Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

[QUOTEeeeer, post: 39947733, member: 102829"]yeteeeeerrr yeterrrrrrrrrrrrr cumartesiye pazar der
Kuzum ayol pazar nasil dedimmmmm hahhahh ilahi iste olmasak yutacazzzz[/QUOTE]

,................

Son düzenleme:
Hoşgeldin yurduna canım. Herşey çok iyi ve istenildiği gibi gitsin.. Tek geldin, iki canlı dön evine. Gelini de boşver takmaaaaaaa amaaaaaan salla :) keyfine ve tedavine bak sen.. Öptüm

[QUOTEeeeer, post: 39947733, member: 102829"]yeteeeeerrr yeterrrrrrrrrrrrr cumartesiye pazar der
Kuzum ayol pazar nasil dedimmmmm hahhahh ilahi iste olmasak yutacazzzz[/QUOTE]
Ama sen beni düşün birde bu günü pazar sanan yeter yarin saglik ocağına gider bekler bekler gelen giden yok birde sorumsuzlar diye
Şikayet edermişim

Boş ver negatiflikleri pozitiflere bak bak bebişinle buluşmana az kalmış bunu düşün güzel günlere az kalmış

Hoşgeldin. Sende buradayken bir buluşma yapsak mı acaba? WishhDuygu ne dersin? Organize olalım mı?

güzel arkadaşım biliyoum takılıyorum sana
evet canım okul yoğun giremiyorum
bizde aycanla hep senden konuşuyoruz birbirimize soruyoruz ensu dan haberın var mı dıye
inşallah baslarsın taedaviye canım
pek sanmıyorum ama inşallah bende başlıya bilirim tedaviye

ne dengesiz insanlar var ya.. helede senin gibi bi dünya tatlısı görümceye bi yapılırmı.. zaten senede kaç kez görüyorki seni tatilden tatile bile saygısını esirgiyor.. herkezi sevmek zorunda değiliz ama eşlerimizin kardeşlerine, yada kardeşlerimizin eşlerine yeri gelince görgülü davranmak zorundayız.. ben eltimi hiç sevmediğim halde bebeğinide gittim gördüm, takısınıda taktım, k.pederimin evinde aynı anda rastlaştığımız zaman komşular varsa insanlar konuşmadığımızı bile anlamıyor başkasının yanında zorunlu şeyleri konuşuyoruz.. hayat boyu kopamayacağın insanlarla ilişkilerini belli dengede yürütmek zorundasın.. herkez kendi kalitesini gösterir sen yeğenlerin için getirdin o aldıklarını, gelininiz için değil.. boşver canını sıkma keyfine bak.. tedavine odaklan hayatım..

Keyfiniz sefanız bol olsun canım,Olanları çok kaile alma,tadını çıkar bulunduğun Zaman'ın.

Bereketli tedavin olsun,Allah kolaylık versin.

canım sen tedavine odaklanmaya çalış, moralini yüksek tut strese girme, yumoşlar etkilenmesin..ne güzel annenle günlerinin keyfini çıkar...

Merhaba hanımlar...
Burada bir geçmişiniz var biliyorum. Zaman zaman okuyorum ancak kim hangi durumda pek bilmiyorum elbette.
Ben 1970 doğumluyum 3.5 yaşında bir kuzum var. Neden 2.yi düşünmedim diye çok pişman olanalrdanım. Bir yıldır sigara da içiyorum. Hani yumurtlama döneminde bir akıntı olur ya yumurta akı gibi beyaz o artık yok bende reglim bazen 25 günde bazen de 35 günd geliyor önceden 29-30 du Menapoza mı giriyorum bilmiyorum. Hormon testi yaptıracağım yüksek olduğunu gördüğüm an psikolojim beni menapoza anında sokar biliyorum. Klomen mi kullansam,zaten yaş geçti mi desem bilmiyorum. Ama yüreğim ço k sızılı kuzum yalnız. Tek çocuk büyütmenin zor olduğunu anladım. Rabbim hepinizi kuzularınızla uzun ömürler versin. Sevgiler...

Bir fincan koymuştum dolaba. Üstelik yoğun bir koku da değildi. Bildiğin buzdolabı kokusu. Ama kahveyle geçmedi. Karbonatla silince kurtuldum.

Hoşgeldin. Öncelikle kendini üzme. Hiç değilse bir tesellin var. Bak bende bir evlat yok. Menapoz belirtisi de yok henüz ama tedavi yollarım kapandı. Hoş testlere göre menapozun eli kulağında. Sarıl gözbebeğine. Sımsıkı...
İkinci bir evlat için tavsiyem hiç geciktirmeden bir jinekologla görüş. Menapozu geciktirmek için takviye yapabiliyorlar. Durumunu değerlendirip yumurta takibiyle, kalan zamanını değerlendirmeyi dene. Menapoz da tıpkı biz kadınlar gibi karmaşık bir olay. Kanaması kesilip bir kaç yıl sonra hamile kalan da çok. Yumurtlaması bitip adet görmeye devam eden de. Bir kaç kere bahsettim burada. Anneannem 62 yaşında, dedemin vefatından sonra menapoza girdi. 70 yaşında rahim sarkmasından ameliyat olduğunda yumurtalıklarını da aldılar. Doktoru hala yumurtlamaya çalışıyor dediğinde çok şaşırmıştık.
Demem o ki, gerçekten istiyorsan üzülmeyi bırak ve adım at. En uzun yollar bile bir adımla başlar, adım adım biter. Dilerim daha fazla üzülmeden burada güzel haberini paylaşırsın bizimle.

Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın. Rabbim en kısa zaman da sana ve tüm olmayanlara da versin işallah. Bu konuda ben de çok çaba sarfettim esasında ilki için google ye " 40 yaşımın hikayesi " yazarsan çabamı öyle güzel anlattım ki .Rabbim mucizemi 41 yaşımda verdi bana işallah sizlere de verir allahım. Önce olmayanlara diliyorum zaten. Umarım geç kalmamışımdır. Evet doktora gideyim bu adette. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…