- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.401
canim tesekkur ederim daha iyiyim... ilac uzun sure benle olacak ama buna da sukur. orkideler aslinda cok dayanikli ciceklerdir, aydinlik sever sulama klorsuz su ile haftada bir kez ustten suyu dokuyoruz o kadar dibinde su kalmayacak, ara ara da havslandirmak gerekiyor bulunduklari yeri hepsi buuuu sen nasilsin tatlim
tatlimm benim cicek bocek hastaligim unludurmaşallah çok güzeller, bayağı çeşitte var..sanırım sen orkideyi çok seviyorsun.. sanırım ben bakamadım.
sağlığınla ilgilide sen kendin en güzeli yazmışsın , buna şükür Allah beterinden saklasın..hem bir dahaki tüp bebek tedavisinde daha başarılı olacağını umuyorum..belki bu rahatsızlığında etkilemiş olabilir..
Ben regl olacağım şiştimde şiştimbalon gibi..sizdede böylemi oluyor, benim heryerim dökülüyor, yani bayağı bi beni etkiliyor..sanki bu tedavilerden sonra daha bi hassaslaştım..
@Eua @2220 ..... yazdiklariniz beni duygulandirdi ve kayip cocuklugumu oyle guzel ifade eden murathan mu gan siirini paylasmak istedim... Aysegul siiri....Eki Görüntüle 1457403
mis gibi bir bahar sabahından herkese günaydınlar
sen yeterki iste tatlım bir avuç bahar gönderiğim sanagünaydın canım ne güzel baharları çok severim en çokda ilkbaharı
burada hava kapalı dün bütün gün aralıksız yağmur yağdı kapalı havaları sevmiyorum ben güneşli havalarda daha bir enerjik oluyorm
bende kaçaktım senin gibi hoş geldin sende canım :)Herkese günaydınlar. Dün tam oturdum pc başına, oh dedim, bugün biraz takılabilirim forumda, hesapta olmayan işler çıktı, yalan oldu. Uzun zamandır giremedim, yazamadım. Benim hayatım beni sınamaya başladı yine.. Sorunlar, sıkıntılar... Merkür mü Retro yapıyor ne?Geçecek bugünler diye sabretmeye çalışıyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli? Umarım herkesin işleri halinde yolundadır, tedaviler iyi gidiyordur.
Günaydın canım. En son kontrolümde henüz "pipi" görememiştik. Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Bakalım onda görecek miyizi pipi?Gunaydin canim nasilsin nasil gidiyor cinsiyet belli oldumuydu
sen yeterki iste tatlım bir avuç bahar gönderiğim sanabende ilkbaharı çok severim hatta 2 martta doğmuşum baharı getirmişim memlekete dermişim bizim buralar bir harika her tarafta erik ve badem ağaçları çiçeklenmiş mis gibi güneş açmış valla içimden uçmak geliyor
Hoşbulduk canım. Sen benden daha eski kaçaksın sanki.. Ben buralardayken bile yoktun sen ortalıkta. :) Sen de hoş geldin.bende kaçaktım senin gibi hoş geldin sende canım :)
Herkese günaydınlar. Dün tam oturdum pc başına, oh dedim, bugün biraz takılabilirim forumda, hesapta olmayan işler çıktı, yalan oldu. Uzun zamandır giremedim, yazamadım. Benim hayatım beni sınamaya başladı yine.. Sorunlar, sıkıntılar... Merkür mü Retro yapıyor ne?Geçecek bugünler diye sabretmeye çalışıyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli? Umarım herkesin işleri halinde yolundadır, tedaviler iyi gidiyordur.
Ben de kafayı yememek için suçu bulaşma olanağım olmayan Merküre atınca sakinleşiyorum. Karşıdaki kişiyi de çok yıpratmamış oluyorum, onun da elinde değil ya çünkü, merkürün işi...hoş geldin canım nasılsın bebişimiz nasıl
biliyomusun bende işler ters gitmeye başlayınca bunlar hep merkürün suçu deyip gülerim
Ben de kafayı yememek için suçu bulaşma olanağım olmayan Merküre atınca sakinleşiyorum. Karşıdaki kişiyi de çok yıpratmamış oluyorum, onun da elinde değil ya çünkü, merkürün işi...Hoşbulduk tatlım, sorunlar sıkıntılar var biraz işte, ama yine de moralimi iyi tutmaya çalışıyorum. Bebişimiz iyi, büyütüyorum. Gelişimi iyi maşallah! "Survivor" çıktı bu. Amniyosentez yaptıracağım, şu an o var önümüzde aşmamız gereken. Onu da sağ salim atlatırsak inşallah, finishe biraz daha yaklaşacağız. Test sonuçlarımda risk düşük çıktı ama yine de yaptırma kararı aldım.
GÜNAYDINLAR
Kesinlikle... Yeter ki başedebileceğimiz güçlükte olsun. Ama Allah dağına göre kar verir derler, demek ki başedebiliriz başımıza gelenlerle.. İnşallah hayırlısıyla gelir, hayırlarla bebeğimiz. 2 gün önce öyle bir olay duydum ki bir annenin başına gelen.ah bu Merkür ah hep onun suçu tabi
sorunlar sıkıntılar yaşadığımız sürece devam edecek yeterki bunaltıcı olmasın üstesinden gelebileceğimiz güçlükte olsun
ayrıca daaa seninde bebişimizinde iyi olmasına sevindim maşallah hep böyle olsun ve sağlıkla kucağına gelsin canım amniyosentezide inşallah sorunsuz atlatırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?