- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.321
Ulu manitu..2 -3 yıl önce bir teyzeyle tanıştım. 70 li yaşlardaydı. Eşi vefat edeli 20 yıl olmuş. Çocukları olmamış. Eşinin kardeşlerinin çocuklarına bakmış. Babaanne diyorlar. Ama hala iki gözü iki çeşme ağlıyordu kadıncağız. İmkanı olsa, o gün doğurmak istiyordu. O gün "ben de mi böyle olacağım yaşlanınca" demiştim. O kadının hali gitmiyor gözümün önünden...
Sen öyle olmayacaksın inşallah... Öyle olabilme ihtimaline üzüleceğine olmama ihtimaline sevinmeye ne dersin...
Hava nasıl oralarda?
Naptınız ev işini, var mı karar?
Bu umutsuzluğu kimse yaşamasın inşallah. Bütün kapılarım kapanmış gibi geliyor. Anne olmam için görünen tek yol tüp bebek, o da artık zor. Olma ihtimali neredeyse sıfırken nesine sevineyim? Polyanna' yı kıskandıracak kadar iyimser bir insanım. Ama bu konu öyle bir şey değil malesef...
Hava soğuk, kapalı, rüzgarlı. Ama temiz. Gerçekten hava alıyor insan.
Ev işi daha belli değil. Dün sadece anne kız geldi görmeye. Bir de eşi görecekmiş. Onlar da tayinci. Alınca hemen çıkın diyecek gibiler. Biraz sıkıntı olacak. Hayırlısı...
Bu umutsuzluğu kimse yaşamasın inşallah. Bütün kapılarım kapanmış gibi geliyor. Anne olmam için görünen tek yol tüp bebek, o da artık zor. Olma ihtimali neredeyse sıfırken nesine sevineyim? Polyanna' yı kıskandıracak kadar iyimser bir insanım. Ama bu konu öyle bir şey değil malesef...
Ev işi daha belli değil. Dün sadece anne kız geldi görmeye. Bir de eşi görecekmiş. Onlar da tayinci. Alınca hemen çıkın diyecek gibiler. Biraz sıkıntı olacak. Hayırlısı...
Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Bir hafta içerisinde inş. güzel gelişmeler olmuştur. Bahar enerjisinin, yenilenmenin hepimizde de yaşanması dileğiyle sevgiler gönderiyorum.
Ohh ohhh maşallahh :)))
Tek yumurta varsa her zaman şans vardır.. Zira tek yumurtayla ikiz doğuranlar var.. Bizzat en yakınımda:))
Buyrun
Eki Görüntüle 1456484
Allah bir kapıyı kaparsa başka kapı açar.. Herşey bir anda değişiverir.. Umudu yitirmemek Lazım canım kardeşim.. Kimbilir belki de bunu sana yaşatarak, nelerden nelerden koruyordur Rabb'im seni.. Elbette üzülüyor insan ama kapı kapandı deyip belki de açık olan bir kapıyı da sen kapatma ne olur..Bu umutsuzluğu kimse yaşamasın inşallah. Bütün kapılarım kapanmış gibi geliyor. Anne olmam için görünen tek yol tüp bebek, o da artık zor. Olma ihtimali neredeyse sıfırken nesine sevineyim? Polyanna' yı kıskandıracak kadar iyimser bir insanım. Ama bu konu öyle bir şey değil malesef...
Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettimbu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..
Iyiyim canım ben .. Bugün ağlayıp rahatladım
Iyiyim canım ben .. Bugün ağlayıp rahatladım)
Beyimhasta.. Evde yatıyor ve ben ona bakıyorum!!
Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettimbu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..
Sağol canım benim.. Inkar edemem benim çevrem, bu konuda bana çok hassas davranıyor.. Bahsettiğim kişi de öyle.. Kimse benim canımı yakmaya çalışmıyor, tam tersi destekler.. Benden saklaması da ben üzülürüm diye aslında.. Böyle olunca daha çok canım yanacağını bilemedi. Çok da dert değil, ben bunu dert etmiyorum..canımsın seni çok iyi anlıyorum ama zor olsada boş ver insanları ağzı olan konuşuyor işte bebek konusuna gelince ben artık diyorumki beni gören Allah onlarıda görüyor canımı yakıyolarsa Allah sorar
Inşallah Allah kolaylaştırsın ve hayırlı güzel ve mükemmel enerjisi ile hayatlarınıza iyilikler, gğzellikler katacak evlere yerleşin..ikimizde tam taşındık yerleştik rahat edecez derken hooop taşınma işi yeniden hortladı ama sağlık olsun benimde bu ayın sonuna doğru belli olacak taşınma durumum hayırlısı bakalım inşallah ikimizde bu sorunu kolaylıkla atlatırız
Iyiyim canım ben .. Bugün ağlayıp rahatladım)
Beyimhasta.. Evde yatıyor ve ben ona bakıyorum!!
iyiyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum işte yorulduğum yetmiyormuş gibi evde işlerimi bitirdikten sonra el işi yapmaya başladım yeniden aslında çok hoşuma gidiyor el işi yapmak yazma kenarlarına oya yapıyorum bitirdikçe resim eklerim
Harikasın .. Ben de fırsat buldukça örgü örerim.. Okuma yazma öğrenmeden, örgü örmeyi öğrenmiştimiyiyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum işte yorulduğum yetmiyormuş gibi evde işlerimi bitirdikten sonra el işi yapmaya başladım yeniden aslında çok hoşuma gidiyor el işi yapmak yazma kenarlarına oya yapıyorum bitirdikçe resim eklerim
Teşekkür ederim canım.. Faranjit olmuş.. Arısütü kullanırken nasıl hasta oldu anlamadım.. Bağışıklığı süper güçlendiren bişey arısütü.. Ilginçeşine geçmiş olsun canım
ağlamak insanı rahatlatır bazen bir damla gözyaşı bütün sıkıntıları alıp götür sanki rahatlamana sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?