Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Olsun Başımıza taç ederiz, olmazsa kendimizi başa taç edip değerimizi bilelim kızlar

Sağol canım benim.. Doğrusu olsun diye dert etmiyorken bile hayal kuruyor insan.. Hayallerin yıkılması koyuyor insana.. Allah'tan Hayırlısını diliyorum hepimiz için.. Yanlış bir düşünce olduğunu bile bile, bazen neden bazılarına hayat daha kolay, ya da bize onların hayat kolaymış gibi geliyor. Biliyorum oysaki herkesin derdi türlü türlü.. Sorsan dertsiz, hayatı kolay görünen kişiye kimbilir dertlidir benden de fazla.. Ama işte bazen söz geçiremiyorsun duygularına.. Bugün günlerden duygularımın isyan günüymüş. Uyuyayım azıcık sakinleştiririm ben isyankârları canımsın can kardeşim

İnşallah

İnşallah canım inşallahh... Tez vakit yoluna girsin her şey hepimiz için.

Çok haklısın canım. Ama küçüklükten edinilmiş yara kolay iyileşmiyor, bilirsin.
Bana acımasınlar.. Kusur derken bunu kastettim aslında, bu konuya alınganlığımı..
Ben çocuk sahibi olamamayı asla kusur görmedim, görmem de. Bu bir sınav ya da bize sunulan hayat bu. Daha da güçlü olup, bunları takmamalıyım.. En çok Sevdiğim ve ettiğim dualardan biridir 'Allah'ım kalplerimizi yumuşat'

Başınız sağ olsun canım.. Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin..
Bebişle mutlu mutlu yaşa:))

Rabbim mekanini cennet eylesin enistenin canim.baharda tazelenek iyilesmene sevindim dikkat et

Canım başınız sağolsun.. Allah rahmet eylesin, varsa günahlarını affetsin..

Ağrı'nın gelmesine sevindim..

başınız sağolsun arkadaşım Allah mekanını cennet etsin

Sağolun kızlar. Mekanı cennet olsun. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, ailelerimizin içine kötü niyetli insanlar sokmasın.

Biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ya burada.. Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çok rahat anlayabiliyoruz. O Yüzden birimiz incindiğinde ve yazdığında, birimiz kendini kötü hissettiğinde beraber üzülüyoruz. Umut dolu olmak istiyoruz aslında.. Umut da her zaman var.. Allah var, umutsuzluk yok. Bunu hatırlatması gerekiyor bazen birilerinin. Sen bize biz sana.. Tek tek çok değerliyiz.
Sana bir tavsiyede bulunabilirmiyim izninle. !
Blog yazıyormusun? Blog yazsan çok takipçin olur.

Inşallah, inşallah... Yeni dengesi her Açıdan sağlıklı olur inşallah. Korkuyorum bir Sürü ilaç içirdin ondan diyecek diye.. Hala öyle bişey demedi neyse ki! Hem de ne naz.. Erkek iste .. ben çok nazlamıyorum kendilerini..

Sonuna kadar Katılıyorum. Bu zehirli Düşüncenin Peşine takılsaydım 8-9 sene önce Kafayı yemiştim. Bu duruma karşı duruş sergiledim hep. Kavgaysa onu da ettim. Ama malesef bu anlattığın Tür insanlar Evliliği bişey zanneden, eşinin mesleğini kendine mal edenler de el üstünde tutuldu.. Ben de hep onlara üzüldüm, bu kadar sığ oldukları için. Bazen de 'bak ne güzel kafaları rahat, işini bilecen işe gitmeyecen'' Dedim ama iş ahlakım izin vermez ki katakülle çevirip, kendimi acındırıp, Evliliğin arkasına sığınıp az çakışmaya.. Neyse o..
Ben hala yılmadım bu düşünceden.. Evlendim.. Onlara göre bir sınıf atladım ama savunduğum şey değişmedi. Çocuk sahibi olsam da değişmeyecek.. Çünkü bizler sınıfsız insanlıktan yanayız.. Her insanın her imkana Eşit derecede Hakkı vardır. Hele ki iş yerinde aynı parayı kazananlar Arasında dengesiz iş Dağılımı yapanlara Hakkımı helal etmem. Hepimiz oraya rızkımızı kazanmaya gidiyorsak ve aynı Kazancı elde ediyorsak (memurum ben) aynı çalışmalıyız ama olmuyor işte.. Benim gibiler azınlıkta, çoğuda evlenince diğer tarafa geçiyor zaten.
Bu arada evet işim olduğu için çok şanslıyım.. Çok yoruluyorum ama bazen evden uzaklaşmak olduğu için bile Hoşuma gidiyor. Hamdolsun Allah'a. Dilerim senin de Taşınma sonrası Kafanı boşaltacağın, seni iyi hissettirecek Sevdiğin bir işin olsun da burada sen de yoruluyorum ama mutluyum naraları at...

Belki de bilinç altında ya çocugum da benim yaşadıklarımı yaşarsa, ya bende onu bırakıp gidersem algısı vardır.. Yani insan yaşadıklarını unutmuş gibi yapar ama kendini hep kodlar... Demem o ki belki bununla ilgili bi kaç meditasyon, bilinçaltı temizliği yapsan.. Ne bilim elbet biliyorsundur akıl vermek istemem ama aklıma geldi bian..

Reactions: Eua

Ahhh canımm bazen diyordum ya Datça'ya yerleşeceğim diye..
Bir baktım villalar, jeepler almış başını gitmiş..
Hayırrr ben eşitlik istiyorum. Paranın geçmediği, sevginin bol oldugu ortak bi alanda yaşamak istiyorum.. Koministim evett
o yüzden nereye gitsem zor mutlu oluyorum
Oyyyyy

Akıl da verebilirsin portakalım kardeşim .. Bu Bilinçaltı değil aslında Üstte baya Üstte bu duygu.. Annesiz bırakırmıyım korkusu.. Bunu hep düşünüyorum da aştım aşacam yakındır. Aştım aslında çünkü veren de alan da Allah.. Bana Ömür verecek de O, verirse çocuğumun kaderini yazacak da O.. Böyle düşününce rahatlıyorum..

Canım bilmek yetmiyor.. Oyyy bazen bakıyorum evet bunu da biliyorum şunuda biliyorum ama bi bakıyorum hiç uygulayamıyorum.. Yani zihnimi düşüncelerimi kontrol edemiyorum... Belki de bununla savaşmak zor geliyordur bilmiyorum..
Ama inşallah dediğin gibi ya aşmış ya da aşacaksındır en kısa zamanda..
Eminim senin anne olmana bu bilinçaltındaki korkun engel.. Keşke elimden bişi gelse de söküp alsam..

Selam kızlar,
Epey yazmışsınız. Geriye dönüp okuyayım bakalım.
Bugün eski iş yaptığım firmadaki kontrolör aradı beni. 2-3 sene evvel rahim kanseri geçirmişti ve çocuğunun olması imkansız demişlerdi. Şuan 17. Aylık bir oğlu var doğal yollarla. Istifayı basmış. Istanbul u terkedip Çanakkale Küçükkuyu ya yerleşme kararı almışlar. Istanbul büyük geliyor dedi. Çok doğru. Hele de o pis hastalığı yenmişsen, daha da burada kalınır mı bilmem. Iyice gidesim depreşti:)

Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.

Güzeller merhaba çok yoğunbir okul dönemi giremiyorumnete. Törenler dersler kongreler toplantılar offff.. hepinizi çok özledim okuyamadımsayfaları küçüçük bir c yapıp kaçaçağım. Umarım herkes iyi ve mutludur ben iyiyim şükür şeker ilacına alıştı sanırım bünyem;-) hayatımızmucizemiz olsun... ve size cicek cocuklarımı yolluyorum bir kac güne daha rahat olurum insallah... öptümmmm mis mis

biri bendenbahsediyor sanki.... ilginç bir benzerlik var hep derim

Reactions: Eua
oyyy kıyamamya...ben de yeni foçada çiftlik istiyorum küçük ama datlu... insallah canımya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…