733, member: 102829"]yeteeeeerrr yeterrrrrrrrrrrrr cumartesiye pazar der
Boş ver negatiflikleri pozitiflere bak bak bebişinle buluşmana az kalmış bunu düşün güzel günlere az kalmışCanlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Canlar Annemleyim yaa kahvalti harikaydi kardesim gitmis simit almis ayyy bir keyif ki sormayin sedece canim gelinimize sıkıldı halen yüzünü görmedik cocuguda odadan cikarmiyor bende salak gibi cocuga dünya esya aldim simdi 7 aylim hamile herseyini alip geldim de suratimiza bakarmi bilmiyorum esimde ben sana demistim deyip firca cekiyo offf cokta hakli cikti
neyse onada bozmuyorum moralimi ben Annamin yanindayim ya kimse bozamaz bu keyfimi
Hoşgeldin. Sende buradayken bir buluşma yapsak mı acaba?Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
güzel arkadaşım biliyoum takılıyorum sanacanımm merhaba, ben seni hiç unuturmuyumm canım.. kadınlar gününde bile aycanla sen ilk aklıma gelenler arasındaydınız:)) faceden takip ediyorum canım seni.. arada topiğinede gidiyorum yoksun.
biliyorum cnm okulun yoğun giremiyorsun..
cnm tedaviye başlayamadım iki aydır, bakalım inşallah bu ay başlayacağım.. sen ne yaptın cnm okul tatil olunca belki yaza bi deneme yaparsın belli olmaz..
Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Keyfiniz sefanız bol olsun canım,Olanları çok kaile alma,tadını çıkar bulunduğun Zaman'ın.Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Bereketli tedavin olsun,Allah kolaylık versin.selam arkadaşlar wduygucum unutmadığın için sağol tatlım doğrusunu istersen bir süre bencillik yaptım ve toparlanmak adına internetten uzak durmaya çalıştım biliyorsun kötü bir süreçten geçtim ve bir an önce toparlanmam lazımdı bu arada hamiş arkadaşlar olmuş allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, tedavide olan arkadaşlar bol şans umarım en güzel sonuçlar alırsınız ve benim gibi hazırlık içinde olanlar rabbim bizede olumlu bir tedavi nasip etsin, allah kısmet ederse ben nisanın başında tekrar tüp yaptırmayı düşünüyorum hazırlık içindeğim artık allah hayırlısını versin diyorum öpüyorum hepinizi :)
Kuzum espiri olsun diyerek yazmıştım,Sağol teşekkürler düşünmen yeterdogum gunumu kutlayan arkadaslar hepinizi kocaman opuyorum. kutlamiyanlarida tabi :)
dil sorun olmaz canm ben varim tercuman olaraktan.
Meer7 kuzum bizde resimle oluyor mu hic bilmiyorum ki bi sorayim gittigimde.
Toz kahve olarak biliyorum bunu. Ama pek işe yaramadı bende. Belki toz olduğu içindir. Bir de böyle deneyeyim.
toz kahve olacak zati :)) çay tabağının içine 2 tatlı kaşığı kadar toz halinde koyunca, kokuyu alıyor..dolabına 2-3 çay tabağı koysan yeter sanırım..
Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Merhaba hanımlar...
Burada bir geçmişiniz var biliyorum. Zaman zaman okuyorum ancak kim hangi durumda pek bilmiyorum elbette.
Ben 1970 doğumluyum 3.5 yaşında bir kuzum var. Neden 2.yi düşünmedim diye çok pişman olanalrdanım. Bir yıldır sigara da içiyorum. Hani yumurtlama döneminde bir akıntı olur ya yumurta akı gibi beyaz o artık yok bendereglim bazen 25 günde bazen de 35 günd geliyor önceden 29-30 du Menapoza mı giriyorum bilmiyorum. Hormon testi yaptıracağım yüksek olduğunu gördüğüm an psikolojim beni menapoza anında sokar biliyorum. Klomen mi kullansam,zaten yaş geçti mi desem bilmiyorum. Ama yüreğim ço k sızılı kuzum yalnız. Tek çocuk büyütmenin zor olduğunu anladım. Rabbim hepinizi kuzularınızla uzun ömürler versin. Sevgiler...
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın. Rabbim en kısa zaman da sana ve tüm olmayanlara da versin işallah. Bu konuda ben de çok çaba sarfettim esasında ilki için google ye " 40 yaşımın hikayesi " yazarsan çabamı öyle güzel anlattım ki .Rabbim mucizemi 41 yaşımda verdi bana işallah sizlere de verir allahım. Önce olmayanlara diliyorum zaten. Umarım geç kalmamışımdır. Evet doktora gideyim bu adette. Teşekkür ederim.Hoşgeldin. Öncelikle kendini üzme. Hiç değilse bir tesellin var. Bak bende bir evlat yok. Menapoz belirtisi de yok henüz ama tedavi yollarım kapandı. Hoş testlere göre menapozun eli kulağında. Sarıl gözbebeğine. Sımsıkı...
İkinci bir evlat için tavsiyem hiç geciktirmeden bir jinekologla görüş. Menapozu geciktirmek için takviye yapabiliyorlar. Durumunu değerlendirip yumurta takibiyle, kalan zamanını değerlendirmeyi dene. Menapoz da tıpkı biz kadınlar gibi karmaşık bir olay. Kanaması kesilip bir kaç yıl sonra hamile kalan da çok. Yumurtlaması bitip adet görmeye devam eden de. Bir kaç kere bahsettim burada. Anneannem 62 yaşında, dedemin vefatından sonra menapoza girdi. 70 yaşında rahim sarkmasından ameliyat olduğunda yumurtalıklarını da aldılar. Doktoru hala yumurtlamaya çalışıyor dediğinde çok şaşırmıştık.
Demem o ki, gerçekten istiyorsan üzülmeyi bırak ve adım at. En uzun yollar bile bir adımla başlar, adım adım biter. Dilerim daha fazla üzülmeden burada güzel haberini paylaşırsın bizimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?