- 19 Nisan 2014
- 1.472
- 2.043
- 248
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.341
Ne güzel yazmışsın canım portakalım.. Evet bu benim suçum değil. Bana yeni yeni vuruyor.. Yeni yeni yüzleşiyorum sanırım.. Enerji bi geliyor (örnek geçen haftaBir şeyi kabul etmiyorum.. Bu senin kusurun değil. Bu olsa olsa senin farkın olur...
Ve sen her durumda ve koşulda daha olgun oldugun için ve daha güçlü, daha vicdanli, merhametli vs.. Bir çok kişinin kaldıramayacagı şeylerle yüzleşiyorsun.. Bence bunun için kendinle gurur duymalısın. Boşver başkaları acısın sana yeter ki sen acıma kendine..Hayatı yaşamaya devam.. Hem deli gibi çalışmak saçma, akıllı çalışmak varken.. Gezilecek görülecek yerler var okunacak kitaplar, izlenecek filmler var boşver sen insanların düşüncelerini, hayatlarını.. Bu senin suçun değil onların kusuru..
Sağol canım benim.. Inkar edemem benim çevrem, bu konuda bana çok hassas davranıyor.. Bahsettiğim kişi de öyle.. Kimse benim canımı yakmaya çalışmıyor, tam tersi destekler.. Benden saklaması da ben üzülürüm diye aslında.. Böyle olunca daha çok canım yanacağını bilemedi. Çok da dert değil, ben bunu dert etmiyorum..
Benim hayal ettiğim ihtimamı tam da aynı dönemde başkasının benim gözümün önünde yaşıyor olması.. Kötü biri Değilim ben. Normalde hiç de takmam ama yıllarca bekarım diye Köle gibi çalıştım, evli ve çocuklular çok rahat etti. (Üstelik aynı dönemde babam hastaydı ve ona bakıyordum ama bizim işyeri için önemli yoktu) Dedim ki oh ben de biraz rahat edeceğim.. Hopp olmadı.. Hamile var yine ben Köle.. Artık 41 yaşımdayım ve çok yoruldum.. Evli ve çocuklu değilsen, senin hiç hakkın yoktur bizim işte. Ben çok yaşadım bunu.. (Gerçi mesleğimde iyi bir kariyer yapmamı sağladılar)
Ben bikazda buna seviniyordum, azıcık kıymetim olacak diye.. Olmadı.. Allah ne zaman nasip ederse inşallah o zaman..
Inşallah Allah kolaylaştırsın ve hayırlı güzel ve mükemmel enerjisi ile hayatlarınıza iyilikler, gğzellikler katacak evlere yerleşin..
Harikasın .. Ben de fırsat buldukça örgü örerim.. Okuma yazma öğrenmeden, örgü örmeyi öğrenmiştim
Ama küçük Şeyler yapıyorum artık.. Fotoğrafları bekliyotum..
Teşekkür ederim canım.. Faranjit olmuş.. Arısütü kullanırken nasıl hasta oldu anlamadım.. Bağışıklığı süper güçlendiren bişey arısütü.. Ilginç
Geçmiş olsun canım hayırdır neyi var?
Ayyy pek severim yazmaları:)) Ellerin dert görmesin maşallah sana:)
Ne güzel yazmışsın canım portakalım.. Evet bu benim suçum değil. Bana yeni yeni vuruyor.. Yeni yeni yüzleşiyorum sanırım.. Enerji bi geliyor (örnek geçen haftahopp gidiyor.. Aman neyse ya.. Allah hamilelere güzel bir hamilelik dönemi ve sağlıklı evlatlar versin.. Bizim gibi isteyenlere de en hayırlı zamanda sağlıklı gebelik ve sağlıklı evlatlar versin inşallah..
Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettimbu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..
sağol cnm iyiyim sen nasılsın.. tedavi varmı yakın zamandaa.
canım oturduğunuz evmi satılıyor..
Canım bilmiyorum ya psikolojik mi kortizon agir olduğunda kullandım bu sefer Dr vermedi yan etkisi var diyorSenin alerji psikolojik olmasin kortizon kullaniyirsun sanirim fazla ilerlemis bir alerji aman dikkat yaa bende cicek cikartiyor gibi boynum sirtim gogusum kasiniyor kremlenmek lazim daha ciceklerde cikmadi bana deloday iyi gelir kizariklik oldumu aliyorum
Oralarda bir iş bulsan olmaz mı? Koca problem yapmaz ise sana iyi gelir. Bi renk olur.. Hem biraz para biriktirirsin yeni oluşumlar için..
Biliyorum söylenen ve görünen tüpten başka yolun yok gibi!! Ama bazen insan her şeyi görememiş olabiliyor ya işte orda umut var yaradan var... Kimin yarın hayatta olacagının garantısı var ama bunu düşünmüyorz ve üzülmüyorz demek ki seninde anne olabilme ihtimalin elbet var.. Bunun nasıl vesile olacağını bilmiyorum ama istediğin senin buna hazır olman.. Manen ruhenn bedenenn..
Alerjinin psikolog ta çözümlendigini bir arkadasimda gördüm canım sende bi dene kortizondan kat be kat iyidir yani güzelimyeteeeeer .!.:Canım bilmiyorum ya psikolojik mi kortizon agir olduğunda kullandım bu sefer Dr vermedi yan etkisi var diyor
Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettimbu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..
Allah bir kapıyı kaparsa başka kapı açar.. Herşey bir anda değişiverir.. Umudu yitirmemek Lazım canım kardeşim.. Kimbilir belki de bunu sana yaşatarak, nelerden nelerden koruyordur Rabb'im seni.. Elbette üzülüyor insan ama kapı kapandı deyip belki de açık olan bir kapıyı da sen kapatma ne olur..
Binlerce kapın var Allah'ın en hayırlılarını aç bize. Amin
ikimizde tam taşındık yerleştik rahat edecez derken hooop taşınma işi yeniden hortladı ama sağlık olsun benimde bu ayın sonuna doğru belli olacak taşınma durumum hayırlısı bakalım inşallah ikimizde bu sorunu kolaylıkla atlatırız
İnşallah arkadaşım. Son taşınmam çok keyifsiz olmuştu. Bu defa güzel olur umarım...
Sağol canım benim.. Inkar edemem benim çevrem, bu konuda bana çok hassas davranıyor.. Bahsettiğim kişi de öyle.. Kimse benim canımı yakmaya çalışmıyor, tam tersi destekler.. Benden saklaması da ben üzülürüm diye aslında.. Böyle olunca daha çok canım yanacağını bilemedi. Çok da dert değil, ben bunu dert etmiyorum..
Benim hayal ettiğim ihtimamı tam da aynı dönemde başkasının benim gözümün önünde yaşıyor olması.. Kötü biri Değilim ben. Normalde hiç de takmam ama yıllarca bekarım diye Köle gibi çalıştım, evli ve çocuklular çok rahat etti. (Üstelik aynı dönemde babam hastaydı ve ona bakıyordum ama bizim işyeri için önemli yoktu) Dedim ki oh ben de biraz rahat edeceğim.. Hopp olmadı.. Hamile var yine ben Köle.. Artık 41 yaşımdayım ve çok yoruldum.. Evli ve çocuklu değilsen, senin hiç hakkın yoktur bizim işte. Ben çok yaşadım bunu.. (Gerçi mesleğimde iyi bir kariyer yapmamı sağladılar)
Ben bikazda buna seviniyordum, azıcık kıymetim olacak diye.. Olmadı.. Allah ne zaman nasip ederse inşallah o zaman..
Teşekkür ederim canım.. Faranjit olmuş.. Arısütü kullanırken nasıl hasta oldu anlamadım.. Bağışıklığı süper güçlendiren bişey arısütü.. Ilginç
Elimde değil zaten çok samimi davranamıyorum malesef canım.. Aman boşvermek Lazımboşver cnm hiç önemseme.. burada tüp bebek sayfalarında bile aylarca konuştuğumuz her duygu ile aynı şeyi paylaştığımız arkadaşlar hamile kalınca yeri geliyor değerlerini yazmıyor nazar değer diye.. o yüzden o bayanında böyle yapmasına hiç şaşırma.. eltim ve eşi bizden yedi ay hamileliğini sakladı.. çevremiz fesatlarla doluuu..
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.. ben bu tarz şeylerde artık iyi niyet aramıyorum.. iyi niyetli olan güzelce paylaşır ve sanada diliyorum der.. soğuk davran cnm hatasını anlasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?