Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ben de ben de istiyorum az kaldı insallah...

canım sen çok iyi bi anne olacaksın, zaten annelik içgüdülerini fazlasıyla su yüzüne vurup kardeşlerine annelik yapmışsın.. tecrübeli anne olacaksın.. hiç tedirgin olma gönlünü ferah tut doğurmaya bak:)
herşey güzell olacak.. annesiz kalmayacak bebeğin, negatif enerjileri boşver

ne güzel cnm arkadaşın adına çok sevindimm.. çokda güzel bi yere gidiyor. Küçükkuyu Altınoluk tarafına bayılırım.

çiçeklerine bayıldım cnm, evinin renklerinede nekadar yakışmış.. nekadar ince ruhlusun ayrıntılardan belli..

En zor iyileşenler çocukluk yaraları. Kendimden biliyorum.
Dilerim en kısa zamanda ruhsal bütünlüğümüze kavuşur, bu kırıklıkları mümkün olduğunca onarırız. Elbette izi kalacak. Yeni gibi olmaz kırılıp yapıştırılan bardak. Ama içinden su içilecek kadar düzeltmek her zaman mümkündür...

Birkaç yol önce açmıştım bir blog. Ama devamı gelmedi. Oraya güzel şeyler yazmak istedim ama hep geri geri gitti hayatım. Ben de bıraktım.

cnm daha güzeline geçersiniz belki.. inşallah satılmaz tabii..
bereketlisin tabi cnm kaç tane yavrucağı besliyorsunn..

Burada daha güzeli diye bir kavram pek yok. Hepsi birbirine benziyor kiralık bahçeli evlerin. Nasip tabi. Ne çıkacak karşıma bilemem.
Bu evin satılması çok ta umurumda değil benim. Eşim üzüldü. Taşınmaları sevmiyor. Eziyet gibi geliyor ona.
Bereket konusunda ciddiyim. Kendime ne kadar faydam var bilmiyorum ama ne zaman birisine sohbet etmek için gitsem ayağımı sürümüşüm gibi gelenin arkası kesilmiyor. Annemin rahmetli dedesi için söylerlerdi bunu. Köylüler tarlalarında dolaştırırmış rahmetliyi, bereketli olsun diye. Ben çok az tanıyabildim onu. İnşallah yaşlılığımda onun gibi gülen gözlerim olur. Öyle içten, öyle sevgi dolu ve samimi...

Maşallah bayana. Allah yavrusuna sağlıklı, uzun ömür versin...

orkidelerin çok güzel, nasıl bakım yapıyorsun acaba? bir kaç defa bize hediye geldi ne yaptıysam yaşatamadım..bu arada sağlığın nasıl umarım daha iyisindir..

7 ay mı..yuh diyorum, hadi 3 ay neyse ..7 ay neden saklanılırki, zaten duyulacak duyunca ne olacak insan sonrasınıda düşünmezmi..şaşırdım..

aa ne kadar güzel, resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum..

Ne kadar açık, net, dürüstce yazmışsın..azıcık olsada rahatlamışsındır diye umuyorum..dediklerinin çoğuna katılıyorum, bizde acıma vardır..hemde şöyledir...ah ah ah vah vah denir, eve gelindiğinde Allahım sen beni koru bana gösterme denir..riyakarlık..ama bu hep böyle değilmidir? arkadaşına kırgın olmakda haklısın, bende olsam kırılırdım..üzülürdüm, ama senin bebeğinin olmaması bi eksiklik yada kusur olarak görme, daha önce bir arkadaşımız daha yazmıştı..neden böyle düşünüyorsun?Veren de Allah Alanda Allah canım...sakın böyle şeyler düşünüp kendini üzme, önüne bak umarım bu tedavinde tutunma olur..bebişine kavuşursun..

Allahdan ümit kesilmez canım, gün doğmadan neler doğar..umarım evinizi kısa sürede değiştirisiniz..yeni yeriniz uğurlu gelir . bakarsın güzel şeyler olur..

Allah rahmet eylesin..Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun..

orkidelerin çok güzel, nasıl bakım yapıyorsun acaba? bir kaç defa bize hediye geldi ne yaptıysam yaşatamadım..bu arada sağlığın nasıl umarım daha iyisindir..
canim tesekkur ederim daha iyiyim... ilac uzun sure benle olacak ama buna da sukur. orkideler aslinda cok dayanikli ciceklerdir, aydinlik sever sulama klorsuz su ile haftada bir kez ustten suyu dokuyoruz o kadar dibinde su kalmayacak, ara ara da havslandirmak gerekiyor bulunduklari yeri hepsi buuuu sen nasilsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…