Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

aynen canım Rabbim kulunu darda bırakmaz taşıyacağından fazla yük vermez biz insanlar hayatı kendimize zehir etmekten hoşlanır taşıyamayacağımızdan fazlasını sırtımıza yük ederek hayatımızı zorlaştırmayı marifet sayarız

ben her zaman Allah herşeyin hayırlısını versin derim evladında işinde malında mülkünde paranında pulunda herşeyin hayırsız olanıda hayırlıya çevirip öyle versin derim

Allah o anneye sabır versin kızınada akıl izan

Aynen tatlım, Allah hayırlı ise versin, değil ise vermesin. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Günaydın geçmiş olsun arkadaşım. Astım da var mı? Polen alerjisi için çiçekler açmadan ilaca başlanılıyor diye biliyorum. Eşimde astım var baharda polenlerle de nüksediyormuş dr. geçen aydan ilaca başlattı. Dr.a gidiyorsun değil mi? Kendine iyi bak. Sevgiler.

Günaydın arkadaşım. Lütfen kendini karamsarlığa kaptırma, neye bakarsan onu kendine çekersin. Kader kısmet, bebiş inş. vakti zamanında gelecek. Yaradan Ol dedikten sonra senin imkansız diye baktığın yumurtalıklarının durumunun hiç önemi kalmayacak. Tüp bebek şansının kapandığı düşüncesini de bir daha geri gelmeyecek şekilde kovar mısın? Hayatımda bir dönem sıkıntılı idi, konu aklıma geldikçe üzülüyordum, sonrası bana sıkıntı veriyor aklıma geldikçe, "git kafamdan bana faydan yok zararın var, kusura bakma kendimi üzemem" diye düşünceleri kovuyordum. Bir zaman sonra gelmez oldular. Diğer taraftan bebişle ilgili hayaller kuruyordum. Evin içinde sürünüyor, koltuklara çıkmaya çalışıyor, karnımın büyümesini, geceleri kalmalar, yatakta keyif yapmaları hayal ediyordum. Banyoda karnım kocaman olacak seveceğim diyordum. Senin de mutlaka benzeri hayallerin oluyordur, bence bebişin yokluğundan ziyade onun varlığını düşünürsen daha çabuk gelir diye düşünüyorum.
Ev konusunda da hayırlı olsun. Ben taşınmayı severim, sana yardımcı olmayı da çok isterim. Yeni evin, aşk,sağlık, huzur ve bebiş getirir inş. Kendine iyi bak, sevgiler.

Merhaba, oh oh, güzel haber ağlamışsın, dibe vurmuşsun, bedenin ve ruhundaki zehirleri atmışsın. Bedenin ve ruhun biraz arınmıştır. Bundan sonrası inş daha güzel olacak, güçlü tazelenmiş olarak bebişine kavuşacaksın. Sevgiler.

Merhaba, maşallah maharetli hanımların hali başkadır. Yalnız el işi yaparken gözlerini yormuyorsun değil mi?
İnş İtalya'ya gitmeden bebişin gelir, olmazsa da İtalyadan gelir inş. Şimdiden iyi gezmeler.
Canım bilmiyorum ya psikolojik mi kortizon agir olduğunda kullandım bu sefer Dr vermedi yan etkisi var diyor
Gelmiş geçmiş olsun inş.
Elimde değil zaten çok samimi davranamıyorum malesef canım.. Aman boşvermek Lazım
Paylaşma ile ilgili bir büyüğüm, kendisinde paylaşabilecek kadar çok varsa paylaşabilir yoksa kendisine saklar demişti. Senin dostun, yakın arkadaşın değilse bence boşver gitsin.
Tespitlerine tamamen katılıyorum. Kendim de yaşadım, yaş malum peşine kaygı da getiriyor, sonrasında bakış açımı değiştirdim. Herkesin vadesi var kiminin erken kiminin geç zamanını bilemeyiz, insan kendi kaderini yaşar, niyet önemli dedim, Allah ömür ve sağlık verdiği sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım, emanet de kendi kaderini yaşayacak. Yani bilinçaltı üstü düşünce yolumuzu temizliyoruz. İstediğimiz neyse ona ulaşmaya çalışıyoruz, engelleri de kenarda bırakıyoruz, sevgiler.

Günaydın canım. En son kontrolümde henüz "pipi" görememiştik. Bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra. Bakalım onda görecek miyizi pipi?
Canim ya bencede pipili yani ilk oyle icime dogdu hayirlisi bi gosterse, hahahahhh

Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.

D dnzdry canım alerji olmadan kullanmadim pek ileri bisey degil zaten dr ilac yazip gondermekten baska bisey yapmiyo yediklerimize dikkat etmek lazim ama ne zaman yemeyecem desem iki katini yiyorum sanki metobolizma istiyo hahahh sen napiyon kuzum nasil gidiyor

Panoramayı niye düşünmüyorsun? Amniyo bana çok riskli gelmişti, panorama testi yaptım. Önümüzdeki günler cevap gelcek. Bakalım nasıl çıkcak.

Can kızkardeşlerim merhaba.. Bağımlılık yaptınız bana.. iyi ki de yaptınız.. Öpüyorum hepinizi tek tek..
Tek tek basaraktan, bade süzerekten, inci dizerekten öptüm göbişlerinizi gebelerimiz:)
Sonuç bekleyenimiz yok di mi bu aralar???
Doğal pozitif haberleri bekliyoruz bu durumda

Evet hala dipte debeleniyorum da Herşey güzel olacak inanıyorum bebekli ya da bebeksiz.. Dipte olduğumu farkettiğim an çıkış yolu gözükür ya, o haldeyim.. Iyiyim iyi..
O geleceği vakti biliyor, ben bekliyorum özlemle..
Yeğenimiz nasıl, seni rahatsız edip, yaramazlık yapıyor mu bakayım.. Onun o milimetrik vücut hatlarını severim ben.. Mucks

inşallah, hepimizin umutları ilkbahar gibi çiçeklenir

Kuzum benim hep boyle ol ah hahhhaha bekliuoz dogalindan insallah hep berabere hamis patlamasi yakinda haber gelir sennden benden hepimizden bu kadar doping aliyoz ya ben bir aktara girdim adam bana kirmizi glisengli polenli ari sütlü bir karisimi tutusturdu hayirlisi adama icerem diyom

Merhaba merhaba merhabaaaaa
Ekran koruyucularınız açık olsunnnnnnn, üzerinize afiyet
nuuuur topu gibi bir gribim olmak üzere, haaaaapşuuuuuuuuuu durumundayım Fırkkk

Size maşallahh
Hem sağlığınıza, hem parmaklarınıza... Cuma'dan bugüne 21 sayfa olmuş! hafiften akmaya meyilli gözlerimle nasıl okuyacağım ben :)

Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
WishhDuygu elini incelerken <Maşallah.. mantıklı, sosyal,kendini bilen , duygusallığı arka planda yaşayan ve meraklı olduğuna da karar verirken> kızımın sokak kedisi tanafıNdan tırmalanıp ısırıldığını farkettim. Şaşkın, bana söylemiyor da! Her ne kadar kızım kediyi çileden çıkarttığı için böyle olsa da acile gittik . Aşı başlandı. Onun yara beresiyle uğraşırken sizden uzaklaştım hallice. Asya nın kalça ultrasonu ile de tam gün uğraştık. Az kilo almış kızım. Moralim tırt. Daha 3aylık yoğurt ver dendi. Bi ordu ilaç içircem. Kansız imiş. Seviniyordum. Kızıma anne sütü vercem 6 ay diye eeeeeee nolcak şimdi???? ooooof of

Eminim sen anne olmak için mükemmel bir adaysın.. olumsuz düşünceler düştüyse aklına.. fıydır gitsiiiin.. kızımı kocamaaan öperim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…