Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aynen heleki avrupanin durumu berbat.
Doğrudur canımm.. Ama Türkiye bitmiş durumda...
Daha ne kadar batarız diye izliyoruz.. Her yanımızı Suriyeliler ile doldurdular bide.. Onca insan her köşe başında dileniyor. Çocuklar hasta.. Ayyy İstanbul bitmişş.. Sonumuz hayır olsun canım.. Ben çok takıyorum bu ülke olaylarını.. Büyük stres bende duyarlı yanım..

Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Bir hafta içerisinde inş. güzel gelişmeler olmuştur. Bahar enerjisinin, yenilenmenin hepimizde de yaşanması dileğiyle sevgiler gönderiyorum.

Başınız sağ olsun canım.. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin..
Bebişle mutlu mutlu yaşa:))

Öksürük haricinde çok iyiyim..
Yine bir pazartesi diye başladık:))
Sen nasılsınn..
Iyiyim canim naneli seker iyi geliyor öksürüğe tavsiye ederim ben haftasonu cookkk calistim tek yumurta icinn bakalim rabbim hayirlisini versin hahhhhha

Rabbim mekanini cennet eylesin enistenin canim.baharda tazelenek iyilesmene sevindim dikkat et

Iyiyim canim naneli seker iyi geliyor öksürüğe tavsiye ederim ben haftasonu cookkk calistim tek yumurta icinn bakalim rabbim hayirlisini versin hahhhhha

Ohh ohhh maşallahh :)))
Tek yumurta varsa her zaman şans vardır.. Zira tek yumurtayla ikiz doğuranlar var.. Bizzat en yakınımda:))

Buyrun

Ohh ohhh maşallahh :)))
Trta varsa her zaman şans vardır.. Zira tek yumurtayla ikiz doğuranlar var.. Bizzat en yakınımda:))

Buyrun

Eki Görüntüle 1456484
Cok cok sekerler rabbim herturlu istese vermeye kadir canim insallah bizimde yüzümüzü güldürecek dr gittigimde 3 kadin cocuk olmasin diye geldik dedi içim yandı ya rabbim bizede versin boş bırakmasın kuzum

2 -3 yıl önce bir teyzeyle tanıştım. 70 li yaşlardaydı. Eşi vefat edeli 20 yıl olmuş. Çocukları olmamış. Eşinin kardeşlerinin çocuklarına bakmış. Babaanne diyorlar. Ama hala iki gözü iki çeşme ağlıyordu kadıncağız. İmkanı olsa, o gün doğurmak istiyordu. O gün "ben de mi böyle olacağım yaşlanınca" demiştim. O kadının hali gitmiyor gözümün önünden...

Sen öyle olmayacaksın inşallah... Öyle olabilme ihtimaline üzüleceğine olmama ihtimaline sevinmeye ne dersin...
Hava nasıl oralarda?
Naptınız ev işini, var mı karar?

aslında has alerjim tavan yaptı ama ALERJİYE inat FB arkadaşlar paylaşmış çok güldüm sizde gülün istedim

İyi geldi valla. Sağolasın.
Çamaşır suyu çok mu kullanırsın? Alerjiyi en hızlı ortaya çıkaran şeylerden birisi. Özellikle çocuklukta başlamışsa. Polen,toz vs. alerjilerinde, hiç değilse rahatsızlığın pik yaptığı dönemlerde kullanmamaya çalış. Onun yerine oksijenli suya karbonat karıştırarak kullanabilirsin. Hijyen için yeterli gelecektir. Leke çıkarmak için de amonyaksız deterjanlar dene. İyileşme sağlamasa da yükünü hafifletir. Geçmiş olsun...

2220 sana sarilmak geldi icimden arkadasim. uzulme diycem ama fayda edermi bilmiyorum.
lutfen umitsizlige kapilma. zor ama

Bu üzüntü, bundan sonra hep benimle olacak. Bir evladım olmadan geçecek bir şey değil. İlacım, kendi doğuracağım bir evlat. Ama Rabbim ne ister bilemem. Bildiğim tek şey, hiç geçmeyen o üzüntülerin arasında bile gülecek şeyler çıkıyor hayatta. Umudum bir konuda tükense de, hayat tek konudan ibaret değil. Bir şeye üzülürken başka bir şeye gülmek te ihanet değil. İnşallah başka konularda güldürür Allah' ım yüzümü...

Başınız sağolsun arkadaşım. Mekanı cennet olsun. Öyle dolu, örnek bir insan hayatınıza girdiği için şükredin. Kimbilir ne güzel değerler bırakmıştır çevresindekilere. Rabbim sabır versin...

Canım başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin, varsa günahlarını affetsin..

Ağrı'nın gelmesine sevindim..

canımsınn, hep aynı sıkıntıları farklı dönemlerde yaşıyoruz yazını okuyunca kendi duygularımı gördüm zanorkcuğum... belkide yoklarla, negatiflerle bile şüretmeyi biliyoruz o yüzden hep yeniden toparlanacak güç buluyoruz.. Allahın izniyle bizlerinde bi tane sağlıklı bi evladı olsun onunla sonsuza kadar mutlu olacağımıza inanıyorum..olacak cnm ben inanıyorum hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…