Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ulu manitu..
Sen öyle olmayacaksın.. Sen çok mutlu ve güzel bir anne olacaksın Allah'ın izni ile.. Vaktini bekliyor sadece.. Ben inanıyorum, sen de inan!

Sen öyle olmayacaksın inşallah... Öyle olabilme ihtimaline üzüleceğine olmama ihtimaline sevinmeye ne dersin...
Hava nasıl oralarda?
Naptınız ev işini, var mı karar?

Bu umutsuzluğu kimse yaşamasın inşallah. Bütün kapılarım kapanmış gibi geliyor. Anne olmam için görünen tek yol tüp bebek, o da artık zor. Olma ihtimali neredeyse sıfırken nesine sevineyim? Polyanna' yı kıskandıracak kadar iyimser bir insanım. Ama bu konu öyle bir şey değil malesef...
Hava soğuk, kapalı, rüzgarlı. Ama temiz. Gerçekten hava alıyor insan.
Ev işi daha belli değil. Dün sadece anne kız geldi görmeye. Bir de eşi görecekmiş. Onlar da tayinci. Alınca hemen çıkın diyecek gibiler. Biraz sıkıntı olacak. Hayırlısı...

canım oturduğunuz evmi satılıyor..

Oralarda bir iş bulsan olmaz mı? Koca problem yapmaz ise sana iyi gelir. Bi renk olur.. Hem biraz para biriktirirsin yeni oluşumlar için..
Biliyorum söylenen ve görünen tüpten başka yolun yok gibi!! Ama bazen insan her şeyi görememiş olabiliyor ya işte orda umut var yaradan var... Kimin yarın hayatta olacagının garantısı var ama bunu düşünmüyorz ve üzülmüyorz demek ki seninde anne olabilme ihtimalin elbet var.. Bunun nasıl vesile olacağını bilmiyorum ama istediğin senin buna hazır olman.. Manen ruhenn bedenenn..

başınız sağolsun arkadaşım Allah mekanını cennet etsin

Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettim bu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..

Allah bir kapıyı kaparsa başka kapı açar.. Herşey bir anda değişiverir.. Umudu yitirmemek Lazım canım kardeşim.. Kimbilir belki de bunu sana yaşatarak, nelerden nelerden koruyordur Rabb'im seni.. Elbette üzülüyor insan ama kapı kapandı deyip belki de açık olan bir kapıyı da sen kapatma ne olur..
Binlerce kapın var Allah'ın en hayırlılarını aç bize. Amin

canımsın seni çok iyi anlıyorum ama zor olsada boş ver insanları ağzı olan konuşuyor işte bebek konusuna gelince ben artık diyorumki beni gören Allah onlarıda görüyor canımı yakıyolarsa Allah sorar

Reactions: Eua

ikimizde tam taşındık yerleştik rahat edecez derken hooop taşınma işi yeniden hortladı ama sağlık olsun benimde bu ayın sonuna doğru belli olacak taşınma durumum hayırlısı bakalım inşallah ikimizde bu sorunu kolaylıkla atlatırız

iyiyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum işte yorulduğum yetmiyormuş gibi evde işlerimi bitirdikten sonra el işi yapmaya başladım yeniden aslında çok hoşuma gidiyor el işi yapmak yazma kenarlarına oya yapıyorum bitirdikçe resim eklerim

Iyiyim canım ben .. Bugün ağlayıp rahatladım )
Beyim hasta.. Evde yatıyor ve ben ona bakıyorum!!

eşine geçmiş olsun canım

ağlamak insanı rahatlatır bazen bir damla gözyaşı bütün sıkıntıları alıp götür sanki rahatlamana sevindim

Reactions: Eua

Bir şeyi kabul etmiyorum.. Bu senin kusurun değil. Bu olsa olsa senin farkın olur...
Ve sen her durumda ve koşulda daha olgun oldugun için ve daha güçlü, daha vicdanli, merhametli vs.. Bir çok kişinin kaldıramayacagı şeylerle yüzleşiyorsun.. Bence bunun için kendinle gurur duymalısın. Boşver başkaları acısın sana yeter ki sen acıma kendine..Hayatı yaşamaya devam.. Hem deli gibi çalışmak saçma, akıllı çalışmak varken.. Gezilecek görülecek yerler var okunacak kitaplar, izlenecek filmler var boşver sen insanların düşüncelerini, hayatlarını.. Bu senin suçun değil onların kusuru..

Sağol canım benim.. Inkar edemem benim çevrem, bu konuda bana çok hassas davranıyor.. Bahsettiğim kişi de öyle.. Kimse benim canımı yakmaya çalışmıyor, tam tersi destekler.. Benden saklaması da ben üzülürüm diye aslında.. Böyle olunca daha çok canım yanacağını bilemedi. Çok da dert değil, ben bunu dert etmiyorum..
Benim hayal ettiğim ihtimamı tam da aynı dönemde başkasının benim gözümün önünde yaşıyor olması.. Kötü biri Değilim ben. Normalde hiç de takmam ama yıllarca bekarım diye Köle gibi çalıştım, evli ve çocuklular çok rahat etti. (Üstelik aynı dönemde babam hastaydı ve ona bakıyordum ama bizim işyeri için önemli yoktu) Dedim ki oh ben de biraz rahat edeceğim.. Hopp olmadı.. Hamile var yine ben Köle.. Artık 41 yaşımdayım ve çok yoruldum.. Evli ve çocuklu değilsen, senin hiç hakkın yoktur bizim işte. Ben çok yaşadım bunu.. (Gerçi mesleğimde iyi bir kariyer yapmamı sağladılar )
Ben bikazda buna seviniyordum, azıcık kıymetim olacak diye.. Olmadı.. Allah ne zaman nasip ederse inşallah o zaman..

Inşallah Allah kolaylaştırsın ve hayırlı güzel ve mükemmel enerjisi ile hayatlarınıza iyilikler, gğzellikler katacak evlere yerleşin..

Iyiyim canım ben .. Bugün ağlayıp rahatladım )
Beyim hasta.. Evde yatıyor ve ben ona bakıyorum!!

Geçmiş olsun canım hayırdır neyi var?

Ayyy pek severim yazmaları:)) Ellerin dert görmesin maşallah sana:)

Harikasın .. Ben de fırsat buldukça örgü örerim.. Okuma yazma öğrenmeden, örgü örmeyi öğrenmiştim
Ama küçük Şeyler yapıyorum artık.. Fotoğrafları bekliyotum..

eşine geçmiş olsun canım

ağlamak insanı rahatlatır bazen bir damla gözyaşı bütün sıkıntıları alıp götür sanki rahatlamana sevindim
Teşekkür ederim canım.. Faranjit olmuş.. Arısütü kullanırken nasıl hasta oldu anlamadım.. Bağışıklığı süper güçlendiren bişey arısütü.. Ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…