- 14 Eylül 2010
- 5.771
- 4.993
- 448
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.281
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın. Rabbim en kısa zaman da sana ve tüm olmayanlara da versin işallah. Bu konuda ben de çok çaba sarfettim esasında ilki için google ye " 40 yaşımın hikayesi " yazarsan çabamı öyle güzel anlattım ki .Rabbim mucizemi 41 yaşımda verdi bana işallah sizlere de verir allahım. Önce olmayanlara diliyorum zaten. Umarım geç kalmamışımdır. Evet doktora gideyim bu adette. Teşekkür ederim.
Canım benimle senin hikayen aynı yaşta aynı.... bende artı eşimde morfoloji düşük MORFOLOJİNİN ÇÖZÜMÜ VAR ARKADAŞLAR konusuna gir orada 4. sayfada Metin beyin numarası var. Doktordan aldığın hormon sonuçlarını gönder.Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın. Rabbim en kısa zaman da sana ve tüm olmayanlara da versin işallah. Bu konuda ben de çok çaba sarfettim esasında ilki için google ye " 40 yaşımın hikayesi " yazarsan çabamı öyle güzel anlattım ki .Rabbim mucizemi 41 yaşımda verdi bana işallah sizlere de verir allahım. Önce olmayanlara diliyorum zaten. Umarım geç kalmamışımdır. Evet doktora gideyim bu adette. Teşekkür ederim.
Akmasin gozlerinden yas kiyamam sana sen cok degerli bir insansin hani bir laf varya her insan kendi derdini buyuk sanarmis iste oyle bende yillarca oyle sandim ama simdi cocuk var cok sukur ama bu seferde diger dertler belki daha agir sinav dunyasi iste aslinda rahat ekmek yiyen yok heralde. Senin ve hepimiz icin cok dua ediyorum bebeklerin olsun daha onemlisi cok mutlu olasin diyeÇok önceden okumuştum. Çok ta etkilenmiştim. Sen misin o? Dur tekrar okuyayım. Açıkçası tüplerimin birisi bağlandı. Diğeri de kendi üzerine kıvrılmış. Yani yumurta yakalama becerisi pek yok. Tüp bebek denemem gerek. Ona da şartlar müsait değil. Rabbim bilir hayırlısını. Bundan sonra Rabbimin taktirine kaldım. Hoş her halükarda onun rızasına tabiyiz. Ama kabullenmek, yüreğine taş basmak... Daha olmamışım bak. Yine gözlerimden yaş akıyor. Yüreğim donuk. Gözlerim gülmüyor artık...
İkincisi inşallah olur ama olmazsa da çok üzülme. Beterin beteri var. Evlatsız kalmanın acısı sarmayacak yüreğini. Kucağın boş kalmayacak. Rabbim yavruna uzun ömür versin...
aslında has alerjim tavan yaptı ama ALERJİYE inat FB arkadaşlar paylaşmış çok güldüm sizde gülün istedimGünaydın arkadaslar güzel bir hafta hepimizin olsun
yeteeeeer kuzum espirileri döktürmüşsün gene neşen hep devam etsin canım
Mucizeler bizim olsun insallah
Canlar herkese günaydin cok cok Tesekür ederim herkese Istanbul beni harika karsiladi cok teredüt etim ya soguksa diye kalin ceketlerimi iyikide getirmemisim .....
Canlar Annemleyim yaa kahvalti harikaydi kardesim gitmis simit almis ayyy bir keyif ki sormayin sedece canim gelinimize sıkıldı halen yüzünü görmedik cocuguda odadan cikarmiyor bende salak gibi cocuga dünya esya aldim simdi 7 aylim hamile herseyini alip geldim de suratimiza bakarmi bilmiyorum esimde ben sana demistim deyip firca cekiyo offf cokta hakli cikti
neyse onada bozmuyorum moralimi ben Annamin yanindayim ya kimse bozamaz bu keyfimi
Herkesi öptüm, öptüm, öptüm
Senin alerji psikolojik olmasin kortizon kullaniyirsun sanirim fazla ilerlemis bir alerji aman dikkat yaa bende cicek cikartiyor gibi boynum sirtim gogusum kasiniyor kremlenmek lazim daha ciceklerde cikmadi bana deloday iyi gelir kizariklik oldumu aliyorumaslında has alerjim tavan yaptı ama ALERJİYE inat FB arkadaşlar paylaşmış çok güldüm sizde gülün istedim
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın. Rabbim en kısa zaman da sana ve tüm olmayanlara da versin işallah. Bu konuda ben de çok çaba sarfettim esasında ilki için google ye " 40 yaşımın hikayesi " yazarsan çabamı öyle güzel anlattım ki .Rabbim mucizemi 41 yaşımda verdi bana işallah sizlere de verir allahım. Önce olmayanlara diliyorum zaten. Umarım geç kalmamışımdır. Evet doktora gideyim bu adette. Teşekkür ederim.
Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyor cinsiyet belli oldumuyduGünaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn!!
Portakalim naber canim toparladinmi birazdahaGünaydınn günaydınnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
2220 sana sarilmak geldi icimden arkadasim. uzulme diycem ama fayda edermi bilmiyorum.
lutfen umitsizlige kapilma. zor ama
Portakalim naber canim toparladinmi birazdaha
2220
Evet benide üzüyorr kendilerii
Hayat malesef güçlü olmayı gerektiriyor..
Her şey ile savaşmayı.. Durup geriye şöyle bi bakma şansımız bile yok..
O yüzden olduğumuz yeri ve bulunduğumuz konumu kabullenip seveceğiz. Açmasada çiçeklerimiz başka bahar için umutlu olacağız..
Ben zanorkta gördüm bunları ilk geldiğim gün.. Dedim ki; kim bu kadın, hayatının baharında aşkla yaşayan, güldümü bembeyaz ışık saçan.. Verandasında rengarenk çiçekleri vardır kesin dedim.. Bahçesinde kedileriyle , köpekleriyle ve kuş sesleriyle birlikte dedim.. Evet resmen bunları hissettim ben..
Demek ki o bulunduğu yerleri eğer isterse bahar bahçe yapabiliyor...
E hazır önümüzde baharken neden açmasın gülleri değil mi..
Gene güneş olsun aydınlatsın bizlerii.. Sadece bilgeliği ile değil enerjisi ile de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?