- 19 Haziran 2011
- 1.170
- 1.290
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.381
ben de ben de istiyorum az kaldı insallah...Selam kızlar,
Epey yazmışsınız. Geriye dönüp okuyayım bakalım.
Bugün eski iş yaptığım firmadaki kontrolör aradı beni. 2-3 sene evvel rahim kanseri geçirmişti ve çocuğunun olması imkansız demişlerdi. Şuan 17. Aylık bir oğlu var doğal yollarla. Istifayı basmış. Istanbul u terkedip Çanakkale Küçükkuyu ya yerleşme kararı almışlar. Istanbul büyük geliyor dedi. Çok doğru. Hele de o pis hastalığı yenmişsen, daha da burada kalınır mı bilmem. Iyice gidesim depreşti:)
aminnn ve mekanı cennet olsun canim...Sağolun kızlar. Mekanı cennet olsun. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, ailelerimizin içine kötü niyetli insanlar sokmasın.
hic ummadigin kadar mutlu ol emi...İnşallah arkadaşım. Son taşınmam çok keyifsiz olmuştu. Bu defa güzel olur umarım...
Akıl da verebilirsin portakalım kardeşim .. Bu Bilinçaltı değil aslında Üstte baya Üstte bu duygu.. Annesiz bırakırmıyım korkusu.. Bunu hep düşünüyorum da aştım aşacam yakındır. Aştım aslında çünkü veren de alan da Allah.. Bana Ömür verecek de O, verirse çocuğumun kaderini yazacak da O.. Böyle düşününce rahatlıyorum..
Selam kızlar,
Bugün eski iş yaptığım firmadaki kontrolör aradı beni. 2-3 sene evvel rahim kanseri geçirmişti ve çocuğunun olması imkansız demişlerdi. Şuan 17. Aylık bir oğlu var doğal yollarla. Istifayı basmış. Istanbul u terkedip Çanakkale Küçükkuyu ya yerleşme kararı almışlar. Istanbul büyük geliyor dedi. Çok doğru. Hele de o pis hastalığı yenmişsen, daha da burada kalınır mı bilmem. Iyice gidesim depreşti:)
Eki Görüntüle 1457124 Güzeller merhaba çok yoğunbir okul dönemi giremiyorumnete. Törenler dersler kongreler toplantılar offff.. hepinizi çok özledim okuyamadımsayfaları küçüçük bir c yapıp kaçaçağım. Umarım herkes iyi ve mutludur ben iyiyim şükür şeker ilacına alıştı sanırım bünyem;-) hayatımızmucizemiz olsun... ve size cicek cocuklarımı yolluyorum bir kac güne daha rahat olurum insallah... öptümmmm mis misEki Görüntüle 1457124 Eki Görüntüle 1457137 Eki Görüntüle 1457124 Eki Görüntüle 1457145 Eki Görüntüle 1457142 Eki Görüntüle 1457138 Eki Görüntüle 1457137 Eki Görüntüle 1457124
çiçeklerine bayıldım cnm, evinin renklerinede nekadar yakışmış.. nekadar ince ruhlusun ayrıntılardan belli..
Çok haklısın canım. Ama küçüklükten edinilmiş yara kolay iyileşmiyor, bilirsin.
Bana acımasınlar.. Kusur derken bunu kastettim aslında, bu konuya alınganlığımı..
Ben çocuk sahibi olamamayı asla kusur görmedim, görmem de. Bu bir sınav ya da bize sunulan hayat bu. Daha da güçlü olup, bunları takmamalıyım.. En çok Sevdiğim ve ettiğim dualardan biridir 'Allah'ım kalplerimizi yumuşat'
Biz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz ya burada.. Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu çok rahat anlayabiliyoruz. O Yüzden birimiz incindiğinde ve yazdığında, birimiz kendini kötü hissettiğinde beraber üzülüyoruz. Umut dolu olmak istiyoruz aslında.. Umut da her zaman var.. Allah var, umutsuzluk yok. Bunu hatırlatması gerekiyor bazen birilerinin. Sen bize biz sana.. Tek tek çok değerliyiz.
Sana bir tavsiyede bulunabilirmiyim izninle. !
Blog yazıyormusun? Blog yazsan çok takipçin olur.
cnm daha güzeline geçersiniz belki.. inşallah satılmaz tabii..
bereketlisin tabi cnm kaç tane yavrucağı besliyorsunn..
Selam kızlar,
Eki Görüntüle 1457124 Güzeller merhaba çok yoğunbir okul dönemi giremiyorumnete. Törenler dersler kongreler toplantılar offff.. hepinizi çok özledim okuyamadımsayfaları küçüçük bir c yapıp kaçaçağım. Umarım herkes iyi ve mutludur ben iyiyim şükür şeker ilacına alıştı sanırım bünyem;-) hayatımızmucizemiz olsun... ve size cicek cocuklarımı yolluyorum bir kac güne daha rahat olurum insallah... öptümmmm mis misEki Görüntüle 1457124 Eki Görüntüle 1457137 Eki Görüntüle 1457124 Eki Görüntüle 1457145 Eki Görüntüle 1457142 Eki Görüntüle 1457138 Eki Görüntüle 1457137 Eki Görüntüle 1457124
boşver cnm hiç önemseme.. burada tüp bebek sayfalarında bile aylarca konuştuğumuz her duygu ile aynı şeyi paylaştığımız arkadaşlar hamile kalınca yeri geliyor değerlerini yazmıyor nazar değer diye.. o yüzden o bayanında böyle yapmasına hiç şaşırma.. eltim ve eşi bizden yedi ay hamileliğini sakladı.. çevremiz fesatlarla doluuu..
Allah hepsini bildiği gibi yapsın.. ben bu tarz şeylerde artık iyi niyet aramıyorum.. iyi niyetli olan güzelce paylaşır ve sanada diliyorum der.. soğuk davran cnm hatasını anlasın..
iyiyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum işte yorulduğum yetmiyormuş gibi evde işlerimi bitirdikten sonra el işi yapmaya başladım yeniden aslında çok hoşuma gidiyor el işi yapmak yazma kenarlarına oya yapıyorum bitirdikçe resim eklerim
Canım pskologla görüştük ama bir sonuç alamadıkAlerjinin psikolog ta çözümlendigini bir arkadasimda gördüm canım sende bi dene kortizondan kat be kat iyidir yani güzelim
Negatif sonucun üzerinden tam 2 ay geçtikten sonra ilk defa bugün Ağladım.. Sanırım bugün farkettimbu kadar geç idrak etmem ama ilaçlar dan ilaçlardan
Bir de iş yerinde rolüm çalındı gibi hissediyorum.. Tam ben hamile Olacağım, söyle olacak böyle yapacağım, rapor alıp evde dinleneceğim.. Iş yerinde üzerine titrenen bu sefer de ben Olacağım, derken hopp.. Bir bakmışım ben yine ortalarda deli gibi çalışan olmuşum.. Üzerine titrenen bir hamile oluvermiş ekipte.. (Asla kıskanmıyorum ve sağlıklı ve güzel bir çocuğu olsun diye dua ediyorum ve daha az çalışmasına ben önayak oluyorum)
Biraz canım yandı, çok sıkı olamıyorum kızla.. Çünkü benim tüp bebek aşamamda benden saklamış. Tabii ki iyi niyetle ama garip anlamlandırmadığım biçimde rahatsız etti beni..
Yıllardır Köle gibi çalışan ben bu sefer Kıymetli olacaktım ama olmadı..
Hayatımda en nefret ettiğim duygudur, bana acınması.. Çünkü erken yaşta annemizi kaybedince yakından gördüm o acıyan bakışları. Git dedim içimden her zaman 'kendine acı' .... Sırf o gözleri görmeyeyim diye yıllarca ilk tanıştığım insanlardan sakladım annemin öldüğünü. Çünkü riyakâr bir acıma vardır bizim toplumda.. Senin için birşey yapmaz, aklından bile geçirmez ama 'ahh yavrum' nidalarından da geçilmez..
Şimdi de benden saklanması bana bu Duyguları çağrıştırdı. Hatası yoktur bu benim kusurum ama canımı yakıyor.. Keşke dürüstçe söyleseydi.. Bana acımadan..
2 aydır böyleyim de şimdi yazasım geldiyse...
Öyle işte iyice bi ağladım, isyan etmeden.. Çünkü Allah Herşeyin en doğrusunu bilir..
Bu umutsuzluğu kimse yaşamasın inşallah. Bütün kapılarım kapanmış gibi geliyor. Anne olmam için görünen tek yol tüp bebek, o da artık zor. Olma ihtimali neredeyse sıfırken nesine sevineyim? Polyanna' yı kıskandıracak kadar iyimser bir insanım. Ama bu konu öyle bir şey değil malesef...
Hava soğuk, kapalı, rüzgarlı. Ama temiz. Gerçekten hava alıyor insan.
Ev işi daha belli değil. Dün sadece anne kız geldi görmeye. Bir de eşi görecekmiş. Onlar da tayinci. Alınca hemen çıkın diyecek gibiler. Biraz sıkıntı olacak. Hayırlısı...
Kardeşler merhaba, sağlık sıhhatli, huzurlu bir hafta geçirmenizi dilerim. Geçen hafta çağımız hastalığına yakalanan eniştemi kaybettik. Mekanı cennet olsun, çok iyi değerli bir insandı. Her yönüyle her eve lazımlılardandı. Belimin ağrısı da azaldı. Sebebini duruş bozukluğuna bağladım. Aklınızda bulunsun WC'de sağa sola eğilirken açınızı en kısa mesafede tutarak eğileceksiniz ve eğilirken bir ayağınızı destek amacıyla kesinlikle yukarı kaldırmayacaksınız. Düşmanıma bile dileyemeyeceğim bir ağrıydı, çok şükür geçti.
Bir hafta içerisinde inş. güzel gelişmeler olmuştur. Bahar enerjisinin, yenilenmenin hepimizde de yaşanması dileğiyle sevgiler gönderiyorum.
canim tesekkur ederim daha iyiyim... ilac uzun sure benle olacak ama buna da sukur. orkideler aslinda cok dayanikli ciceklerdir, aydinlik sever sulama klorsuz su ile haftada bir kez ustten suyu dokuyoruz o kadar dibinde su kalmayacak, ara ara da havslandirmak gerekiyor bulunduklari yeri hepsi buuuu sen nasilsin tatlimorkidelerin çok güzel, nasıl bakım yapıyorsun acaba? bir kaç defa bize hediye geldi ne yaptıysam yaşatamadım..bu arada sağlığın nasıl umarım daha iyisindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?