- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.301
ne guzel dile getirmissin canm gonlune saglik. ben uzun uzun yazamiyorum ofisteyim bolum sefi basima dikiliyor zirt pirt. gicik adam.
Amannn dikkat kriz var işlere sahip çıkalım:)) Az çok damlasa bile şükür :)
Doğrudur canımm.. Ama Türkiye bitmiş durumda...aynen heleki avrupanin durumu berbat.
Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Bir hafta içerisinde inş. güzel gelişmeler olmuştur. Bahar enerjisinin, yenilenmenin hepimizde de yaşanması dileğiyle sevgiler gönderiyorum.
Iyiyim canim naneli seker iyi geliyor öksürüğe tavsiye ederim ben haftasonu cookkk calistim tek yumurta icinn bakalim rabbim hayirlisini versin hahhhhhaÖksürük haricinde çok iyiyim..
Yine bir pazartesi diye başladık:))
Sen nasılsınn..
Rabbim mekanini cennet eylesin enistenin canim.baharda tazelenek iyilesmene sevindim dikkat etKardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Bir hafta içerisinde inş. güzel gelişmeler olmuştur. Bahar enerjisinin, yenilenmenin hepimizde de yaşanması dileğiyle sevgiler gönderiyorum.
Iyiyim canim naneli seker iyi geliyor öksürüğe tavsiye ederim ben haftasonu cookkk calistim tek yumurta icinn bakalim rabbim hayirlisini versin hahhhhha
Cok cok sekerler rabbim herturlu istese vermeye kadir canim insallah bizimde yüzümüzü güldürecek dr gittigimde 3 kadin cocuk olmasin diye geldik dedi içim yandı ya rabbim bizede versin boş bırakmasın kuzumOhh ohhh maşallahh :)))
Trta varsa her zaman şans vardır.. Zira tek yumurtayla ikiz doğuranlar var.. Bizzat en yakınımda:))
Buyrun
Eki Görüntüle 1456484
Masallah masallah tu tu demeden gecmeyiimmOhh ohhh maşallahh :)))
Tek yumurta varsa her zaman şans vardır.. Zira tek yumurtayla ikiz doğuranlar var.. Bizzat en yakınımda:))
Buyrun
Eki Görüntüle 1456484
ahahah aminn canımm...Masallah masallah tu tu demeden gecmeyiimm
Akmasin gozlerinden yas kiyamam sana sen cok degerli bir insansin hani bir laf varya her insan kendi derdini buyuk sanarmis iste oyle bende yillarca oyle sandim ama simdi cocuk var cok sukur ama bu seferde diger dertler belki daha agir sinav dunyasi iste aslinda rahat ekmek yiyen yok heralde. Senin ve hepimiz icin cok dua ediyorum bebeklerin olsun daha onemlisi cok mutlu olasin diye
2 -3 yıl önce bir teyzeyle tanıştım. 70 li yaşlardaydı. Eşi vefat edeli 20 yıl olmuş. Çocukları olmamış. Eşinin kardeşlerinin çocuklarına bakmış. Babaanne diyorlar. Ama hala iki gözü iki çeşme ağlıyordu kadıncağız. İmkanı olsa, o gün doğurmak istiyordu. O gün "ben de mi böyle olacağım yaşlanınca" demiştim. O kadının hali gitmiyor gözümün önünden...
aslında has alerjim tavan yaptı ama ALERJİYE inat FB arkadaşlar paylaşmış çok güldüm sizde gülün istedim
2220 sana sarilmak geldi icimden arkadasim. uzulme diycem ama fayda edermi bilmiyorum.
lutfen umitsizlige kapilma. zor ama
Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Ohh ohhh maşallahh :)))
Tek yumurta varsa her zaman şans vardır.. Zira tek yumurtayla ikiz doğuranlar var.. Bizzat en yakınımda:))
Buyrun
Eki Görüntüle 1456484
Canım başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin, varsa günahlarını affetsin..Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Maşallah tüp tüp maşallahOhh ohhh maşallahh :)))
Buyrun
Eki Görüntüle 1456484
Çok önceden okumuştum. Çok ta etkilenmiştim. Sen misin o? Dur tekrar okuyayım. Açıkçası tüplerimin birisi bağlandı. Diğeri de kendi üzerine kıvrılmış. Yani yumurta yakalama becerisi pek yok. Tüp bebek denemem gerek. Ona da şartlar müsait değil. Rabbim bilir hayırlısını. Bundan sonra Rabbimin taktirine kaldım. Hoş her halükarda onun rızasına tabiyiz. Ama kabullenmek, yüreğine taş basmak... Daha olmamışım bak. Yine gözlerimden yaş akıyor. Yüreğim donuk. Gözlerim gülmüyor artık...
İkincisi inşallah olur ama olmazsa da çok üzülme. Beterin beteri var. Evlatsız kalmanın acısı sarmayacak yüreğini. Kucağın boş kalmayacak. Rabbim yavruna uzun ömür versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?