Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

maşallah çok güzeller, bayağı çeşitte var..sanırım sen orkideyi çok seviyorsun.. sanırım ben bakamadım.

sağlığınla ilgilide sen kendin en güzeli yazmışsın , buna şükür Allah beterinden saklasın..hem bir dahaki tüp bebek tedavisinde daha başarılı olacağını umuyorum..belki bu rahatsızlığında etkilemiş olabilir..

Ben regl olacağım şiştimde şiştim balon gibi..sizdede böylemi oluyor, benim heryerim dökülüyor, yani bayağı bi beni etkiliyor..sanki bu tedavilerden sonra daha bi hassaslaştım..

tatlimm benim cicek bocek hastaligim unludur terasta deli gibi ciceklerim var... Sardunyalar, petunyalar,

monkey tatlim ayynen ben de senin gibi oluyorum ayynen, ama bu bile bir saglik belirtisi sukur edelim ne yapalim sicak iyi geliyor bana bi de ilik dus....

Günaydınnnn arkadaşlar mart kapıdan baktirir dedikleri rüzgar var antalyada kafadan girdi yani hastalanmasak bariii ! hadi kahvaltıya cay simit

Herkese günaydınlar. Dün tam oturdum pc başına, oh dedim, bugün biraz takılabilirim forumda, hesapta olmayan işler çıktı, yalan oldu. Uzun zamandır giremedim, yazamadım. Benim hayatım beni sınamaya başladı yine.. Sorunlar, sıkıntılar... Merkür mü Retro yapıyor ne? Geçecek bugünler diye sabretmeye çalışıyorum. Sizler nasılsınız görüşmeyeli? Umarım herkesin işleri halinde yolundadır, tedaviler iyi gidiyordur.

sen yeterki iste tatlım bir avuç bahar gönderiğim sana bende ilkbaharı çok severim hatta 2 martta doğmuşum baharı getirmişim memlekete dermişim bizim buralar bir harika her tarafta erik ve badem ağaçları çiçeklenmiş mis gibi güneş açmış valla içimden uçmak geliyor

bende kaçaktım senin gibi hoş geldin sende canım :)

seher yeli çık dağlara güneş topla benim için demek geldi içimden sen bir avuç bahar göndereyim deyince

içindeki neşe hiç kaybolmasın gülüm

burada da erik ağaçları çiçeklenmiş ama güneşli gün sayısı çok az tipik karadeniz havası

hoş geldin canım nasılsın bebişimiz nasıl

biliyomusun bende işler ters gitmeye başlayınca bunlar hep merkürün suçu deyip gülerim

hoş geldin canım nasılsın bebişimiz nasıl

biliyomusun bende işler ters gitmeye başlayınca bunlar hep merkürün suçu deyip gülerim
Ben de kafayı yememek için suçu bulaşma olanağım olmayan Merküre atınca sakinleşiyorum. Karşıdaki kişiyi de çok yıpratmamış oluyorum, onun da elinde değil ya çünkü, merkürün işi... Hoşbulduk tatlım, sorunlar sıkıntılar var biraz işte, ama yine de moralimi iyi tutmaya çalışıyorum. Bebişimiz iyi, büyütüyorum. Gelişimi iyi maşallah! "Survivor" çıktı bu. Amniyosentez yaptıracağım, şu an o var önümüzde aşmamız gereken. Onu da sağ salim atlatırsak inşallah, finishe biraz daha yaklaşacağız. Test sonuçlarımda risk düşük çıktı ama yine de yaptırma kararı aldım.

ah bu Merkür ah hep onun suçu tabi

sorunlar sıkıntılar yaşadığımız sürece devam edecek yeterki bunaltıcı olmasın üstesinden gelebileceğimiz güçlükte olsun

ayrıca daaa seninde bebişimizinde iyi olmasına sevindim maşallah hep böyle olsun ve sağlıkla kucağına gelsin canım amniyosentezide inşallah sorunsuz atlatırsın

Kesinlikle... Yeter ki başedebileceğimiz güçlükte olsun. Ama Allah dağına göre kar verir derler, demek ki başedebiliriz başımıza gelenlerle.. İnşallah hayırlısıyla gelir, hayırlarla bebeğimiz. 2 gün önce öyle bir olay duydum ki bir annenin başına gelen. Ağzım açık, gözlerim ondan daha da açık, faltaşı gibi.. Öylece apışıp kaldım. Kızı sevgilisinin yüzüne kezzap fırlatmış, mahkemeliklermiş. Ondan sonra dedim ki evladın da hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…