Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok önceden okumuştum. Çok ta etkilenmiştim. Sen misin o? Dur tekrar okuyayım. Açıkçası tüplerimin birisi bağlandı. Diğeri de kendi üzerine kıvrılmış. Yani yumurta yakalama becerisi pek yok. Tüp bebek denemem gerek. Ona da şartlar müsait değil. Rabbim bilir hayırlısını. Bundan sonra Rabbimin taktirine kaldım. Hoş her halükarda onun rızasına tabiyiz. Ama kabullenmek, yüreğine taş basmak... Daha olmamışım bak. Yine gözlerimden yaş akıyor. Yüreğim donuk. Gözlerim gülmüyor artık...
İkincisi inşallah olur ama olmazsa da çok üzülme. Beterin beteri var. Evlatsız kalmanın acısı sarmayacak yüreğini. Kucağın boş kalmayacak. Rabbim yavruna uzun ömür versin...

Canım benimle senin hikayen aynı yaşta aynı.... bende artı eşimde morfoloji düşük MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR konusuna gir orada 4. sayfada Metin beyin numarası var. Doktordan aldığın hormon sonuçlarını gönder.

Akmasin gozlerinden yas kiyamam sana sen cok degerli bir insansin hani bir laf varya her insan kendi derdini buyuk sanarmis iste oyle bende yillarca oyle sandim ama simdi cocuk var cok sukur ama bu seferde diger dertler belki daha agir sinav dunyasi iste aslinda rahat ekmek yiyen yok heralde. Senin ve hepimiz icin cok dua ediyorum bebeklerin olsun daha onemlisi cok mutlu olasin diye

Günaydın arkadaslar güzel bir hafta hepimizin olsun
yeteeeeer kuzum espirileri döktürmüşsün gene neşen hep devam etsin canım
Mucizeler bizim olsun insallah

Günaydın arkadaslar güzel bir hafta hepimizin olsun
yeteeeeer kuzum espirileri döktürmüşsün gene neşen hep devam etsin canım
Mucizeler bizim olsun insallah
aslında has alerjim tavan yaptı ama ALERJİYE inat FB arkadaşlar paylaşmış çok güldüm sizde gülün istedim

Canımmm o gelini hoşgör gitsin..
Bir simitte birlikte yiyelimmm hazır gelmişsin:))
Anneciğine doyduktan sonra

aslında has alerjim tavan yaptı ama ALERJİYE inat FB arkadaşlar paylaşmış çok güldüm sizde gülün istedim
Senin alerji psikolojik olmasin kortizon kullaniyirsun sanirim fazla ilerlemis bir alerji aman dikkat yaa bende cicek cikartiyor gibi boynum sirtim gogusum kasiniyor kremlenmek lazim daha ciceklerde cikmadi bana deloday iyi gelir kizariklik oldumu aliyorum

Merhabaaa
rabbim bağışlasın bebegini bir ömür sana.. HAyırlı, sağlıklı, sevgi dolu bir evlat olsun..
Hikayeni okudum..
Bugün hala yaşıyorsak her şey için umut vardır diye düşünüyorum.. Tüp bebek ile anne olabilen her kadın doğal yoldan da anne olabilir. İnanıyorum ki bu sevgiyi içimize ilmek ilmek işleyen rabbim hepimize bu güzelliği nasip edecek..
Dİlerim sizin için de bizim içinde en güzeli olur...

2220 sana sarilmak geldi icimden arkadasim. uzulme diycem ama fayda edermi bilmiyorum.
lutfen umitsizlige kapilma. zor ama
2220
Evet benide üzüyorr kendilerii
Hayat malesef güçlü olmayı gerektiriyor..
Her şey ile savaşmayı.. Durup geriye şöyle bi bakma şansımız bile yok..
O yüzden olduğumuz yeri ve bulunduğumuz konumu kabullenip seveceğiz. Açmasada çiçeklerimiz başka bahar için umutlu olacağız..
Ben zanorkta gördüm bunları ilk geldiğim gün.. Dedim ki; kim bu kadın, hayatının baharında aşkla yaşayan, güldümü bembeyaz ışık saçan.. Verandasında rengarenk çiçekleri vardır kesin dedim.. Bahçesinde kedileriyle , köpekleriyle ve kuş sesleriyle birlikte dedim.. Evet resmen bunları hissettim ben..
Demek ki o bulunduğu yerleri eğer isterse bahar bahçe yapabiliyor...
E hazır önümüzde baharken neden açmasın gülleri değil mi..
Gene güneş olsun aydınlatsın bizlerii.. Sadece bilgeliği ile değil enerjisi ile de..

evet evet bende kac kere okumustum bilmiyorum hatta esimede okutmustum cok duygulanmistim.
topigimize h.geldin. Rabbim evladini sana bagislasin. bak kizin en umutsuz aninda gelmis neymis umutsuzluk yoookkkk kuzum.

ne guzel dile getirmissin canm gonlune saglik. ben uzun uzun yazamiyorum ofisteyim bolum sefi basima dikiliyor zirt pirt. gicik adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…