Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hoş geldin geçmiş olsun canım herkes hasta bu aralar ballı limonlu su iç bol C vitamini al ve hepsinden önemlisi kendine izin ver dinlen bu hastalık dinlenmeyle geçiyor

geçmiş olsun kızına canım ilaçlarla beraber anne sütünü de verirsin olmazmı üzülme canım benim

Merhaba, besinlerle ilgili alerji testi yaptırmış mıydın? Yasağı dinlememe sanırım genlerimizde var. Çok şükür biz iyiyiz teyzesi. Enişteyi birlikte uğurladık, diğer tarafta görüşmüşlerdir eniştem bebişe el vermiştir diye düşünüyorum. Dr.14 haftaya kadar riskli dediği için temkinliyim, hem havalardayım hem de dur bakalım sonra üzülme diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum, sevgiler.
Panoramayı niye düşünmüyorsun? Amniyo bana çok riskli gelmişti, panorama testi yaptım. Önümüzdeki günler cevap gelcek. Bakalım nasıl çıkcak.
Merhaba, panoramı ile harmony aynı test mi oluyor, harmony 10.haftadan sonra yaptırılıyormuş ben de yaptıracağım. Siz araştırmışsınızdır en kapsamlı test hangisidir ki? Dün tv.de dow sendromlu bir genci izledim, gece rüyama girdi etkilendim, korktum. Yaradan hepimiz için sağlık sıhhatli emanetler nasip etsin, sevgiler.
Merhaba, ışığı görmüşsün gerisi de gelir hayırlısıyla. Dün sabah midem biraz garipti sanki ekşime var gibiydi, önceden kendime söz verdim, hiç şikayet etmeyeceğim, midem bulanırsa da cee diye bööö diyeceğim. 14 haftaya kadar riskli olduğu için arafta bekliyorum, başka sitelerde araştırma da yapamıyorum, oluruna bıraktım, hepimizin hakkında güzel gelişmeler olması dileğiyle sevgiler.

Geçmiş olsun, bahar yoklamasıdır. Meyvelerden atom karışımı yapıyorlar ya tavsiye ederim, 2 bardakta direncin yükselir, grip uğramaya çekinir. Şifalar olsun.
Sana da geçmiş olsun arkadaşım, kızının da maşallahı varmış ketun sanırım. Asya'nın kalçasında sorun mu vardı? Yoğurt ve diğer takviyeler iyi gelecektir annesi, kendinize iyi bakın.

D dnzdry canım alerji testi yapildi kuslar, agaclar ,çiçekler, tozlar, uzerine gitsem daha kötü oluyor bende dikkat ediyorum kuşum vardı onu vermek zorunda kaldım benimki ta cocukluktan yediklerim yanaklarimda kirmizi leke yapardi ah canım alıştık yeteeeeer daha zorda galiba Rabbim sifamizi versin insallah
Bebisini rabbim korusun tedirginlik hic bitmez teyzeleri bekliyor iyi büyüsün annesini üzmesin canım kocaman öpüyorum

Benim hiç hamilelik hayalim yok desem yeridir. Ama hep çocuklarımla konuştuğumu hayal ediyorum. Bugün öğle uykumda bile, bahçeye bir kız çocuğu bırakıldığını gördüm. Kapıda hazır doğurulmuş bulacağım sanırım
Taşınmayı ben de severim aslında. Yenilenme fırsatıdır benim için. son taşınmamız tuhaf ve sıkıntılı olmuştu. Umarım tekrarlamaz...

illaki iyi gelir canım.. Hem bence sizin doğal gebelik şansınız daha çok ve senden de heran bir bomba bekliyorum..

Geçmiş olsun kuzum.. Benim adamda hasta 3 gündür geçmedi Geçmek bilmiyor meret.. Baştan önlemini alırsan hafif atlatırsın inşallah.. Ben başlayacağını hissettiğimde (seninki Başlamış gerçi) aspirin plusC ya sa sedergin alıyorum.. Çok iyi oluyor..

kızlar akşama kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam bilirmisiniz bu yemeği hani yazdan taze fasulyeleri gölgede kuruturuzda kışın kuru domatesle birlikte pişiririz taze fasulye yemeğinin kurutulmuş versiyonu çok leziz oluyor

yanınada bulgur pilavı ve salata yapacam yoğurtta çıkaracam tamamdır

bide eşime sürpriz yapıp ıspanaklı tava böreği yapmayı düşünüyorum

sizler ne yemek yapacaksınız akşama

Canım ya geçmiş olsun.. Iyiki sen farketmişsin de uygun tedavi başlamış.
Minik Asya içinde böylesi daha iyi belki bozma moralini.. Sen yine anne sütüne devam edersin o alacağı verimi alır.

Geçmiş olsun. Sana meşhur çorbamı hatırlatayım. Şehriye çorbası hazırlayıp, altını kapatacağın zaman bir yumurta sarısı, bir limon suyu ve bol karabiber karıştırıp bir terbiye hazırlıyorsun. Karıştırarak çorbaya ekleyip altını kapatıyorsun. Bir iki kase, ekmeksiz olarak içip yatıyorsun. Terlemen en kısa sürede hastalıktan kurtulmana yardımcı olacak. Terin üstünde kurumasın. Bol vitamin almaya devam et. Bir de balla zencefil ve tarçın karıştırıp kaşıklarsan gün içinde de enerjini korumuş olursun. Mecbur değilsen evde kal, ihtiyaç duydukça dinlen. En kısa zamanda iyileş inşallah...

Harikasın her zamanki gibi.. Ben yemek yapmayacağım .. Sevdiceğimin canı lahmacun istiyormuş.. Tamam dedim bende.. Dışarıda yemeği kesmiştik de hasta ya kıyamadım..
Kurutulmuş yeşil fasulye Yemeğini nasıl yapıyorsun ?

Ben de aynısını yapıyorum hatta dün Yaptım.. Tavuk suyu ile yapıyorum ben..

teşekkür ederim canım

lahmacunada bayılırım yanınada bol yeşil salata ve ayran ooooh mis

kurutulmuş yeşil fasulye yemeği

önce etleri düdüklü tencerede pişiriyorum sonra kurutulmuş fasulyelerimi güzelce yıkayıp haşlıyorum suyunu süzüyorum tencereye kuru soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyorum önceden yıkayıp doğrayıp suya bıraktığım kuru domateslerimide soğanlarla buluşturuyorum bir iki çevirdikten sonra salçamı katıp karıştırıyorum fasulyeleride ekleyip kaynar suyu ekliyorum sonra tuzunuda ekleyip kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum ocaktan indirmeye yakın etlerini ekliyorum beş dakika daha pişirip ocağı kapatıyorum.

Alya' ya bir kedi lazım
Ciddiyim. Mümkünse yavru olsun. Kızın sarılmaya ihtiyaç duyuyor sanırım. Yavru kediler de pek seviyor kucaklanmayı. İkisi de mutlu olur. Hem senin de gözün arkada kalmaz. Kedinin sağlıklı olduğunu bilirsin hiç değilse. Asya için de üzülme. Eski bir hemşirenin tavsiyesini okumuştum bir zamanlar. Bebeğe 3 aydan itibaren değişik yiyecekler yalatın ki ek gıdaya geçtiğinde yemek seçmesin diyordu. Kansızlık için yoğurtla pekmez karıştırabilirsin. Hem kemiklerine hem kan değerlerine iyi gelecektir. Pekmezi kaşıkla koysan yeterli. Merak etme, kısa zamanda değerleri yerine gelir. Anne sütüne ek vereceksin nasıl olsa. Hem bağışıklıkla ilgili en önemli verileri ağız sütüyle alıyor bebekler. İlk sütünü emdikten sonra gerisinden çekinme. Sarıl kızlarına. Kokla, öp. Rabbim, sağlıklı, uzun ömrüler versin ikisine de...

Hmm. Denemeli. Yaza kurutayım imkanım olursa... Seneye yaparım artık

Hmm. Denemeli. Yaza kurutayım imkanım olursa... Seneye yaparım artık

kendin kurutursan daha güzel tabiki ve kurutacak olursan aklında olsun gölgede kurutki yemyeşil kalsın güneşte kurutursan sararır gazel gibi olur

ayrıca şimdilerde aktarlarda da satılıyor canım heryerde kolaylıkla bulabilirsin yani denemek için yazı beklemene gerek yok

Yaza fasulye kurutuyorum o zaman.. Şimdi yapamam kuru yeşil fasulye bulamam..
Ellerine sağlık canım..

Ama burada aktar yok ki. Kısmet olursa bu yaz domates te kurutmak istiyorum. Ne zaman taşınırım, ne zaman düzen kurarım bilmiyorum. İnşallah fırsat bulabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…