- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #37.441
Merhaba merhaba merhabaaaaa
Ekran koruyucularınız açık olsunnnnnnn, üzerinize afiyet
nuuuur topu gibi bir gribim olmak üzere, haaaaapşuuuuuuuuuu durumundayımFırkkk
Size maşallahh
Hem sağlığınıza, hem parmaklarınıza... Cuma'dan bugüne 21 sayfa olmuş! hafiften akmaya meyilli gözlerimle nasıl okuyacağım ben :)
Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
@WishhDuygu elini incelerken <Maşallah.. mantıklı, sosyal,kendini bilen , duygusallığı arka planda yaşayan ve meraklı olduğuna da karar verirken> kızımın sokak kedisi tanafıNdan tırmalanıp ısırıldığını farkettim. Şaşkın, bana söylemiyor da! Her ne kadar kızım kediyi çileden çıkarttığı için böyle olsa da acile gittik . Aşı başlandı. Onun yara beresiyle uğraşırken sizden uzaklaştım hallice. Asya nın kalça ultrasonu ile de tam gün uğraştık. Az kilo almış kızım. Moralim tırt. Daha 3aylık yoğurt ver dendi. Bi ordu ilaç içircem. Kansız imiş. Seviniyordum. Kızıma anne sütü vercem 6 ay diyeeeeeeee nolcak şimdi???? ooooof of
Merhaba, besinlerle ilgili alerji testi yaptırmış mıydın? Yasağı dinlememe sanırım genlerimizde var. Çok şükür biz iyiyiz teyzesi. Enişteyi birlikte uğurladık, diğer tarafta görüşmüşlerdir eniştem bebişe el vermiştir diye düşünüyorum. Dr.14 haftaya kadar riskli dediği için temkinliyim, hem havalardayım hem de dur bakalım sonra üzülme diyorum. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum, sevgiler.
Merhaba, panoramı ile harmony aynı test mi oluyor, harmony 10.haftadan sonra yaptırılıyormuş ben de yaptıracağım. Siz araştırmışsınızdır en kapsamlı test hangisidir ki? Dün tv.de dow sendromlu bir genci izledim, gece rüyama girdi etkilendim, korktum. Yaradan hepimiz için sağlık sıhhatli emanetler nasip etsin, sevgiler.Panoramayı niye düşünmüyorsun? Amniyo bana çok riskli gelmişti, panorama testi yaptım. Önümüzdeki günler cevap gelcek. Bakalım nasıl çıkcak.
Merhaba, ışığı görmüşsün gerisi de gelir hayırlısıyla. Dün sabah midem biraz garipti sanki ekşime var gibiydi, önceden kendime söz verdim, hiç şikayet etmeyeceğim, midem bulanırsa da cee diye bööö diyeceğim. 14 haftaya kadar riskli olduğu için arafta bekliyorum, başka sitelerde araştırma da yapamıyorum, oluruna bıraktım, hepimizin hakkında güzel gelişmeler olması dileğiyle sevgiler.Evet hala dipte debeleniyorum da Herşey güzel olacak inanıyorum bebekli ya da bebeksiz.. Dipte olduğumu farkettiğim an çıkış yolu gözükür ya, o haldeyim.. Iyiyim iyi..
O geleceği vakti biliyor, ben bekliyorum özlemle..
Yeğenimiz nasıl, seni rahatsız edip, yaramazlık yapıyor mu bakayım.. Onun o milimetrik vücut hatlarını severim ben.. Mucks
Geçmiş olsun, bahar yoklamasıdır. Meyvelerden atom karışımı yapıyorlar ya tavsiye ederim, 2 bardakta direncin yükselir, grip uğramaya çekinir. Şifalar olsun.Merhaba merhaba merhabaaaaa
Size maşallahh
Hem sağlığınıza, hem parmaklarınıza... Cuma'dan bugüne 21 sayfa olmuş! hafiften akmaya meyilli gözlerimle nasıl okuyacağım ben :)
Sana da geçmiş olsun arkadaşım, kızının da maşallahı varmış ketun sanırım. Asya'nın kalçasında sorun mu vardı? Yoğurt ve diğer takviyeler iyi gelecektir annesi, kendinize iyi bakın.Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
@WishhDuygu elini incelerken <Maşallah.. mantıklı, sosyal,kendini bilen , duygusallığı arka planda yaşayan ve meraklı olduğuna da karar verirken> kızımın sokak kedisi tanafıNdan tırmalanıp ısırıldığını farkettim. Şaşkın, bana söylemiyor da! Her ne kadar kızım kediyi çileden çıkarttığı için böyle olsa da acile gittik . Aşı başlandı. Onun yara beresiyle uğraşırken sizden uzaklaştım hallice. Asya nın kalça ultrasonu ile de tam gün uğraştık. Az kilo almış kızım. Moralim tırt. Daha 3aylık yoğurt ver dendi. Bi ordu ilaç içircem. Kansız imiş. Seviniyordum. Kızıma anne sütü vercem 6 ay diyeeeeeeee nolcak şimdi???? ooooof of
Günaydın geçmiş olsun arkadaşım. Astım da var mı? Polen alerjisi için çiçekler açmadan ilaca başlanılıyor diye biliyorum. Eşimde astım var baharda polenlerle de nüksediyormuş dr. geçen aydan ilaca başlattı. Dr.a gidiyorsun değil mi? Kendine iyi bak. Sevgiler.
Günaydın arkadaşım. Lütfen kendini karamsarlığa kaptırma, neye bakarsan onu kendine çekersin. Kader kısmet, bebiş inş. vakti zamanında gelecek. Yaradan Ol dedikten sonra senin imkansız diye baktığın yumurtalıklarının durumunun hiç önemi kalmayacak. Tüp bebek şansının kapandığı düşüncesini de bir daha geri gelmeyecek şekilde kovar mısın? Hayatımda bir dönem sıkıntılı idi, konu aklıma geldikçe üzülüyordum, sonrası bana sıkıntı veriyor aklıma geldikçe, "git kafamdan bana faydan yok zararın var, kusura bakma kendimi üzemem" diye düşünceleri kovuyordum. Bir zaman sonra gelmez oldular. Diğer taraftan bebişle ilgili hayaller kuruyordum. Evin içinde sürünüyor, koltuklara çıkmaya çalışıyor, karnımın büyümesini, geceleri kalmalar, yatakta keyif yapmaları hayal ediyordum. Banyoda karnım kocaman olacak seveceğim diyordum. Senin de mutlaka benzeri hayallerin oluyordur, bence bebişin yokluğundan ziyade onun varlığını düşünürsen daha çabuk gelir diye düşünüyorum.
Ev konusunda da hayırlı olsun. Ben taşınmayı severim, sana yardımcı olmayı da çok isterim. Yeni evin, aşk,sağlık, huzur ve bebiş getirir inş. Kendine iyi bak, sevgiler.
illaki iyi gelir canım.. Hem bence sizin doğal gebelik şansınız daha çok ve senden de heran bir bomba bekliyorum..Kuzum benim hep boyle ol ah hahhhaha bekliuoz dogalindan insallah hep berabere hamis patlamasi yakinda haber gelir sennden benden hepimizden bu kadar doping aliyoz ya ben bir aktara girdim adam bana kirmizi glisengli polenli ari sütlü bir karisimi tutusturdu hayirlisi adama icerem diyom
Geçmiş olsun kuzum.. Benim adamda hasta 3 gündür geçmedi Geçmek bilmiyor meret.. Baştan önlemini alırsan hafif atlatırsın inşallah.. Ben başlayacağını hissettiğimde (seninki Başlamış gerçi) aspirin plusC ya sa sedergin alıyorum.. Çok iyi oluyor..Merhaba merhaba merhabaaaaa
Size maşallahh
Canım ya geçmiş olsun.. Iyiki sen farketmişsin de uygun tedavi başlamış.Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
Merhaba merhaba merhabaaaaa
Size maşallahh
Harikasın her zamanki gibi.. Ben yemek yapmayacağım .. Sevdiceğimin canı lahmacun istiyormuş.. Tamam dedim bende.. Dışarıda yemeği kesmiştik de hasta ya kıyamadım..kızlar akşama kurutulmuş yeşil fasulye yemeği yapacam bilirmisiniz bu yemeği hani yazdan taze fasulyeleri gölgede kuruturuzda kışın kuru domatesle birlikte pişiririz taze fasulye yemeğinin kurutulmuş versiyonu çok leziz oluyor
yanınada bulgur pilavı ve salata yapacam yoğurtta çıkaracam tamamdır
bide eşime sürpriz yapıp ıspanaklı tava böreği yapmayı düşünüyorum
sizler ne yemek yapacaksınız akşama
Ben de aynısını yapıyorum hatta dün Yaptım.. Tavuk suyu ile yapıyorum ben..Geçmiş olsun. Sana meşhur çorbamı hatırlatayım. Şehriye çorbası hazırlayıp, altını kapatacağın zaman bir yumurta sarısı, bir limon suyu ve bol karabiber karıştırıp bir terbiye hazırlıyorsun. Karıştırarak çorbaya ekleyip altını kapatıyorsun. Bir iki kase, ekmeksiz olarak içip yatıyorsun. Terlemen en kısa sürede hastalıktan kurtulmana yardımcı olacak. Terin üstünde kurumasın. Bol vitamin almaya devam et. Bir de balla zencefil ve tarçın karıştırıp kaşıklarsan gün içinde de enerjini korumuş olursun. Mecbur değilsen evde kal, ihtiyaç duydukça dinlen. En kısa zamanda iyileş inşallah...
Harikasın her zamanki gibi.. Ben yemek yapmayacağım .. Sevdiceğimin canı lahmacun istiyormuş.. Tamam dedim bende.. Dışarıda yemeği kesmiştik de hasta ya kıyamadım..
Kurutulmuş yeşil fasulye Yemeğini nasıl yapıyorsun ?
Güzel şeyler yakanıza yapışsın.
Ben de aynısını yapıyorum hatta dün Yaptım.. Tavuk suyu ile yapıyorum ben..
teşekkür ederim canım
lahmacunada bayılırım yanınada bol yeşil salata ve ayran ooooh mis
kurutulmuş yeşil fasulye yemeği
önce etleri düdüklü tencerede pişiriyorum sonra kurutulmuş fasulyelerimi güzelce yıkayıp haşlıyorum suyunu süzüyorum tencereye kuru soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyorum önceden yıkayıp doğrayıp suya bıraktığım kuru domateslerimide soğanlarla buluşturuyorum bir iki çevirdikten sonra salçamı katıp karıştırıyorum fasulyeleride ekleyip kaynar suyu ekliyorum sonra tuzunuda ekleyip kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum ocaktan indirmeye yakın etlerini ekliyorum beş dakika daha pişirip ocağı kapatıyorum.
Hmm. Denemeli. Yaza kurutayım imkanım olursa... Seneye yaparım artık
Yaza fasulye kurutuyorum o zaman.. Şimdi yapamam kuru yeşil fasulye bulamam..teşekkür ederim canım
lahmacunada bayılırım yanınada bol yeşil salata ve ayran ooooh mis
kurutulmuş yeşil fasulye yemeği
önce etleri düdüklü tencerede pişiriyorum sonra kurutulmuş fasulyelerimi güzelce yıkayıp haşlıyorum suyunu süzüyorum tencereye kuru soğanları küp küp doğrayıp yağda kavuruyorum önceden yıkayıp doğrayıp suya bıraktığım kuru domateslerimide soğanlarla buluşturuyorum bir iki çevirdikten sonra salçamı katıp karıştırıyorum fasulyeleride ekleyip kaynar suyu ekliyorum sonra tuzunuda ekleyip kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiriyorum ocaktan indirmeye yakın etlerini ekliyorum beş dakika daha pişirip ocağı kapatıyorum.
kendin kurutursan daha güzel tabiki ve kurutacak olursan aklında olsun gölgede kurutki yemyeşil kalsın güneşte kurutursan sararır gazel gibi olur
ayrıca şimdilerde aktarlarda da satılıyor canım heryerde kolaylıkla bulabilirsin yani denemek için yazı beklemene gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?