Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ne güzel yazmışsın canım portakalım.. Evet bu benim suçum değil. Bana yeni yeni vuruyor.. Yeni yeni yüzleşiyorum sanırım.. Enerji bi geliyor (örnek geçen hafta hopp gidiyor.. Aman neyse ya.. Allah hamilelere güzel bir hamilelik dönemi ve sağlıklı evlatlar versin.. Bizim gibi isteyenlere de en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar versin inşallah..

ne güzel canım bardağın dolu tarafından bakrsak çok şanslısın seni düşünüyolar ama bizim durumumuz hassas olduğundan bunu herkes anlayamayabiliyor ve kaş yapayım derken göz çıkardıklarının farkında değiller boş ver sen

çalışimak konusunda haklısın insan yıllarca deli gibi çalıştıktan sonra biraz rahat etmek istiyor ama galiba bize emekli olana kadar rahat yok

Inşallah Allah kolaylaştırsın ve hayırlı güzel ve mükemmel enerjisi ile hayatlarınıza iyilikler, gğzellikler katacak evlere yerleşin..

amin canım inşallah

Harikasın .. Ben de fırsat buldukça örgü örerim.. Okuma yazma öğrenmeden, örgü örmeyi öğrenmiştim
Ama küçük Şeyler yapıyorum artık.. Fotoğrafları bekliyotum..

sağol canım bitirdikçe eklerim

Teşekkür ederim canım.. Faranjit olmuş.. Arısütü kullanırken nasıl hasta oldu anlamadım.. Bağışıklığı süper güçlendiren bişey arısütü.. Ilginç

bu salgın sanırım kime baksam bu ara grip nezle hastaneler dolmuş taşıyor değişik bir mikropmu varmış ne

Reactions: Eua

Aminnn inşallahhh :))
Olursa bizimdir olmaz ise de vardır bi bildiği napalımm:))
Allah eşinle sana güzel bir ömür nasip etsin.. Uzun bereketli saglıklı gezmeli bol güneşlii ee belki arada birileri gelir :)

Eua canım bir bilinmez gelecek Allah beterinden korusun ne dertleri olanlar var halimize şükür biz bekleyenlerdeniz hep umut edenlerden rabbine dua edenlerdeniz hep bekleyecegiz sesiz gözyaşlarıyla hep ic cekişlerle hayirlisini verecek Rabbim umutlarimiz yeserecek insallah adet oldugun surede olacak bu is merak etme kuzum sadece rabbime Sığın

boşver cnm hiç önemseme.. burada tüp bebek sayfalarında bile aylarca konuştuğumuz her duygu ile aynı şeyi paylaştığımız arkadaşlar hamile kalınca yeri geliyor değerlerini yazmıyor nazar değer diye.. o yüzden o bayanında böyle yapmasına hiç şaşırma.. eltim ve eşi bizden yedi ay hamileliğini sakladı.. çevremiz fesatlarla doluuu..
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.. ben bu tarz şeylerde artık iyi niyet aramıyorum.. iyi niyetli olan güzelce paylaşır ve sanada diliyorum der.. soğuk davran cnm hatasını anlasın..

sağol cnm iyiyim sen nasılsın.. tedavi varmı yakın zamandaa.

İnşallahh canım bakalım bu ay olur belki bişiler:)
Ama olmaz ise de ne zaman olur kestiremiyorum. Yeni bir tedaviyi bu vücut kaldırmaz.. Temmuz da da İtalya turumuz var muhtemel bedensel olarak ona hazırlanırım ahahah:)) Kısmet kuzucuk.. Ama Çok para harcadık yani kalmadı artık... Zaten bir dünya kredi ödüyorum. Kendime vakit ayırmak istiyorum.. Olursa bizimdir olmaz ise artıkk kendi bilir:)

Canım bilmiyorum ya psikolojik mi kortizon agir olduğunda kullandım bu sefer Dr vermedi yan etkisi var diyor

Küçük bir yer burası. İşyerlerinde bayanlar var ama hep akraba. Dışarıdan gelip iş bulmak zor. Hele de tecrübeliysen. Kendim bir şeyler yapmak istiyorum ama şimdi de ev bulup taşınma işi çıktı yine. Nasipte varsa her şey vesile. Hayatta hiç bir şey tesadüf değil. Dün geçtiğimiz yollar bizi buraya getirdi. Bugünkü yolumuz da yarınki yerimize götürecek. Gelene hayır demiyorum hayatımda. Gidene de dur demiyorum. Sadece bu konu beni çok yaraladı. Rabbim büyük. Sabrını da verir inşallah...

yeteeeeer .!.:
Canım bilmiyorum ya psikolojik mi kortizon agir olduğunda kullandım bu sefer Dr vermedi yan etkisi var diyor
Alerjinin psikolog ta çözümlendigini bir arkadasimda gördüm canım sende bi dene kortizondan kat be kat iyidir yani güzelim

İnsanlar yaşamadıkları şeylerden korktuklarında acıyorlar karşılarındakine. Bu aslında "Ya benim başıma da gelirse" korkusunun tezahürü. O yüzden acıyana kızma. Kendi korkularını ortaya koyuyorlar. Nasıl başedeceklerini bilmiyorlar.
Yalnız "kusur" kelimesini sevmedim. Bu bir kusur değil. Bir sınav. Bize özel. Belki öğrenmemiz ya da geride bırakmamız gereken şeyler vardır.
İlaçların sadece bedenimiz değil, duygularımız üzerinde de etkileri olduğunu hep konuşuyoruz. Gözyaşın akacak kadar toparladıysan tadını çıkar. Çünkü diğer türlüsü kalbimizi katılaştırır...

Elbette Allah' ın ne yazdığını, bana neyi münasip gördüğünü bilemem. Ben bir kulum. Bildiğim şey, yaşadıklarımın bendeki etkisi. Bir de elimdekilerin gösterdiği yön. Belki bu bir yap boz oyunudur. Belki parçalar farklı şekillerde birleşiyordur. Önümdeki tablo beni üzüyor tabi ki. Umudumu kırıyor. Ama Rabbim' in yazdıklarına kapalı değilim. Tedaviye başlarken hayırlısını istedim, hayırlısını verdi. İstediğini alamayan bir çocuğun üzüntüsü benimki. Unutmasam da zamanla etkisi hafifleyecek. Mesela taşınınca, mesela hamile kedim doğurunca... Cebime koyduğum bir iğne gibi olacak. Arasıra kendini hatırlatacak. Belki kendimi değiştirmem gerekecek. Ama bununla yaşamayı öğreniyorum. Yavaş yavaş...

İnşallah arkadaşım. Son taşınmam çok keyifsiz olmuştu. Bu defa güzel olur umarım...

Sen kötü ya da değersiz birisi değilsin. Mesleğinin ya da zamansız yaşadığın üzüntülerin seni bu düşüncelere yönlendirmesine izin verme. Kendinden böyle vazgeçme. Üstelik köle olarak ta görme kendini. Nihayetinde yaşadığın konuları aklından az da olsa uzaklaştırıp düşüncelerini düzene sokmana yardımcı olan bir işin var. Çocuksuz bekarların adam yerine konmaması, senin benim düzeltebileceğimiz bir yara değil. Ortaya koyacak başka becerisi olmayan bazı hadsizlerin yaydığı bir zehir bana göre. Başkasının başarısından kendine pay çıkaran zihniyetin zehiri. Eşinin mesleğiyle, babasının mal varlığıyla, kaç evi, ne marka arabası olduğuyla bir yere geldiğini zanneden, içi boş zihniyetlerin. Bu acizliktir aslında. Elbette çocuk sahibi olmak çok güzel bir şey. Ama bunu bir sınıflandırmaya dönüştürmek... Orada durmak lazım. Bunun seni sarmasına fırsat vermene gerek yok. Sen, varoluşumuzun bize verdiği hakkı kullanmak istiyorsun sadece. Haksız mıyım? Lütfen sen de bu zehirli düşüncenin peşine kapılıp kendini ezme.

Teşekkür ederim canım.. Faranjit olmuş.. Arısütü kullanırken nasıl hasta oldu anlamadım.. Bağışıklığı süper güçlendiren bişey arısütü.. Ilginç

Geçmiş olsun. Beden yeni bir dengeye alışmaya çalışırken beklenmeyen rahatsızlıkların çıkması normal. Şimdi öncekinden daha sağlıklı ve güçlü şekilde ayağa kalkacak inşallah. Hem de rahatsızlığı sayesinde iyileşme süreci hızlanmış olacak. Yalnız seninki de öyle mi bilmem ama erkeklerin nezlesi bile çekilmez oluyor. Rabbim sana kuvvet versin. Kendine de dikkat et.

Elimde değil zaten çok samimi davranamıyorum malesef canım.. Aman boşvermek Lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…